Serie A
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Serie A
Callejont mindenki igen lenézte, pedig támadóként, a posztján szerintem egész jó kis játékos. Jól lép ki a védők mögül és jól is lő kapura. Jobban bírtam, mint Higut
Na, megnézem ezt a Juvét mit alkotnak.
Na, megnézem ezt a Juvét mit alkotnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csak nehogy a "kisreal" megvágjon mindenkit és bajnok legyen......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Engem meg azzal, hogy még mindig ilyen angol másodosztály a cél, ami közel nincs annyira szem előtt, mint egy gyengébb Bundesliga csapat vagy egy holland csapat. Ráadásul van esély EL-re és a játék stílus is inkább fekszik, mint az angol.Wertz írta:Ezzel a dumával megtudnak őrjíteniKerlon írta:Mond már meg, hogy hány magyar játékosunknak volt jó döntés az angol 2?
Az angol 2.liga tehet arról, hogy ilyen Ferenczi-Rósa féle tehetségtelen senkik igazoltak oda?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Na úgy néz ki Nápolyban a madridi "számkivetett" 3-as mennybe mehet.h3x0r írta:Chievo - Napoli 2-4nmate írta:Higu meg Callejon összekotortak egy gólt
Higu a 28.percben 1-1es allasnal adott egy golpasszt Callejonnak.
A 70. percben pedig 3-2-es napolyi vezetesnel megrugta a negyedik golt is.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Chievo - Napoli 2-4nmate írta:Higu meg Callejon összekotortak egy gólt
Higu a 28.percben 1-1es allasnal adott egy golpasszt Callejonnak.
A 70. percben pedig 3-2-es napolyi vezetesnel megrugta a negyedik golt is.
Ezzel a dumával megtudnak őrjíteniKerlon írta:Mond már meg, hogy hány magyar játékosunknak volt jó döntés az angol 2?
Az angol 2.liga tehet arról, hogy ilyen Ferenczi-Rósa féle tehetségtelen senkik igazoltak oda?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Higu meg Callejon összekotortak egy gólt
Mond már meg, hogy hány magyar játékosunknak volt jó döntés az angol 2?Wertz írta:A Milannál is ezt hitték az előző szezonban, aztán pár meccs után középről vissza is rakták szélrerealistahuni írta:Hát Boatengért 12 milla aprópénz, főleg, hogy sokoldalú játékos, támadásban, védekezésben egyaránt otthon van, kb mindenhol használhatod kp-n.
Hülye Novothny meg elment kölcsönbe a Serie Cbe, miközben a Watford is vinni akarta
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A Milannál is ezt hitték az előző szezonban, aztán pár meccs után középről vissza is rakták szélrerealistahuni írta:Hát Boatengért 12 milla aprópénz, főleg, hogy sokoldalú játékos, támadásban, védekezésben egyaránt otthon van, kb mindenhol használhatod kp-n.
Hülye Novothny meg elment kölcsönbe a Serie Cbe, miközben a Watford is vinni akarta
Ez a baj, hogy kb. mindenki a Barca elleni meccseiből ismeri komolyabban. Volt még egy jó szezonja azonkívül totálisan szürke semmilyen játék, amit produkált. Jó a lövő technikája, tud egy-két szép dolgot, de ő messze nincs az elitben. Ezért nem meglepő, hogy nem egy top klubba igazolt.
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nincs benne a top 5 btb-ok közt, de szerintem 12 milláért simán megéri ő. Nem tudom, én lehet, hogy elnézném itt.Kerlon írta:Továbbra is tartom, hogy Boateng nem egy kiemelkedő játékos, viszont jó a médiája. Örülök, hogy nem köt ki még egy darabig nálunk.
Szerintem, aki a levegőben, sarokkal úgy veszi át a labdát, hogy közben megkerüli Abidalt és utána erőből kilövi a rövid alsót, egy BL-ben, az mindenképpen kiemelkedő játékos. Ja, meg jól utánozza Michael Jacksont
Továbbra is tartom, hogy Boateng nem egy kiemelkedő játékos, viszont jó a médiája. Örülök, hogy nem köt ki még egy darabig nálunk.
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát Boatengért 12 milla aprópénz, főleg, hogy sokoldalú játékos, támadásban, védekezésben egyaránt otthon van, kb mindenhol használhatod kp-n.
Schalke meg nem biztos jó választás volt, már most akkora hátrányt összeszedtek a bajnokságban, hogy még a BL hely se biztos jövőre nekik.
Az meg érdekes, hogy Illara árán 3 Boatenget lehetne venni.
Ennyi pénzért bőven jobban jártunk volna a ghánaival, főleg hogy Illara is eddig játszott vagy 90 percet.
Schalke meg nem biztos jó választás volt, már most akkora hátrányt összeszedtek a bajnokságban, hogy még a BL hely se biztos jövőre nekik.
Az meg érdekes, hogy Illara árán 3 Boatenget lehetne venni.
Ennyi pénzért bőven jobban jártunk volna a ghánaival, főleg hogy Illara is eddig játszott vagy 90 percet.
na végül boateng 12 millióért ment el és 12-ért vették cserébe matrit. fogalmam sincs hogy minek és hova. hiheteten berlusconi.
ja és ami a legszebb. matriért a 12 millát 4 azaz NÉGY részletben fizeti a milan. mondom én hogy ne várjunk pénzeket kakáért.
ja és ami a legszebb. matriért a 12 millát 4 azaz NÉGY részletben fizeti a milan. mondom én hogy ne várjunk pénzeket kakáért.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Pont kpt kellett volna erősíteni. Honda szerintem megfelelő. Csak közbe elpasszolják 10 milláért az egyik legjobbkukat Vicc. Őszintén sajnálom kicsit a Milanosokat. Kiváncsi lennék,hogy mit szólnak ehhez. Nem baj lesz helye Kakának Matrit meg 11+1 milláért viszik. Én azt hittem hogyha elmegy max 5-8 milla között lesz. Gratulálok nekik.
Mondjuk a Kaká mezek kelendőek lesznek...
Mondjuk a Kaká mezek kelendőek lesznek...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hondát télen elviszik ingyen. Addig meg Kaká majd viszi a hátán csapatot, ha minden jól megy.BBeno írta:olyan szarrágó csapat lett a milan nehogy azt higgyétek hogy kaká olyan lazán elmegy. ezek 5 milliót nem tudnak kifizetni egy hondáért. ott veri az aprót berlusconi hogy 3,5 legyen a vége.
boateng meg elég erősítés lesz a schalkéban. nálunk is elnéztem volna.
elivleg 10 milliót kapnak Boatengért amit viszont egyből elszórnak Matrira ráadásul a CurveSur transzparenseken tiltakozott Matri ellen szóval szép fogadtatásban fog részesülni.
kakától ne várjunk semmit.
kakától ne várjunk semmit.
olyan szarrágó csapat lett a milan nehogy azt higgyétek hogy kaká olyan lazán elmegy. ezek 5 milliót nem tudnak kifizetni egy hondáért. ott veri az aprót berlusconi hogy 3,5 legyen a vége.
pedig jót tenne az európai focinak egy erős Milan.
mondjuk ez több csapatról is elmondható.
mondjuk ez több csapatról is elmondható.
hát én ezt kajak nem hiszem el...mohaola írta:Nem semmi, Kevin Prince Boateng orvosi vizsgálaton vesz részt a Schalke 04-nél, elnézést a szó használatért de ezek úgy hülyék ahogy vannak, elengedik az egyik legjobbjukat, bár így lehet pengetnek Kaká-ért valamennyit.
de ha tényleg Kakának csinálják a helyet....
tényleg érthetetlen...