Bundesliga
Re: Bundesliga
Azért a Gladbach volt edzője helyében szembe köpném az összes volt játékosom. Mióta kirúgatták 4 meccset nyertek 14-4-es gk-val... Sőt talán a vezetőség helyében is adnék nekik egy kis pénz megvonást, mert mégis csak leadtak 5 meccset előtte...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. október 18., vasárnap 10:57-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gratulálok ezt szépen összehoztátok Remyvel, a két átokszóró....Anyaka írta:Pali megfogta a Schalke-t is úgy néz ki jelenleg. Emberhátrányban egyenlítenek.
Ha Ibisevic nem állíttatja ki magát, talán még nyerhettek is volna a szokásos drámával, akkor meg 3-dik helyen állnának talán.
Az első négy szerintem így fog maradni a tabellán, 6-8. hely nagyon szép lenne már Palitól.
Nem illik.
Gz Anyaka... szép volt....Anyaka írta:Dráma az megvolt. Hol a hiba?
Amúgy rendben van ez a Hertha az tuti, vmit nagyon eltalált ott Dárdai.
Kár ezért a késői bekapott gólért, dehát Anyaka ellen Dárdai se tud mit tenni... :Đ
Ha Ibisevic nem ilyen hülye...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ezt eljinxelted.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Pali megfogta a Schalke-t is úgy néz ki jelenleg. Emberhátrányban egyenlítenek.
Ha Ibisevic nem állíttatja ki magát, talán még nyerhettek is volna a szokásos drámával, akkor meg 3-dik helyen állnának talán.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ja igazattól még jövőre lehet a bm edzője.
attól még jövőre lehet a bm edzője.sucre írta:DE hát Klopp ma lesz hivatalos és holnap fogják bejelenteni
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
DE hát Klopp ma lesz hivatalos és holnap fogják bejelenteni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Katalán hírek szerint Pep nem akarja meghosszabbítani a szerződését a BM-nél, és szóbeli megállapodást kötött Txikivel, hogy a következő szezonban már ő lesz a City edzője.
Ezzel egyidejűleg a BM felvette a kapcsolatot Kloppal.
Ezzel egyidejűleg a BM felvette a kapcsolatot Kloppal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
BM kapcsán máshogy látom, majd ha nem lesz meccsünk, kifejtem.
Reustól nekem is "elment a kedvem", helyette Auba az új kedvenc, akit eddig is bírtam, de idén robbantott. Persze csak Gündogan után.
Reustól nekem is "elment a kedvem", helyette Auba az új kedvenc, akit eddig is bírtam, de idén robbantott. Persze csak Gündogan után.
Nem illik.
folyamatos győzelmeik ellenére sem győztek meg ennyire. mai meccs volt az egyedüli, legalábbis amennyit láttam belőle. javulást annyiban látok, hogy most guardiola nem barmolja szét annyira a kezdőit, mint az elmúlt 2 szezonban.ziro4vr írta:Egyrészt, másrészt viszont idén változott a játékuk valamelyest, szerintem előrefele fejlődve. És még Robben is ott lehet. Elég nagy esélyese lehet a Bayern a BL-nek, tőlük most jobban tartok mint a Barcelonától. De még csak Október van. Abban egyetértek, hogy ez a forma nem tartható addig, kell egy mesterséges hullámvölgy tavasz előtt.wxyz írta:guardiola szokás szerint megint kihajtja ősszel a csapatát
vajon hány év kell még a világ legjobbjának, hogy rájöjjön, ez nem így működik?
ha messinek megint lesz kedve tavasszal és többiek is összekapják magukat, akkor nálam a barca lesz a legnagyobb rivális a blért. enrique edzői szintje lényegtelen
trapp, terstegen, most leno. szépen lejáratják most magukat a nagy tehetségnek tartott német kapusok
dortmundban meg lesz baj
reusnak szerintem annyi, sérülések tönkreteszik. gündogan jövőre megy. nem elég, hogy nehéz lesz őket pótolni, még a többi posztra is kellenének jó játékosok. ez a mikitarján is ugyanolyan ostoba, mint volt, csak most volt egy jobb időszaka, ami le is zárult valószinűleg. weigl nem rossz, de benne sem látom azokat a tulajdonságokat amit én elvárok egy jó kpstól
- András93
Ha most nem szerepelnének ilyen jól, akkor meg azért írnátok, hogy nem lesznek sehol.sentry írta:Jó az legalább megint elhiszik magukról ők a legjobbak, a játékosok, Pep, a szurkolók, mindenki. Aztán tavasszal találkoznak a BLben egy szervezett, jó formában lévő csapattal aztán majd szenvedni fognak.wxyz írta:guardiola szokás szerint megint kihajtja ősszel a csapatát
Most túl jók, azért nem.
Messze még a tavasz, a Bayern pedig megint ott lesz a végén. Hogy felérnek-e a csúcsra, nem lehet tudni, de jó esélyük van.
- ziro4vr
Pont most hívták be először a válogatottba. Neuer jókat röhöghet a két váltótársán.Realista24 írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... ef=message
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Egyrészt, másrészt viszont idén változott a játékuk valamelyest, szerintem előrefele fejlődve. És még Robben is ott lehet. Elég nagy esélyese lehet a Bayern a BL-nek, tőlük most jobban tartok mint a Barcelonától. De még csak Október van. Abban egyetértek, hogy ez a forma nem tartható addig, kell egy mesterséges hullámvölgy tavasz előtt.wxyz írta:guardiola szokás szerint megint kihajtja ősszel a csapatát
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eleg sok serultjuk volt tavaly tavasszal, iden hosszabb a pad is. Szerintem most vegig fogjak birni, mar ha nem all be olyan nagy foku serules hullamn, mint tavaly.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
A több hetes szunetes bundesligara gondolsz? Inkább az a baj, hogy kieresztenek tavaszra és nem tudnak komoly csapat ellen felporogni időben
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jó az legalább megint elhiszik magukról ők a legjobbak, a játékosok, Pep, a szurkolók, mindenki. Aztán tavasszal találkoznak a BLben egy szervezett, jó formában lévő csapattal aztán majd szenvedni fognak.wxyz írta:guardiola szokás szerint megint kihajtja ősszel a csapatát
guardiola szokás szerint megint kihajtja ősszel a csapatát