Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
még akkor várat magára egy Karim hosszabbítás, és a keret hosszú időre adott lesz...tavaszra ha minden beérik akkor ha még versenyben leszünk a kupákért, minden esély meglesz a győzelemre
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre vártam egész nyáron...Na most már aztán mindent bele CR7!!!Vamanos!!!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cristiano: "Sosem gondoltam a távozásra. Örülnék, ha a Real Madridból vonulhatnék vissza."
Annyira jó ezt hallani. Kicsit féltem, hogy talán több kupát szeretne és csalódott, hogy nem jött még össze a BL, meg aztán a Manchester United is minden évben felhozódik nála és volt egy pillanat amikor úgy éreztem, hogy angliában talán tényleg jobban érezte magát, mint itt. De most ennek vége, ő itt van és most már mindenkinek 100%ig az idényre kell összepontosítania.
Annyira jó ezt hallani. Kicsit féltem, hogy talán több kupát szeretne és csalódott, hogy nem jött még össze a BL, meg aztán a Manchester United is minden évben felhozódik nála és volt egy pillanat amikor úgy éreztem, hogy angliában talán tényleg jobban érezte magát, mint itt. De most ennek vége, ő itt van és most már mindenkinek 100%ig az idényre kell összepontosítania.
But he is a good boy...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
meg ő maga iscsabi87 írta:Na Cristiano Ronaldo hosszabbított nagyon úgy néz ki a dolog.
Official lesz ha jól értelmezem 13:45-kor sajtótájékoztató.
Remélem lenyugszik most már a sajtó is...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Most kell olyan trollfocis képet csinálni, hogy "C.Ronaldo 2018-ig aláírt a Realhoz. Messi nem." Haha.
nagyon hülyén néz ki....primrose írta:CR-nek milyen idióta szemüvege van.
amúgy ez mi, hogy egy hosszabbítást közvetítenek, vagy mi lesz most...
Na Cristiano Ronaldo hosszabbított nagyon úgy néz ki a dolog.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Muhaha... Jordi A.? Ajajajaj, Capdevilla nem tudom milyen hormonkezelésen esett át, de jobb lenne ha lejönne a cuccról!R.M.C.F írta:Pavel:
Az avatorodról jut eszembe hogy most olvastam valahol egy cikket Albáról,hogy valaki szerint jobb lesz mint RC.
Droggal tele fejjel is lehet nyilatkozni? Csak kérdezem azoktól akik jobban benne vannak ezekben a média körökben....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Capdevila: "Jordi Alba jobb lesz, mint Roberto Carlos."R.M.C.F írta:Pavel:
Az avatorodról jut eszembe hogy most olvastam valahol egy cikket Albáról,hogy valaki szerint jobb lesz mint RC.
no nézzük mit alkot BaleA Real Madrid kezdőcsapata: López, Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho, Modric, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo és Benzema. A padon Casillas, Khedira, Casemiro, Jesé, Morata, Di María és Llorente ül.
mondjuk lehet ezt nem kéne, a Barca pl nagyon jól, fokozatosan építette be Neymart, de ha már kezdő mutasson is valamit Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pavel:
Droggal tele fejjel is lehet nyilatkozni? Csak kérdezem azoktól akik jobban benne vannak ezekben a média körökben....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
életem megmentetted akkor nem szenvedek a tv nevű dologgal főleg h nincs sport 2 és most a család az x-faktort bámuljatubatibi írta:Üdv!
A főoldalon Sport 1 van írva, mint közvetítés, a cikkben viszont Sport 2!
Tájékoztatásképpen, a mérkőzést a Sport 2 fogja közvetíteni!
Üdv!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Skacok! Ez most komoly?
El lehet vitatkozni Arbeloán meg Carvajalon, na de helye síráson? Ne mááááá'.... Személyeskedni meg a legjobban priviben lehet!
peace
El lehet vitatkozni Arbeloán meg Carvajalon, na de helye síráson? Ne mááááá'.... Személyeskedni meg a legjobban priviben lehet!
peace
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Galacticos
azért teljesen más hogy kis és nagybetűn vitatkozunk vagy azon hogy valamit egybe kell-e írni vagy valaki a hülyét vagy lyukat pontos j-vel írja le. már egy ideje itt vagy a fórumon és láthatnád hogy nem nagyon vannak kiemelve a helyesírási hibák és egymás közt sem rójuk fel.miVida írta: hogy egy sport fórumon helyesírási szabályokkal okoskodnak,
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
egyrészt nem hiszem, hogy a modik jó szemmel nézik, hogy egy sport fórumon helyesírási szabályokkal okoskodnak, másrészt meg gyerekek először járjátok ki az általánost, vagy a gimit, gyertek egyetemre, aztán beszéljetek nekem a helyesírásról különben is nem win98-am van, itt is kijelzi, vörös vonallal aláhúzva, ha egy szó nincs helyesen írvaGalacticos írta:büntetik is, csak gondolom a szabályzatot nem olvastad el.miVida írta:lassan javasolnam a személyeskedés büntetését... a forumra
meg egyébként is a hülyét pontos 'j'-vel hát azt tényleg büntethetnék.egész jó jelzők egy védőnek.miVida írta:Szerintem Carvajal ügyes meg gyors
másrészt pedig Carvajalról:
én is ügyes vagyok és marha gyors, de ez nem elég, fejben is ott kell lennide van néhány olyan ostoba döntése, hogy még nem beszámítható.
(de plííz, kontrázz rá erre is, mert biztos jól esik az )
és mindez azzal kezdődött, hogy próbáltam igazolni Ancelottit, hogy miért Arbeloát rakja be Carvajal helyett (amennyiben így döntene), és nem arról próbáltam akárkit is meggyőzni, hogy Carvajal jobb játékos lenne EGYÉRTELMŰ h tehetségesebb, de egyelőre Arbeloa megbízhatóbb, that's all.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezert jo lett volna megtartani Fabinhot, fizikai adottsagai jobbak mint Carvajale...csak rutintalanabb 1 evvel lemaradassal.
Nalunk kiteljesedhett volna.
Nalunk kiteljesedhett volna.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Galacticos
büntetik is, csak gondolom a szabályzatot nem olvastad el.miVida írta:lassan javasolnam a személyeskedés büntetését... a forumra
meg egyébként is a hülyét pontos 'j'-vel hát azt tényleg büntethetnék.
egész jó jelzők egy védőnek.miVida írta:Szerintem Carvajal ügyes meg gyors
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Szerintem meg csak az a baja, hogy nagy rajta a nyomás. Szeerintem őt várták a legjobban Arbeloa gyenge szezonja után (de most őszintén... a keretből szinte mindenkinek borzalmas szezonja vlt) és tőle várták a legnagyobb segitséget, amit egyértelmű, hogy nem tud teljesíteni. Egyébként meg már csak azért is megérte visszahozni, mert igy Arbeloa küzd a helyért és jobb lesz ő is.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale