Linkeld már be, hogy kinyilatkozott ilyeneket. Wenger ezért is engedte el Songot, gondolom vett volna még egy kutyaütőt... Arról nem is beszélve, hogy szeretett klubunk cáfolta a megjelent híreket. Még mindig Özil apja és Perez sunyisága volt itt a fő távozási tényező.50 felett senki nem adott volna érte, és őt már most kiakarták tenni, a pályán kívüli életmódja miatt, padra nem kellett.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
50 felett senki nem adott volna érte, és őt már most kiakarták tenni, a pályán kívüli életmódja miatt, padra nem kellett.Kerlon írta:Hát elmondom nektek, ha mi akartuk volna most leigazolni Mesutot 60-70 alatt nem úsztuk volna meg a bulit. Nem azt mondom, hogy ennyit ér, mert nem ér, valahol az 50 a Realáis ár nekem csak az volt a meglepő, hogy mi képesek vagyunk valakit, aki meghatározza a jelenkor fociját normál áron eladni. Mi nem lehúzni szoktunk, mi adakozni. A taktikai elemzés meg tökéletes.
[url]Ramos: “Természetesen Gareth Bale volt a nyár legnagyobb igazolása, és nagyon örülünk, hogy itt van velünk. Az igazság az, hogy mivel olyan csapatban játszott Angliában, amely nem volt érdekelt a Bajnokok Ligájában, így nem tudunk róla sokat. Tudtuk, hogy az edző akarta, de nem voltunk rá felkészülve, hogy mennyire különleges. Csak néhány edzésen láttuk, de alig akartunk hinni a szemünknek. Hihetetlenül gyors és trükkös, és ami ijesztő, hogy még nincs 100%-os állapotban.”[/url] No, reméljük e szép szavak után lassan meglátjuk, hogy pörög 100%-on Gareth. Már a Villareal ellen is látszott, hogy különbség megteremtő játékos lehet - lesz is.
A Villareal ellen volt egy nagyon szép testcsele, a labda érintése nélkül tette el a védőt és ment tovább egy lefordulással. Ilyeneket várok tőle, Se CR se DM nem csinálna ilyent, az egyik megállna, néhány bicikli csel aztán tovább robogna (ezzel már lassul a támadás, hiába eredményes, HA eredményes, Dm meg fogja vagy leadja vagy belevezeti
Hát elmondom nektek, ha mi akartuk volna most leigazolni Mesutot 60-70 alatt nem úsztuk volna meg a bulit. Nem azt mondom, hogy ennyit ér, mert nem ér, valahol az 50 a Realáis ár nekem csak az volt a meglepő, hogy mi képesek vagyunk valakit, aki meghatározza a jelenkor fociját normál áron eladni. Mi nem lehúzni szoktunk, mi adakozni. A taktikai elemzés meg tökéletes.
[url]Ramos: “Természetesen Gareth Bale volt a nyár legnagyobb igazolása, és nagyon örülünk, hogy itt van velünk. Az igazság az, hogy mivel olyan csapatban játszott Angliában, amely nem volt érdekelt a Bajnokok Ligájában, így nem tudunk róla sokat. Tudtuk, hogy az edző akarta, de nem voltunk rá felkészülve, hogy mennyire különleges. Csak néhány edzésen láttuk, de alig akartunk hinni a szemünknek. Hihetetlenül gyors és trükkös, és ami ijesztő, hogy még nincs 100%-os állapotban.”[/url] No, reméljük e szép szavak után lassan meglátjuk, hogy pörög 100%-on Gareth. Már a Villareal ellen is látszott, hogy különbség megteremtő játékos lehet - lesz is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
El ne ájulj már ezektől a nagy csodálóktól. Ha mondjuk most igazoltuk volna le Özilt ugyanennyiért az Arsenaltól, akkor ezek a nagy csodálók egytől-egyig köpködnék, hogy mennyire túl van értékelveMike írta:a lényeg h itt páran sosem fogják elismerni és kákán is csomót keresik, miközben az egész futballvilág csodálja. Kitudja, lehet h nekik van igazuk...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hagyjuk már Özilt, elment, kész vége...törődjenek vele az Arsenal drukkerek, jó játékos, az egyik kedvencem, de van rá másik topic, ott még talán nem járt le a savazása
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
látjuk miből áll és mennyit ér manapság "az egész futballvilág" és mivé lett az egész futballaz egész futballvilág csodálja
igen, az arsenalnak mindenütt nagyobb esélye van nyerni vmit, mint a real madridnak. jól döntöttKitudja, lehet h nekik van igazuk...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mondjuk amiért pl az egész Real fásult volt legutóbb?Anthony írta:aztán halkan mejegyezték, hogy 60-70 perc után elfogyott szegény, de ez szerintük érthető. Mondom mivan, érthető??? Végigcsinálta a teljes előszezont, játszott több meccset is, pont megfelelő kondiban kellett legyen, mitől érthető??
a lényeg h itt páran sosem fogják elismerni és kákán is csomót keresik, miközben az egész futballvilág csodálja. Kitudja, lehet h nekik van igazuk...
na off vége
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
El tudom képzelni azt a pillanatot az életedben, amikor értesültél a hírről, hogy az Arsenal megvettehehe írta:pélóarcú török barátunk egy fogpiszkálót sem volt hajlandó arrébbtenni, hogy fejlődjön madridban, mindent megkapott, és még többet is, az első nehezebb helyzetben lelépett a rákba. innentől kezdve lehet ő akármilyen nagyszerű csoda - nem az - kutyát nem érdekel, hogy mit csinál, mit nyilatkozik és hogy játszik. nyerni egy trófeát se fog.
miért van laza 50 millió bale, céronaldo, illetve özil értéke között? mert az utóbbi egy gyenge, gyáva vesztes.
és szerencsére múlt idő.
és azt se értem mi a rákért kell ide belinkelni a vele foglalkozó cikket, ennyi erővel egy vietnámi negyedosztályú meccsösszefoglalót is betehettek, ugyanannyit ér; főleg ezzel az erőltetett szakmázással, ami megmagyarázza, hogy hogy lesz istencsászár valaki és a csapata is labda nélkül, fél lábbal, gyenge fizikummal, kiszámítható repertoárral, átlagos tudással.
A jelenséget amugy én sem értem minek ilyen cikkeket linkelni, mondom pl. a gól.com is egyre nagyobb hulladék mostanában, ma is 2-3 olyan cikket rettyintettek, hogy csak pislogtam. Özilről meg a múltkor egy meccs után megállapították, hogy mekkora király, de aztán halkan mejegyezték, hogy 60-70 perc után elfogyott szegény, de ez szerintük érthető. Mondom mivan, érthető??? Végigcsinálta a teljes előszezont, játszott több meccset is, pont megfelelő kondiban kellett legyen, mitől érthető??
- hehe
Ellenben Özil elkéri
lepasszolja
visszakéri
és újból elosztja
beautiful. előrébb nem vagyunk vele, alibi az egész és csak telik az idő. nem baj, real madrid 10-ese, az ultimate new generation labda nélküli irányító (bitch please )
the best of them allvmi neves külföldi oldalon h a Real jövőjét nem Cé és más vki, hanem Mesut köré kell építeni.
pélóarcú török barátunk egy fogpiszkálót sem volt hajlandó arrébbtenni, hogy fejlődjön madridban, mindent megkapott, és még többet is, az első nehezebb helyzetben lelépett a rákba. innentől kezdve lehet ő akármilyen nagyszerű csoda - nem az - kutyát nem érdekel, hogy mit csinál, mit nyilatkozik és hogy játszik. nyerni egy trófeát se fog.
miért van laza 50 millió bale, céronaldo, illetve özil értéke között? mert az utóbbi egy gyenge, gyáva vesztes.
és szerencsére múlt idő.
és azt se értem mi a rákért kell ide belinkelni a vele foglalkozó cikket, ennyi erővel egy vietnámi negyedosztályú meccsösszefoglalót is betehettek, ugyanannyit ér; főleg ezzel az erőltetett szakmázással, ami megmagyarázza, hogy hogy lesz istencsászár valaki és a csapata is labda nélkül, fél lábbal, gyenge fizikummal, kiszámítható repertoárral, átlagos tudással.
Én csak azt nem értem ha Özil akkora zseni ebben a labda nélküli játékban is, akkor hogy lehet az hogy sok meccsen rendre eltűnt hosszú percekre? Ennyire szó szerint vette a labda nélküli játékot?!
De most komolyan! Nem kötekedem. Meg lehet győzni, csak nem lesz egyszerű, mert láttam játszani Özilt 3 évig.
De most komolyan! Nem kötekedem. Meg lehet győzni, csak nem lesz egyszerű, mert láttam játszani Özilt 3 évig.
Van egy olyan érzésem, hogyha marad Özil Madridban akkor ez a cikk nem születik megBabinho írta:http://bootroom.blog.nepsport.hu/archiv ... esut_Ozil/
Érdekes...vannak részek amit nagyon adok benne...off the ball
- Mike
Géci írta:Itt jelenleg 2 olyan játékos van aki megy lekérni a labdát és próbál irányítani. Ebből az egyik betonkezdő szerencsére a másik még csak 60 percet játszott, de már most látszik, hogy ő se az a fajta játékos aki elbújik a hátak mögött... (Modric, Illarra)
így így, ezért is nagyon ajánlom h Illarra beváljon, mert akkor nagyon jók lehetünk, főleg ha Isco játéka is érettebb lesz idővel. Aztán hogy a két szélen mit csinálnak a vadlovak az már nemlényeges.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Itt jelenleg 2 olyan játékos van aki megy lekérni a labdát és próbál irányítani. Ebből az egyik betonkezdő szerencsére a másik még csak 60 percet játszott, de már most látszik, hogy ő se az a fajta játékos aki elbújik a hátak mögött... (Modric, Illarra)
- Mike
tudod vannak szituációk amikor nem érdemes visszalépni labdáért, amikor nagyon jól helyezkedik az ellenfél kp-ja, és nemnagyon van esélyed labdát kapni, csak ha mélyen visszalépsz, annak meg sok esetben nincs értelme hogy odamegy Xabi mellé 10 méterre csak azér h labdát kapjon, és utána semmit nem tud csinálni mert az ő helye üres, a két szélső nem megjátszható, a támadót 2 védő fogja, egyetlen lehetőség h visszapasszolja a védőknek. Ezt meg ugye maga Xabi is megtehetné... a "jobbra balra lépegetés" meg pont az amit a cikk is vázol. De ezt nem is érdemes magyarázni, vki vagy érzi és átlátja vagy nem...ericco írta:Nekem inkább az maradt meg, hogy Xabi mutogat Özilnek, hogy gyere, kérd már a labdát, az pedig a védők és az ellenfél KP-janak védekező része közt bujkált, lépegetett jobbra-balra, vagy a szélen alibizett. Mi jött? Egy szép kis felívelés.
Az ívelés meg a labdás embereink hülyesége, nem a tkp-k hibája.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem inkább az maradt meg, hogy Xabi mutogat Özilnek, hogy gyere, kérd már a labdát, az pedig a védők és az ellenfél KP-janak védekező része közt bujkált, lépegetett jobbra-balra, vagy a szélen alibizett. Mi jött? Egy szép kis felívelés. Pont, hogy Özil labda nélküli mozgása, főleg védekezésnél és felállt védelemnél nem ért egy vasat sem.Mike írta:hát ezekszerint te is csak nézed a meccseket...
A mostani játékosokhoz pedig ne hasonlítsuk már, lejátszottak idáig együtt 4 tétmeccset, még szép, hogy vannak félreértések a pályán. Ezek a hiányosságok, amik jelen vannak, simán fejleszthetőek, összeszokottsággal maguktól eltűnnek.
Merci Zizou!
- Mike
hát ezekszerint te is csak nézed a meccseket...ericco írta:Pont a labda nélküli mozgás volt az egyik legnagyobb gyengéjeBabinho írta:http://bootroom.blog.nepsport.hu/archiv ... esut_Ozil/
Özil talán a legokosabban helyezkedő játékos jelenleg.
Ott van például Isco. Nagyon ügyes srác, de vele nem olyan folyékonyak a támadások, nem megy a laszti lábról lábra, inkább az egyének próbálják megoldani valahogy. Ellenben Özil elkéri, lepasszolja, visszakéri és újból elosztja. Most is volt két szituáció ami nagyon feltűnt az előző meccsen, lehet több is, de ez a kettő nagyon szemetszúrt. Isconál a labda, kipassz Cének, és otthagyta, elkezdett befele futni, Ronaldo meg egyedül nézett szembe 2-3 védővel, körülötte egy madridi sem volt. Mi lett belőle? Labdavesztés. Ennek az ellenkezője nagyon szépen látható Özilnél, és a német válogatottnál, és valószinüleg az Arsenalnál is ő lesz a "célember". Nemhiába volt még talán 2 éve olyan cikk vmi neves külföldi oldalon h a Real jövőjét nem Cé és más vki, hanem Mesut köré kell építeni. Az Arsenal meg fogja tenni, jók is lesznek.
- h3x0r
Szerintem teljesen korrektul nyilatkozott:Anthony írta:Mourinho szerint Casillas kéne kezdjen ma.
Valaki nem veri meg, vagy legalább köpje le
madridom.hu írta: Kapuskérdés
Nem érdekel, hogy ki áll a kapuban. Nem az én problémám, ha Ancelotti jó vagy rossz döntést hoz. Utazás miatt nem láttam a Villarreal elleni mérkőzést, de hallottam, hogy Diego fantasztikus meccset hozott le, és ennek örülök. Azt is tudom, hogy a Galatasaray ellen Casillas fog védeni, és kívánom neki, hogy ugyanolyan teljesítményt hozzon le, mint amilyet Diego.
Kapusok rotálása
Ancelotti dolga. Én az adott szituációt mindig szakmai szemmel nézem, nem pedig személyes szempontok szerint. Megértem és elfogadom, hogy egyes edzők ragaszkodnak a kapusukhoz minden mérkőzésen, míg mások kettőt használnak. És vannak olyan edzők, akik az eredmények alapján döntenek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mourinho szerint Casillas kéne kezdjen ma.
- hehe
jólvanmány, a milány csődközelben, mi meg virágzunk és idén béellt nyerünk..kedd, 15:16
Amennyiben Ricardo Kaká a Real Madriddal is olyan nagylelkű lett volna, mint most az AC Milan csapatával, akkor egy számítás szerint 7 millió eurót spórolt volna volt klubjának azzal, hogy lemond a fizetéséről arra az időre, amíg sérült.
eközben a madrigalban. ezt szedd ki köcsög. és még neki se futottam.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pont a labda nélküli mozgás volt az egyik legnagyobb gyengéjeBabinho írta:http://bootroom.blog.nepsport.hu/archiv ... esut_Ozil/
Merci Zizou!