Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 14:14

Anis írta:és akkor a Modric-xabi-Illarra-case négyes meg ülne a padon? :hmmm: :lol:
Pogbát, Khedira helyére lehetne venni... Casemiróval meg nem úgy tűnik mintha meg lennének elégedve a főnökék, de gondolom, ha nem lesz vele baj akkor vagy Gündogan jön vagy Pogba...

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 6., péntek 13:49

Géci írta:Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz... :hmmm:
és akkor a Modric-xabi-Illarra-case négyes meg ülne a padon? :hmmm: :lol:
Gündogan fog szerintem jönni, Pogba pedig marad Torinoban.
CS0ki írta:Talán még Coentrao.
akkor viszont oda is kell venni valakit. Sevilla balbekkjéről cikkeztek korábban, aki a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott.
h3x0r írta: Biztos hogy tehetseges ez a Derick gyerek is,
Derik. de egyelőre még a castillában sem játszik valami miatt, először ott kéne kezdőnek lennie.

A Luis-Coutinho páros nagyon durva lenne, de akkor a támadók közül is kell mennie valakinek, sőőt lehet kettőnek is. Viszont kétlem, hogy mindkettőt eladná a Pool. úgyhogy én jelen esetben csak azt remélem, hogy nyáron jön Luis és akkor már tényleg nem kell semmit sem tenni a támadókkal (nem kell évekig frissíteni).

a védelem közepében sztem is kéne valaki a nyáron, de állandóan 30 millákat kidobni a játékosokra akik MÉG nem érnek annyit eléggé necces/felesleges dolog. :( miért kerül minden védő (védekező játékos) 30 millába?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 6., péntek 13:25

Ha Varane egesz evben serulesekkel fog kuzdeni, akkor minden fele keppen kell egy vedo a helyere. A Pepe - Ramos - Nacho harmassal nem tudjuk vegig tolni az egesz tavaszt. Ha az egyik megserul vagy eltiltott egy BL meccs elott, maris nagyon nehez helyzetben vagyunk. Biztos hogy tehetseges ez a Derick gyerek is, de egy BL elodontot (vagy legyunk optimistak, dontot :D ) nem szivesen biznek ra.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 6., péntek 13:25

elvileg varane szerdától újra a csapattal edz majd és januárban már játszhat.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 13:12

Most volt a sajtótájékoztató amit néztem élőben... Volt szó Alonsoról, Varaneről, Ronaldóról meg azt nem tudom tisztán hallottam e, de szerintem Khediráról is... A nyilatkozatból többet tudunk majd meg Varane kapcsán.
Átigazolásokkal kapcsolatban meg annyi a lényeg, hogy a Milant meg a Spurs kerüljük el, mert unalmas ez az utolsó percekben vásárolunk valakit szisztéma :vivo:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 6., péntek 13:08

A Marca címlapon hozza le, hogy a Real Madrid Iñigo Martínezzel szeretné megerősíteni a védelmét.
Telt ház van nálunk középső védőből. Még ha Pepe lépne...de úgy néz ki az ő ügye is rendeződött, és nem valószínű, hogy 1-2 éven belül eladjuk. Még ha esetleg Varane-nál újabb műtét kell, akkor is legkésőbb nyáron visszatér. Akkor minek fizetnánk 30+ milliót egy negyedik középső védőért?

DM-nek meg nem kell sokáig sírnia, nyáron menni fog, ez szinte biztos. Tavasszal még kevesebbet fog szerepelni, pláne komoly meccseken. És valakiből pénzt is kell csinálni, ha 1-2 játékost esetleg igazolunk majd nyáron. Jelenleg nincs nagyon más, akiértkomolyabb pénzt várhatunk..Talán még Coentrao.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 6., péntek 12:39

ha jönne Pogba és Gündogan is akkor az Illara-Casemiro kettős egyik tagja feleslegessé válik...én viszont bízom Illarában, befog ő válni, elé pedig Casemirot tenném be a csapatba, jó kettő lenne az biztos csak kell nekik az idő

Varene...borzasztóan ritka az ilyen jó védő, ez a sok kihagyás viszont nagyon visszavesz belőle. Sokat is fog még kihagyni. Falnak futok ha tönkremegy a karrierje, de kell egy védő...és még mindig azt mondom, jöjjön fel Derik :D Kupában befér, máskor meg amúgy se nagyon jutna szóhoz akárki is jönne

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 6., péntek 12:17

A Marca címlapon hozza le, hogy a Real Madrid Iñigo Martínezzel szeretné megerősíteni a védelmét. A 22 éves, 181 cm magas spanyol válogatott középső védőnek számos kérője akad; például a Barcelona de Guardiola is szeretné megszerezni. Florentino állítólag már meg is kezdte az egyeztetéseket a Real Sociedad elnökével ám könnyen egy újabb ‘Illarra-ügy’ lehet az esetből ha a baszkok nem engednek a 30 milliós kivásárlási árból.
Nem rossz a srác, de egyelőre hova (bár aláírom, Varane esetleges műtétje még felülírhatja ezen költői kérdést :roll: ) --> vagy esetleg Nacho kuka és "2 öreg", 2 fiatal titán picit luxus megoldásban gondolkodunk? :hmmm: Amúgy ahogy elnézem, ismét beindult a "kacsa szezon" --> Gündogan, Pogba, Danilo, L. Suárez (jelenleg ugye azt mondja, hogy a szezon végéig, nyárig marad), I. Martínez; mondjuk inkább ilyen emberekkel boronáljanak össze, mint pár évvel ezelőtt a noname figurákkal!
Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz... :hmmm:
Ha 2014 elején vele is hosszabbít a Juve, akkor 2 éven belül nem igen hozzuk el a srácot, ugyanakkor a jelenlegi kontraktusa elvileg 2016-ig érvényes, így nyáron ha marad ez a jelenlegi felállás és nem hosszabbít, érdemes lenne megcélozni a srácot ...
ha igaz ez az inigo martinezes hír, akkor itt varane-al komoly problémák lehetnek
Elvileg már a nyáron is vittük volna, csak a büdzsébe már nem fért bele, hogy Illarra mellett őt is kivásároljuk; Xabi kiesése miatt pedig Asier leigazolása prioritást élvezett.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 12:15

Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg
Ha megold.Mert volt egy két "Patrick Viera utód",akinél nem jött be a dolog.Ha te,saját magad nem változol,akkor nem változtat meg senki.A sportpszichológus max csak segíteni tud ebben,de ha te magad nem akarod...
Ezzel nem azt mondom hogy Pogba ilyen lenne,de adom RMCF szavait is,aki óvatosságra int...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 6., péntek 12:09

ha igaz ez az inigo martinezes hír, akkor itt varane-al komoly problémák lehetnek :kivagyhe:
más esetben nem hinném, hogy megvennénk őt, max akkor ha a pepe-ramos párosból lép vmelyik, de erre meg nem látok esélyt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 6., péntek 11:29

csabi87 írta:Hmm Inigo Martinez jöhetne mondjuk.Állítólag elég jól játszik a gyerek és nagyon fiatal még.
Varanenal meglenne a következő páros a védelem közepére.Amúgy aggódom a franciáért mert ez a sok sérülés nagyon nem jó.Simán lehet hogy megreked az emberünk ezen a szinten,mert szerintem ott súlyos gondok vannak.
Remélem nincs igazam.
Ja amúgy az tény, hogy nem rossz, de mostanság vannak húzásai, de maga a Sociedad is elég gyengus mostanság... :/
Pogba meg nálam a legfőbb célpont lenne, ha én lennék Perez. Nyáron egy Pogba-Gündogan vásár nem lenne rossz... :hmmm:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 6., péntek 11:13

Hmm Inigo Martinez jöhetne mondjuk.Állítólag elég jól játszik a gyerek és nagyon fiatal még.
Varanenal meglenne a következő páros a védelem közepére.Amúgy aggódom a franciáért mert ez a sok sérülés nagyon nem jó.Simán lehet hogy megreked az emberünk ezen a szinten,mert szerintem ott súlyos gondok vannak.
Remélem nincs igazam.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 6., péntek 10:15

Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg, de a gyerek tudása, tehetsége, játékereje, stílusa éppen a hiányzó puzzle-darabkává teszi őt az én szememben.
Valahogy így. Nyilván nagy az arc, de CR sem volt kisebb ennyi idősen, sőt...Az a fontos, hogy a nagy arc mellett is profi legyen.
De van benne annyi tehetség, hogy az egyik legjobb legyen a posztján. Sokkal inkább az ilyen játékos, mint egy magából állandóan maxot kihozó Khedira, aki ennyit tud.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. december 6., péntek 10:03

Én nagyon elismerem a franciát,de óvatosságra intek mindenkit....20 évesen már elhiszi hogy ő viera,és a játékában ez meg is mutatkozik eléggé. Túl sok olyan szitu ahol a könnyelműsége lesz a veszte.
Egy sportpszichológiai problémát majd egy sportpszichológus old meg, de a gyerek tudása, tehetsége, játékereje, stílusa éppen a hiányzó puzzle-darabkává teszi őt az én szememben.
Sportfilozófia: Roger Federer

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 6., péntek 2:44

Karanka: "Zárt megbeszélésen ismertettük a játékosokkal a kezdőt és három perc múlva fent volt az interneten..."
Mondjuk ugy, hogy nem volt nehez eltalalni a kezdot :lol:
Casillas (kesobb Lopez)
Arbeloa, Pepe (vagy ha Varane 100%-os volt, akkor o), Ramos , Marcelo (eleinte nagy meccseken Coentrao)
Khedira, Xabi
DM, Ozil, CR
Benz (BL-ben es nagy meccseken) vagy Higu (bajnokikon vagy amikor elozo meccsen a francia tul sokaig volt palyan)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 5., csütörtök 23:16

Én nagyon bírom a török-németet, de vihetui a Juve...Pogba pótlására, aki idejön. A franciára nagyobb szükségünk lenne talán, bár Gündogán érkezését sem bánnám.
Én nagyon elismerem a franciát,de óvatosságra intek mindenkit....20 évesen már elhiszi hogy ő viera,és a játékában ez meg is mutatkozik eléggé. Túl sok olyan szitu ahol a könnyelműsége lesz a veszte.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 5., csütörtök 22:47

Platini megint beszedett valami dilibogyót... Állítólag sárgalap hellyet rövid kiállítást javasolna... Biztos valami mérgezett csigát nyelt le :D...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 5., csütörtök 17:02

Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
Már augusztus óta, azóta folyamatosan tologatják a visszatérését. Hátával vannak problémák, be van gyulladva valami ideg elméletileg. Jobb, mint egy kersztszallag szakadás, tehát ha meggyógyul, elméletileg nem lesz hatással a játékára....Viszont az ilyen dolgoknál szerintem van esély arra, hogy később is előjön a probléma. :hmmm:
A Juve bele kíván köpni a levesünkben, és rámozdul Gündoganra.
Én nagyon bírom a török-németet, de vihetui a Juve...Pogba pótlására, aki idejön. A franciára nagyobb szükségünk lenne talán, bár Gündogán érkezését sem bánnám.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 5., csütörtök 16:57

Egyébként tudja valaki, hogy milyen sérülése van a srácnak és hogy mióta növeli a maródiak listáját???
Úgy tudom, hogy gerincbántalmai vannak. Augusztus közepén Paraguay ellen játszott utoljára.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 5., csütörtök 16:50

Arról meg sajnos nem írnak mostanában, hogy mi is érdeklődnénk iránta, inkább ezt a Vidal-Ramires-Koke vonalat nyomatják, pedig nagyon örülnék a török-németnek, tökéletes Xavi-utód lehetne.
Vidalt meg Ramirest velünk is szóbahozták ugye....semmit nem jelent a pletyka :) Mindenkit szóbahoznak mindenkivel,aztán fordítva...és aztán cáfolják az egészet... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: