mi olyan nevetséges?phys írta:Közben utánanéztem kicsit, 9 gólpassza van és az eredeti cikket is megtaláltam, http://www.marca.com/2014/06/04/en/foot ... 70228.html . Nevetséges.
Karim Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Karim Benzema - 9
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közben utánanéztem kicsit, 9 gólpassza van és az eredeti cikket is megtaláltam, http://www.marca.com/2014/06/04/en/foot ... 70228.html . Nevetséges.
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
Hogy hozhatnak le ilyen cikket? 8 gólpassza van a bajnokságban... Emellett ez inkább Bale és Cr felé beszólás.Karim Benzema a BBC működésének legfőbb kulcsa, véli Ancelotti a Marca szerint. A francia támadó az elmúlt szezonban összesen 13 gólpasszt adott Cristiano Ronaldona Forrás: Madridom.hu
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is.Pistával értek egyet.....
Félek, hogy kivág
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
istimester írta:Benzemának mikor volt 2?? nagyon jó szezonja? Még, ha két hónapot mondasz, megértempetiamadridista írta:A Bernabeú már kifütyülte, volt 1-2 nagyon jó szezonja, 1 közepes, meg 2 trágya.
Egyébként nem nagy sztory. Nagyobb reményekkel jött, mint ami végül lett belőle. Nálunk már soha nem fog kiteljesedni, a teljseitménye enyhén szólva hullámzó. De! Amig nem tudunk jobbat hozni, addig felesleges eladni és jelen pillanatban nem is az ő posztján állunk a leggyengébben. Egyszerű matek.
Pistával értek egyet.....benzema nálunk nem tudta "hozni" a tehetségét...hogy ez a madrid nyomás,vagy a szerkezet,edző,vezetőség vagy bármi miatt is van,ezt nem tudjuk...de a lényeg,hogy nem lépte meg azt amit elvártunk tőle....benne ennél sokkal több van,igy 27 évesen lehet....mondom lehet,váltani lehetne mert 4 év múlva is itt fog tartani,hol jobban hol gyengébben megy majd neki.
Az egyensúly kérdés jogos....bár azért azt ne feledjük el hogy suarez az előkészitésben is nagyon jó....sőt lehet veri a mi támadóinkat is ....majd valaki aki ehhez ért,és tudja hol kell,nézzen egy összehasonlitó statot,és meg fog lepődni hogy az uru mennyire csapatember is. Amellett hogy tud egy ékes vagyis klasszikus centert nyomni,tud két ékes is,és tud visszavont csatárt is,mint pl a válogatottban is sokszor tette....és kiszolgált inkább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én tudom miről írtam egész évben, és írtam az elmúlt napokban is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem akarok kötözködni, de ha magad sem tudod miről vitáztál itt az elmúlt pár napban akkor lényegtelen írnom. Nem akarok itt linkelgetni hsz-ket, videókat amiket a két ember góljairól raktatok be stb-stb, hogy melyik miért jobb. Egy kérdést tettem fel, de lényegtelen.Realista24 írta:Olvasd és értelmezd, amit és amiket írtam, és választ kapsz a kérdésedre. Páran azért értik szerencsére.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasd és értelmezd, amit és amiket írtam, és választ kapsz a kérdésedre. Páran azért értik szerencsére.besteve7 írta:Peti már vagy 5x lerírta, szerinte miért jobb Falcao, ideje lenne a te részedről is megindokolni, hogy miért és miben is jobb Benzema, mint a Kolumbiai? Nem csak annyival, hogy ő a targetman, meg gyenge liga stb.Realista24 írta:Hohóó!! Én csak Falcaóról vitáztam egész végig!
Abban nem vitázok, ahogy írtam, értelmes áron, megérné a kockázatot a csere.ezaz, akkor most kezdjétek újra előlről az egészet csak most suarez vs. benya.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezaz, akkor most kezdjétek újra előlről az egészet csak most suarez vs. benya.Hohóó!! Én csak Falcaóról vitáztam egész végig!
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
szerintem nem mondta, hogy nem jobb mint Benzema, csupán arról folyt, folyik a vita, hogy érdemes-e ezt az érzékeny egyensúlyt megbontani, amikor Benzema tökéletes kapocs a két szélsőnk között, főleg egy ilyen szezon után.ideje lenne a te részedről is megindokolni, hogy miért és miben is jobb Benzema, mint a Kolumbiai?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Peti már vagy 5x lerírta, szerinte miért jobb Falcao, ideje lenne a te részedről is megindokolni, hogy miért és miben is jobb Benzema, mint a Kolumbiai? Nem csak annyival, hogy ő a targetman, meg gyenge liga stb.Realista24 írta:Hohóó!! Én csak Falcaóról vitáztam egész végig!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Benzemának mikor volt 2?? nagyon jó szezonja? Még, ha két hónapot mondasz, megértempetiamadridista írta:A Bernabeú már kifütyülte, volt 1-2 nagyon jó szezonja, 1 közepes, meg 2 trágya.
Egyébként nem nagy sztory. Nagyobb reményekkel jött, mint ami végül lett belőle. Nálunk már soha nem fog kiteljesedni, a teljseitménye enyhén szólva hullámzó. De! Amig nem tudunk jobbat hozni, addig felesleges eladni és jelen pillanatban nem is az ő posztján állunk a leggyengébben. Egyszerű matek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hohóó!! Én csak Falcaóról vitáztam egész végig!Jó mindegy, erről ment a vita pénteken, szombaton.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
sorolhatnám tovább, az a lényeg, hogy előbb-utóbb mindenki akinek valamilyen defektje volt, lecserélésre került.
benzemának vannak hibái, csak az a probléma, hogy tökéletesen illik a támadótrióba, kapocsként köti össze a a dolgot, elsősorban szervezés a feladata.
ha pedig így nézzük, akkor nincs jelenleg nála jobb alternatíva a piacon, persze hogy nem cseréljük le senkire, mert nincs értelme.
innentől kezdve meg nincs értelme miről beszélni
Tehát szerinted az idén szinte pont annyi gólpasszt adó, gyengébb társakkal körülvett Suarez, nem tudná letenni a lasztit CRonaldonak?
Jó mindegy, erről ment a vita pénteken, szombaton.
Hagyjuk ezt.
Én nem teljesen így látom a dolgot. Ettől függetlenül én sem bontanám meg a BBC-t mindenáron, csak ha esetleg lehetőség nyílna egy Suarez-féle játékos leigazolására.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézzük szép sorban
azokról nincs értelme beszélni, akik sérüléssel bajlódtak, világ szégyene az orvosi részlegünk, mivel nincs is, csak szerződésünk van egy külsős céggel. (akinek ha pl egy barca fű alatt többet fizet, akkor szépen félrediagnosztizálhatja a sérültjeinket, de tudom nem létezik illuminati se )
tehát pl robben esetében ott van a világhírű bájern orvosi csapat.
robinhoban nincs meg az a győzni akarás és mindent felemésztő tűz, ami egy ronaldinhoban, vagy most neymarban megvan.
sneijder, özil, mind nagypofájú, fejben gyenge, túlértékelt nyomorékok, a real madridba kevesek voltak.
sorolhatnám tovább, az a lényeg, hogy előbb-utóbb mindenki akinek valamilyen defektje volt, lecserélésre került.
benzemának vannak hibái, csak az a probléma, hogy tökéletesen illik a támadótrióba, kapocsként köti össze a a dolgot, elsősorban szervezés a feladata.
ha pedig így nézzük, akkor nincs jelenleg nála jobb alternatíva a piacon, persze hogy nem cseréljük le senkire, mert nincs értelme.
azokról nincs értelme beszélni, akik sérüléssel bajlódtak, világ szégyene az orvosi részlegünk, mivel nincs is, csak szerződésünk van egy külsős céggel. (akinek ha pl egy barca fű alatt többet fizet, akkor szépen félrediagnosztizálhatja a sérültjeinket, de tudom nem létezik illuminati se )
tehát pl robben esetében ott van a világhírű bájern orvosi csapat.
robinhoban nincs meg az a győzni akarás és mindent felemésztő tűz, ami egy ronaldinhoban, vagy most neymarban megvan.
sneijder, özil, mind nagypofájú, fejben gyenge, túlértékelt nyomorékok, a real madridba kevesek voltak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látod Matt, meg lehet ezt így is fogalmazni és írni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Robben, Canales, Robinho neveken kívül bőven lehetne még írni párat, és ezeket a neveket is más megközelítésben kéne vizsgálni.
Robben tény, hogy sokat volt sérült, főleg első évében, amikor nem is nagyon játszott, leszámítva az utolsó 1-2 hónapot.
Viszont a második évében már többet töltött a pályán, főleg, hogy Robinho sem volt, és biozony volt időszak, amikor ő vitte a hátán a csapatot. Többek között ilyen győztes gólokat verkedett: https://www.youtube.com/watch?v=qim0okLJDrM
Ha valaki emlékszik még rá.
(amúgy az a csapat bűngyenge volt, a szétesés szélén állt.)
Aztán a 2009-es nyári bevásárlás után a barátságos meccseken messze ő volt a legjobb játékosunk. Akkor is többek között így hentelt.: https://www.youtube.com/watch?v=FoTVmKptBVQ
Az átigazolási szezont legvégén vitte el a Bayern, úgy, hogy Arjen nem akart távozni, csak az érkező klasszisok okozta kiadások miatt kellett a plusz pénz, és nem tartottak rá igényt (mondván, hogy jött egy Cronaldo, Kaká, Benzema csomag.) Így szerintem baromi áron alul 25 millióért adtunk rajta tovább (2007-ben 37 millióért jött, ha jól emlékszem. ) (ő be lett áldozva egy ksi pénzért, meg egy papíron elvileg, jobb játékosért. 2 év után)
Össz-vissz 2 évet volt a Real Madridban, amikor már bekezdett belejönni, akkor lett elpasszolva, fele annyi esélyt sem kapott mint Benzema. (Aki ugye már 5 évet lehúzott a Bernabeúban) Miután elment, ő lett a 3. szoros BL döntős Bayern legjobbja..
Aztán: Canales.. hát ő is folyamatosan sérült volt, de tény, hogy emellett amikor lehetett volna, akkor se kapott még egy hangyányi lehetőséget sem..
Robinho: Nagy elvárásokkal jött, kb mint Neymar a Barcaba, első éve gyenge volt. A másodikban Capello visszafogta kicsit, de a bajnoki hajrában sokszor megmutatta a klasszisát, és fontos gólokat lőtt, jól játszott (az akkor selecao húzóembere volt, a 2007es copa america gólkirálya volt..) És gólpasszokat is adott.
3. évében a csapat legjobbja volt. A kanadai táblázatot ő vezette házon belül. Guti és ő ketten hozták meg a 31. bajnoki címet. De 2008 tavaszán lesérült, ekkor Robben került a helyére, majd elkezdődtek a pletykák Cronaldo leigazolásáról. Erre megsértődött. Nem akarta felvenni a kesztyűt, de senki nem is marasztalta, a helyére jött volna Cronaldo, legalábbis Calderón és Schuster elképzelései szerint, mivel az idény végén már Robben játszott helyette. Neki ez nem tetszett, jött egy jó ajánlat, a klub eladta. (Ergó be lett áldozva egy jobb játékosért)
Aztán azóta leépítette magát.
De ott volt pl Sneijder is.
Sneijder 2007 nyarán jött. Az első meccsein pazarul játszott, majd kicsit visszaesett a teljesítménye, ettől függetlenül a csapat egyik motorja volt a középpályán. Azért közel 10 gólt csak elrakott első szezonjában. Nem volt vele különösebb problem, bár nem volt egy Zidane. A második évében mocskosul gyengén játszott. El is adták az Internek, mondván lesz helyette egy Kaká. 2 év után távozott. 1 egész pofás, és egy bűngyenge szezon után. Ő sem akart távozni, de kénytelen volt. (Őt is beáldozták egy jobb játékosért). ( Egyébként Sneijder sosem játszott a posztján Madridban. )
Aztán volt egy fantasztikus éve. Mindent megnyert az Interrel, úgy hogy a csapat motorja volt, talán a legjobb játékosa.
Azután a vb-n is jól játszott, majd leeresztett.
De írhatnám ide Özilt is. Neki is volt 3 éve, abból az első egész jó volt, a 2. közepes, a 3 pocsék. Nem volt egy Zidane, de minden meccsen volt 1-2 ziccerpassza. Jött Isco, valamint sok pénzért Bale. (2 papíron, és gyakorlatban is jobb játékos) Özilnek a kispad maradt volna. Adtak érte egy csomó pénzt a klub elfogadta. Őt is beáldozták, 3 év után, egy Bale -Isco duóért, és egy valag pénzért. Persze lehet mondani, hogy küzdjön a padról a kezdőért, de ő nem akart, a riválisai jobbak voltak nála, ő is tudta, ezért lépett) 3 év után.
De írhatnék még.: Pl Morientes. Ő 97-től volt a klub játékosa. 3 szoros Bl győztes volt. Raúl ékpárja.
2002-ben jött Ronaldo, aki egyértelműen sokkal jobb játékos volt nála. Moro a kispadra került, egy év múlva pedig kölcsönbe ment a Monacohoz. Majd egy évre vissza, de nem igazán játszott, aztán végleg lépett.
Őt áldozták be a korábbi kezdőből, Ronaldoért.
Eddig főleg olyan játékosokat írtam, akiket beáldoztak vagy egy halom pénzért, vagy azért mert tényleg sokkal jobb játékos jött a helyükre. (tehát teljesen jogosan lettek elküldve, talán Robben a kivétel.)
De írhatnám Makelelét is. Aki 2003-ban lépett le. Beckham jött, Makelelé ment. Nem akartak neki fizetés emelést adni, az angol meg a helyén játszott volna, mert csak oda lehetett betuszakolni. Ő is, voltaképpen de be let áldozva, Ez volt Perez legnagyobb hibája.
Morot leszámítva, (akinek a helyére egy zseni jött, a spanyol meg inkább csak fejelgetni tudott, már elnézést, igaz Raúllal kiváló párost alkottak.) az összes többi játékos ilyen 2-3 éveket töltött csak itt.
Benzema 5 éve itt van. Neki eleve magas fizetése van, még Zidane is pátyolgatja a lelkét, és a vetélytársa is elment mellőle.
A Bernabeú már kifütyülte, volt 1-2 nagyon jó szezonja, 1 közepes, meg 2 trágya.
Mint fentebb látjuk, ennél kevesebbért is küldtek már el játékosokat. Lehet azzal jönni, hogy ők nem küzdöttek meg a helyükért, de ha Benzema helyére jönne egy Suarez, akkor a francia is tiplizne, ez pedig nagyon könnyen előfordulhat, idén nyáron, vagy legkésőbb jövőre.
Azt meg nem tudjuk, hogy hogyan játszana egy másik csapatban. Mondjuk mekkora mester lenne egy Arsenalban. Lehet ő is leépülne, ahogy Matt írta is.
Ez a poszt nem Benzema ellen szól, senki félre ne értse, és nem mondjuk az elküldött játékosok mellett. (Őket én is elküldtem volna, legalábbis a zömét, Robbent meg Makelelét mondjuk nem..) Hanem arra írtam, hogy igen voltak Benzemához hasonló képességű játékosok, akik kevesebb esélyt kaptak a bizonyításra és be lettek áldozva 1-2 nagyobb névért, vagy egy halom pénzért.
Robben tény, hogy sokat volt sérült, főleg első évében, amikor nem is nagyon játszott, leszámítva az utolsó 1-2 hónapot.
Viszont a második évében már többet töltött a pályán, főleg, hogy Robinho sem volt, és biozony volt időszak, amikor ő vitte a hátán a csapatot. Többek között ilyen győztes gólokat verkedett: https://www.youtube.com/watch?v=qim0okLJDrM
Ha valaki emlékszik még rá.
(amúgy az a csapat bűngyenge volt, a szétesés szélén állt.)
Aztán a 2009-es nyári bevásárlás után a barátságos meccseken messze ő volt a legjobb játékosunk. Akkor is többek között így hentelt.: https://www.youtube.com/watch?v=FoTVmKptBVQ
Az átigazolási szezont legvégén vitte el a Bayern, úgy, hogy Arjen nem akart távozni, csak az érkező klasszisok okozta kiadások miatt kellett a plusz pénz, és nem tartottak rá igényt (mondván, hogy jött egy Cronaldo, Kaká, Benzema csomag.) Így szerintem baromi áron alul 25 millióért adtunk rajta tovább (2007-ben 37 millióért jött, ha jól emlékszem. ) (ő be lett áldozva egy ksi pénzért, meg egy papíron elvileg, jobb játékosért. 2 év után)
Össz-vissz 2 évet volt a Real Madridban, amikor már bekezdett belejönni, akkor lett elpasszolva, fele annyi esélyt sem kapott mint Benzema. (Aki ugye már 5 évet lehúzott a Bernabeúban) Miután elment, ő lett a 3. szoros BL döntős Bayern legjobbja..
Aztán: Canales.. hát ő is folyamatosan sérült volt, de tény, hogy emellett amikor lehetett volna, akkor se kapott még egy hangyányi lehetőséget sem..
Robinho: Nagy elvárásokkal jött, kb mint Neymar a Barcaba, első éve gyenge volt. A másodikban Capello visszafogta kicsit, de a bajnoki hajrában sokszor megmutatta a klasszisát, és fontos gólokat lőtt, jól játszott (az akkor selecao húzóembere volt, a 2007es copa america gólkirálya volt..) És gólpasszokat is adott.
3. évében a csapat legjobbja volt. A kanadai táblázatot ő vezette házon belül. Guti és ő ketten hozták meg a 31. bajnoki címet. De 2008 tavaszán lesérült, ekkor Robben került a helyére, majd elkezdődtek a pletykák Cronaldo leigazolásáról. Erre megsértődött. Nem akarta felvenni a kesztyűt, de senki nem is marasztalta, a helyére jött volna Cronaldo, legalábbis Calderón és Schuster elképzelései szerint, mivel az idény végén már Robben játszott helyette. Neki ez nem tetszett, jött egy jó ajánlat, a klub eladta. (Ergó be lett áldozva egy jobb játékosért)
Aztán azóta leépítette magát.
De ott volt pl Sneijder is.
Sneijder 2007 nyarán jött. Az első meccsein pazarul játszott, majd kicsit visszaesett a teljesítménye, ettől függetlenül a csapat egyik motorja volt a középpályán. Azért közel 10 gólt csak elrakott első szezonjában. Nem volt vele különösebb problem, bár nem volt egy Zidane. A második évében mocskosul gyengén játszott. El is adták az Internek, mondván lesz helyette egy Kaká. 2 év után távozott. 1 egész pofás, és egy bűngyenge szezon után. Ő sem akart távozni, de kénytelen volt. (Őt is beáldozták egy jobb játékosért). ( Egyébként Sneijder sosem játszott a posztján Madridban. )
Aztán volt egy fantasztikus éve. Mindent megnyert az Interrel, úgy hogy a csapat motorja volt, talán a legjobb játékosa.
Azután a vb-n is jól játszott, majd leeresztett.
De írhatnám ide Özilt is. Neki is volt 3 éve, abból az első egész jó volt, a 2. közepes, a 3 pocsék. Nem volt egy Zidane, de minden meccsen volt 1-2 ziccerpassza. Jött Isco, valamint sok pénzért Bale. (2 papíron, és gyakorlatban is jobb játékos) Özilnek a kispad maradt volna. Adtak érte egy csomó pénzt a klub elfogadta. Őt is beáldozták, 3 év után, egy Bale -Isco duóért, és egy valag pénzért. Persze lehet mondani, hogy küzdjön a padról a kezdőért, de ő nem akart, a riválisai jobbak voltak nála, ő is tudta, ezért lépett) 3 év után.
De írhatnék még.: Pl Morientes. Ő 97-től volt a klub játékosa. 3 szoros Bl győztes volt. Raúl ékpárja.
2002-ben jött Ronaldo, aki egyértelműen sokkal jobb játékos volt nála. Moro a kispadra került, egy év múlva pedig kölcsönbe ment a Monacohoz. Majd egy évre vissza, de nem igazán játszott, aztán végleg lépett.
Őt áldozták be a korábbi kezdőből, Ronaldoért.
Eddig főleg olyan játékosokat írtam, akiket beáldoztak vagy egy halom pénzért, vagy azért mert tényleg sokkal jobb játékos jött a helyükre. (tehát teljesen jogosan lettek elküldve, talán Robben a kivétel.)
De írhatnám Makelelét is. Aki 2003-ban lépett le. Beckham jött, Makelelé ment. Nem akartak neki fizetés emelést adni, az angol meg a helyén játszott volna, mert csak oda lehetett betuszakolni. Ő is, voltaképpen de be let áldozva, Ez volt Perez legnagyobb hibája.
Morot leszámítva, (akinek a helyére egy zseni jött, a spanyol meg inkább csak fejelgetni tudott, már elnézést, igaz Raúllal kiváló párost alkottak.) az összes többi játékos ilyen 2-3 éveket töltött csak itt.
Benzema 5 éve itt van. Neki eleve magas fizetése van, még Zidane is pátyolgatja a lelkét, és a vetélytársa is elment mellőle.
A Bernabeú már kifütyülte, volt 1-2 nagyon jó szezonja, 1 közepes, meg 2 trágya.
Mint fentebb látjuk, ennél kevesebbért is küldtek már el játékosokat. Lehet azzal jönni, hogy ők nem küzdöttek meg a helyükért, de ha Benzema helyére jönne egy Suarez, akkor a francia is tiplizne, ez pedig nagyon könnyen előfordulhat, idén nyáron, vagy legkésőbb jövőre.
Azt meg nem tudjuk, hogy hogyan játszana egy másik csapatban. Mondjuk mekkora mester lenne egy Arsenalban. Lehet ő is leépülne, ahogy Matt írta is.
Ez a poszt nem Benzema ellen szól, senki félre ne értse, és nem mondjuk az elküldött játékosok mellett. (Őket én is elküldtem volna, legalábbis a zömét, Robbent meg Makelelét mondjuk nem..) Hanem arra írtam, hogy igen voltak Benzemához hasonló képességű játékosok, akik kevesebb esélyt kaptak a bizonyításra és be lettek áldozva 1-2 nagyobb névért, vagy egy halom pénzért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt hiszem Kakával is promóztunk mezeket Eladtunk párat, aztán viszontlátás
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Tavaly nyaron Bale volt a Premier League arca es ott feszitett a Times Square nagy kivetitoin.(link) Ra "pár" napra hozzank igazolt. Szoval ez semmit se jelent.revolver írta:néztem az új mezes képeket és képen ott van Benzema, én ebből arra gondolok, hogy biztosan nem fog távozni. helyes lehet ez a következtetés? én tuti azt tenném rá a képekre akik ilyen kemény magnak számítanak a csapatnál, és a többi arc is stimmel.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
néztem az új mezes képeket és képen ott van Benzema, én ebből arra gondolok, hogy biztosan nem fog távozni. helyes lehet ez a következtetés? én tuti azt tenném rá a képekre akik ilyen kemény magnak számítanak a csapatnál, és a többi arc is stimmel.