Kuyt a másik, vigyázz, mindjárt jönnek.
Figonak is volt egy beadása, amiből gól lett a MU ellen. A jó öreg Barthez.
sentry írta:Komolyan itt sokan nem tudják miről szól a foci, aki őt méltatja. Persze nem kell fikázni sem, de kezeljük már ezt az embert a helyén
Szerintem nem méltatta itt különösebben senki, bármikor előkerül, mindig csak a röhögés megy. Ez szerintem nagyon messze van a helyén kezeléstől.
De, ha ennyire gyenge lenne Müller, mint itt sokan tartják, hogy másodrangú csapatba való, akkor miért Európa egyik legjobbjának meghatározó tagja, miért az aktuális világbajnok oszlopos tagja? Ja, tudom, szerencse.
Realista24 írta:Amúgy néhány embernek itt nem ártana csapatot váltani úgy érzem. A Barca és a Bayern szeretettel várja a jelentkezőket.
Azért mert nem röhögünk páran az ellenfél játékosán, hanem elismerjük, még nem akarunk nekik szurkolni.
Elég régóta követem már a fórumot, és többször volt már az ellenfél egy-egy játékosa semmibe nézve, hogy a mi játékosaink mennyivel jobbak, majd így meg úgy szopatják. Pl. 2009-ben a Liverpool ellen is, aztán összességében egy sima 5-ös lett.
Vagy a saját kölykünk felmagasztalva, pl. Lass. Majd Clásicón azt hitte majálison van.