Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
77
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 101

Press

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 30., hétfő 17:58

Remy írta:Játék nélkül elég nehéz lesz alkotnia is valamit...
(Ez a mondat meg mindenki esetében igaz, kivéve Casillaséban : D Ő a buzi, hogy 15 évig isten volt most meg "minek neki lehetőség amikor Lopez is the new God". De ne térjünk ki megint a kapusokra, csak mondtam na. : D)

Khedira is olyan szerencsés helyzetben van, hogy nincs aki megszorongatná, lehetőség ide vagy oda. Ez olyan mint hogy nyáron ment a sírás, hogy hol van Morata Benzemához vagy Suárezhez képest. Én is szívesebben játszatnám Casemirót de ez van. Szerdán úgyis Illarra - Modric lesz, ami még a lehető legjobb, főleg ha Illarrának adnának egy 20 órás végtelenített Busquets válogatás videót h tanuld meg azt csá. Mert színész a katalán ktsg de nagyon jól megoldja a védekezést szinte egyedül, amellett h jó passzokat is tol. Elvégre kiszorította Yaya Tourét. Illarra ilyen lenne akkor no problémó, no kedirá.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 30., hétfő 17:51

Press írta:
Nincs más. Casemiro még nem megoldás,
Játék nélkül elég nehéz lesz alkotnia is valamit... Felkészülések alatt azt mutatta a posztján, amit elvárnánk egy játékostól azon a poszton. Elkezdődött a szezon...Khedira... WTF?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 30., hétfő 17:48

CS0ki írta:Én már csak azt várom, hogy valaki Khedira létjogosultságát magyarázza meg akármilyen kezdőbe.
Nincs más. Casemiro még nem megoldás, Illarra meg nem az a poszt. VKP nélkül meg nem lehet.
morientes írta:Volt két rossz meccse,az Elche meg az atma ellen...meg volt 5 jó....de igen adjuk el.Mert rajta ment el minden...istenem...
Konstans szar. Sosem fog csak úgy magától megvillanni és bombagólt verni, más csatár meg nincs rajta kívül jelenleg (Morata, jó, igen.. :roll: ). Így azért picit luxus ez, hogy ha szar ha nem (pedig az) mindig játszik mert megint csak nincs más.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 30., hétfő 17:25

Volt két rossz meccse,az Elche meg az atma ellen...meg volt 5 jó....de igen adjuk el.Mert rajta ment el minden...istenem...
Azért annál több rossz, de legalábbis közepes meccse volt...Minden adott ahhoz, hogy alkosson, most majd a kispadról lesz kénytelen megmutatni ezt, ha nem megy, akkor el lehet szépen menni. Jó esélyel nem év végéig van erre ideje, hanem januárig.

Én már csak azt várom, hogy valaki Khedira létjogosultságát magyarázza meg akármilyen kezdőbe. :roll:

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 30., hétfő 17:13

morientes írta:
Cobra11 írta:A közönségnek igaza van, főleg Benzemaval kapcsolatban. Az év elején elkezdtem újra hinni benne de látom teljesen fölösleges. Ötösről nem képes belőni a labdát pedig egy 9-es!! Egyszerűen nem érzi a játékot. Jöjjön Suárez, Lewa esetleg Mandzukic. Benzit meg passzoljuk el minnél hamarabb (és Khedirát is).
Volt két rossz meccse,az Elche meg az atma ellen...meg volt 5 jó....de igen adjuk el.Mert rajta ment el minden...istenem...

A közönség hamar felejt...
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 30., hétfő 16:39

Cobra11 írta:A közönségnek igaza van, főleg Benzemaval kapcsolatban. Az év elején elkezdtem újra hinni benne de látom teljesen fölösleges. Ötösről nem képes belőni a labdát pedig egy 9-es!! Egyszerűen nem érzi a játékot. Jöjjön Suárez, Lewa esetleg Mandzukic. Benzit meg passzoljuk el minnél hamarabb (és Khedirát is).
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. szeptember 30., hétfő 16:13

A közönségnek igaza van, főleg Benzemaval kapcsolatban. Az év elején elkezdtem újra hinni benne de látom teljesen fölösleges. Ötösről nem képes belőni a labdát pedig egy 9-es!! Egyszerűen nem érzi a játékot. Jöjjön Suárez, Lewa esetleg Mandzukic. Benzit meg passzoljuk el minnél hamarabb (és Khedirát is).

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 30., hétfő 16:01

Anthony írta:Amit eddig látok (ez ugye még sokat változhat, az eddigi 5-6 meccs alapján mondom): beigazolódni látszanak a félelmek, felállt védelem ellen Bale semmire sem jó, 100 milla ment rá fölöslegesen. És ami még nagyobb gond: a Madridnak úgy látszik már soha a büdös életben nem lesz egy masszív középpályája...
:lol:

- fogalmad sincsen Bale mire, kire jó vagy nem.....
- 91 milla felesleges volt,ezt Te már megállapítottad egy edzetlen embernél 1.5 hét alatt.
- A kp-a felépítése nem a masszivítás felé akar elmenni, akkor nézz JM első ciklusú Chelsea meccseket,ott volt masszivítás
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 30., hétfő 15:35

Nem véletlenül írtam, hogy az alapján amit eddig láttunk. És nem a tegnapi vereség a lényeg, hanem az hogy pont az ilyen meccsek képén nem fog tudni változtatni. De mint mondtam a továbbiakban még bőven rámcáfolhat.
könyörgöm...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 30., hétfő 12:50

Megbélyegzett játékosok
Úgy látszik a Bernabeu közönsége mégsem teljesen ostoba, legalábbis nekem is kb. ezekkel a játékosokkal van gondom, illetve a mester húzásait sem mindig értem.
Ugyanakkor én már a nyáron is úgy voltam vele, hogy idén nincsen semmi elvárásom, a bajnokságban nem bíztam, a kupa meg a BL ugye nem olyan egyszerű, ott elég egy rossz meccs és vége.
Szép játékot és egy valami rendszer kialakulását várom el, persze nem most rögtön, hanem tavaszra.

Amit eddig látok (ez ugye még sokat változhat, az eddigi 5-6 meccs alapján mondom): beigazolódni látszanak a félelmek, felállt védelem ellen Bale semmire sem jó, 100 milla ment rá fölöslegesen. És ami még nagyobb gond: a Madridnak úgy látszik már soha a büdös életben nem lesz egy masszív középpályája...

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 28., szombat 21:39

madridronie írta:... Az már egy más kérdés, hogy az általad említett acélos emberek közül 3 szinte semmit nem játszott eddig a szezonban ...
Azért azt ne feledjük el, hogy kiegészítő emberekről van szó. Ők szerintem a szezon folyamán sem fognak lényegesen sokat játszani, és eddig túl sok meccsünk sem ment le, így szerintem ez annyira nem is meglepő. :)
madridronie írta:Én meg azt mondom, hogy evéssel jön meg az étvágy és nehezen tudom elképzelni, hogy létezik olyan drukker, aki titkon ne ezért szorítana minden egyes évben a csapatáért; helyzettől, körülményektől függetlenül.
...
ne legyen már akkora "csoda" és meglepetés, ha ettől a mostani "alakuló" csapattól is az utolsó percig versenyképességet és minden fronton való komoly esélyességet várunk el, illetve szorítunk a srácokért (aztán, hogy ez a végén trófeát eredményez avagy sem, már egy másik történet)! :roll: :coffee:
Épp a minap vettük ezt a témát érveléstechnikából. Úgy hívják szalmabáb érvelés, azaz olyan szavakat adsz a számba, amit nem mondtam/írtam. :roll:
Szó nem volt arról, hogy a csapat nem nyerhet semmit, hogy nem szorítok én azért, hogy esetleg már idén triplázzunk. Te szurkolásról beszélsz, én elvárásokról. És a versenyképesség és esélyesség még mindig nem trófea. Továbbá milliókon még sosem vettek összeszokottságot. Ha ez ilyen egyszerű lenne...
madridronie írta:
Toky írta:Türelem.
Emiatt szerintem szó nem érhet egyetlen egy madridistát sem, a nagy öregek 30 évet is simán képesek voltak böjtölni, de a mostani fiatalabb generáció is azt látja, hogy éppen 10-11 éve építjük az "új úthengert" az n+1.-ik project keretében sok száz millió euró befektetése mellett, a szurkolók részéről pedig töretlen lelkesedéssel, szóval ...... :mrgreen: A maximalizmus és az örök elégedetlenség, ami szerintem sokkal inkább találó kifejezés a Real Madrid drukkereire és az egész klubra, mint intézményre, persze többek közt ezért is tarthat a történelemkönyvekben, sikerekben most ott, ahol! :Đ :shifty:
Szerintem meg érheti. Ezért is írtam. :) És a lelkesedés nem egyenlő a türelemmel.
Az eleje eléggé demagóg is lett (nem szoktál Te ilyeneket írni). Erre azt tudom mondani, hogy pont a "maximalizmus és az örök elégedetlenség" az, ami a klubot beleviszi az "az n+1.-ik projectbe és a sok száz millió euró befektetésébe, és ezeknek köszönheti, hogy most ott tarthat a történelemkönyvekben, sikerekben, ahol van". Ahogy a honlap cikkének címe is mondta, nagy foci, nagy pénz. De úgy is mondhatnám, hogy manapság nagy pénz nélkül nincs nagy foci. (Talán a Dortmund lehet ez alól kivétel, kérdés, hogy meddig tartanak ki.) De türelem nélkül nem térül meg (sportszakmailag) lényegesen a befektetés.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. szeptember 28., szombat 18:49

kupában Nacho Pepe, a blben Ramos Varane
és ezeket kombinálni a bajnokságban, ha erős /gyenge ellenfél jön :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 28., szombat 17:30

könnyű a dolog...kupában nem kell Ramos, ott mehet a Pepe-Varane páros. ahogy a bajnokikon is gyengébb csapatok ellen, Bl-ben meg alap Varane-Ramos...De nem értem Ramos belső védő ként miért bal oldalon van, mikor mehetne jobb oldalra és lehetne pl egy Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo sor...jobban tudna kisegíteni a jobb oldalon mint a bal oldalon, szerintem

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 28., szombat 11:41

h3x0r írta:
Mike írta:én inkább a Pepe-Varane párost nyomatnám, de Ramos ugyse fog kikerülni...
A Pepe-Varane parost tavasszal is lathattuk mar es eszreveheto volt, hogy egyaltalan nem ereztek egymast, mig a Ramos-Varane azonnal mukodott..
nem jelent semmit, idő kérdése

a jelenlegi kezdőcsapatban például semmi (vagy legalábbis nemsok) összhang nincsen, most akkor ne is játszassuk őket?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 28., szombat 11:29

Koke: "Titles? I dream of beating Real"
na, kb ez a mondat összefoglalja az egész atlético madrid létjogosultságát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 28., szombat 11:28

de abban is igazad van, hogy nem játszott még, neki is fog kelleni idő, hogy újra megtalálja a régi formáját.
Lehet, hogy el sem veszett.
Tavaly mindenki kis meccseken kezdette volna, hogy szokja a helyzetet, alkalmazkodjon. Aztán lehozott egy tucat meccset szabálytalanság nélkül, megette a világ legjobb támadóit, (adott egy kis előnyt Messinek, de így is rávert 10 métert :lol:) és még lehetne sorolni reggelig, hogy miért nem kell félni az ő játékától.

Az pedig csak egy újabb adalék, hogy jól látható az, hogy Carlóék félig felépült embereket, rossz fizikális állapotban lévőket még csak véletlenül sem raknak a csapatba. Ha Varane játszani fog, akkor azért lesz, mert formában van, rászolgált.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 28., szombat 11:25

Na meg, ha már nem kell sietnem, befejezem a korábbit. Ugye a 16-17 top játékos után ott jön a 6-7 kiegészítő ember a 23-as kerethez. Szerintem idén a "kiegészítők" is kellően acélosak: Coentrao (a korábbi írásom alapján az lenne, mondjuk én el is adtam volna), Nacho (szerintem eddig nagyon jól játszik középen), Casemiro (rá sem lehet panasz a pár perce alapján), Alonso is most ide kerülne már a sérülése miatt, illetve még Jesé.
Persze, alapjába véve jó keretünk van (ezt nem vitatja senki); csak egyelőre még messze nem tökéletes és bőven sebezhető, illetve sajnos továbbra is javításra szorul 1-2 poszton, ennek ellenére TOP3 Európában, ez tény! Az már egy más kérdés, hogy az általad említett acélos emberek közül 3 szinte semmit nem játszott eddig a szezonban (Alonso szezonja több mint kétséges --> bár állítólag jövő hét elején már ő is edzésbe áll, ha a korábban kezelt sérv problémája engedi, Jesének egyelőre helye nincs, míg Casemiro érthetetlen mód egyszer csak kikerült a pikszisből). Ami eddig nekem inkább hiányérzet az, hogy a zászlóshajón (Cristiano) és az egyéniségeinken (Isco, Bale) kívül egyelőre nem látni a csapat eszét a pályán; próbálkozások, felvillanások vannak (Modric, Illarra), de csak időlegesen, ami véleményem szerint nem kicsit asszisztál (befolyásolja) a jelenlegi esetleges és inkább az egyéni megoldásokra építő játékunkhoz! :roll:
Ahogy korábban már írtam csatár résznél Morata a kérdés.
Szerintem ez sem kérdés; Perez apó kijelentése ide-oda, egyértelmű, hogy legkésőbb nyáron, de érkezik valaki még arra a posztra! A hírek, pletykák szerint a vezetésnek, szakmai stábnak nagyon kellene egy csatár (szó volt itt ugye Suárezről, Falcaoról és legutóbb Mandzukicról is), emellett állítólag Morata sem éppen elégedett az eddig kapott perceivel ....
Sokan írtuk szezon előtt, hogy idén ez egy tanuló év, és benne lesznek a hibák, és nem várunk azonnal trófeákat. De a napokban már azt olvasom, hogy veszélyben a bajnoki cím.
Én meg azt mondom, hogy evéssel jön meg az étvágy és nehezen tudom elképzelni, hogy létezik olyan drukker, aki titkon ne ezért szorítana minden egyes évben a csapatáért; helyzettől, körülményektől függetlenül. Az már egy más kérdés, hogy a végelszámolásnál az "esetleges bukás" mennyire menthető, védhető, elfogadható és elnézhető a srácoknak, illetve csapatnak, edzőnek bizonyos körülmények fényében (mint pl. most az "első" év). Ugyanakkor főleg a botrányos tavalyi év, a jelenlegi keret és az elmúlt évek alatt a csapatba, új játékosokba invesztált több 100 milla után ne legyen már akkora "csoda" és meglepetés, ha ettől a mostani "alakuló" csapattól is az utolsó percig versenyképességet és minden fronton való komoly esélyességet várunk el, illetve szorítunk a srácokért (aztán, hogy ez a végén trófeát eredményez avagy sem, már egy másik történet)! :roll: :coffee:
Türelem.
Emiatt szerintem szó nem érhet egyetlen egy madridistát sem, a nagy öregek 30 évet is simán képesek voltak böjtölni, de a mostani fiatalabb generáció is azt látja, hogy éppen 10-11 éve építjük az "új úthengert" az n+1.-ik project keretében sok száz millió euró befektetése mellett, a szurkolók részéről pedig töretlen lelkesedéssel, szóval ...... :mrgreen: A maximalizmus és az örök elégedetlenség, ami szerintem sokkal inkább találó kifejezés a Real Madrid drukkereire és az egész klubra, mint intézményre, persze többek közt ezért is tarthat a történelemkönyvekben, sikerekben most ott, ahol! :Đ :shifty:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 28., szombat 11:19

Toky írta:Nem az én kedvenc 11-emet írtam le a jelenlegi keretből, vagy azt, hogy én hogyan raknám össze, hanem az eddigi meccsek alapján tippeltem meg Ancelotti favorit 11-ét. Annyi a különbség, hogy Varane eddig ugye nem játszhatott. De Pepe eddig nagyon jól teljesít, López esete után nem hiszem, hogy csak úgy padra kerülne. Ramos a 2. számú csk, és kell egy a pályára, így szerintem általában Ő is játszani fog.
Amúgy én is szívesebben látnám Carvajalt, Varane-t, Illarrát a kezdőben, annak ellenére, hogy bírom Pepét és Arbeloával sincs bajom. Csak ugye a jövő.
Ja, vagy úgy. Így már érthető, egyet is értek veled, legalábbis Carvajal esetében biztosan, én sem gondolom, hogy Ancelotti rögtön bedobná a mély vízbe ellenünk, pláne úgy, hogy Neymart kellene levennie a pályáról, ami egy jobbhátvéd számára sem mondható könnyű feladatnak.

Mondjuk van még majdnem egy hónap a Clásicóig, addig Illarramendi szerintem simán formába fog lendülni, és ő lesz a tökéletes választás Modric mellé a középpályára, nem pedig Khedira. Egyébként is, szerintem mindenki látja a nem kis minőségi különbséget Khedira és Illarra között, úgyhogy én nem gondolom, hogy ha Illarra egészséges lesz és nem lesz nagyon rossz formában, akkor a padra fogja szorítani tunéziai-német barátunk.

Varane-t meg én már most jobb védőnek tartom, mint Pepét (most azt nem veszem figyelemben, hogy szimpatikusabb is az, ahogyan játszik), de abban is igazad van, hogy nem játszott még, neki is fog kelleni idő, hogy újra megtalálja a régi formáját.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 28., szombat 11:04

Mike írta:én inkább a Pepe-Varane párost nyomatnám, de Ramos ugyse fog kikerülni...
A Pepe-Varane parost tavasszal is lathattuk mar es eszreveheto volt, hogy egyaltalan nem ereztek egymast, mig a Ramos-Varane azonnal mukodott..

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 28., szombat 11:01

én inkább a Pepe-Varane párost nyomatnám, de Ramos ugyse fog kikerülni...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: