Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

91Real4ever
Kedvenc játékosaid: Zidane, Varane, Benteke
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: 91Real4ever » 2013. október 8., kedd 15:41

Azzal a különbséggel hogy Benzema itt van már 4 .éve ? Sztem nem mondok,hogyha Ancelotti itt lesz 4 éve és csak egy jó szezon lesz mögötte akkor ,rólla is ez lesz a véleményem , továbba Benz 3 edző alatt sem vált be igazán. Szóval nem lehet a két dolgot összevetni! bár ahogy érzed :D :mrgreen: :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 8., kedd 15:36

91Real4ever írta:Hát én eddig hittem Benzemában..hogy nyugi jó lesz , belelendűl stb...de mostmár be kell látni hogy nem hozta be azt amire számítottunk mindannyian!
91Real4ever írta:Sztem hagyjunk innen távolról bizalmat és időt Anc papának
Egy kicsit ellent mondassz magadnak ezzel.

91Real4ever
Kedvenc játékosaid: Zidane, Varane, Benteke

HozzászólásSzerző: 91Real4ever » 2013. október 8., kedd 15:26

Hát én eddig hittem Benzemában..hogy nyugi jó lesz , belelendűl stb...de mostmár be kell látni hogy nem hozta be azt amire számítottunk mindannyian! EGYSZÓVAL au revoir, és itt el lehet gondolkodni hogy ki jöjjön a helyére , mert ugye Moratába benne van a lehetőség,de tudjuk hogy kevés egyenlőre! Szóval én személy szerint nem feltétlen nagy nevekbe gondolkodnék: Falcao, Suarez..vonalba. Inkább egy kisebb név aki még fiatal és feltörekvőbe van . Itt forrjon ki :D Gondolok itt én pl : Crhristian Bentekére ,( nagyon pengének tűnik a csávó,erős,letámad,és kegyetlen ítélet végrehajtó! (ezt tavaly bizonyította a Villában)
Nálam ő élvezne prioritást , a csapat többi része leszámítva a Herceget(aki egy dilettáns fogalmatlan tuskó )egybe van (lesz) csak idő kérdése. Sztem hagyjunk innen távolról bizalmat és időt Anc papának (főleg ha az a worm Mou megkapta) :mrgreen:
+azért egy Paul Pogba nevezetű úriemberre még beneveznék madj ! B-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 8., kedd 15:16

Alapesetben kb.; de sok múlik a játékoson, a klubokon (hogy az a bizonyos vételi opció létezik-e) na meg a keresleten is.
Szerintem csak a játékoson múlik.
Amint ő eldönti, hogy hova akar igazolni a négy-öt nagy csapatból, onnantól kezdve a Dortmund nem tud árlicitbe belemenni. Mert vagy elfogadják (legyen 20 millió) az általuk kínált árat, vagy ingyen elengedik később.
Hiába fog egy Chelsea 30-40 milliót ajánlani, ha a játékos a Barcába akar mondjuk igazolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 8., kedd 15:02

madridronie írta:Az Arsenal érdeklődése valóban kérdéses; még Özil előtt volt terítéken --> ettől függetlenül önmagában az ára nem hiszem, hogy elrettentené az ágyúsokat, télen elvileg majd mennek Jackson Martínezért is! Ami pedig a Chelseat illeti; nos lehet, hogy telített az a középpálya (mondjuk szerintem inkább tkp. fronton), azért Khedirat csak szívesen vitte volna José, illetve a hírek szerint Gündogan játéka is bejövős neki!
Ott van nekik Arteta, Wilshere, egy remek formában lévő Ramsey, el vannak látva kápékkal, Jackson Martínez leigazolását indokoltabbnak érezném.

Igaz, főleg tékápékkal van tömve a csapat, meg Mikel sem egy korszakos zseni, szóval végül is megérteném Josét, ha ráhajtana Gündoganra.

Amúgy nem tudom, hogy Ilkay mennyire szimpatizál a Barçával vagy éppen a Reallal, de talán inkább választaná a két csapat valamelyikét, mint a Chelsea-t vagy éppen az Arsenalt. Egyébként is, szerintem a játékstílusa alapján jobban illene a La Ligába mint a PL-be.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 8., kedd 14:44

A Senal nem hiszem, hogy nagyobb összeget kiadna érte azok után, hogy 50-ért vették meg Özilt, a Chelsea középpályája így is túltelített, úgyhogy nekik tényleg nem lenne szükségük Gündoganra.
Az Arsenal érdeklődése valóban kérdéses; még Özil előtt volt terítéken --> ettől függetlenül önmagában az ára nem hiszem, hogy elrettentené az ágyúsokat, télen elvileg majd mennek Jackson Martínezért is! Ami pedig a Chelseat illeti; nos lehet, hogy telített az a középpálya (mondjuk szerintem inkább tkp. fronton), azért Khedirat csak szívesen vitte volna José, illetve a hírek szerint Gündogan játéka is bejövős neki!
Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
Alapesetben kb.; de sok múlik a játékoson, a klubokon (hogy az a bizonyos vételi opció létezik-e) na meg a keresleten is.
"A teljes összeg 541 millió euró, ez pedig a duplája annak, amit Pérez örökölt Sanztól. "
Csak azt felejti megemlíteni, hogy közben a klub bevételei ugyanakkor nem kicsit emelkedtek. B-) :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 8., kedd 14:26

Az utanpotlas edzokrol beszel?
Nem, top-menedzser alatt nem edzőt kell érteni. Hanem olyanokat, akik a semmire veszik fel a pénzt nagyjából. :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 8., kedd 14:14

Realista24 írta:
A tobbi 450-el kinek tartozunk?
http://madridom.hu/?p=27137Még friss :)
Hopsz, ez a cikk valahogy kimaradt. Koszi :)

"A teljes összeg 541 millió euró, ez pedig a duplája annak, amit Pérez örökölt Sanztól. "
Szerintem inkabb a Calderontol orokolt osszeghez kene hasonlitani..

Most az egyesületem a Fly Emirates szerződést tanulmányozza. A Forbes szerint is a szerződés értéke messze elmarad a valós ártól.
Meg jo hogy a Forbes bele lat egy spanyol klubb szerzodeseibe..

Úgy tűnik, hogy 31 top menedzser van, akik átlagosan 270.000 eurót keresnek évente.
Az utanpotlas edzokrol beszel?
Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.
- A Chelsea jelenleg a Ramires, Mikel, Lampard harmasbol 2-ot jatszat. Es azert Lampard nyaron mar 36 eves lesz..
- Mi se tudjuk meg, hogy a varva vart Modric - Illarra - Isco felallas bevalik-e. Egyaltalan Illarra es Modric tudnak-e egyutt jatszani.. mert ha nem, akkor a herceg helyere minden fele keppen kell valaki..
- Az Arsenalnak meg kellenek a minosegi jatekosok. Megha a kezdojuk jo is, a keretuk szerintem eleg gyenge.
- A Barcanal egyertelmu, hogy Xavi helyere kell valaki. (Fabregas elorebb erzi jol magat)
- a MU-nal meg evek ota keresik a megfelelo tarsat Carrick melle
Realista24 írta:Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
A valos ara tenyleg 20 korul lenne, de azok utan hogy Lewandowski ingyen elmegy, nem hinnem hogy 35 alatt elengednek.. Inkabb ott tartjak meg egy evik es utana o is ingyen lephet..

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 8., kedd 14:13

Realista24 írta:Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
Annyiért szerintem ajándék lenne. :) (Mondjuk az is benne van a pakliban, hogy jön a PSG és letesz érte 40+ milliót az asztalra... Bár ezt nem tartom valószínűnek.)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 8., kedd 14:11

A transfermarkt szerint egyébként 27 millió euró az értéke, de ennél szerintem (jóval) többért fog elkelni.
Ha nem hosszabbít, akkor szerintem 20 körül lesz az ára, maximum.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 8., kedd 14:09

Anyaka írta:Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.
Azért a Madridnak nem jönne rosszul, bár szerintem Vidalra nagyobb szükségük lenne.

A Senal nem hiszem, hogy nagyobb összeget kiadna érte azok után, hogy 50-ért vették meg Özilt, a Chelsea középpályája így is túltelített, úgyhogy nekik tényleg nem lenne szükségük Gündoganra.

A transfermarkt szerint egyébként 27 millió euró az értéke, de ennél szerintem (jóval) többért fog elkelni.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 8., kedd 13:58

madridronie írta:
Man Utd ponder January bid for Borussia Dortmund midfielder Gundogan
Mondom én, hogy óriási versenyfutás és harc várható a közeljövőben Gündogan aláírásáért, megszerzéséért (MU, Chelsea, Arsenal, Barca, Real)! :shifty:

Ebből három csapatnak nincs is szüksége rá, így kizárható a Real, Chelsea, Arsenal hármas. A Barca-nak kelleni fog, és a Manchesterre is nagyon ráférne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 8., kedd 13:51

Mondjuk nem értem ezt a Mendozát. Nem kell ehhez könyvvizsgálónak lenni.
Rámész az rm.com-ra, megnyitod az éves reportot, és ott virít nagy betűkkel, hogy Net Financial Debt 91 M eur.
Pérez sem kommunikált mást, mint ezt, maximum a hozzá nem értőket téveszti meg. Ott van minden feketén-fehéren a beszámolóban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 8., kedd 13:40

http://madridom.hu/?p=27137
Még friss :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 8., kedd 13:35

madridronie írta:
"La deuda del Real Madrid es de 541 millones"
A klub teljes adósságállománya pedig 541 millára rúg, ebből ugye a Flo papa által említett 90 milla csak a nettó, azaz a bankok felé fennálló tartozásunk!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 8., kedd 13:20

madridronie írta:Mondom én, hogy óriási versenyfutás és harc várható a közeljövőben Gündogan aláírásáért, megszerzéséért! :shifty:
Szerintem mi is be fogunk szállni a küzdelembe. :) :D És azt is el tudom képzelni, hogy valamelyik sejkcsapat vezetője mélyen belenyúl a pénztárcájába, ha esetleg rosszabbul sikerül a csapatának ez a szezon. :hmmm:

This is war. :mrgreen:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 8., kedd 13:18

Man Utd ponder January bid for Borussia Dortmund midfielder Gundogan
Mondom én, hogy óriási versenyfutás és harc várható a közeljövőben Gündogan aláírásáért, megszerzéséért (MU, Chelsea, Arsenal, Barca, Real)! :shifty:
"La deuda del Real Madrid es de 541 millones"
A klub teljes adósságállománya pedig 541 millára rúg, ebből ugye a Flo papa által említett 90 milla csak a nettó, azaz a bankok felé fennálló tartozásunk!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 8., kedd 12:27

MorataMartin írta:OFF: Nem tudja valaki h fogják-e közvetíteni Magyarországon a spanyol-magyar u21-es meccset?
Eurosport 2 adja az U21-es meccseket, a hetfoi program viszont meg nincs meg.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. október 8., kedd 11:51

OFF: Nem tudja valaki h fogják-e közvetíteni Magyarországon a spanyol-magyar u21-es meccset?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 7., hétfő 21:26

R.M.C.F írta:
Thiagonak Guardiola megigerte a biztos jateklehetoseget, ezt
Tourénak is azt ígérte,de Touré nem úgy értette hogy az állandó játéklehetőség az PES-en van.

Semmit sem ér pep szava, ezt tudjuk.
Az lehetseges, de Thiago szempontjabol Guardiola volt az, aki mar az elso eveben megadta neki a lehetoseget a nagy csapatban (1 meccs), kovetkezo evben 2 meccs, harmadikban 17, a negyedikben pedig felhozta a nagycsapatba es 45 meccsen is jatszott. Mig Titonal kevesebbet jatszott, nem kapta meg ugy a bizalmat mint elodjenel. Arrol nem is beszelve, hogy Thiago ugynoke nem mas mind Guardiola testvere. Nem tudhatjuk, hogy mennyit segitettek neki a palyan kivul is. Szerintem nem meglepo, hogy kovette a volt edzojet. (az persze mas kerdes, hogy mennyire volt jo ez a dontes)

Vissza: