ettől a csapattól még egy ideig nem kell tartanod....majd talán tavasszal,ha kicsit összeérnek.Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem az én kedvenc 11-emet írtam le a jelenlegi keretből, vagy azt, hogy én hogyan raknám össze, hanem az eddigi meccsek alapján tippeltem meg Ancelotti favorit 11-ét. Annyi a különbség, hogy Varane eddig ugye nem játszhatott. De Pepe eddig nagyon jól teljesít, López esete után nem hiszem, hogy csak úgy padra kerülne. Ramos a 2. számú csk, és kell egy a pályára, így szerintem általában Ő is játszani fog.GT37 írta:Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon.
Amúgy én is szívesebben látnám Carvajalt, Varane-t, Illarrát a kezdőben, annak ellenére, hogy bírom Pepét és Arbeloával sincs bajom. Csak ugye a jövő.
Amúgy Carvajalnál érdekes, hogy általában hátul bénázik, elöl jól támad le, szerintem igen gyakran és jól vadássza le az indításokat is. Érdekes.
Na meg, ha már nem kell sietnem, befejezem a korábbit. Ugye a 16-17 top játékos után ott jön a 6-7 kiegészítő ember a 23-as kerethez. Szerintem idén a "kiegészítők" is kellően acélosak: Coentrao (a korábbi írásom alapján az lenne, mondjuk én el is adtam volna), Nacho (szerintem eddig nagyon jól játszik középen), Casemiro (rá sem lehet panasz a pár perce alapján), Alonso is most ide kerülne már a sérülése miatt, illetve még Jesé.
Ahogy korábban már írtam csatár résznél Morata a kérdés. Ha beválik, és elfogadja a jelenlegi szerepkörét, akkor nincs gond. De ha a sok ha nem jönne be (bár már ez is egy ha ), és Benzema beváltja a hozzá fűzött reményeinket, akkor igazi top csatárt nem éri meg igazolni, mert akkor vagy megint előállna a Higuaín - Benzema eset, vagy egyik padozna a szezon java részében, mert CR még gipszágyban is a pályán lenne. Sokan írtuk szezon előtt, hogy idén ez egy tanuló év, és benne lesznek a hibák, és nem várunk azonnal trófeákat. De a napokban már azt olvasom, hogy veszélyben a bajnoki cím. Idén kell kitapasztalni, -sok mással egyetemben- hogy Benzema felnő-e a feladathoz, hogy Morata megfelel-e mögé. De hogy volt egy gyengébb meccsünk egy -a kommentátor szerint- híresen beton csapat ellen, és máris kevés a támadó részlegünk... Még Ancelotti is keresi, és próbálgatja a csapatát, hogy mennyire tudnak idomulni különböző stílusokhoz. Kieső jelölt csapat volt, így próbálgatott. Nem jött be. Én továbbra is azt mondom, hogy a szezon 2. legnehezebb trófeáját (ami nem sokkal könnyebb a BL-nél) ne várjuk el, ha megnyerjük, nekem az grátisz. És Benzema a kupa csatákban (BL, Copa del Rey) jobban szokott teljesíteni. A "nagy" Mourinho első évében is "csak" a kupát húztuk be, azt is éppen hogy. Türelem.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre egyébként már gondoltam én is.Hogy esetleg lehetne e még átnevelni egy másik posztra,szerintem nem lenne tőle idegen...Korban még nem idős...talán-talán Isco helyén férne el.
Ő nyilván direktebb,őszintébb,gólratörőbb focit játszik,de talán lehetne még változtatni...na meg nem tudni,mennyire lenne képes a padról beugorva mozgatni a Real Madrid támadósorát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- realbeckham
Mondjuk Alvarónak eléggé mély volt a Konf. kupában is az a bizonyos víz. Kis híján meg is fulladt benne.nálam csak Carvajal lenne kérdőjeles, mert én védekezésben gyengébbnek tartom Arbeloánál, és egy Neymar elleni párharc még mély víz lenne.
Energikusabbnak érzem Carvajalt, jobb izomzatú, fürgébb, erősebb, mint a fuldokló barátunk. Bár igazság van benne amit írsz Matt. Nehéz döntés lesz.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az idézetben szereplő csapatnál gyengébb felhozatallal is megvertünk titeket tavaly, úgyhogy félhetsz most is.GT37 írta:Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon.Toky írta:Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Arbeloa - Pepe - Ramos - Marcelo
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo
Amúgy adom, amit írsz, nálam csak Carvajal lenne kérdőjeles, mert én védekezésben gyengébbnek tartom Arbeloánál, és egy Neymar elleni párharc még mély víz lenne.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon.Toky írta:Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Ebben azért megvédeném Ancelottit. Benzema szerepkörébe Morata jobban illik mint Jesé. Ő nem tudna szerintem úgy ütközni és labdát tartani, ahogy a francia. Morata a testfelépítése miatt van szerintem preferálva, nem azért, mert jobb lenne képességekben. Ha Ancelotti taktikájába Benzema helyére nem illik Jesé, akkor nincs mit tenni. Elvileg Ronaldo, még Bale, és talán-talán Isco helyén férne el. De mivel di María jobb (szerintem, és úgy fest Ancelotti szerint is, nem is feltétlen képességek, de elvégzett munka tekintetében), így most Ő játszik Bale helyén.morientes írta:... centerbe Benya mögött meg a mester úgy gondolja,Morata jobb...Akkor Jesé miért nem játszik?
Ami nekem tetszik az az, hogy megvan 16 olyan ember, akikre lehet alapozni a csapatot (jó igazából még 1 kéne, ha Morata nem válik be, illetve jelenleg Khedira van ott a 16 egyike helyett, de majd csak lecsücsül a padra).
Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo
Khedirát én is szívesen lecserélném (most Illaramendire, jövőre -ha lehetne- Vidalra), de ezt most hagyjuk. És van 1 duó kivételével mindenhova egy olyan cserénk, aki az eddigiek alapján -még ha nem is olyan szinten- de tudja pótolni a kiesőt.
Kapus poszt ugye triviális,
ha egy szélső védő dől ki, akkor jöhet Carvajal (ha Marcelo dől ki, akkor Arbeloa megy át balra, aki tudom, hogy nem egy Marcelo, de pihentetésre, rövidebb sérülésre/eltiltásra teljesen jó, eddig szerintem nem lehet rá panasz, összekapta magát),
ha belső védő esik ki, ott van Varane
Khedira - Modric duóhoz ott van Illarramendi,
Isco - Bale párost di María pótolhatja az eddigiek alapján,
és itt van a hiány érzetem: Benzema - Ronaldo páros, a két csatárunk/támadónk (Bale hátrébbről indul). Benzema szerepét jelenleg leginkább Morata, míg Ronaldoért Jesé és Morata tudná átvenni. Igen, Jesé jobb mint Morata, de Ronaldo eddig hányszor is pihent? Szerintem ezért játszik inkább Morata.
És írnék még, de mennem kell a buszra.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A két szélen nem igazán van hely,pláne hogy jött Bale,"hamis 9-es" poszt Ancelotti rendszerébe sincs(meg már nagyon máshol sem),centerbe Benya mögött meg a mester úgy gondolja,Morata jobb...Akkor Jesé miért nem játszik?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
fog ő játszani, ez miatt nem aggódok, de amíg egy elche is gondot okoz addig nincs kec-mec, a legerősebb kezdőt kell kiküldeni (most mondjuk Carlo sokat hibázott)Matt009 írta:Akkor Jesé miért nem játszik?wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mert Ancelotti szeretné, ha először összaszokna egy stabil kezdő 11 (sajnos Khediraval együtt) és csak utána kezdi mély vízbe dobni a fiatalokat komolyabb tétmeccseken is. Szerintem a kupában rendszeresen szerepelni fognak a fiatal saját nevelések is. A kevésbé fiatalok is (Casillas :Đ )Matt009 írta:Akkor Jesé miért nem játszik?wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
Merci Zizou!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor Jesé miért nem játszik?wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem fog jönni Mata, mert incs hely és mert Perez emgmondta, hogy télen nem igazolunk pont
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
"Sandro Rosell is kritizálta a játékvezetőt
“Még mindig nem hiszem el. A bizonyítékok magukért beszélnek.” – fakadt ki Sandro Rosell, a katalán csapat elnöke a tegnapi mérkőzés után."
Kedves jó édesanyukád hogy van?? Értem én, hogy nem tetszik, dühöngj és ordibálj otthon, de a nagynyílvánosság előtt muszáj szítani az amúgy sem kicsi ellentétet? Kiváncsi vagyok, mikor húzzák elő a katalán-kasztília ellentétet...
“Még mindig nem hiszem el. A bizonyítékok magukért beszélnek.” – fakadt ki Sandro Rosell, a katalán csapat elnöke a tegnapi mérkőzés után."
Kedves jó édesanyukád hogy van?? Értem én, hogy nem tetszik, dühöngj és ordibálj otthon, de a nagynyílvánosság előtt muszáj szítani az amúgy sem kicsi ellentétet? Kiváncsi vagyok, mikor húzzák elő a katalán-kasztília ellentétet...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Ez lila/fekete neon zöld logókkal.hehe írta:most nézem a mai edzésképeket, bale már ott volt.
másrészt a sárga/narisárga nike után ez az új ezüst/ződ verzió nágyon odábász, már majnem olyan szint, mint amivel ronaldo gurított párat anno a vébén 10 éve
http://www.soccerbible.com/news/footbal ... _Volt.aspx
De amúgy a Nike az új szériás cipőket a régi cipők dízájnjaival tervezi feldobni:http://www.footyheadlines.com/2013/08/4 ... eaked.html
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó,de ahhoz volt bónuszba egy modern frizura is a fején.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
most nézem a mai edzésképeket, bale már ott volt.
másrészt a sárga/narisárga nike után ez az új ezüst/ződ verzió nágyon odábász, már majnem olyan szint, mint amivel ronaldo gurított párat anno a vébén 10 éve
-
- realbeckham
Végül is....Bolt ott is gyakori vendég.de remélem hogy majd manchesterben tanítgatják
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
őt először focizni kéne megtanítani, aztán lehetne rámenni a sebességre. de remélem hogy majd manchesterben tanítgatják majd meg, hogy is kéne a labdával bánni.realbeckham írta:Nagyon bírom őt. Baromi jó fej és szórakoztató tag lehet, főleg kamerákon kívül lehet még bolondabb. A Hercegnek is előállíthatna valami dinamikát és sebességet növelő edzéstervet.“Azt hiszem jelenleg Bale a leggyorsabb focista a világon, és még gyorsabbá tudom tenni. Tisztelem a Real Madridot, korábban Cristianónak is segítettem, és jól látható, hogy miket ért el azóta. Ha kérik a segítségemet, örömmel repülőre ülök és tartok neki külön edzéseket” – nyilatkozta a világ leggyorsabb embere, Bolt.