Perez papához visszatérve pedig, lehet hogy az öreg Don Santiago a példaképe (saját bevallása szerint is), de tőle azért még elég messze van a jelenlegi elnökünk, mert míg a nagy elődnél ezek a meleg helyzetek és a meredek húzások (pl. Puskás) többnyire bejöttek, addig a jó Florentino szándékai hiába hasonlóak, a kivitelezés és az eredmények sajnos nem mindig őt igazolták (hozzátéve, hogy valószínűleg jelenleg nincs nála rátermettebb ember erre a posztra és hogy csípem az öreget) és a sok jó mellett bizony rengeteg hibás döntésnek is szemtanúi lehettünk! A socios rész pedig 2 ciklus óta szintén sántít egy picit .... :lol: :lol: :lol: (bár ez annyira most nem is baj, sőt B-) )
Igen,valóban,de elfelejtettem odaírni,hogy a mostani regnálásával kapcsolatban.
Amit én felrovok Pereznek:
1;A galaktikus éra,ami merkating szempontból zseniális volt,de sportszakmai szempontból katasztrófa.Nem a galaktikusokkal volt a baj,hanem az,hogy nem volt mögöttük egy erős kp,valamint a védelem is hagyott kivetnivalót maga után..
2;ebből következik,hogy Cloud Makelele fizetésemelés kérelmének megtagadása,valamint a játékos nem megtartása is nagban kihatott a pocsék teljesítményre.
3;Mouban belevetett bizalma,az,hogy akkora szabad kezet adott neki,amekkorát nem lett volna szabad,még akkor sem,ha a portugál mester tul.képpen rendet rakott a klub házatáján,csakhogy nem tudott szabadulni a becsípödéseitől(visszaálunk ha vezetünk,a kontra játék mindenáron való erőltetése,valamint Khedira...)Na meg az,hogy hozhatott ide boldog-boldogtalant,ahogy azt senhor Mendes jónak látta...
4;Kaká...ezt viszont nem rónám fel az öregnek,hisz a brazil már Perez regnálása előtt be lett igérve,valamint nem tudom mi lett volna ha mégsem hozza,akkor aztán kapott volna az öreg hideget/meleget,meg az sem volt tudható,hogy az emberünk ennyire csőd lesz,meg az se,hogy a milan ilyen jellemtelenül üzletel,eltitkolva a játékos sérülését....mindegy be lett igérve,ő meg elhozta.Az már más kérdés,hogy bár a transzfer ára talán nem,de a fizetési igény,valamint a szerződés időtartama irreálisan magas volt...
Összességében most jó úton halad,és igen,nála rátermettebb ember nemigen lenne erre a posztra ma spanyolországban...