Zene
- ___Samy___
Re: Zene
nálam 10/10-es minden tekintetben ez a zene, rég röhögtem már ennyit
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Még ez a klipje is minőségibb mint pl. Busztazsolti akármelyik "alkotása".R.M.C.F írta:Macskajaj szindróma miatt?
De hát aki nem szereti ezt a zenei stílust,annak hiába mondom.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Macskajaj szindróma miatt?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Ez nem arról az albumról való. De amúgy mi bajod ezzel a számmal? A klipje nagyot üt.R.M.C.F írta:Hátha ilyenek,akkor tényleg menő lehet..... a kretének között.Nagyon jó számok vannak rajta.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hátha ilyenek,akkor tényleg menő lehet..... a kretének között.Nagyon jó számok vannak rajta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Hidd el,hogy Csehországban is menő... Amúgy most újra alakult az a csapat ahol kezdte (Kontrafakt),és most adtak ki egy albumot.Nagyon jó számok vannak rajta.schranzer írta:Csak Szlovákia. Amúgy az igaz, szinte a semmibol kezdte, azota megszedte magát elég jól. De már inkább o is átment a rapbol pop szakmába, habár lehet nem, nemtom, en szlovákiai vagyok, de nemkovetem abszolut, de ha kiad valami szamot akkor nonstop ezt nyomják a radioban meg kb minden szorakozohelyenDrake írta:
Ő Szlovákia és Csehország leghíresebb rappere.És elég jól csinálja,hallgassatok tőle meg 1-2 számot.Ja,és olyat tud amit a magyar rapperek nem..meg tud élni a rappelésből.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak Szlovákia. Amúgy az igaz, szinte a semmibol kezdte, azota megszedte magát elég jól. De már inkább o is átment a rapbol pop szakmába, habár lehet nem, nemtom, en szlovákiai vagyok, de nemkovetem abszolut, de ha kiad valami szamot akkor nonstop ezt nyomják a radioban meg kb minden szorakozohelyenDrake írta:Ő Szlovákia és Csehország leghíresebb rappere.És elég jól csinálja,hallgassatok tőle meg 1-2 számot.Ja,és olyat tud amit a magyar rapperek nem..meg tud élni a rappelésből.___Samy___ írta:fingom sincs ki ez, most küldet haverom, de kiégtem rajta
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
Ő Szlovákia és Csehország leghíresebb rappere.És elég jól csinálja,hallgassatok tőle meg 1-2 számot.Ja,és olyat tud amit a magyar rapperek nem..meg tud élni a rappelésből.___Samy___ írta:fingom sincs ki ez, most küldet haverom, de kiégtem rajta
- ___Samy___
fingom sincs ki ez, most küldet haverom, de kiégtem rajta
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt ne mond hogy Magyarban is ismerik ezt a kretén c*gót___Samy___ írta:Rytmus - AKM (OFFICIAL CLIP)
hadd szóljon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schranzer 2013. december 20., péntek 22:20-kor.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ___Samy___
Rytmus - AKM (OFFICIAL CLIP)
hadd szóljon
hadd szóljon