Ezek közül egyedül abban vagyok biztos, hogy Iniestanak ez az utolsó vbje. Busquetsnek pedig semmikepp.RaúlCF írta:egyébként most belegondolva a játékosok helyzetébe.
Iniesta utolsó vb
David Silva utolsó vb
Ramos utolsó vb
Piqué utolsó vb
Busquets sanszosan utolsó vb
a 30 feletti játékosok biztos örülnek elnök bának.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egyébként most belegondolva a játékosok helyzetébe.
Iniesta utolsó vb
David Silva utolsó vb
Ramos utolsó vb
Piqué utolsó vb
Iniesta utolsó vb
David Silva utolsó vb
Ramos utolsó vb
Piqué utolsó vb
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez mennyire gyerekes és primitív már?
Nekünk te nem mondasz fel, mi rúgunk ki.
Ekkora futballnemzet sikeres csapatát veszélyeztetik ilyen módon.
Egy dolog örömteli ebben, hogy van az emelesznél is rosszabb ezek szerint.
Nagyon primitív dolog volt ez.
Nekünk te nem mondasz fel, mi rúgunk ki.
Ekkora futballnemzet sikeres csapatát veszélyeztetik ilyen módon.
Egy dolog örömteli ebben, hogy van az emelesznél is rosszabb ezek szerint.
Nagyon primitív dolog volt ez.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Aragones esetet nem erdemes idekeverni. Hivatalos vejelentes csak az EB utan volt. Raadasul mar a torna elott hivatalos volt hogy Del Bosque veszi at a helyet. Teljesen mas szitu...
Conte es Van Gaal eseteben meg szerintem nem a torna elott par nappal jott a bejelentes hanem hamarabb.
Itt azt nehezmenyezik hogy nem kommunikalt a szovetseggel Lopetegui. Ami nyilvan jogos. De ezert kirugni a torna elott 1 nappal... Hat erdekes... Szerintem nagyobb idiotasag mint bejelenteni hogy a torna UTAN egy klubcsapathoz szerzodik. Amire azert volt mar pelda boven. Plusz kibaszas a jatekosokkal. Felesleges feszultseg generalas. Amator.
Igy azert kivancsian varom a spanyol valogatott teljesitmenyet. Nem lehet pontosan tudni hogy milyen hatassal lesz ez a hercehurca. Az is lehet hogy igy is megnyerik aztan ez a Rubio verheti a mellet.
Conte es Van Gaal eseteben meg szerintem nem a torna elott par nappal jott a bejelentes hanem hamarabb.
Itt azt nehezmenyezik hogy nem kommunikalt a szovetseggel Lopetegui. Ami nyilvan jogos. De ezert kirugni a torna elott 1 nappal... Hat erdekes... Szerintem nagyobb idiotasag mint bejelenteni hogy a torna UTAN egy klubcsapathoz szerzodik. Amire azert volt mar pelda boven. Plusz kibaszas a jatekosokkal. Felesleges feszultseg generalas. Amator.
Igy azert kivancsian varom a spanyol valogatott teljesitmenyet. Nem lehet pontosan tudni hogy milyen hatassal lesz ez a hercehurca. Az is lehet hogy igy is megnyerik aztan ez a Rubio verheti a mellet.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez amikor bejelentették, hogy a Real edzője lesz„Úgy érzem, elárult bennünket – fogalmazott Rubiales a Marcának, utalva arra, hogy Lopetegui három héttel ezelőtt hosszabbította meg szerződését a szövetséggel.
Ezt meg ma, Hierro bemutatásán„Nem érzem, hogy Lopetegui elárult volna minket, amíg velünk volt, kifogástalan munkát végzett. Tudom, hogy ez egy nagyon nehéz szituáció, bármit is csinálok, kritikák kereszttüzébe kerülök. Ettől azonban csak még erősebbek leszünk” – zárta a sajtótájékoztatót a spanyol szövetség elnöke.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja igen, szűk 20 perccel később törölték a bejegyzést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nyomorult egy ember ez. az kéne hogy a spanyolok bukjanak és kitegyék a francba. jól megmutatta ki a főnök. jó lesz a kapcsolat a válogatott és a szövetség vezetése között.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A RFEF honlapján kívánt sok sikert Lopeteguinak és azt is leírták, hogy végig tudtak a Real Madrid és a Lopetegui között lévő tárgyalásokról.
#RubiLIARes
#RubiLIARes
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Amíg a nyolcad/negyeddöntők le nem futnak, addig igazolgatások úgyse lesznek. Aki a VB-n van az nem fog ezzel foglalkozni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
És a vicc, hogy meg így is kevés időnk van. Nem volt betervezve, hogy edzokerdes lesz 2 héten keresztül.dzsi91 írta:Perez nem szarozik meg se száradt a könny a csávó arcán már mehet vigyorogni kamerák eléRealista24 írta:Holnap 18:45kor mutatják be.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom mi azzal a baj, hogy a szakmájában az egyik legjobb szakember maradását szeretnék itt sokan, értem h valószínűeg nem marad és hogy miért, de ez egy fórum, hadd írják már le hogy jó lenne ha maradnaAnthony írta:Nem tudom mit erőlködtök, ez mindenhol így megy, minden edző saját stábbal dolgozik. Ha maradna az ritka kivétel lenne.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Perez nem szarozik meg se száradt a könny a csávó arcán már mehet vigyorogni kamerák eléRealista24 írta:Holnap 18:45kor mutatják be.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Holnap 18:45kor mutatják be. Vagy 19:00.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom mit erőlködtök, ez mindenhol így megy, minden edző saját stábbal dolgozik. Ha maradna az ritka kivétel lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Javits ki ha tevedek de nekem ugy remlik hogy fizettunk azert hogy alairjon a klubhoz. Ja es nem Zizunak irt ala hanem a klubbal van ervenyes szerzodese (kerdes hogy meddig), na meg nem hiszem hogy Pintus is feltetlenul pihenni akar mint Zizu. Siman meggyozheto hogy maradjon szerintem es szukseg is volna ra.Kerlon írta:Honnét tudod, hogy maradni akar egyáltalán? Zidane hozta, lehet megy is vele tovább. Bár a francia most tuti pihen 2 évet, aztán jövőre meg úgyis megkeresi valaki. Pl. Juve, United, valami francia csapatBBeno írta:vicc. óriási öröm volt hogy megszereztük. bevált. és most senki nem mondja julennek hogy itt marad pintus ha tetszik ha nem?
ha menni akar akkor már elment volna nem? szezonnak vége. szerintem. de lehet júni 30-ig szerződése van nem tudom
Honnét tudod, hogy maradni akar egyáltalán? Zidane hozta, lehet megy is vele tovább. Bár a francia most tuti pihen 2 évet, aztán jövőre meg úgyis megkeresi valaki. Pl. Juve, United, valami francia csapatBBeno írta:vicc. óriási öröm volt hogy megszereztük. bevált. és most senki nem mondja julennek hogy itt marad pintus ha tetszik ha nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
vicc. óriási öröm volt hogy megszereztük. bevált. és most senki nem mondja julennek hogy itt marad pintus ha tetszik ha nem?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Lopi Moszkvába megy, majd onnan Madridba. Vele tart az asszisztense és erőnléti edzője is.
Pintus
Várható volt, kár...
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lopi Moszkvába megy, majd onnan Madridba. Vele tart az asszisztense és erőnléti edzője is.
Pintus
Pintus
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema