Zene
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
Tényleg zseni a klip Egyre jobb klipek jönnek ki az albumról. Love Game-hez elviselnék egy klipet vagy pedig a Brainless-hez egy nagyon beteget
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
parádés! Nosztalgia az egész, nagyon jól megcsinálták, főleg a 8 mérföldes résztferni írta:Eminem - The Monster ft. Rihanna
új klip.
de a vége üt mindent, Slim Shady meets Eminem
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Eminem - The Monster ft. Rihanna
új klip.
új klip.
De érted....fullra senki nem tudja, hogy mi ez a zene.
Reklámzenék fb oldal -> még itt se tudják és keresik
Kíváncsi vagyok ki jön rá legelőször, hogy mi ez a zene, Fejtörő topikba kellene írni.
Reklámzenék fb oldal -> még itt se tudják és keresik
Kíváncsi vagyok ki jön rá legelőször, hogy mi ez a zene, Fejtörő topikba kellene írni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
tubatibi írta:Mi a zene????FONTOS
Hihetetlen, már lassan megvan a teljes dalszöveg, de senki nem találja, a Shazam sem hallotta még életében ezelőtt.
Rejtély.
Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán - Végtelen szerelem (Endless love)
Magyarul sem rossz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nagyon utálom a Misztert, de belehallgattam az új albumáról pár számba (legőszintébb, meghalni jöttem, eleget láttam testvér) és már kezdtem megkedvelni de... Tegnap meghallgattam tőle a rapszakma 2, 3-at és rájöttem, hogy miért is utáltam eddig, és miért nem fogom soha sem tisztelni Nem tudom hogy van pofája oltogatni a hazai rap legjobbjait (egész Bloose Broavaz, Steve, Killák, NKS, Day, AKPH stb..) főleg úgy, hogy néhányukkal még van közös zenéje is, sőt a nagy puszipajtás Essemmnnek is. Ráadásul én nem emlékszem, hogy bárki mondott volna róla rossz szót a számaikban, szóval komolyan nem értem miért ekkora paraszt.. az egoizmusáról nem is beszélve.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Postiljonen - Atlantis
Svédországból.
Svédországból.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Varga Viktor - Még várj
Nem az én stílusom, de szerintem egyedi, jól eltalált muzsika, érzelmes, őszinte, szerintem találó. Persze én Viktort az egyik legjobb hazai énekesnek tartom, de szerintem a számai se rosszak.
Nem az én stílusom, de szerintem egyedi, jól eltalált muzsika, érzelmes, őszinte, szerintem találó. Persze én Viktort az egyik legjobb hazai énekesnek tartom, de szerintem a számai se rosszak.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
A Tkyd+Hősök nem nagyon jön be. Az alap nem tetszik. Szöveg nem nagy. Nagyon remélem,hogy ez egy töltelék szám lesz csak a lemezen,mert már előrendeltem. (aztán nehogy az legyen,mint SBMnél,hogy jött egy beharangozó szám ami annyira nem ütött,aztán gyenge lett az album(bár a Ne sírj anyámot néha meghallgatom))
Ennél jobbat is simán összehozhattak volna,mint pl a Próbáld meg.
Másik számnál már a cím miatt se vártam sokat,csak Fura Csétől. Essemmnek és a BSWnek a keménykedősebb,é számomra nem sok értelemmel teli énje jött elő. (mint ahogy Essemmnél szerintem a szövegi szint egyre gyengébb,bár a flow üt,a Rapstar meg nem nagyon jött be a szövege miatt.) (mostanában egyre "kelendőbb" (úgymond) az ilyen keménykedős zene.mindenki Garázs,mindenki b*szik... Fura Csé legalább értelmesebb,jobb szöveget rakott össze. Misztert nem kommentálnám
Ennél jobbat is simán összehozhattak volna,mint pl a Próbáld meg.
Másik számnál már a cím miatt se vártam sokat,csak Fura Csétől. Essemmnek és a BSWnek a keménykedősebb,é számomra nem sok értelemmel teli énje jött elő. (mint ahogy Essemmnél szerintem a szövegi szint egyre gyengébb,bár a flow üt,a Rapstar meg nem nagyon jött be a szövege miatt.) (mostanában egyre "kelendőbb" (úgymond) az ilyen keménykedős zene.mindenki Garázs,mindenki b*szik... Fura Csé legalább értelmesebb,jobb szöveget rakott össze. Misztert nem kommentálnám
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
Sorry a dupláért. Tkyd Hősök számot most csekkoltam.. szerintem kritikán aluli lett.. semmitmondó szám, gyenge rímek, gyenge alap.. többet nem hallgatom meg az tuti, remélem album jobb lesz.
- pheco
Ehhez a mély mondanivalóhoz bőven elég Essemm szövege is, a flowja meg még mindig a legbrutálabb. BSW is szépen darál, Fura is hozza amit tud.. Busta nem kéne csak bele
- ___Samy___
eddig őt nem követtem annyira figyelemmel, de úgy látszik, hogy nagy hiba volt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
mondjuk ezt a szám meghallgatása nélkül is lehetett tudni....___Samy___ írta: ebben a zenében nálam fura csé viszi a pálmát
- ___Samy___
ez az essemm is egyre szarabb, lesüllyed zsoltika szintjére
ebben a zenében nálam fura csé viszi a pálmát
ebben a zenében nálam fura csé viszi a pálmát