Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Ki, hogyan allna ahhoz a forgatokonyvhoz, ha most alairna a szaudiakhoz, de egyben alairna hozzank is hivatalosan, hogy 24ben jon ingyen.
En nem mennek bele, de kivancsi vagyok.
En nem mennek bele, de kivancsi vagyok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szaudiak keszek prezentalni az ajanlatot Mbappe-knak.
Ha elfogadja az ajanlatot, az lehet egy ev, ketto, amennyit csak akar. Ha akar akkor tavozhat 2024ben barhova.
Ha elfogadja az ajanlatot, az lehet egy ev, ketto, amennyit csak akar. Ha akar akkor tavozhat 2024ben barhova.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vinicius nelkule is ledobta az ekszijat.
Mbappe legalabb a figyelmet elveszi majd rola.
Profizmusat es karakteret pedig mar tobbszor megmutatta a palyan.
Mbappe legalabb a figyelmet elveszi majd rola.
Profizmusat es karakteret pedig mar tobbszor megmutatta a palyan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem binicius ledobja az ékszíjat, igy is gyenge idegileg, mi lesz még, ha megjön az ember, aki jobb játékos, nagyobb név, több pénz, nagyobb figyelem
@ANDS: én emberi léptékű ingatlanokkal és sportautokkal számolom ki, mennyi ez a pénzmennyiség
@ANDS: én emberi léptékű ingatlanokkal és sportautokkal számolom ki, mennyi ez a pénzmennyiség
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Semmi gond nem lesz vele.reeed_ati írta: Szerintetek, ha èrkezne, az mennyire rombolná az öltözői hangulatot?
Mert most azt látom, hogy minden a legnagyobb rendben, mindenki jòban van mindenkivel..
Egyedül Vini gesztusain láttam meccsen, hogy picit mèginkább arc lett, főleg a hetessel a hátán..
Bár, ha hozza a meccs/gòl átlagot, akkor leszarom mekkora az arca .
Szòval jönne mèg egy ilyen, ha nem nagyobb egò a csapatba, hát meglátjuk..
Fontos lenne, hogy mèg idèn jöjjön, azèrt szerintem Kroos ès Modric helyreraknák, ha elszáll vele a lò, ahogy Vini esetèben is, bár nála nem használ szerintem semmi, mert buta mint a tök.. (pììsz!!, bìrom vinit, de hát nem a legèlesebb kès abban a fiòkban)
Szerintem kurvara bizonyitani is akar majd,hogy megerdemli a real mezt.
Arrol nem is beszelve,hogy a palyan egy messi-neymar kettossel volt,es siman mukodott.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem hiszem, hogy rombolná. Bőven vannak a csapatban olyan bohócok (Militao, Vini, Rüdiger, Vasquez, Camavinga így hirtelen), mint ő... a szó jó értelmében. Velük el lenne, mint a befőtt. De a komolyságot is hozzák Kroosék, Modricék. Szerintem nincs nála akkora egó, mint ahogy sokan gondolják.reeed_ati írta: Szerintetek, ha èrkezne, az mennyire rombolná az öltözői hangulatot?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerintetek, ha èrkezne, az mennyire rombolná az öltözői hangulatot?
Mert most azt látom, hogy minden a legnagyobb rendben, mindenki jòban van mindenkivel..
Egyedül Vini gesztusain láttam meccsen, hogy picit mèginkább arc lett, főleg a hetessel a hátán..
Fontos lenne, hogy mèg idèn jöjjön, azèrt szerintem Kroos ès Modric helyreraknák, ha elszáll vele a lò, ahogy Vini esetèben is, bár nála nem használ szerintem semmi, mert buta mint a tök.. (pììsz!!, bìrom vinit, de hát nem a legèlesebb kès abban a fiòkban)
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ezt az összeget(Vagy hasonlót) egyébként 33 évesen is meg fogja kapni, ha nem zuhan meg, szóval csak mi lennénk az egyetlen értelmes döntés sportszakmai szempontokból. Most fog eldőlni, mit is akar igazán ettől a sporttól.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Csak ott mar nagyon elmergesedett a helyzet es az eves 700 millios fizetes kozott es az eves 125 millio kozott azert nem kis kulonbseg van. Remelem eleteben eloszor jol dont es hozzank igazol iden.Kerlon írta: Nem tudom, hogy erdeklie a penz. Ennyibol parizsban is hosszabbithatna tovabb bohockodni.
Nem tudom, hogy erdeklie a penz. Ennyibol parizsban is hosszabbithatna tovabb bohockodni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fenét, csak elzárnám a pénzcsapot és elküldeném dolgozni őket egy gyárba. Túl sok szabadidejük van, azért van idejük ennyi hülyeségre.hehetheoriginal írta:
jó családja van, én kitagadnám őket a gecibe.
Az anyja tuti spontán elszenesedne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Anyukat nem erdekli, fia pusztuljon el a sivatagban, o addig egy privat szigeten csapatja maganak a privat partikat es nem tudja ugy kolteni a penzt, hogy csokkenjen a bankszamla.hehetheoriginal írta:jó családja van, én kitagadnám őket a gecibe.Realista24 írta: AS szerint mar ket eves szerzodessel csabitjak.
elképzelem, ahogy a 8000 néző előtt mindenféle ellenállás meg hajtás nélkül rugdossa a triplákat, biztos nagy kihívás, meg nem ölné meg magát a sivatag közepén az unalomban
de a bankszámla jól mutat
Amugy jonni fog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jó családja van, én kitagadnám őket a gecibe.Realista24 írta: AS szerint mar ket eves szerzodessel csabitjak.
elképzelem, ahogy a 8000 néző előtt mindenféle ellenállás meg hajtás nélkül rugdossa a triplákat, biztos nagy kihívás, meg nem ölné meg magát a sivatag közepén az unalomban
de a bankszámla jól mutat
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS szerint mar ket eves szerzodessel csabitjak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ronaldo 60, Messi 50, Neymar 35, Mbappe 20, Salah 15. Marketing bevetelek alapjan a top 5 focista.Realista24 írta:Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.gutihaz14 írta: amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
Persze ha a semmire irnak neki 100-200 millios szerzodeseket, ugy osszejohet.
- Süti
من يترجمه فهو مشجع لبرشلونةkodo írta:Mindjart jon valami szaudi es megmagyarazza nekunk a forumon.Realista24 írta:
Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Mindjart jon valami szaudi es megmagyarazza nekunk a forumon.Realista24 írta:Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.gutihaz14 írta: amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.gutihaz14 írta: amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is írják hogy a szaudiak Madridba is küldtek valakit elmagyarázni a bizniszt a Realnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo