Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Karim, te tálib, teee!torjack írta:én vártam valami arabterroristás vonalat is, de a srácnak nem maradt már rá ideje.
Így megfelel?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én vártam valami arabterroristás vonalat is, de a srácnak nem maradt már rá ideje.numberone1 írta:Te kutyauto Benzema! Kiskoruakat raksz telibe, lezengsz a palyan, tok fogalmatlan vagy. Baszki eddig tok tevutban voltam veled....vegre vki felnyitotta a szemem...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Te kutyauto Benzema! Kiskoruakat raksz telibe, lezengsz a palyan, tok fogalmatlan vagy. Baszki eddig tok tevutban voltam veled....vegre vki felnyitotta a szemem...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiába jobb tőle Marcelo a támadás terén... bár néha ő is lehoz egy- két szép akciót támadásban, ugye a Bayern ellen, most is volt a Sevilla ellen. De Marcelo még mindig jobb tőle támadásban.nmate írta:Kicsit off, de ennél a videónál remekül látszik, amit Coentrao sokszor csinál, hogy fogalma sincs hol vannak a csapattársak a pályán, CR ott van tőle 3 méterre, de ő megpróbálja elfejelni és ezzel már késett az akció egy ütemet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elegánsan, ösztönből jönnek ezek neki. Igazi zsugás a gyerek
Kicsit off, de ennél a videónál remekül látszik, amit Coentrao sokszor csinál, hogy fogalma sincs hol vannak a csapattársak a pályán, CR ott van tőle 3 méterre, de ő megpróbálja elfejelni és ezzel már késett az akció egy ütemet.
Kicsit off, de ennél a videónál remekül látszik, amit Coentrao sokszor csinál, hogy fogalma sincs hol vannak a csapattársak a pályán, CR ott van tőle 3 méterre, de ő megpróbálja elfejelni és ezzel már késett az akció egy ütemet.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
értéktelennek mondanám...Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=pzHRJaA ... e=youtu.be
Az öreg drogos kur.apecér belebotlott
:Đ
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=pzHRJaA ... e=youtu.be
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
maurice. hű. bekezdtél öregem. olvastam már egy-két negatív irományt a franciával kapcsolatban, de te viszed a pálmát.
- L.Miki
Hax ez egy gyonyoru eloadas volt, a masik srac hulyesegei ellen. Hatalmas, hogy mi folyik itt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egy lelkes műkedvelő,lesz még vele baj, ezek a fajták nem ismernek irgalmat,mindent bedobnak hogy hangoztassák a hülyeségeket,és nagyon sok energiájuk van erre.
lesz vele baj.
lesz vele baj.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Ha azt nezzuk hogy a Sevilla mar hetek ota teljes kerettel erre a meccsre keszulhetett, mig nalunk sokan szinte a strandrol jottek be, raadasul ez volt a teljes keretnek az elso kozos meccse, tokeletesen megalltuk a helyet.Maurice Bendrix írta:Üdvözlök Mindenkit!
A tegnapi meccs - véleményem szerint - erőpróba volt, bár erődemonstrációt vártam.
Hit vagy nem hit, en a szememnek hiszek. Be kene kapcsolni a TV-t es par meccs utan pontosan lathatod, hogy mik Benzema feladatai. Persze sokaknal ez annyiban merul ki, hogy ott van a hatan a 9-es, akkor csatar. Az mar lenyegtelen hogy a palyan mik a feladatai (gondolok itt pl a juve elleni meccsekre is, amikor vegig Pirlot fogta)Maurice Bendrix írta:Emeletes ostobaságnak érzem, mikor valaki Benzemát előkészítő szerepkörben játszó játékosnak látja. Vagy inkább hiszi. Sajnos, ez nem hit kérdése. Futótűzként terjed ez a butaság.
Igen, befejezo csatarnak vettek meg, csak idovel kiderult, hogy nem az a posztja. Mar a 2011/12-es szezon ota megfigyelheto, hogy akkor erezte igazan jol magat, amikor volt meg egy jatekos elotte, o pedig rendre visszajarhatott a kozeppalyara labdakert.Maurice Bendrix írta:Benzemát befejező csatárnak vették meg, a Lyonban is azt játszott. Szerepköre annyiban módosult vagy torzult, hogy a világ legjobb szélsője játszik mellette. Csak kiderült, Benzema képtelen a pozíciós játékra, nem érkezik a visszatett labdákra, lassúsága miatt könnyen lesre állítják.
Az. KenyszermegoldasMaurice Bendrix írta:Hiba volt megvenni, a képességei nem Real Madrid támadójára hivatottak. Sajnálatos, kevés az elérhető jó csatár, Levandowskit szerette volna Perez, vitte a Bayern, Suarezt a Barca, Falcaóért megy a kötélhúzás, Agüero modíthatatlan és zsolnai porcelán lába van. Hamarább tolnám inkább oda Jamest, mert bár James is lassú, de legalább jól helyezkedik, ügyesebben bánik a labdával, mint Benzema, intelligensebb futballista. Talán ezt is meglépi egyszer a vezetőség, vagy hozzák Falcaót. Kényszermegoldás Benzema fennhagyása.
Nem is tudom hany olyan jatekos van osszesen, aki megteremtheti az egyensulyt a ket szelsonk kozott. Benzema az egyik.
Mintha valami blikk szintu kattintasvadasz oldal cimlapjat latnam.Maurice Bendrix írta:Kiskorúak megrontása
22 evesen lefekudt egy 17 eves csajjal. bortonbe vele. (egyebkent mig Ribery beismerte, Karim vegig tagadta az egeszet, szoval nem is biztos hogy megvolt neki a csajszi)
Igy nezett ki az a "kislany" 2010-ben: kep1, kep2, kep3
Megis miert rohognenek rajta?Maurice Bendrix írta:s el tudom képzelni, mennyit röhöghetnek rajta az öltözőben
Vagy inkabb azt jelentette, hogy jovore lejar a szerzodese es nem fogjuk ingyen elengedni.Maurice Bendrix írta:Számomra informális volt Benzema fizetésemelése, mely azt jelentette, hogy nem jön Falcao.
Mostmar nem csak hogy tobb kiskoruval volt, de mar fel is csinalta oket :ĐMaurice Bendrix írta:Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti.
Maurice Bendrix írta:nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
Jo lesz ez!Realista24 írta:Úgy érzem érdekes évnek nézünk elébe
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valahogy ezt kéne megértenie azoknak, akik elüldöznék.dannen írta:én őt is megdícsérném, látszott, hogy miért kell ő oda előre. nagyon önzetlen, kiszolgálja a két vadlovat, néha egészen szép mozdulatokkal. jó volt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- L.Miki
Reméljük átlép egy szintet és elkeni az ellenfelek száját, a csikóval együtt no meg a bikával.revolver írta:így Bale mellett látszik, hogy Benzema is jóformában van
- numberone1
Szerintem nyissatok egy Pato topikot hehenek, azt tele hanyhatja amennyire csak akarja ....akkor talan megkimeli a tobbit...hehe írta:remélem jövőre eladjuk és hozzuk patót helyette.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- numberone1
+1Realista24 írta:Újabb öt évig mehet a flame :Đ
Vamos öcsém, mutasd meg SzabóZének.
Meg ugy par evig kezdo marad sok feszbukos oromore.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Újabb öt évig mehet a flame :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema