miert gondolod hogy apro toredeke, nyilvan nem mindenki nyomta vegig de nalam pl ugy eltelt az elso 2 ora hogy eszre sem vettem'shutterisland írta: kozben a puzser-mp video kevesebb, mint 48 ora alatt 840k nezzettsegnel.
nem tudom, hogyan szamolja ezt a yt egeszen pontosan egy 3 oras videonal, gondolom ennek apro toredeke hallgatta meg akar csak a felet is, de mindenkeppen brutalis szam, a hires partizanos elso interju ment talan ekkorat.
Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben a puzser-mp video kevesebb, mint 48 ora alatt 840k nezzettsegnel.
nem tudom, hogyan szamolja ezt a yt egeszen pontosan egy 3 oras videonal, gondolom ennek apro toredeke hallgatta meg akar csak a felet is, de mindenkeppen brutalis szam, a hires partizanos elso interju ment talan ekkorat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Par napja atmentel egy olyan stilusba (eddig sem volt patika mondjuk), minden topicban, amit nem toleralok a tovabbiakban. Tekintsd ezt egy epito jellegu kritikanak. Ha nem, akkor majd viseld a kovetkezmenyeket.gutihaz14 írta:Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.
az
eddig nem nagyon ertettem egyet hogy minden teslas hirre teged talalnak be. eddig
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.
az
eddig nem nagyon ertettem egyet hogy minden teslas hirre teged talalnak be. eddig
valamelyik univerzumban:
Okékiserik írta:
Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.
Ugyanaz
Az egyik bármilyen szempontból is vizsgálva egyértelmű hazugságokat állít És a többi is ugyanaz
Értem én hogy minden mögött pénz van és ott is vannak érdekek és biztos tudnak csúsztatni meg máshogy fogalmazni picit, hogy mást érzést keltsen az emberben egy cikk, mint amit kéne alapból, de ez azért pöppet messze van az egyértelműen és kétséget kizárólag hazugságokhoz képest amelyet például bíróság is kimond hogy az X év után...
Nem erre akartam utalni, mert igen is vannak, akik ki merik mondani és jól meg is vannak érte bélyegezve, hanem arra, hogy a ""független, igaz média"" ugyan olyan mocskos, hátsó szándékú, manipulatív, torzító, hazug, mint a másik. Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.hehetheoriginal írta: Senki nem meri es akarja kimondani a nyilvanvalo tenyeket, hogy a migranskerdes el lett baszva, egyenesen aranyos a bunozes novekedesevel is.
Facebook tiltotta is a csaj mondokajat, twitteren nezheto.
Mint ahogy a ciganybunozes szot se meri kimondani senki.
Meg is erdemeljuk, meg is erdemli europa, ezt a sok semmirekello puhaszar politikust, de legalabb az o gyerekeiken, unokaikon is at fog taposni es gazolni a muszlim slepp.
Kedvencem, hogy becsben voltam most szombaton - de gondolom minden europai fovarosban van ilyesmi -, es ment a palesztin tünti, természetesen fullba zaszlokkal. Lgbtq zaszlokkal is
Rohadtul észnél kell lenni ma, ha tájékozódni akarunk valamiről. Mindent több oldalról kell megvizsgálni, informálódni és úgy véleményt alkotni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
az a szar ebben, hogy az embernek ket valasztasa van, vagy taktikazik, vagy full oszinten szavaz, de akkor benne van, hogy "semmit nem er" a voksa.Vonanak soha nem fog baber teremni, szerintem o is hosszutavra tervez, es mast akarnak majd felepiteni. Nekem az eszem a 2rk-ra akar szavazni, hat meglatjuk…
az ilyen kis partokra adott szavazatok a legtobb esetben elvesznek, es ezek az "elszort" szavazatok vonara, mzpre (vagy jakabra, godenyre ) meg rohadtul hianyoznak a vegen.
szerintem tok jo lenne, ha lenne egy olyan rendszer, ahol kettot lehet beikszelni, egy elsodleges valasztast peldaul 1 pontert es egy masodlagos, opcionalis valasztast meg 0.5 pontert.
szoval ha en szurkolok a magyar peternek de pl a pàrom mondjuk 2RK aktivista, akkor hadd tamogassam mindkettot eltero szinten.
szerintem akkor az ilyen szimpatikus, de meg erotlen, kuszobert versenyzo partoknal is jobban kirajzolodna a tenyleges tamogatottsag.
persze nyilvan a mar emlitett roncstarsadalom miatt mar az is csoda, ha egy x-et sikerul odahuzni a jo helyre, nem hogy kettot megjelolni s azokat a szamlaloknak jol osszesiteni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Senki nem meri es akarja kimondani a nyilvanvalo tenyeket, hogy a migranskerdes el lett baszva, egyenesen aranyos a bunozes novekedesevel is.
Meg is erdemeljuk, meg is erdemli europa, ezt a sok semmirekello puhaszar politikust, de legalabb az o gyerekeiken, unokaikon is at fog taposni es gazolni a muszlim slepp.
Kedvencem, hogy becsben voltam most szombaton - de gondolom minden europai fovarosban van ilyesmi -, es ment a palesztin tünti, természetesen fullba zaszlokkal. Lgbtq zaszlokkal is
thereisonly1ronaldo
Újabb bizonyíték, hogy milyen brutális ""háború"" zajlik a szemünk előtt és egyik oldal sem jobb, mint a másik, mocskos propaganda az egész világ.
A hamburgi tüntetés megvan mindenkinek? Nincs? Miért is lenne. A ""független sajtó"" nem nagyon foglalkozott vele, csak max a ""propaganda sajtó"". https://hu.euronews.com/my-europe/2024/ ... al-szemben
Nagyon érdekes, főleg ha mellétesszük a holland leányzó ""gyűlöletbeszédét"" https://twitter.com/EvaVlaar/status/1784264775574188371 (ezt a YouTube törölte, magyarul az M1 csatornáján elérhető, de azt elvből nem linkelek és most ne azon akadjunk ki, hogy ez OV rendezvénye, meg propaganda meg hasonlók, hanem a tartalmát figyeljük). Van benne egy érdekes rész, ahol egy erős, keresztény Európáról beszél szuverén nemzetállamokkal. Nekem ez enyhén hasonlít Magyar Péter keresztény-zsidó Európájára, szuverén nemzetállamokkal.
És még egy érdekes hír: https://444.hu/2024/05/02/varatlanul-me ... llitojatol Tegyük fel magunknak a kérdést, mi lenne az egyértelmű következtetés, ha ezek mondjuk Gazprom alkalmazottak lettek volna?
Tényleg van jó és rossz? Tartsátok nyitva a szemeteket, legyetek bátorak!
A hamburgi tüntetés megvan mindenkinek? Nincs? Miért is lenne. A ""független sajtó"" nem nagyon foglalkozott vele, csak max a ""propaganda sajtó"". https://hu.euronews.com/my-europe/2024/ ... al-szemben
Nagyon érdekes, főleg ha mellétesszük a holland leányzó ""gyűlöletbeszédét"" https://twitter.com/EvaVlaar/status/1784264775574188371 (ezt a YouTube törölte, magyarul az M1 csatornáján elérhető, de azt elvből nem linkelek és most ne azon akadjunk ki, hogy ez OV rendezvénye, meg propaganda meg hasonlók, hanem a tartalmát figyeljük). Van benne egy érdekes rész, ahol egy erős, keresztény Európáról beszél szuverén nemzetállamokkal. Nekem ez enyhén hasonlít Magyar Péter keresztény-zsidó Európájára, szuverén nemzetállamokkal.
És még egy érdekes hír: https://444.hu/2024/05/02/varatlanul-me ... llitojatol Tegyük fel magunknak a kérdést, mi lenne az egyértelmű következtetés, ha ezek mondjuk Gazprom alkalmazottak lettek volna?
Tényleg van jó és rossz? Tartsátok nyitva a szemeteket, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Vonanak soha nem fog baber teremni, szerintem o is hosszutavra tervez, es mast akarnak majd felepiteni. Nekem az eszem a 2rk-ra akar szavazni, hat meglatjuk…'shutterisland írta: konkretan ronai egonnal - vona
azert szerintem kar a 2RK-ert es vonaert, azert o is okosan epitkezne, 1-2 szazalek koze merik oket.
kivancsi lennek, ha mp nem jott volna be a kepbe, mennyivel lehetne ez feljebb, mert a celkozonseg kb ugyanaz lett volna.
- 'shutterisland
konkretan ronai egonnal - vona
azert szerintem kar a 2RK-ert es vonaert, azert o is okosan epitkezne, 1-2 szazalek koze merik oket.
kivancsi lennek, ha mp nem jott volna be a kepbe, mennyivel lehetne ez feljebb, mert a celkozonseg kb ugyanaz lett volna.
nem tetszik ez a lépés. szaniszloval meg elvileg elegedettek ugy tudom. tenyleg semmi ertelme ennekCaraway írta: Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan.
Ha barmelyikben is emiatt vegul egy fideszes nyer, mert az ellenzeki szavazatok megoszlanak, mindenert is o lesz a hibas.
Amugy szerintem ez elhamarkodott es tul rizikos lepes, pestet nem fogja tudni 2 honap alatt csak ugy bevenni, foleg ilyen last minute noname nevekkel.
valamelyik univerzumban:
Polgármesteri választási szónoklat a Kossuth téren. Anno 2010 - Mogács Dániel
Nekem nagyon hiányzik ez az állat amúgy ebből a közegből
Az egész Országos Népbutító Kampánya is zseniális volt ahogy az összes többi ilyen cucca meg a Kálmán is
Na mindegy, legalább twitchen lehet nézni ahogy streamel
Nekem nagyon hiányzik ez az állat amúgy ebből a közegből
Az egész Országos Népbutító Kampánya is zseniális volt ahogy az összes többi ilyen cucca meg a Kálmán is
Na mindegy, legalább twitchen lehet nézni ahogy streamel
Tökéletesen az történik amit akar.Caraway írta: Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan.
Ha barmelyikben is emiatt vegul egy fideszes nyer, mert az ellenzeki szavazatok megoszlanak, mindenert is o lesz a hibas.
Amugy szerintem ez elhamarkodott es tul rizikos lepes, pestet nem fogja tudni 2 honap alatt csak ugy bevenni, foleg ilyen last minute noname nevekkel.
Elég megnézni mit írt ki a DK
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan.
Ezt már páran felhozták, persze az nem kap nagy nyilvánosságot. A teljes képhez pedig érdemes megnézni Balatonhenye utóéletét. Nem az volt ott a lényeg, hogy fasz a polgármester, bár ha úgy nézzük, akkor az is fasz, aki nem hithű pártkatona...ferni írta: Na végre valami jó cucc Magyar Péter "ellen", vártam már valamit
Azért ez elég meleg na
Oké, hogy 113 fős falu meg kb fixen csak a polgármestert akarták kitenni, mert egy fasz volt, de azért szép történet....
A csúnya csattanó az lenne, ha választások után köszönné szépen és menne Brüsszelbe a helyét meg mondjuk átvenné Nagy Ervin'shutterisland írta:
ami meg nem tetszett, az az, hogy tobbszor is kihangsulyozta, hogy ha mar magyar peter nem lesz, meg hogy ki tudja, hogy 2 het mulva is itt lesz e meg, stb.
en elhiszem, hogy a jovokepet amit vazol, azt a sajat szemelyetol fuggetlenul is szeretne majd latni, de lehetne kicsit magabiztosabb, mintha felne, hogy a fidesz fogast fog rajta talani es eltuntetik.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
nyilvan csak mikrokornyezetbol indulok ki (pl bekes megyeben latom) hogy a kis helyi polgi jeloltek, kepviselojeloltek felbuzdulva a mostani adok kapokon, durrogtatnak egymasnak kommentekben, bejegyzesekben, nyilt levelekben, feltunoen tobb odamondogatast latok.
mindenkeppen ilyen formaban is felpezsdult a kozelet.
olyan, mint mikor a trollfoci elkezdte tolni a best of vicces edzoi nyilatkozatokat es aztan minden megye 2-es edzo probalt egy nagyot mondani a helyi ujsag sport rovataba.
kicsit mindenki magyarpeti akar lenni.
mindenkeppen ilyen formaban is felpezsdult a kozelet.
olyan, mint mikor a trollfoci elkezdte tolni a best of vicces edzoi nyilatkozatokat es aztan minden megye 2-es edzo probalt egy nagyot mondani a helyi ujsag sport rovataba.
kicsit mindenki magyarpeti akar lenni.
Na végre valami jó cucc Magyar Péter "ellen", vártam már valamit
Azért ez elég meleg na
Oké, hogy 113 fős falu meg kb fixen csak a polgármestert akarták kitenni, mert egy fasz volt, de azért szép történet....
Azért ez elég meleg na
Végeztem a 3 órás beszélgetéssel. Nem volt rossz. Persze úgy igazán nem izzasztották meg, inkább volt ez hasonló érdekek menti baráti csevej, de az tetszett, hogy pár dologban a hasonló érdekek nem jelentettek hasonló értékeket.
Egyébként nem tudom miről beszéltek az eü kapcsán, Bencuska csupa jót említett a parlamentben https://youtu.be/hQwSdX4SAqM?si=aiFD-lSG3MEHJNTG
Egyébként nem tudom miről beszéltek az eü kapcsán, Bencuska csupa jót említett a parlamentben https://youtu.be/hQwSdX4SAqM?si=aiFD-lSG3MEHJNTG
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
na jo hat ez nekem fel sem tunik mar annyira koznyelvhehetheoriginal írta:Nem kibaszottozott meg kurvaanyazott nyilvan, de a szar es a bullshit szavakat en hanyagolnam ebben a poiziciobangutihaz14 írta:
karomkodott? en csak arra figyeltem fel hogy a puzser karomkodott , de lehet elsiklottam felette
valamelyik univerzumban: