Jó lehet ott majd, a full közepes Kiesling volt eddig a csatárjuk.Toti írta:chicharito most kölcsönbe ment a leverkursenhez vagy végleg? olvastam ezt is azt is. 11milliot is. szurkolok neki.
Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Nem illik.
9 millió fontért írt alá 3 évre. az 12,3 millió euró. végleg megvált a MU tőle.
chicharito most kölcsönbe ment a leverkursenhez vagy végleg? olvastam ezt is azt is. 11milliot is. szurkolok neki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Láttam párszor én is, sajnos eléggé sérülékeny, meg hektikus is, pedig valóban nagy tehetség. Mondjuk ha már Schalke, Max Meyer lehet a nagy ász, ellenünk is látszott, hogy jó lehet.
Nem illik.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ha nem áll meg a fejlődésben, Julianból iszonyatosan jó játékos válhat. 1-2 év és simán hoznám Madridba.ziro4vr írta:Draxler 35 misi, szerintem jól jött ki ebből a Wolfsburg, nem jobb annyival De Bruyne, mint amennyi a két üzlet különbsége.
- ziro4vr
Komolyan fogják venni, szerintem a második hely garantált nekik a bajnokságban, az első azért messze van bármennyire is jól kezdtek. Azért nem teljesen megfelelően bő a keretük, de egy jó 15-16 fős mag azért megvan a rotáláshoz.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dortmund érdekes lehet. Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire veszik komolyan az EL-t. Egyrészt nyerhető kupa számukra, másrészt BL-t ér a győzelem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Draxler 35 misi, szerintem jól jött ki ebből a Wolfsburg, nem jobb annyival De Bruyne, mint amennyi a két üzlet különbsége.
Januzaj meg Dortmund 1 év kölcsön, ez se rossz üzlet. A lengyel szélsőjük meg távozik.
Januzaj meg Dortmund 1 év kölcsön, ez se rossz üzlet. A lengyel szélsőjük meg távozik.
Nem illik.
dante 3 évre a wolfburggé. draxlert is lefotózták wolfsburg mezben az edzőközpontban hiába cáfolta a schalke hogy nem megy sehová.
és után a lényeg, ha te ezt nem tudod értelmezni, akkor az a te problémád vagy fogalmaztál volna úgy, hogy egyértelmű legyen
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
szerinted egy játékos távozása lenne a komoly gyengülés???. összességében nézem hogy mennyi embert leépítettek a kpról. mindegy belém lehet kötni de ilyenek miatt feleslegesKerlon írta: De érted... Vidal, Pirlo, Tevez távozása veszteség, de ez a csávó még semmit nem rakott le és nála vágja be.
Érdeklődtem Coman gyerek után Juvés haveromnál.
Nem volt jó meccse a Juvéban, szélső a srác, náluk meg nincs olyan poszt, ezért adták kölcsön(!) a srácot a Bayernnek. Állítólag nagyon gyors és jól mozog, de az olaszok bedarálták. (Juvés haverom szerint 7 Bayernnes szerint 3 milliót kap most a Juve, 2 évig van vásárlási opcia a Bayernnek 20 millióért. Juvés haverom szint nekik van prioritásuk a srácra -ez logikusabb - Bayernes szerint meg a bajoroknak. Nem tudom mi az igazság )
Szóval majd kiderül mi lesz a srácból. De szerintem ez a srác is Pep felfedezése.
Lehet lesz 10 meccse egész évben. Így is a Götze gyerek eléggé le van jegelve Münchenben...csórikám...de hát kellett neki a péééééz, meg a kupák, meg a bajor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pina.
Ha megint a BM leég a BL-ben akkor szerintem Pepnek azt mondják, hogy:
Vielen Dank für Nichts. Tsüss!
Nem volt jó meccse a Juvéban, szélső a srác, náluk meg nincs olyan poszt, ezért adták kölcsön(!) a srácot a Bayernnek. Állítólag nagyon gyors és jól mozog, de az olaszok bedarálták. (Juvés haverom szerint 7 Bayernnes szerint 3 milliót kap most a Juve, 2 évig van vásárlási opcia a Bayernnek 20 millióért. Juvés haverom szint nekik van prioritásuk a srácra -ez logikusabb - Bayernes szerint meg a bajoroknak. Nem tudom mi az igazság )
Szóval majd kiderül mi lesz a srácból. De szerintem ez a srác is Pep felfedezése.
Lehet lesz 10 meccse egész évben. Így is a Götze gyerek eléggé le van jegelve Münchenben...csórikám...de hát kellett neki a péééééz, meg a kupák, meg a bajor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pina.
Ha megint a BM leég a BL-ben akkor szerintem Pepnek azt mondják, hogy:
Vielen Dank für Nichts. Tsüss!
- ziro4vr
Értem, ezért írtam azt, amit.Kerlon írta: De érted... Vidal, Pirlo, Tevez távozása veszteség, de ez a csávó még semmit nem rakott le és nála vágja be.
Nem illik.
Én ilyen vagyok visszavont csatárnak ismertem meg, ott játszott is a Juveban.cart írta:Az a gyerek nem szélső? Nincs is olyan poszt a Juvénál, ahol játszani tudna...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az a gyerek nem szélső? Nincs is olyan poszt a Juvénál, ahol játszani tudna...
De érted... Vidal, Pirlo, Tevez távozása veszteség, de ez a csávó még semmit nem rakott le és nála vágja be.ziro4vr írta:Miért, ki ez a Coman? Viccen kívül, én még nem is hallottam róla.BBeno írta:Coman opcióval a bayerné. komoly gyengülésen megy át a juve.
K
K
- RealMadridFanatic
PSG-ben tűnt fel, onnan ment a Juvéba 1-2 éve, elég nagy tehetségnek tartják.Coman
Utánpótlás válogatottban láttam játszani, Őt biztatóan mozgott, de egyelőre ennyi. Fiatal még, akármi lehet belőle, de türelmetlennek tűnik ezzel a sok klubváltással... Kicsit mint anno Pogba, csak Ő a Juvéban meg is ragadt a kezdőben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
Fogadjunk egy bizonyos játékban nagy spíler lesz 2018-ra. :Đ
Amúgy a Wolfsburg elég jól járt Draxlerrel, szegény Juve egész nyáron alkudozott, erre bedob egy ilyen ajánlatot a Wolfsburg aztán annyi. De hogy Dante minek..nagyon gyenge.
Amúgy a Wolfsburg elég jól járt Draxlerrel, szegény Juve egész nyáron alkudozott, erre bedob egy ilyen ajánlatot a Wolfsburg aztán annyi. De hogy Dante minek..nagyon gyenge.
Nem illik.
Én is ma hallottam. Bayernes haverom úgy állította be kb mintha a csúcs CR-t igazolták volna le. Már most játék nélkül ő az új Riberyziro4vr írta:Miért, ki ez a Coman? Viccen kívül, én még nem is hallottam róla.BBeno írta:Coman opcióval a bayerné. komoly gyengülésen megy át a juve.
Én se tudtam eddig ki ez. De van 4 meccse a PSGben meg 15 a juvéban és nulla gólja.
Szóval futureMessiRiberyRobbenCRNeymarallinone
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kerlon írta:Bartos Cs. jól összekapta a Dortmundot...
Nemár...és tényleg