Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
ARBELOA :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ARBELOA. IMÁDOM
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
CR-nek már nagyon kellene egy gól..
szerk.
a troll
szerk.
a troll
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2015. április 29., szerda 21:42-kor.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
R.M.C.F írta:Steve írta:Varane god-módban hetek óta.
Mindegy ki az ellenfél pattognak vissza a labdák róla..
Jeséről mit gondoltok? Lenne értelme megtartani? Én nem tudom hova tenni. Nem igazán akar, tohonya, de kicsik ellen ha kell elteszi..padot nem tűri..fene tudja..
Ma,ha játékban volt akkor jó volt,de keveset volt játékban. Azt látjuk,hogy ez nem a "régi" jesé.....viszont ami kérdéses,az a hozzáállása, eddig elég karcsú.
Kölcsön.
Én is kölcsönben gondolkodok.
tutira német csapatba küldeném. ott megtanulhatná azt ami hiányzik belőle: akarat, fegyelem, alázat, tisztelet
Olasz csapatba felesleges. Angoloknál más a stílus, kiölnék amiben jó.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Szép lövés.
Visszatért a görcs a játékába úgy látszik. Pedig nincs lemaradva sehol sem.
Visszatért a görcs a játékába úgy látszik. Pedig nincs lemaradva sehol sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csicsa helyett fog jönni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nájsz field goal cr...
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Isco James helyett jött, elég cink lenne 15 perc után lecserélniAnthony írta:Isco helyett jöhetne már, ő is ki tudná passzolni a labdaszedőknek...kupak17 írta:jöhetne a kis norvég
Azért Jesé helyett sem lógna ki lefelé.Anthony írta:Isco helyett jöhetne már, ő is ki tudná passzolni a labdaszedőknek...kupak17 írta:jöhetne a kis norvég
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Steve írta:Varane god-módban hetek óta.
Jeséről mit gondoltok? Lenne értelme megtartani? Én nem tudom hova tenni. Nem igazán akar, tohonya, de kicsik ellen ha kell elteszi..padot nem tűri..fene tudja..
Ma,ha játékban volt akkor jó volt,de keveset volt játékban. Azt látjuk,hogy ez nem a "régi" jesé.....viszont ami kérdéses,az a hozzáállása, eddig elég karcsú.
Kölcsön.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Isco helyett jöhetne már, ő is ki tudná passzolni a labdaszedőknek...kupak17 írta:jöhetne a kis norvég
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De amúgy tényleg.... Mire vár Carlo?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kuka.Jeséről mit gondoltok? Lenne értelme megtartani? Én nem tudom hova tenni. Nem igazán akar, tohonya, de kicsik ellen ha kell elteszi..padot nem tűri..fene tudja..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jöhetne a kis norvég
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Steve
Varane god-módban hetek óta.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Olyan jatekos kell aki akar kezdo szintu, de betudod tenni a tamadosor barmelyik poziciojaba. Korulneznek a francia v a holland piacon.Steve írta:én megvenném ennyiért, aztán ha nem okés mehet ahova akar. cserének tökéletesnumberone1 írta:Csicsaritot hagynam a MU-ban, hosszu tavon azert latszik, h teknikailag lefele log ki.
annyira nincs is most olyan csatár akire lehetne dobálni 100milliókat és 100% beválik.
én a védelem szélére kp-ra költenék.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Steve írta:én megvenném ennyiért, aztán ha nem okés mehet ahova akar. cserének tökéletesnumberone1 írta:Csicsaritot hagynam a MU-ban, hosszu tavon azert latszik, h teknikailag lefele log ki.
annyira nincs is most olyan csatár akire lehetne dobálni 100milliókat és 100% beválik.
ja,igen,kell egy minőségi kp-ás,a többi részletkérdés.
- Steve
én megvenném ennyiért, aztán ha nem okés mehet ahova akar. cserének tökéletesnumberone1 írta:Csicsaritot hagynam a MU-ban, hosszu tavon azert latszik, h teknikailag lefele log ki.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat ez az, ezt tudja hozni 10-bol ha 3 meccsen, mert nagy energiat kell ezert mozgositani.Realista24 írta:Két meccsen széthajtotta magát, egyértelmű volt a visszaesése.numberone1 írta:Csicsaritot hagynam a MU-ban, hosszu tavon azert latszik, h teknikailag lefele log ki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK