Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
77
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 101

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 28., szombat 10:52

Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon
ettől a csapattól még egy ideig nem kell tartanod....majd talán tavasszal,ha kicsit összeérnek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 27., péntek 22:45

GT37 írta:Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon. :D :'(
Nem az én kedvenc 11-emet írtam le a jelenlegi keretből, vagy azt, hogy én hogyan raknám össze, hanem az eddigi meccsek alapján tippeltem meg Ancelotti favorit 11-ét. Annyi a különbség, hogy Varane eddig ugye nem játszhatott. De Pepe eddig nagyon jól teljesít, López esete után nem hiszem, hogy csak úgy padra kerülne. Ramos a 2. számú csk, és kell egy a pályára, így szerintem általában Ő is játszani fog.
Amúgy én is szívesebben látnám Carvajalt, Varane-t, Illarrát a kezdőben, annak ellenére, hogy bírom Pepét és Arbeloával sincs bajom. Csak ugye a jövő.

Amúgy Carvajalnál érdekes, hogy általában hátul bénázik, elöl jól támad le, szerintem igen gyakran és jól vadássza le az indításokat is. Érdekes.

Na meg, ha már nem kell sietnem, befejezem a korábbit. Ugye a 16-17 top játékos után ott jön a 6-7 kiegészítő ember a 23-as kerethez. Szerintem idén a "kiegészítők" is kellően acélosak: Coentrao (a korábbi írásom alapján az lenne, mondjuk én el is adtam volna), Nacho (szerintem eddig nagyon jól játszik középen), Casemiro (rá sem lehet panasz a pár perce alapján), Alonso is most ide kerülne már a sérülése miatt, illetve még Jesé.
Ahogy korábban már írtam csatár résznél Morata a kérdés. Ha beválik, és elfogadja a jelenlegi szerepkörét, akkor nincs gond. De ha a sok ha nem jönne be (bár már ez is egy ha :lol: ), és Benzema beváltja a hozzá fűzött reményeinket, akkor igazi top csatárt nem éri meg igazolni, mert akkor vagy megint előállna a Higuaín - Benzema eset, vagy egyik padozna a szezon java részében, mert CR még gipszágyban is a pályán lenne. Sokan írtuk szezon előtt, hogy idén ez egy tanuló év, és benne lesznek a hibák, és nem várunk azonnal trófeákat. De a napokban már azt olvasom, hogy veszélyben a bajnoki cím. Idén kell kitapasztalni, -sok mással egyetemben- hogy Benzema felnő-e a feladathoz, hogy Morata megfelel-e mögé. De hogy volt egy gyengébb meccsünk egy -a kommentátor szerint- híresen beton csapat ellen, és máris kevés a támadó részlegünk... Még Ancelotti is keresi, és próbálgatja a csapatát, hogy mennyire tudnak idomulni különböző stílusokhoz. Kieső jelölt csapat volt, így próbálgatott. Nem jött be. Én továbbra is azt mondom, hogy a szezon 2. legnehezebb trófeáját (ami nem sokkal könnyebb a BL-nél) ne várjuk el, ha megnyerjük, nekem az grátisz. És Benzema a kupa csatákban (BL, Copa del Rey) jobban szokott teljesíteni. A "nagy" Mourinho első évében is "csak" a kupát húztuk be, azt is éppen hogy. Türelem.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 27., péntek 17:40

talán-talán Isco helyén férne el.
Erre egyébként már gondoltam én is.Hogy esetleg lehetne e még átnevelni egy másik posztra,szerintem nem lenne tőle idegen...Korban még nem idős...
Ő nyilván direktebb,őszintébb,gólratörőbb focit játszik,de talán lehetne még változtatni...na meg nem tudni,mennyire lenne képes a padról beugorva mozgatni a Real Madrid támadósorát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 27., péntek 16:35

nálam csak Carvajal lenne kérdőjeles, mert én védekezésben gyengébbnek tartom Arbeloánál, és egy Neymar elleni párharc még mély víz lenne.
Mondjuk Alvarónak eléggé mély volt a Konf. kupában is az a bizonyos víz. Kis híján meg is fulladt benne.

Energikusabbnak érzem Carvajalt, jobb izomzatú, fürgébb, erősebb, mint a fuldokló barátunk. Bár igazság van benne amit írsz Matt. Nehéz döntés lesz.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 27., péntek 16:24

GT37 írta:
Toky írta:Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Arbeloa - Pepe - Ramos - Marcelo
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo
Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon. :D :'(
Az idézetben szereplő csapatnál gyengébb felhozatallal is megvertünk titeket tavaly, úgyhogy félhetsz most is. :mrgreen:

Amúgy adom, amit írsz, nálam csak Carvajal lenne kérdőjeles, mert én védekezésben gyengébbnek tartom Arbeloánál, és egy Neymar elleni párharc még mély víz lenne.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 27., péntek 15:46

Toky írta:Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo
Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon. :D :'(

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 27., péntek 15:43

morientes írta:
Akkor Jesé miért nem játszik?
... centerbe Benya mögött meg a mester úgy gondolja,Morata jobb... :roll:
Ebben azért megvédeném Ancelottit. Benzema szerepkörébe Morata jobban illik mint Jesé. Ő nem tudna szerintem úgy ütközni és labdát tartani, ahogy a francia. Morata a testfelépítése miatt van szerintem preferálva, nem azért, mert jobb lenne képességekben. Ha Ancelotti taktikájába Benzema helyére nem illik Jesé, akkor nincs mit tenni. Elvileg Ronaldo, még Bale, és talán-talán Isco helyén férne el. De mivel di María jobb (szerintem, és úgy fest Ancelotti szerint is, nem is feltétlen képességek, de elvégzett munka tekintetében), így most Ő játszik Bale helyén.

Ami nekem tetszik az az, hogy megvan 16 olyan ember, akikre lehet alapozni a csapatot (jó igazából még 1 kéne, ha Morata nem válik be, illetve jelenleg Khedira van ott a 16 egyike helyett, de majd csak lecsücsül a padra).
Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo

Khedirát én is szívesen lecserélném (most Illaramendire, jövőre -ha lehetne- Vidalra), de ezt most hagyjuk. És van 1 duó kivételével mindenhova egy olyan cserénk, aki az eddigiek alapján -még ha nem is olyan szinten- de tudja pótolni a kiesőt.
Kapus poszt ugye triviális,
ha egy szélső védő dől ki, akkor jöhet Carvajal (ha Marcelo dől ki, akkor Arbeloa megy át balra, aki tudom, hogy nem egy Marcelo, de pihentetésre, rövidebb sérülésre/eltiltásra teljesen jó, eddig szerintem nem lehet rá panasz, összekapta magát),
ha belső védő esik ki, ott van Varane
Khedira - Modric duóhoz ott van Illarramendi,
Isco - Bale párost di María pótolhatja az eddigiek alapján,
és itt van a hiány érzetem: Benzema - Ronaldo páros, a két csatárunk/támadónk (Bale hátrébbről indul). Benzema szerepét jelenleg leginkább Morata, míg Ronaldoért Jesé és Morata tudná átvenni. Igen, Jesé jobb mint Morata, de Ronaldo eddig hányszor is pihent? Szerintem ezért játszik inkább Morata.
És írnék még, de mennem kell a buszra. :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 27., péntek 14:15

A két szélen nem igazán van hely,pláne hogy jött Bale,"hamis 9-es" poszt Ancelotti rendszerébe sincs(meg már nagyon máshol sem),centerbe Benya mögött meg a mester úgy gondolja,Morata jobb... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 27., péntek 13:59

Matt009 írta:
wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
fog ő játszani, ez miatt nem aggódok, de amíg egy elche is gondot okoz addig nincs kec-mec, a legerősebb kezdőt kell kiküldeni (most mondjuk Carlo sokat hibázott)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 27., péntek 13:25

Matt009 írta:
wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
Mert Ancelotti szeretné, ha először összaszokna egy stabil kezdő 11 (sajnos Khediraval együtt) és csak utána kezdi mély vízbe dobni a fiatalokat komolyabb tétmeccseken is. Szerintem a kupában rendszeresen szerepelni fognak a fiatal saját nevelések is. A kevésbé fiatalok is (Casillas :Đ )
Merci Zizou!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 27., péntek 13:20

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 27., péntek 13:10

Nem fog jönni Mata, mert incs hely és mert Perez emgmondta, hogy télen nem igazolunk pont
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 27., péntek 13:03

Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 27., péntek 8:03

"Sandro Rosell is kritizálta a játékvezetőt
“Még mindig nem hiszem el. A bizonyítékok magukért beszélnek.” – fakadt ki Sandro Rosell, a katalán csapat elnöke a tegnapi mérkőzés után."

Kedves jó édesanyukád hogy van?? Értem én, hogy nem tetszik, dühöngj és ordibálj otthon, de a nagynyílvánosság előtt muszáj szítani az amúgy sem kicsi ellentétet? Kiváncsi vagyok, mikor húzzák elő a katalán-kasztília ellentétet... :hmmm:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:38

hehe írta:most nézem a mai edzésképeket, bale már ott volt.
másrészt a sárga/narisárga nike után ez az új ezüst/ződ verzió nágyon odábász, már majnem olyan szint, mint amivel ronaldo gurított párat anno a vébén 10 éve :D :salute: :sziv:
Ez lila/fekete neon zöld logókkal. :lol:
http://www.soccerbible.com/news/footbal ... _Volt.aspx

De amúgy a Nike az új szériás cipőket a régi cipők dízájnjaival tervezi feldobni:http://www.footyheadlines.com/2013/08/4 ... eaked.html
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:25

Jó,de ahhoz volt bónuszba egy modern frizura is a fején.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 26., csütörtök 19:08

most nézem a mai edzésképeket, bale már ott volt.
másrészt a sárga/narisárga nike után ez az új ezüst/ződ verzió nágyon odábász, már majnem olyan szint, mint amivel ronaldo gurított párat anno a vébén 10 éve :D :salute: :sziv:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 15:40

http://www.youtube.com/watch?v=cPoNkWwK_n4

ezt kellene valahogy értelmezni. Valaki? Heee? :D :hmmm:

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 17:38

de remélem hogy majd manchesterben tanítgatják
Végül is....Bolt ott is gyakori vendég.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 25., szerda 17:33

realbeckham írta:
“Azt hiszem jelenleg Bale a leggyorsabb focista a világon, és még gyorsabbá tudom tenni. Tisztelem a Real Madridot, korábban Cristianónak is segítettem, és jól látható, hogy miket ért el azóta. Ha kérik a segítségemet, örömmel repülőre ülök és tartok neki külön edzéseket” – nyilatkozta a világ leggyorsabb embere, Bolt.
Nagyon bírom őt. :mrgreen: Baromi jó fej és szórakoztató tag lehet, főleg kamerákon kívül lehet még bolondabb. A Hercegnek is előállíthatna valami dinamikát és sebességet növelő edzéstervet.
őt először focizni kéne megtanítani, aztán lehetne rámenni a sebességre. de remélem hogy majd manchesterben tanítgatják majd meg, hogy is kéne a labdával bánni.

Vissza: