Formula-1
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Elképesztő ami a Ferrarinál zajlik...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ha mas elonye nincs is, de legalabb nem kell a hetvegen koran kelnem.Santi írta:Ez ennyi volt, ha eddig nem volt egyértelműen vége, akkor most mindenképpen. Tudom ez csak 2 szabadedzés, de 1 másodperccel a mezőny előtt jár a Merci, nincs visszaút már innen...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ez ennyi volt, ha eddig nem volt egyértelműen vége, akkor most mindenképpen. Tudom ez csak 2 szabadedzés, de 1 másodperccel a mezőny előtt jár a Merci, nincs visszaút már innen...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor Hamilton a szezon elején összeszedett volna egy akkora előnyt, hogy ugyan így állnának csak fordítva. Érdemes összeszámolni, mennyi pontot dobott el Vettel pusztán vezetői hibából.kodo írta:Akkor lenne erdekes a Vettel-Hamilton harc, ha a brit ülne a konstans gyengébb kocsiban. Igy elég sima, hiaba a mediahype nem volt jobb iden sem a Ferrari mint csapat, maximum neha gyorsabb.
Például ha Hamilton ülne az idei ferkaban Vettel meg a németeknél akkor eleg kielezett bajnokságot latnank, szerintem sokkal jobb parharcokkal.
Bottas meg annyira nulla egész évben, hogy ha nem kötöttek volna vele szerződést túl korán, mostanra bejelentették volna Ocont és neki jövőre nincs ülése
- Santi
Undorító volt, amikor ezt a Ferrari megcsinálta az A1 Ringen anno, ugyanannyira undorító volt ez is, de mégsem lesz akkora utóélete, mert ez egy Merci és nem a Ferrari. Ettől valahogy még inkább hánynom kell az egésztől.
Ez az érzés meg mintha ismerős is lenne egy másik sportágból, amit labdával játszanak ugye...
Bottas egyébként végtelenül profi.
Ez az érzés meg mintha ismerős is lenne egy másik sportágból, amit labdával játszanak ugye...
Bottas egyébként végtelenül profi.
Akkor lenne erdekes a Vettel-Hamilton harc, ha a brit ülne a konstans gyengébb kocsiban. Igy elég sima, hiaba a mediahype nem volt jobb iden sem a Ferrari mint csapat, maximum neha gyorsabb.
Például ha Hamilton ülne az idei ferkaban Vettel meg a németeknél akkor eleg kielezett bajnokságot latnank, szerintem sokkal jobb parharcokkal.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Remy írta:Rosberg kivételével, 2010 óta (ideit is beleszámolva) 4-4 VB cím lett Vettel és Hamilton között kiosztva. De, szerintem van Vettel vs Hamilton korszak.
Igen.
De.
Akkor ne ugy ird hogy VS.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ja, megmertem kérdezni komolyan Mivel írtam is hogy nem nézem és nem követem úgy a sportot nem tudtam , hogy konkrétan a csere miatt írja vagy mi miatt de mintha már olvastam volna az undorító csapat jelzőt és érdekelt.Remy írta:Komolyan kérdezed?sebydani írta:Miért?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rosberg kivételével, 2010 óta (ideit is beleszámolva) 4-4 VB cím lett Vettel és Hamilton között kiosztva. De, szerintem van Vettel vs Hamilton korszak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
Remy írta:Komolyan kérdezed?sebydani írta:Miért?
Érthető a dolog, de az a helycsere botrányosan szánalmas volt.
Hamilton valszeg 5... jól van. Azzal még mindig csak holtversenyben 2. helyen van Fangioval.
Jövőre nagyon kellene egy erős Red Bull. Hányingerem van már ettől a Hamilton vs Vettel korszaktól.
Milyen korszak??
Ez a masodik ev hogy koztuk dol el
Inkabb Merci korszak van. Attol vagy rosszul.
Sajnalatos amugy hogy ket 4x vilagbajnok versenyez es nemtudok ket izgalmas osszecsapast mondani koztuk. Minden a boxban dol el vagy a rajtnal.Nagy valtozasok kellenenek ide mert ez tragikusan unalmas volt ma is. Ez az orosz palya is botrany szar
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lestat
sebydani írta:Miért?
40pontos elonynel nekem ez nem tunt tul szuksegesnek.
De valahol meg ertheto nyilvan.
Sajnalom Bottast. De nekem ne mondja senki hogy anno nemtudta mire szerzodik. Szarnysegedet akartak a mercinel nem hatalmi harcokat rosberg utan. Megkaptak a legjobb embert rá. Nemfog bottas hisztizni stb. Igy mindenki jol jar.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Komolyan kérdezed?sebydani írta:Miért?
Érthető a dolog, de az a helycsere botrányosan szánalmas volt.
Hamilton valszeg 5... jól van. Azzal még mindig csak holtversenyben 2. helyen van Fangioval.
Jövőre nagyon kellene egy erős Red Bull. Hányingerem van már ettől a Hamilton vs Vettel korszaktól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
Miért?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Santi
És megcsinálták, elvették Bottas győzelmét, undorító csapat ez, nincs jobb szó.Santi írta:vajon képesek-e elvenni Bottas győzelmét a még nagyobb, biztonságosabb pontelőnyért? Undorító egy csapat ez, de ezt még én sem feltételezem, hogy meg mernék csinálni.
- Remy
- Kapcsolat:
Nagyon kell, hogy jövőre a Honda odategye magát. A VB-ért kell küzdenie már végre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
Régóta nem nézem ezt az autókázást de amit most Max csinál az szórakoztató.
- RealMadridFanatic
Petr írta:Vettelnek már rég rengetek ponttal kéne vezetnie, ha csak annyi hibával versenyez, mint Hamilton. Így izgalmas lehetne a vége, de legalább sajnos kiderült, hogy melyikük a jobb versenyző.
Bár már eléggé hidegen hagy a Forma1, de hasonlóan látom idén. Viszonylag sok nagydíjba bele tudtam kukkantani, meg azért fél szemmel, fél füllel még követem valamiért a sportágat, és idén éreztem az elmúlt évek során először, hogy a Ferrari legalább olyan gyors, mint a Mercedes. Aztán lehet nem így volt, de az utolsó mondatot jó olvasni olyantól, aki nem Hamilton szurkoló, vagy Vettel ellenes. Én utóbbiak közé tartozom, így a véleményen sem objektív, de mindig is egy túlfújt, hisztis pojácának tartottam a németet, aki olyan autóval tudott többször világbajnok lenni, ami az akkori mezőnyben nagyon kimagaslott. Amint van erős konkurencia, egyből jön a hiszti, rinyálás és a hiba is. Hamilton is idegesítő figura tud lenni, indokolatlanul okoskodik is sokszor, de abban egészen biztos vagyok, hogy mentálisan erősebb és összességében is tehetségesebb, mint Vettel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Köszi, hogy szólsz! Eszembe sem jutott megnézni.babaking írta:Felhívom mindenki figyelmét, hogy ma 1kor van a rajt... Hogy egyem meg a lelküket..
Én eddig nem éreztem, hogy a Merci annyival erősebb lenne, sőt. Inkább nagyobb volt bennük a potenciál. Amit most ki is hoztak és félő, hogy a következő nagydíjakon is ezt láthatjuk...
Vettelnek már rég rengetek ponttal kéne vezetnie, ha csak annyi hibával versenyez, mint Hamilton. Így izgalmas lehetne a vége, de legalább sajnos kiderült, hogy melyikük a jobb versenyző.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Tippem,hogy simán behúzzák 1-2-ben Bott-Ham sorrendben. Ha legjobb esetben harmadik is Vettel, Hamilton így is növeli az amúgy is nagy előnyét, a hátralévő pályák, meg mind Merci pályák.Santi írta:Másrészt kiváncsi vagyok hogy oldja meg most a Merci a Bottas problémát.
Vagy ha beszari kutyák akkor a végén helycsere és Ham win.
- Santi
Ez mind egyértelmű, ha csak azt a 1 versenyt veszem, amikor németbe Vettel eldobta vezető helyről, akkor most nem 40 pont lenne köztük csak 8 és az azeri, francia vagy a monzai hibákat még nem is néztem csak 1 futamot.
Ettől függetlenül a Mercedesé még mindig a komplettebb autó, ami minden pályán egyformán jól megy, ellenben a Ferrari bizonyos pályákon jól ment, máshol, mint pl itt oroszban meg szenved és ha a RedBull ott lenne az elejében még veszélyben lenne a dobogó is. Tény, ha a Ferrari és Vettel maximálisan kihasználta volna azt a pár pályát, ahol jól mentek, akkor most egy szoros és izgalmas véghajráról beszélnénk, ettől függetlenül még mindig a Merci az erősebb autó.
Ettől függetlenül a Mercedesé még mindig a komplettebb autó, ami minden pályán egyformán jól megy, ellenben a Ferrari bizonyos pályákon jól ment, máshol, mint pl itt oroszban meg szenved és ha a RedBull ott lenne az elejében még veszélyben lenne a dobogó is. Tény, ha a Ferrari és Vettel maximálisan kihasználta volna azt a pár pályát, ahol jól mentek, akkor most egy szoros és izgalmas véghajráról beszélnénk, ettől függetlenül még mindig a Merci az erősebb autó.