Még nézd meg a képeknél. Amit beakarsz állítani annál, hogy "beállít mint..", ha ott sincs akkor szerintem nem lehet.raul0791 írta:nem tudom jó helyre írom - e, de egy mobillal kapcsolatos kérdésem lenne. Sony Xperia J-m van, és az a gondom, hogy a telefonos kontaktokhoz, nem tudok képet beállítani. Amikor hív az a valaki az jelenjen meg. Hol tudom ezt beállítani telón belül? a kapcsolatnál se találtam, se a beállításokba. Ha nem lehet, akkor valami androidos program létezik erre a célra?
Elektronika
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Elektronika
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem tudom jó helyre írom - e, de egy mobillal kapcsolatos kérdésem lenne. Sony Xperia J-m van, és az a gondom, hogy a telefonos kontaktokhoz, nem tudok képet beállítani. Amikor hív az a valaki az jelenjen meg. Hol tudom ezt beállítani telón belül? a kapcsolatnál se találtam, se a beállításokba. Ha nem lehet, akkor valami androidos program létezik erre a célra?
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Árban hasonló mint ezek a webshopok, csak a választék ott it elég szerény.
Viszont erről a részletfizetéses akciójukról nem tudtam. Ha elkap az ember egy ilyen akciót, akkor tényleg talán a legjobb koncepció lehet.
Viszont erről a részletfizetéses akciójukról nem tudtam. Ha elkap az ember egy ilyen akciót, akkor tényleg talán a legjobb koncepció lehet.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként Media Marktban is lehet részletre vásárolni, nekik elég sűrűn van olyan akciójuk, hogy 10 egyenlő részletben kell kifizetni a terméket. Azt viszont nem vágom, hogy a telók milyen árban mozognak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- portillo
- Kapcsolat:
Köszi.Realista24 írta:Telók részletre, boltból, garival, függetlenül
http://www.aqua.hu/mobiltelefon-573/mob ... 0/termekek
A 40%-os THM rendesen megpakolja az árat, lehet mégis jobban járok egyben kifizetni.
Én ezt találtam, valamivel olcsóbb alapból, de a THM itt is 43%.
Akkor viszont azt hiszem egyelőre várok a T-mobilera, hogy bővítsék a palettát, vagy 1-2 új modellnek lejjebb menjen az ára.
- pheco
Nem túl olcsó bolt. A teló amit kinéztem jó pár helyen 95-100-ért kapható, itt meg 146 Bár gondoltam, hogy nem fogom tudni olcsón részletre venni, túl szép is lenne.Realista24 írta:Telók részletre, boltból, garival, függetlenül
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Telók részletre, boltból, garival, függetlenül
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Én nyár közepe/vége felé valószínűleg egy Google Nexus 4-re nevezek be. Én is örülnék, ha részletre meg lehetne venni, de nem találtam olyan kisboltot.portillo írta:Srácok, telefon:
Nem tudtok olyan boltot / webshopot, ahol lehet részletre venni független telót garanciával? A tartozékok igazából nem fontosak, mert van mindenem.
Xperia SL-ben gondolkodom (vagy valami hasonló árkategória), de a T-Mobilenál most kb. 0 a választék (már a sima S sincs nekik), egyben kipengetni meg 80-100-at így nyár elején nem ildomos.
Ha esetleg csak simán telóra van javaslat, azt is megköszönöm.
- portillo
- Kapcsolat:
Srácok, telefon:
Nem tudtok olyan boltot / webshopot, ahol lehet részletre venni független telót garanciával? A tartozékok igazából nem fontosak, mert van mindenem.
Xperia SL-ben gondolkodom (vagy valami hasonló árkategória), de a T-Mobilenál most kb. 0 a választék (már a sima S sincs nekik), egyben kipengetni meg 80-100-at így nyár elején nem ildomos.
Ha van helyi hálózat, akkor fölösleges külön kábelekkel bonyolítani...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ez nem tom mért nem jutott eszembeaccel írta:utp kábelnek hívják azt, amivel a laptopot és a pc-t összekötik és a gépek hálózati csatlakozójába kell dugni.
am azóta kicsit rágugliztam, azt irja h az utp csak akkor stimmel, ha vmi "crossover". faterom meg vmi olyasmit hablatyolt, h akkor működik ha mind2 végén a csatlakozó "fordítva van bekötve". fogalmam sincs miről van szó, a műszaki tudásom egy tizes skálán annyi mint rudolf góljainak száma
igen, külső vinyóra gondoltam, de a 1,5 terásomon van 6 giga hely szal az nem játszik, csütörtökig meg nem hiszem h tudnék szerválni 1et kölcsönbe, de lehet körbekérdezek.Esetleg ha tudsz szerezni egy nagyobb méretű pendrive-ot, vagy külső winchestert, az is opció lehet, de a legegyszerűbb hálón áttolni.
a hálós megoldás pontosan mit takar? megosztási mappán átteszek mindent? az nem lenne lassabb mint az utp kábeles megoldás?
amúgy köszönöm az eddigi válaszokat
Esetleg ha tudsz szerezni egy nagyobb méretű pendrive-ot, vagy külső winchestert, az is opció lehet, de a legegyszerűbb hálón áttolni.Boky írta:valószínűleg csütörtökön érkezik az új laptopom, és arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudnám a legkönnyebben és leggyorsabban azt a szükséges ~200 gigát átrakni a mostaniról?
létezik valami usb-usb kábel?
utp kábelnek hívják azt, amivel a laptopot és a pc-t összekötik és a gépek hálózati csatlakozójába kell dugni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
valószínűleg csütörtökön érkezik az új laptopom, és arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudnám a legkönnyebben és leggyorsabban azt a szükséges ~200 gigát átrakni a mostaniról?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vagy ha a windowsod régi, attól is be tud laggolni.IkerCasillas írta:Nem lehet, hogy a gép hűtésével történt valami?
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem lehet, hogy a gép hűtésével történt valami?realistahuni írta:Itt is segítséget kérek, mivel a fifa topikban nem válaszolt senki.
Kb 1 hónapja elkezdett laggolni a fifa 13 és nem tudom mi az oka. A rendszerkövetelményeim simán megvannak, nem tudom mi a lóf sz van.
Valami tippek?
Egy portalanítás segíthet.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Talán itt lesz a legjobb helyen.
A következő a problémám: Xbox 360 Slimmel nem tudok sem ADSL-modemmel, sem WiFi-vel csatlakozni az internethez, mert vagy IP-címmel kapcsolatos hibát vagy valami más hibát ír ki.
Mi lehet a megoldás?
A következő a problémám: Xbox 360 Slimmel nem tudok sem ADSL-modemmel, sem WiFi-vel csatlakozni az internethez, mert vagy IP-címmel kapcsolatos hibát vagy valami más hibát ír ki.
Mi lehet a megoldás?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Itt is segítséget kérek, mivel a fifa topikban nem válaszolt senki.
Kb 1 hónapja elkezdett laggolni a fifa 13 és nem tudom mi az oka. A rendszerkövetelményeim simán megvannak, nem tudom mi a lóf sz van.
Valami tippek?
Valami tippek?
Elvileg kell hozzá a KIES. Ugyanez van nálam is, igaz nekem Galaxy Ace-m van, de Win7 simán felismeri, egyből lehet rá pakolni a cuccokat, viszont itthon xp-m van, és baszik működni. Viszont KIES-sel megoldódik a probléma. Elég felrakni, aztán utána automatikusan felismeri a gép, mint a Win7 alatt. Legalábbis nálam jó.Marci77 írta:Fontos. Miért lehet az,hogy nem érzékeli Az S Advence-emet a gép? Lehetséges hogy az a baj,hogy XP-s? mert az oszt.társaimnak Win7-tel működik. Nem a gép usb-csatlakozójával van a gond..
EU-n belül elvileg el kell fogadniuk, ha számlával tudod igazolni, hogy hivatalos helyen vetted.pheco írta:Ha külföldről hozatnék be ismerőssel telefont, akkor a garancia itthon is él? Egyébként Nexus 4-ről lenne szó, tehát akkor itthon egy LG szervíz elfogadja?