Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Kd amugy mennyire lofasz, hogy ilyen tehetseggel, es ilyen szupersztarokkal, akikkel az elmult 15 evben egyutt jatszott, ennyit tud felmutatni playafutasa végére.
Eddig shaq volt a legnagyobb alulteljesito nalam, de kd sikeresen atvette a pozit.
Eddig shaq volt a legnagyobb alulteljesito nalam, de kd sikeresen atvette a pozit.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Shanghai SharksBerti írta: Elvileg pont azt térképezi fel, hogy hol tud letelepedni és ott befejezni a karrierjét.
Elvileg pont azt térképezi fel, hogy hol tud letelepedni és ott befejezni a karrierjét.hehetheoriginal írta: Laposfold targyalni fog a sunsszal
Mekkora legalja kutya ez az ember, igazi köpet
A Suns vélhetően bagóért tudná leszerződni, ha aláír aprópénzért csak hogy contender csapatban legyen, az nálam plusz pontot jelentene.
De szerintem kacsa és a Mavsel fog aláírni magas fizuért, aztán max 1 éven belül kérni fogja a cserét.
Na harden lép clippers vagy knicks
- hehetheoriginal
Laposfold targyalni fog a sunsszal
thereisonly1ronaldo
Eddig elég lapos a torna, kb jön a papírforma.
Viszont ahhoz képest hogy sokan közülök top prospectek, egyiket sem látom, hogy az NBAben lenne majd a helye. Pedig az amerikai, spanyol és francia keretben is vannak első körbe várt emberkék.
Viszont ahhoz képest hogy sokan közülök top prospectek, egyiket sem látom, hogy az NBAben lenne majd a helye. Pedig az amerikai, spanyol és francia keretben is vannak első körbe várt emberkék.
- nmate
Japán amúgy verhető lenne a srácoknak, de hát volt egy közeli kép időkérésnél a meccsünkön, ahol 2-3 játékos is a lelátón lévő csajokat nézte, nem edzőbára figyelt mit mond. Így nem hinném.hehetheoriginal írta: magyar válogatottat néztem argentina ellen, na nem fehér ember sportja, pláne, akiket mi találunk, kinevelünk
- hehetheoriginal
magyar válogatottat néztem argentina ellen, na nem fehér ember sportja, pláne, akiket mi találunk, kinevelünk
thereisonly1ronaldo
- nmate
Most Spanyolország - Libanon megy, 21-0 eddig, hát baszki, kimegyek a Ligetbe és a kis ázsiaiakat odazavarom, azok több támadást végigvisznek, mint Libanon.Berti írta:Kint voltam, egész jó hangulat volt. Értelem szerűen tele volt szlovén szurkolókkal, volt hogy nem volt könnyű helyzetben az amerikai csapatnmate írta: Debrecenben van U19 VB, Szlovénia - USA megy épp.
https://www.youtube.com/watch?v=36lBXxc ... allChannel
Voltak jó egyéni teljesítmények, de volt nagy csalódás is Omaha Biliew személyében, akit már top10 picknek várnak de kb szenvedett egész végig.
Kint voltam, egész jó hangulat volt. Értelem szerűen tele volt szlovén szurkolókkal, volt hogy nem volt könnyű helyzetben az amerikai csapatnmate írta: Debrecenben van U19 VB, Szlovénia - USA megy épp.
Voltak jó egyéni teljesítmények, de volt nagy csalódás is Omaha Biliew személyében, akit már top10 picknek várnak de kb szenvedett egész végig.
- nmate
Debrecenben van U19 VB, Szlovénia - USA megy épp.
- hehetheoriginal
Ahogy nezem a sok szakerto hagyta emoni bates-et 49. helyig lecsuszni
Az derek
Az derek
thereisonly1ronaldo
- nmate
Persze, Haslem túlzás, de őt már sem fogjuk sokat látni a pályán.hehetheoriginal írta: Azert annal joval tobb van meg benne, evek ota kb pihen a padon
- hehetheoriginal
Azert annal joval tobb van meg benne, evek ota kb pihen a padon
thereisonly1ronaldo
- nmate
Valami tini csapatba vinném Haslem szerepkörbe, pl OKC vagy Houston.hehetheoriginal írta: D-rose igazolható
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
Mindig viccesek ezek a drukkerek, stephen a smithek es tarsaik,mikor annyira beneznek egy draftot
thereisonly1ronaldo
Most olvasom, hogy Millernek is volt fegyver ügye. Oda adta egy haverjának a saját fegyverét, amivel megölt egy nőt. Kár hogy a Memhisnek csak 25ös pickje volt, Moranttel jól kiegészítették volna egymást
A Hornets szurkolók nem nagyon örültek a picknek
Amúgy eléggé papírforma volt minden pick. A Mavs szerintem nagyot húzott 1/12 Dereck Livelyval, plusz a lastminute tradel Bertans kegyetlen szerződését is tovább tudták adni. Ezzel Woodot vissza tudják tolni PFnak és meglehet a centerük, ami hiányzik.
A Hornets szurkolók nem nagyon örültek a picknek
Amúgy eléggé papírforma volt minden pick. A Mavs szerintem nagyot húzott 1/12 Dereck Livelyval, plusz a lastminute tradel Bertans kegyetlen szerződését is tovább tudták adni. Ezzel Woodot vissza tudják tolni PFnak és meglehet a centerük, ami hiányzik.
- nmate
No, Scoot Portlandben, Charlotte csak posztra draftolt, majd kiderül mi lesz.
De amúgy engem meglepne, ha tudnák cserélni Lillardot, aki 45 milliót keres, kb. 20-szal többet, mint egy Herro.
De amúgy engem meglepne, ha tudnák cserélni Lillardot, aki 45 milliót keres, kb. 20-szal többet, mint egy Herro.