Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 1., kedd 20:48

Bale már csak azért sem fogja visszahozni az árát mert ő se nem Zidane, se nem C. Ronaldo. És most itt a focitudására gondolok. Cé se hozna annyi pénzt a csapatnak, ha nem lenne egy állat.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 1., kedd 20:31

Na, remélem változtatnak valamit Bale edzésén mert ez így nincs rendjén. Most talán még megússzuk megint egy pár napos kieséssel csak egyszer nehogy becsússzon egy 3-4 hónapos.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 1., kedd 20:30

primrose írta:
Csabi írta:bale izomprobléma miatt nem lesz a koppenhága ellen.

:lol: :lol: :lol:
Hát idén már ő sem hozza vissza az árát...
Korai ezt kijelenteni, de kár ezért a sérülésért, ami már nem az első, pedig nem rég jött.

Mondjuk én idén (2013) nem is várok sokat Baletől, hiába a 100 milla, mert egyszerűen 0 volt a felkészülése, új környezet stb, de tavasztól már le kell tennie valamit az asztalra.

A helyén egy DM, (Jesé) van, ami azért annyira nem rossz. Ki kell húzni tavaszig. Új csapattal bajnokságot a legnehezebb nyerni, így én nem is vártam el Carlotól.

Viszont díjaznám, ha Jesé kezdő lenne holnap. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 1., kedd 20:23

Hát idén már ő sem hozza vissza az árát...
But he is a good boy...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 20:13

Aurelio De Laurentiis, a Napoli labdarúgócsapatának elnöke legutóbbi interjújában közölte, hogy Gonzalo Higuaín átigazolásáról tíz perc alatt, telefonon egyezett meg a Real Madrid vezetőivel a nyáron.

„Épp a hegyekben edzettünk a csapattal, amikor rákérdeztem a vezetőknél, hogy mi lenne, ha rácsörögnék a Real Madridra? Innentől már pörögtek az események, tíz percbe sem tellett, és már meg is egyeztünk Higuaín harmincnyolc millió eurós átigazolási díjáról a madridiakkal” – mesélte büszkén a Sky Sports Newsnak a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis.

A nápolyiak első emberét arról is faggatták, hogy nem aggódott-e amiatt, hogy az Arsenal esetleg előtte csap le az argentin gólvágóra.

„Az Arsenal? Nekem senki nem mondta, hogy a londoniak is vitték volna. Bocsi, Arsenal” – tette hozzá vidáman De Laurentiis.

Ronaldo biztos megint lerugta, mert o DM-et tamogatja :D

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 1., kedd 20:08

na, van 1 új Robbenünk.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 20:01

h3x0r írta:Lewandowski ment volna, de a Dortmund nem volt hajlando leallni targyalni a Bayern-nel. Jovo nyaron ingyen fog tavozni, ez egyertelmu. O csak a Bayern-be akar menni, le is nyilatkozta, hogy megtisztelo a Real erdeklodese, de neki mas tervei vannak.
Nagyon helyes, azért nem sok olyan játékos van, akinek ennyire tiszta elképzelései vannak a saját jövőjét illetően. :D Mehet Götze után Münchenbe, így még erősebb lesz a Bayern, az meg számomra nem kétséges, hogy a Dortmund elő fog varázsolni egy ismeretlen csatárgyereket valahonnan, akit pár év múlva több tízmillió eurós haszonnal fognak továbbadni.
h3x0r írta:Falcaot szinte lehetetlen lett volna elhozni az Atleticobol, Suarez viszont jott volna. Ha jovore se lesz meg nekik a BL, nem hiszem hogy maradasra tudnak birni.
Ezt én is így gondolom, bár az alapján, ahogy mostanában tolja a Pool, nem tűnik elérhetetlen célnak a BL-hely sem. Viszont ettől függetlenül szerintem távozni fog az uruguayi.
h3x0r írta:Azert ez a nem huseges tipusu kijelentes eleg meredek. A konyveben leirja, hogy mikor miert valtott klubbot es teljesen erthetoek a dontesei. 3 szezont toltott a sved Malmo-ben, onnan pedig szeretett volna elore lepni, az Ajax pedig egy nagyon jo opcio volt. Tovabbi 3 ev utan egy nagy csapatba igazolt, a Juventusba, ahonnan 2 ev mulva a bunda botrany miatt tavozott, igyis mindketszer bajnokok lettek. Nem volt baja a csapattal, de nem szeretett volna a karrierjebol tobb evet a masodosztalyban es a visszaszokassal elpazarolni, ezert az Inter es a Milan kozul az elobbit valasztotta. Mind a 3 eveben bajnok lett. Viszont a BL-ben az MU elleni sima kieses utan rajott, hogy az Inter nincs azon a szinten, hogy bajnokok ligajat nyerjen, ezert eligazolt az akkori legjobb Barcelonaba. A tortenetet mind ismerjuk, itt is bajnokit nyert, majd ket nagyobb lehetosege volt: City vagy Milan. Utobbit valaszotta, elso eveben meg is lett a bajoksag, a 11-12es szezonban sem sokon mulott. Szezon vegen a Milan eladta a ket legdragabb jatekosat, a PSG pedig teljesen jo opcio volt a szamara. Mondjuk az egesz pikanteriaja, hogy az Inter es a Barca is a tavozasa utani evben nyert BL-t :P
Nem is gondoltam teljes mértékben komolyan, azért volt a :mrgreen: a mondat után. :) Nyilván többnyire racionális okokból kifolyólag hagyta ott a csapatait, ahogy leírtad, de ismerve Zlatan személyiségét, mentalitását (már amennyire ezt a képernyő előtt ülve meg lehet ítélni) szerintem ő az a típusú játékos, aki akkor is továbbáll, ha egy folyamatosan trófeákat nyerő csapatban van tökéletesen bebiztosított helye és kiemelkedően magas fizetése. Egyszerűen mindig új kalandot, új kihívásokat keres.

Persze lehet, hogy ha nincs a bundabotrány, akkor a Juventusból vonulna majd vissza, vagy ha Messi nem találja ki, hogy középen szeretne játszani, akkor még most is nálunk tolná, de ezt nem tartom valószínűnek.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 1., kedd 19:58

bale izomprobléma miatt nem lesz a koppenhága ellen.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 19:10

GT37 írta:Mondjuk Lewandowski esetében nem tartottam valószínűnek, hogy el tudjátok vinni, folyamatosan lehetett olvasni a bayernes pletykákat, aztán végül maradt, de láthatjuk, hogy volt alapja a nyár eleji híreknek.
Lewandowski ment volna, de a Dortmund nem volt hajlando leallni targyalni a Bayern-nel. Jovo nyaron ingyen fog tavozni, ez egyertelmu. O csak a Bayern-be akar menni, le is nyilatkozta, hogy megtisztelo a Real erdeklodese, de neki mas tervei vannak.
GT37 írta:Falcao meg Suárez tényleg világklasszis középcsatárok, pont olyan szintű csatárok, akikre a Realnak szüksége lenne, ráadásul, ahogy írtad, egyáltalán nem esélytelen, hogy elviszitek valamelyiket jövőre. Főleg így, hogy végül Suárez is maradt a Poolban, el tudom képzelni, hogy előre lepaktáltatok vele, hogy ezt a szezont még bírja ki Liverpoolban, aztán mehet hozzátok. :hmmm: Mindenesetre bármelyiket is igazoljátok le, hatalmas erősítés.
Falcaot szinte lehetetlen lett volna elhozni az Atleticobol, Suarez viszont jott volna. Ha jovore se lesz meg nekik a BL, nem hiszem hogy maradasra tudnak birni.
GT37 írta: Ibrával meg az a helyzet, hogy ha leigazoltátok volna 2009-ben, akkor most már biztosan nem nálatok játszana, nem egy hűséges típus a svéd. :mrgreen:
Azert ez a nem huseges tipusu kijelentes eleg meredek. A konyveben leirja, hogy mikor miert valtott klubbot es teljesen erthetoek a dontesei. 3 szezont toltott a sved Malmo-ben, onnan pedig szeretett volna elore lepni, az Ajax pedig egy nagyon jo opcio volt. Tovabbi 3 ev utan egy nagy csapatba igazolt, a Juventusba, ahonnan 2 ev mulva a bunda botrany miatt tavozott, igyis mindketszer bajnokok lettek. Nem volt baja a csapattal, de nem szeretett volna a karrierjebol tobb evet a masodosztalyban es a visszaszokassal elpazarolni, ezert az Inter es a Milan kozul az elobbit valasztotta. Mind a 3 eveben bajnok lett. Viszont a BL-ben az MU elleni sima kieses utan rajott, hogy az Inter nincs azon a szinten, hogy bajnokok ligajat nyerjen, ezert eligazolt az akkori legjobb Barcelonaba. A tortenetet mind ismerjuk, itt is bajnokit nyert, majd ket nagyobb lehetosege volt: City vagy Milan. Utobbit valaszotta, elso eveben meg is lett a bajoksag, a 11-12es szezonban sem sokon mulott. Szezon vegen a Milan eladta a ket legdragabb jatekosat, a PSG pedig teljesen jo opcio volt a szamara. Mondjuk az egesz pikanteriaja, hogy az Inter es a Barca is a tavozasa utani evben nyert BL-t :P

