Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 30., szerda 21:13

Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Khedira, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo; Benzema.
Hihetetlen, hogy ez a csávó mindig és mindenkor örök; miközben egy Modric padozik már nem először! :sly: :ike: :-* :vivo:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 30., szerda 19:48

Ehhez kapcsolódóan pár napja már az El Confidencial is lehozott egy cikket /az El Clásico nevetséges bírói ténykedését követően/, ami a Spanyol Szövetségen belül helyzetünket érinti/illeti, ahol szintén nagyon komoly hátrányban vagyunk a Barcelonával szemben bíróküldés, kalendárium beosztását és befolyásolását illetően (bár Laporta érához képest némi javulás érzékelhető/észlelhető, de még így is ...)! :-* FIFA (Blatter), UEFA (Paltini), Spanyol Szövetség (Villar), jók vagyunk na! :coffee:
Ideje volt.....6-8 éve ugatom,és a legtöbb leszólt érte.
Nézd, neked alapvetően igazad van Özillel kapcsolatban, csak kicsit eltúlzod/kizárólag saját szemszögből nézed a dolgot. OK, a végső győzelemre nem esélyes, de a top23-ban helye van.
Eltúlzom,oké....rendben,de a túlzásom talán kicsit egyfajta ellenreakció a média és a szakértők durva túlzásaira.
Egyébként a 23-al nincsen bajom.

Azzal van ami róla folyik 2 hónapja.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 30., szerda 19:17

Bale a kezdőben? szerintem csak cserének kellene bedobni, a többi lehetséges kezdő tetszik, végre lehet összejön egy jó kp, Illara-Modric-Isco

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 30., szerda 18:02

R.M.C.F írta:Az meg hogy özil az idei arsenalos(kb 6 meccsből kb 4-en játszott jól) aranylabdaeseélyes lenne az túlzásnak érzem,midőn tavaly irtó gyenge volt,és a csapata egyik leggyengébbje nem lehet aranylabda sanszos.
Nézd, neked alapvetően igazad van Özillel kapcsolatban, csak kicsit eltúlzod/kizárólag saját szemszögből nézed a dolgot. OK, a végső győzelemre nem esélyes, de a top23-ban helye van.

Szerinted felkapott lett Özil amióta eligazolt: ez igaz. De azért azt ne felejtsük el, hogy Özil kivételesen első perctől kezdve a madridi publikum, és sajtó kedvence. Nem egy Modric, akire ráaggatták a legrosszabb igazolás jelzőt, stb.
Vannak hiányosságai, egylábas, stb, DE kb. Casillas és CR után a harmadik legnépszerűbb madridi játékos volt (itt a fórumon nem, azt elhiszem, de nem csak a madridista létezik a világon). Volt sok olyan meccse, ami után itt a fórumon szétszedték, közepes pontot kapott, viszont a nagy külföldi oldalak meg kiemelték a játékát.
Özil egy olyan játékos, aki képes olyan mozdulatokra (passz, labdaátvétel, csel), amiket lehet ismételgetni a tv-ben, Madridban ez őszintén hiánycikk (CR és Khedira még), és pont nem azt nézik hogy a másik 89 percben mit csinált. Szóval te nagyon alulértékeled a palit, a sajtó meg szopkodja, és mondjuk a londoni sajtón nem is kell csodálkozni, mert az Arsenalnak hosszú évek óta nem volt ilyen játékosa.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 30., szerda 16:56

Blatter kapja be...ennyire szánalmas szar kupacot mint ő :cens: de gondolom a barca drukkerek szerint korrekt volt minden amit mondott, meg ahogy körbe nyalta "LIONEL" seggét
meg kellene kérdezni Messit mit szól ehhez, érdekelne a véleménye...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 30., szerda 14:19

Sepp Blatter nyilvános szereplése
Blatter vicc kategóriába illő "bocsánatkérésének" 2 legszánalmasabb mondata Florentino Perez levelére:

"Kedves Elnök úr! Mai dátummal kaptam kézhez levelét, melynek tartalma nagyon meglepett" .... /még Blattert lepi meg Flo papa levele/ :sly: :ozil: :lol:

"Mégis szeretném tisztázni, hogy számomra Cristiano Ronaldo ugyanolyan szintű játékos, mint Messi, és mindketten kivételes játékosok, mindkettő a maga módján" ..... "fiatalkorom óta csodálom ezt a klubot." /és ez persze csak úgy süt minden egyes mondatodról, cselekedetedről - a szánalmas bandádéval együtt/ :vivo: :shutup:

Ehhez kapcsolódóan pár napja már az El Confidencial is lehozott egy cikket /az El Clásico nevetséges bírói ténykedését követően/, ami a Spanyol Szövetségen belül helyzetünket érinti/illeti, ahol szintén nagyon komoly hátrányban vagyunk a Barcelonával szemben bíróküldés, kalendárium beosztását és befolyásolását illetően (bár Laporta érához képest némi javulás érzékelhető/észlelhető, de még így is ...)! :-* FIFA (Blatter), UEFA (Paltini), Spanyol Szövetség (Villar), jók vagyunk na! :coffee:

Hugo Gattival egyetértek; én is baromira kíváncsi lennék, hogy a "jó fiú és bandája" vajon, hogy viselné, érezné magát és mit tennének, ha velük történne meg ugyanez (már nem először ugye)??? :hmmm: :-* :sly: Elmehetnek a b..ös p.csába ....
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 13:34

Most csak a 3 dontosre kell szavazni. Akik pedig nem szeretik CR-t, azok Iniestara szavaznak. Atletico es Barca szurkolok is olvassak a Marcat.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 30., szerda 13:32

Nekem az a kérdésem,hogy hogy merülhet fel bárkiben is,hogy idén Messi bármiben is jobb lett volna CRnél, nem hogy Riberynél...És így is menne rá a ház autó kutya ,hogy második lesz CR-t megelőzve,úgy ,hogy minden fontos meccsen besült a milanon kívül...de hát egy ilyen birka világban élünk...

Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco

HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. október 30., szerda 13:30

Realista24 írta:http://www.marca.com/debate/2013/10/408 ... s4081.html
Marca Aranylabda szavazás.
Már csak az a kérdés, hogy vezethet itt is Messi... !? :roll:

Teljesen egyértelmű. hogy Riberynek kellene kapnia.
Kellene... Kétszer is láttunk már furcsa döntést...
13

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 30., szerda 13:20

http://www.marca.com/debate/2013/10/408 ... s4081.html
Marca Aranylabda szavazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 30., szerda 11:52

ha majd egy teljes hónapig egészséges lesz,és lesz kondi,meg lesznek meccs percek,akkor lehet BIZONYOS dolgokat számonkérni rajta,a teljes és jó formát majd sokára.
két dolgot....a jó játékot és a gólokat.És ha 100%-os lesz,akkor nem fogom tudni elfogadni azokat a dolgokat,hogy túl nagy rajta a nyomás,vagy rátelepszik a média,meg egyéb blabla...állítólag profi,oldaja meg.Ahogy más-mások is megtudják oldani...
Hogy miért hoztam ezt most fel?Mert hallottam már ehhez hasonló kósza visszhangokat...de ez nekem nem kifogás.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 21:54

ezt meg a legtöbben máshogy gondolják
Ok. Értem.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 29., kedd 21:52

R.M.C.F írta: aranylabdaeseélyes lenne az túlzásnak érzem
senki se mondta
R.M.C.F írta:tavaly irtó gyenge volt,és a csapata egyik leggyengébbje
ezt meg a legtöbben máshogy gondolják. És nem arról van szó h más csapatok szurkolói, mert kevesebbet látták. Nem. A madridisták körében, az egész világon, teljesen más a vélemény.
Ha a média képes agyat kimosni, mint ahogy ki lett fejtve (ami igaz is), akkor sok esetben ez a fórum is.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 21:47

Ami a nagy probléma az ő átigazolásával az az, hogy ha Bale egyáltalán többet ér, mint Özil, akkor sem 50 millióval, ráadásul Özil hétről-hétre teljesít az Arsenalban, Bale még pályára is alig lép. Mindezt tetézte az el classico, ahol látványosan csődöt mondott. Sok egy irányba mutató hatás eredménye az Özil jelenség, amelyekkel egymással interferálnak, és egy a valóságnál jobb képet festenek Özilről. De az, hogy Özil jelenleg top 20-as játékos, és megérdemelten van ott az aranylabda-jelöltek listáján, az szerintem vitán felül áll.

Ebben sok mindennel nem tudok egyetérteni. Az meg hogy özil az idei arsenalos(kb 6 meccsből kb 4-en játszott jól) aranylabdaeseélyes lenne az túlzásnak érzem,midőn tavaly irtó gyenge volt,és a csapata egyik leggyengébbje nem lehet aranylabda sanszos.

Hagyjuk már balet.....szappanopera már ez. Nyáron nem tudott készülni,azóta folyamatosan sérült,de beerőltetik a pályára.....mit vártok? Komolyan vár bárki is bármit ebben a helyzetben? Ez nem tudás kérdése,ez egy lehetetlen elvárás egyelőre.
ha majd egy teljes hónapig egészséges lesz,és lesz kondi,meg lesznek meccs percek,akkor lehet BIZONYOS dolgokat számonkérni rajta,a teljes és jó formát majd sokára.
Attól hogy irreális volt az ára,(amiről ő tehet a legkevésbé) attól még olyan ember mint a többi....pl sérült és formán kivüli.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 29., kedd 21:39

'shutterisland írta:
egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt.
özilt én is szívesen látnám nálunk majdan iniesta helyetteseként.
nem a média fertőzött meg, mielőtt... :mrgreen:
Megneznem, ahogy Ozil egesz meccsen gurizik es vedekezik :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 29., kedd 21:36

egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt.
özilt én is szívesen látnám nálunk majdan iniesta helyetteseként.
nem a média fertőzött meg, mielőtt... :mrgreen:

R.M.C.F : a hülye is látja, hogy sok igazság van az írásaidban, szerintem alig lett volna konfliktusod, és alig lett volna olyan ember, akit idegesítesz, ha ezeket a meglátásokat néha bedobod, időszerűen.

de hogy állandóan, megállás nélkül mondod a magadét (főleg a média témában) az tényleg durva. :mrgreen:
például csak a "neymar felcopkodása" c. epizódot is legalább 5x lejátszottad már a konföderációs óta.
aki akarja, megérti a feléből is, aki nem akarja, vagy nem tudja, annak meg leírhatod napi 3x is ezeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. október 29., kedd 21:40-kor.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 20:35

R.M.C.F-t is lehülyézni, amikor az írásai az egyik leglogikusabbak és átgondoltabbak, hát nem tudom. Fejére állt a fórum.
Köszi,jól esik,tényleg. Nagyon kevés az igazán értelmes...hööö,hiszen azok alapból nem a focit választják :lol: :lol: , na de a félviccet félretéve,örülök ha pár embernek tetszettek az irásaim,a meglátásaim,és nem azon izzadt, hogy tud valahogy megfogni,mikor lehet belekötni....és ideges volt hogy kevésszer lehetett és ha volt egy tikxaros sansza akkor úgy adta elő mintha ez lenne a mindennapos.

Amikor én is befejeztem a fórumozást egy jó időre,engem is idegesitett a sok száraztö*kű.....és a faxomat fárasztom magam gondoltam. Kaptam pár PŰ-t azoktól akik megbecsültek,akik értették azt amiről beszélek.....a többi meg nem számit:).

Aztán visszamerészkedtem,azóta kevesebbet kapok,de kaptam már itt is eleget. PÜ-ben anyázás,hülyegyerekezés,fogalmatlanozás.. stb...de nem hat meg,tisztában vagyok azzal amit tudok,és mit nem tudok. Majd pont egy vérpisti fogja megmondani mit tudok.....hööö....amikor a ma mellüket döngető utánpótlásedzők is leszóltak 10 éve már hogy mik ezek a hülyeségek amikről beszélek,ma meg UGYANAZT hallom vissza amit akkor mondtam nekik,de most úgy mintha ők találták volna fel. Vicc.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 29., kedd 19:23

Özil már 3-4 éve a top játékosok között van említve. Függetlenül attól h hol játszott/játszik. Amíg itt volt csak CR volt nagyobb durranás nála a csapatból, közönség kedvenc is volt, és a független, vagy más csapatok szurkolói által is igencsak el volt ismerve. Rengeteg srác például Özilt játszott a "grundon" vagy edzéseken. Egyáltalán nem az eligazolása tette naggyá.
Amikor Özil a Realba igazolt és volt az első év tavaszán az el classico dömping, akkor egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt. Azt is mondta, hogy sajnálja, hogy nem a Barcába igazolt, mert nagyot szólna az Özil-Messi-Villa támadósor.

Ez csak egy kiragadott példa, de például Özil az egyik legjobb igazolásnak lett kikiáltva abban a szezonban, ami azért nem rossz sajtóra vall.

Ami a nagy probléma az ő átigazolásával az az, hogy ha Bale egyáltalán többet ér, mint Özil, akkor sem 50 millióval, ráadásul Özil hétről-hétre teljesít az Arsenalban, Bale még pályára is alig lép. Mindezt tetézte az el classico, ahol látványosan csődöt mondott. Sok egy irányba mutató hatás eredménye az Özil jelenség, amelyekkel egymással interferálnak, és egy a valóságnál jobb képet festenek Özilről. De az, hogy Özil jelenleg top 20-as játékos, és megérdemelten van ott az aranylabda-jelöltek listáján, az szerintem vitán felül áll.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. október 29., kedd 19:00

Én úgy tudom, hogy pár hete még brazil kerettag volt és esélye is volt arra, hogy a szűkítettbe bekerül, ám ez nem így történt. Azt hiszem ez a konklúzió. :)

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. október 29., kedd 18:55

Diego Costa a spanyol válogatottat választotta. :kivagyhe:

Vissza: