Elektronika
Re: Elektronika
Na srácok, kijött a Canon 70D, amibe instant módon beleszerettem. Minden fórumozó küldene nekem egy 500-ast, meg is lenne. Szóval ne filléreskedjetek!
Viccet félretéve (bár elfogadnám), arra szeretnék rákérdezni: tud valaki egy intelligens, sokrétű dvd menükészítő cuccot? Almenükkel, szövegekkel, ilyesmikkel kellene felruháznom egy lemezt, de csak a Nero-félét ismerem.
Viccet félretéve (bár elfogadnám), arra szeretnék rákérdezni: tud valaki egy intelligens, sokrétű dvd menükészítő cuccot? Almenükkel, szövegekkel, ilyesmikkel kellene felruháznom egy lemezt, de csak a Nero-félét ismerem.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem láttam csere-bere topicot ezért ide írom be, hogy eladó egy Samsung Galaxy Mini fehér, egy év garanciáva, T-Mobile-os. Árban megegyezünk.
Nagy segítséget kérnék, XBOXON akarok filmet nézni, avi fájl és srt felirat fájl egy mappába ugye, de ez nem működik boxon, szóval egyszerű megoldás érdekelne. Köszönöm szépen!
nekem eddig mindig elég volt a 16 giga. maximum rászoksz a felhőre.
tick. tick. tick.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
dodi írta:nexus 4.
jó dolog a referenciatelefon.
Csabi írta:ha elég a 16 giga, akkor a nexus.
Igen, ez a legnagyobb baj. Ugye a 16 gb az igazából csak 12, jó esetben 13, ami azért valljuk be elég karcsú a 8 megapixeles kamerához illetve a sok programhoz és a zenékről még nem is beszéltem. Most 8 gigás Galaxy S-em van és fullon van, max 10 mega hely van rajta. Júliusban még átgondolom, addig akár szóba is jöhet más készülék, bár ár-érték arányban szerintem ezek a legjobbak.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Régóta gyűjtögetek új telefonra. Augusztus elején fogok venni. Két telefon van a képben. LG(Google) Nexus 4 illetve az LG optimus G. 10k a különbség a két telefon között, de tudásban kb ugyanaz. Annyival jobb a G, hogy 32gb, míg a Nexus 16 és nem bővíthető, meg ami nagy plusz, hogy a G-n vannak érintőgombok és így nem a kijelzőből veszik el a helyet. Ami a Nexus mellett szól az meg, hogy a frissítések arra jobban érkeznek, állítólag azonnal megkapja a legújabbakat. A G felé hajlok, de érdekelnének a vélemények.
Bemásoltam ide is, mert véletlenül az off topikba írtam, mert ott volt szó telóról. Azt törölheti egy moderátor, elnézést.
Bemásoltam ide is, mert véletlenül az off topikba írtam, mert ott volt szó telóról. Azt törölheti egy moderátor, elnézést.
hát így nehéz lesz megszülni, melyik driverek azok. lehet - ebből a szempontból - nem jelentősek, de ki tudja.
akkor a másik útvonal. hálózati kapcsolatoknál mik vannak? (win7-nél vagy start-nál beírod, vagy vezérlőpult/hálózati és mego. központ/adapterbeállítások)
akkor a másik útvonal. hálózati kapcsolatoknál mik vannak? (win7-nél vagy start-nál beírod, vagy vezérlőpult/hálózati és mego. központ/adapterbeállítások)
tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
driverek megvannak, vezérlőpult eszközkezelő alatt nincs ismeretlen eszköz? adapterbeállításoknál vannak eszközök?[/quote]rinaldo írta:Tudnátok segíteni abban, hogy a gépemen és a laptopomon is hogy lehet net?
Az eszköz kezelőben van olyan h Egyéb eszközök és Ott van két ismeretlen eszköz.
engem a bdrip 90%-ban kielégít gépről. az alá mondjuk nem adom.AMYF írta:Ti hogy gondolkodtok a 720p vs 1080p témában? (szigorúan PC-s nézésre lennék kíváncsi) Szerintem monitoron, pl ágyból nézve nem sok különbség van, és nem éri meg sok esetben a dupla méret.
driverek megvannak, vezérlőpult eszközkezelő alatt nincs ismeretlen eszköz? adapterbeállításoknál vannak eszközök?rinaldo írta:Tudnátok segíteni abban, hogy a gépemen és a laptopomon is hogy lehet net?
tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
Tudnátok segíteni abban, hogy a gépemen és a laptopomon is hogy lehet net?
Nincs wifi
Régebb úgy volt h ha kihúztam a kábelt a gépből és átraktam a laptopba, ott volt net, de most ez a művelet nem jó, laptopon nincs net.. Emlékszem valamit átírtak volt a beállításoknál csak nem tudom mit, vki tud segíteni?
Nincs wifi
Régebb úgy volt h ha kihúztam a kábelt a gépből és átraktam a laptopba, ott volt net, de most ez a művelet nem jó, laptopon nincs net.. Emlékszem valamit átírtak volt a beállításoknál csak nem tudom mit, vki tud segíteni?
Ilyen a notebook-om.
http://www.cel.ro/laptop-notebook/netbo ... gb-purp-l/
http://www.cel.ro/laptop-notebook/netbo ... gb-purp-l/
A windows,amit felraktam eredeti, az egyetemem oldalarol toltottem le, 2 evig ervenyes licensszel.
Ma tettem fel a win7 prof N (32 bittes) -t a notebook-omra. Minden ment rajta jol, de miutan kiakartam/kicsereltem a hatteremet, elsotetult a kepernyo. A kepernyovel nincs gond, mivel mukodik, amikor belepek, sot reagala ctrl+alt+delete parancsra is, de miutan kivalasztom a task managert es visszakellene ternie a desktopra a kep ismet elfeketedik. Az eger van amikor latszik. Nem Tudna valaki segiteni,h. mi lehet a problema ?
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
Ti hogy gondolkodtok a 720p vs 1080p témában? (szigorúan PC-s nézésre lennék kíváncsi) Szerintem monitoron, pl ágyból nézve nem sok különbség van, és nem éri meg sok esetben a dupla méret.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
Eddig Desire S-em volt, és amiket előyetesen olvastam meghibásodásokat, ayok nagzjából mind nálam elő is jöttek (képernyő nem illeszkedik tökéletesen, kamera meghibásodás, indokolatlanul gyors merülés, magától megbolondul stb). Szóval csalódtam egy kicsit a HTC-ben.
Mennyire más a Desire X a Desire S-től?
Így felelevenítve a HTC hibáit lehet LG-t veszek!
Mennyire más a Desire X a Desire S-től?
Így felelevenítve a HTC hibáit lehet LG-t veszek!
- Galacticos
desire x-em van, eddig problémamentes volt.
csak az egyik gomb most már kicsit beragad, de gyanítom hogy azért mert egyszer kicsit vizes kézzel nyomkodtam. de amúgy ezen kívül full jó. minden játék megy akadás nélkül és gyorsan. kurva jó képeket csinál, az akksija átlagos a net meríti a legjobban. és fehérben szerintem kurva jól néz ki. csak ajánlani tudom.
csak az egyik gomb most már kicsit beragad, de gyanítom hogy azért mert egyszer kicsit vizes kézzel nyomkodtam. de amúgy ezen kívül full jó. minden játék megy akadás nélkül és gyorsan. kurva jó képeket csinál, az akksija átlagos a net meríti a legjobban. és fehérben szerintem kurva jól néz ki. csak ajánlani tudom.
Mobiltudósok!
HTC Desire X
LG Optimus L9
Melyik a jobb, miért?
HTC Desire X
LG Optimus L9
Melyik a jobb, miért?
Én nem ajánlanám már, hogy netbookot vegyél, a kis méretű, gyenge felbontású kijelző, gyenge hardver eléggé behatárolja a használhatóságot. A nagyobb gyártók közül szinte mindegyik felhagyott már a gyártásával, a szerepét teljes mértékben a tabletek vették át. Én inkább valami ilyesmit javasolnék szem előtt tartva az ár, hordozhatóság, használhatóság hármast: http://www.ipon.hu/webshop/product/asus ... ete/294476