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. október 1., kedd 18:53

zalkrisz írta:Hát igen, vannak gondok... mit meg nem adtam volna azért ha Özil, Bale marad a helyén és mondjuk Suárez érkezett volna.... de hát már mindegy... :-( :-(
Pontosan így érzek én is. Persze úgy, hogy Özil nem szarik bele...De ha már Özil elment és csak annyi van hogy Bale helyett Suarez, még annak is jobban örülnék...Egyszerűen nem kell Béla nekünk!!!

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 1., kedd 18:51

Hát igen, vannak gondok... mit meg nem adtam volna azért ha Özil, Bale marad a helyén és mondjuk Suárez érkezett volna.... de hát már mindegy... :-( :-(

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 18:48

mocsok írta:most is meghosszabbította a szerződését. :sly: :smile:
Az nem jelent semmit. :sly: :mrgreen:

Ha jól látom, pályafutásának kezdete óta három szezon volt a legtöbb, amit egy csapatban tolt le (Inter, 2006-2009). :)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 1., kedd 18:46

mocsok írta:most is meghosszabbította a szerződését.
És?

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 1., kedd 18:45

GT37 írta:Ibrával meg az a helyzet, hogy ha leigazoltátok volna 2009-ben, akkor most már biztosan nem nálatok játszana, nem egy hűséges típus a svéd.
most is meghosszabbította a szerződését. :sly: :smile:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 18:42

madridronie írta:Az álom egyértelműen a Falcao, Suárez duó egyike; míg a nyár elején Lewandowski leigazolását is abszolút üdvözöltem volna Karim primátusa mellett! Akit még szívesen láttam volna korábban a csapatban az Ibra és Van Persie; előbbinek kb. 2009 óta itt lenne a helye (sokkal inkább illett volna a Real Madridba, mint a Barcába), míg utóbbi is simán jöhetett volna már 2 éve Pipita helyére ...... De mind1 is; hisz jelen pillanatban csak a fenti duónak van létjogosultsága, emellett ugye a megszerzésük sem tűnik kivitelezhetetlennek, sőt (euró milliók kérdése csupán :mrgreen: :shifty: )
Mondjuk Lewandowski esetében nem tartottam valószínűnek, hogy el tudjátok vinni, folyamatosan lehetett olvasni a bayernes pletykákat, aztán végül maradt, de láthatjuk, hogy volt alapja a nyár eleji híreknek.

Falcao meg Suárez tényleg világklasszis középcsatárok, pont olyan szintű csatárok, akikre a Realnak szüksége lenne, ráadásul, ahogy írtad, egyáltalán nem esélytelen, hogy elviszitek valamelyiket jövőre. Főleg így, hogy végül Suárez is maradt a Poolban, el tudom képzelni, hogy előre lepaktáltatok vele, hogy ezt a szezont még bírja ki Liverpoolban, aztán mehet hozzátok. :hmmm: Mindenesetre bármelyiket is igazoljátok le, hatalmas erősítés.

Ibrával meg az a helyzet, hogy ha leigazoltátok volna 2009-ben, akkor most már biztosan nem nálatok játszana, nem egy hűséges típus a svéd. :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. október 1., kedd 18:39

csatár kellett volna venni Benzema helyett..
itt Bale igazolása a legnagyobb probléma
sok pénz volt, és nem jut hely jesének sem..

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 18:28

Így van, én a magam részéről már azon is csodálkoztam, hogy most nyáron nem vettetek csatárt. (Bár amikor közeledett az átigazolási szezon vége, és egyre valószínűbb volt, hogy elviszitek Bale-t, akkor már gondoltam, hogy el lesz halasztva a csatárvásárlás.)
Ezzel nem vagy egyedül, a fórum egyik fele itt is elég csúnyán húzta a száját; de ahogy azt Te is írtad a Bale buli aktiválásával ez a kérdés augusztus elejére már teljesen eldőlt ...
Elit? Falcao, Suárez, Cavani, Lewandowski, Ibrahimovic, van Persie, Rooney (Mandzukic), ...? Te személy szerint kit látnál a legszívesebben a Madridban?
Az álom egyértelműen a Falcao, Suárez duó egyike; míg a nyár elején Lewandowski leigazolását is abszolút üdvözöltem volna Karim primátusa mellett! Akit még szívesen láttam volna korábban a csapatban az Ibra és Van Persie; előbbinek kb. 2009 óta itt lenne a helye (sokkal inkább illett volna a Real Madridba, mint a Barcába), míg utóbbi is simán jöhetett volna már 2 éve Pipita helyére ...... De mind1 is; hisz jelen pillanatban csak a fenti duónak van létjogosultsága, emellett ugye a megszerzésük sem tűnik kivitelezhetetlennek, sőt (euró milliók kérdése csupán :mrgreen: :shifty: )
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 1., kedd 18:19

mocsok írta:cé meg ne mondja meg hogy ki jöjjön. ő csak foglalkozzon a játékkal, ne szóljon bele ilyenekbe.
viszont ha megkérdezték hogy igazolnánk egy csatárt, kivel játszanál szívesen együtt? és úgy mondta falcaot akkor azzal szerintem az ég világon semmi baj nincs. falcao meg amúgy is sokkal jobb mint benzema.
mocsok írta:(nem, negatívan se lóg ki)
azért ezzel vitatkoznék. vagyis oké nem lóg ki csak nála már nagyobbak az elvárások mert a négy itt töltött évéből 2 és felet vagy inkább 3 évet el lazáskodott. ezért nála legalábbis például én igen, másképp értékelem hogy hogy teljesít mintha morata lenne ott vagy jesé.

de egyébként szerintem is kacsa a céeres hír. viszont falcaonak baromira örülnék. :D
madridronie írta:Laca; nem feltétlenül mindjárt diktátori jogkörben kell gondolkozni ; viszont quasi csapatkapitányi, zászlóshajói minőségben javaslattételi, tanácsadói szerepet, illetve Ikerékhez hasonló véleményezési jogot miért ne kaphatott volna ő is??? Szerintem abszolút nem elképzelhetetlen (elvégre 1 éve valami hasonlóért és a megbecsülésért sírt a szája) és nagyon nem is kell ezt túlmisztifikálni.
egyetértek.
GT37 írta:Bár Florentino szerintem világklasszist akar igazolni.
ha idén sem lesz kupa jövőre is jönni fog valaki 60-70+ millióért.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 18:00

Szerintem az nem kacsa, hogy le akarjátok igazolni Falcaót akár már télen is, viszont ez a ronaldós sztori eléggé hápog.
madridronie írta:Én meg azt mondom; a napnál is világosabb, hogy legkésőbb jövő nyáron, de érkezik egy új csatár! :roll: Aztán, hogy az Falcao, Suárez, Mandžukić vagy épp egy másodkategóriás fazon lesz-e már egy más kérdés; én a magam részéről inkább az elitre szavazok és sanszosan a klubvezetők illetve a csapat is! :coffee:
Így van, én a magam részéről már azon is csodálkoztam, hogy most nyáron nem vettetek csatárt. (Bár amikor közeledett az átigazolási szezon vége, és egyre valószínűbb volt, hogy elviszitek Bale-t, akkor már gondoltam, hogy el lesz halasztva a csatárvásárlás.)

Elit? Falcao, Suárez, Cavani, Lewandowski, Ibrahimovic, van Persie, Rooney (Mandzukic), ...? Te személy szerint kit látnál a legszívesebben a Madridban?

Egyébként Lukaku még nagy húzás lenne, szemtelenül fiatal, de már most parádézik a PL-ben, erős, jó fizikumú, remekül fejel, de közben technikás is, ráadásul nem is lassú. Bár Florentino szerintem világklasszist akar igazolni.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 17:36

Na ha ez is benne volt az árba,akkor Perez-elnézést mélyentisztelt señor Presidente-egy veréb,ha ilyesmibe belement.
Laca; nem feltétlenül mindjárt diktátori jogkörben kell gondolkozni :mrgreen: ; viszont quasi csapatkapitányi, zászlóshajói minőségben javaslattételi, tanácsadói szerepet, illetve Ikerékhez hasonló véleményezési jogot miért ne kaphatott volna ő is??? Szerintem abszolút nem elképzelhetetlen (elvégre 1 éve valami hasonlóért és a megbecsülésért sírt a szája) és nagyon nem is kell ezt túlmisztifikálni.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Vissza: