Nem baj, én is oda akarok.attareal írta:Már az is baj, hogy a kedvenc csapatába akart igazolni???
Imádom az ilyen embereket, ha szerinted ezt mondtam, akkor nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 28., hétfő 18:51
Nem baj, én is oda akarok.attareal írta:Már az is baj, hogy a kedvenc csapatába akart igazolni???
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 28., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 28., hétfő 17:48
De arról igen, hogy azért nem járt edzeni a Tottenhammel, mert ide akart jönni...Realista24 írta:Ha valamiről nem tehet, az az ara. Senki nem kötelezte Perezt hogy fizesse ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 28., hétfő 17:43
Aha, csak éppen szerintem Mourinho legnagyobb hülyesége volt, hogy anno nem játszatta a horvátot majd fél évig, pedig neki aztán minden megmozdulásán látszott, hogy a kisujjában is több tehetség van, mint a pályán lévők bármelyikének.A Real ugyanazokat a hibákat ismételte meg, amelyeket anno Modric leigazolásakor
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. október 28., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 28., hétfő 8:03
Hát igen. Ebből 1-2 bemegy, kicsit máris előrébb lennénk@OptaNepsport
7 - Egy csapat sem találta el többször a kapufát a La Ligában, mint a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Jack Bauer » 2013. október 27., vasárnap 8:36
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. október 26., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 26., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 26., szombat 17:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 26., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 26., szombat 16:47
Nem hiszem, hogy erőnlétileg fel tudná venni a versenyt, az alatt szt értem, hogy, ha egy 2 méteres védő odaállna mellé, akkor fingani se tudna, még testileg kell neki érni, meg, ha most néha játszik, néha nem, akkor meg nem játszhatna az ifi BL-ben, és neki kell a tapasztalat.Matt009 írta:a ennyire jó akkor hozzuk fel a rákba, mert jelenleg nincs csatárunk se első se második számú, és kevésbé fontos meccseken berakni, hátha hamar megugorja a lécet. Ha egy Januzaj trollkodhat MU mezben akkor Narvaez is trollkodjon fehérben.attareal írta:Marha jó ez a Nárvaez gyerek , láttam a Real-Juve ifi BL-t.
Még egy két évet lehúz a castillában, aztán jöhet, remélem nem lesz belőle Benzema2.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 16:40
nem.nem tűnik fel, hogy 12 ember?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 26., szombat 16:37
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 26., szombat 16:37
a ennyire jó akkor hozzuk fel a rákba, mert jelenleg nincs csatárunk se első se második számú, és kevésbé fontos meccseken berakni, hátha hamar megugorja a lécet. Ha egy Januzaj trollkodhat MU mezben akkor Narvaez is trollkodjon fehérben.attareal írta:Marha jó ez a Nárvaez gyerek , láttam a Real-Juve ifi BL-t.
Még egy két évet lehúz a castillában, aztán jöhet, remélem nem lesz belőle Benzema2.
nem tűnik fel, hogy 12 ember?GT37 írta:
Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Sergio Ramos, Khedira, Modric o Illarramendi; Bale, Di María y Cristiano Ronaldo.
ez a hivatalos?
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 16:36
ez a hivatalos?GT37 írta:Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Sergio Ramos, Khedira, Modric o Illarramendi; Bale, Di María y Cristiano Ronaldo.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 26., szombat 16:35
ámenmorientes írta:Olvasva a fentebbi hsz-eket,váltakoznak a optimistább,és a pesszimistább kommentek...
Ami engem illet....eltudom fogadni azt,hogy még formálódik a csapat,sőt,magam is úgy gondolom hogy ez így van,sőt,látok némi fejlődést is,amit sokak nem...Ezért aztán azt is eltudom fogadni ha emiatt kikapunk...
Egyvalamit nem tudok elfogadni....mégpedig azt,hogyha nem teszik oda 1000%-ra magukat a fiuk,az indiszponált,mismásolós alibitriblit,azt kvára nem tudom elfogadni...
Egy classicon meg kell dögleni.Ez a minimum...és én remélem így is lesz,és nehogy azt higgye valaki hogy most ezért írom le ezeket,mert azt gondolom hogy a Real nem tesz meg majd mindent...mert hiszem,hogy megtesz...
De ha ne aggy isten mégsem...akkor nem fognak érdekelni a nyafogások,meg a kifogások,akkor oltári mérges,és csalódott leszek,mert ki lehet kapni,tisztességgel,akár több góllal is,de nem úgy,hogy nem tettek meg mindent a győzelemért...
40 percet sétáltak szerdán,az se mentség hogy a barca kedden játszott...szal mindent bele gyerekek,mutassátok meg,verhető ez a mostani barca,VAMOS REAL!!!!
ez meg honnan?GT37 írta:Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Sergio Ramos, Khedira, Modric o Illarramendi; Bale, Di María y Cristiano Ronaldo.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 26., szombat 16:34
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem