Tul.képpen valamilyen szinten a S04-be igazolta is,de persze az nem Relal Madrid szint...Raul meg ugy erezte, hogy van benne annyi, hogy magas szinten jatszon, ezert eligazolt.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Raúlt senki nem küldte el, maga ment el hogy még máshol kezdő legyen...
de reméljük pár év múlva visszajön Zidane mellé
de reméljük pár év múlva visszajön Zidane mellé
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
[/quote]Toky írta:Amennyire én emlékszem, Raúlt Mourinho küldte el, Gutival egyetemben.Anthony írta:... vannak bőven feszegetni való dolgai Pereznek is: Raúl elküldése...
Guti meg azelott elbucsuzott a kozonsegtol, hogy Mourinho idejott volna.
Raulnak pedig Mourinho megmondta, hogy szeretne a padon mellette tudni, mint elozo evben Materazzit, neha jatszana is, viszont Benzemanak es Higuainnak adna meg inkabb a lehetoseget. Raul meg ugy erezte, hogy van benne annyi, hogy magas szinten jatszon, ezert eligazolt.
En legalabbis igy emlekszek vissza a dolgokra. Az mar mas kerdes, hogy a szinvonalas NSO-n a focim napokig az volt, hogy Mourinho Rault es Gutit is eluldozte a klubbtol.
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
Özil nagy tehetség volt, de német-török vére ellenére nem tud küzdeni. Márpedig manapság 1 csapat nem bír el 2 (CR,Özil) nem vissza védekező játékost. Nem vált a csapat mozgatójává. Nem fejlődött eleget. Kiismerhetővé vált a ballábassága. Nem merte elvállalni az abszolut ziccereket. Ha jó a kondija valakinek, kit érdekel egy csapatnál, hogy hol aludt, nem a aludt a tag? De már régen nincs jó erőben. CA bízott benne. 1 meccsen nem játszatta, eligazolása előtt. Sajnálom, hogy a könnyebb utat választotta.
Ezt te soha a büdös életbe nem fogod tudni 100%-ig. Pereznek volt jó szokása összerakatni a kezdőt és bármibe beleszólt, ha kedve tartotta. Mindegy ki csinálta, de jó döntés volt szerintem. Váltani kellett.Amennyire én emlékszem, Raúlt Mourinho küldte el, Gutival egyetemben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amennyire én emlékszem, Raúlt Mourinho küldte el, Gutival egyetemben.Anthony írta:... vannak bőven feszegetni való dolgai Pereznek is: Raúl elküldése...
Nekem az rémlik, hogy Mourinho nyilatkozta, hogy már ideérkezésekor leigazolta volna Lópezt, csak nem engedték neki (és ebben valószínűleg ott volt Pérez is), mondván itt van Casillas. Raúlt is hányszor invitálta vissza a Madridhoz, "mindig ez lesz az otthonod". Szóval kétlem, hogy Pérez nem bírta/bírná a madridi "legendákat" (Raúl és Casillas, vagy akár Guti).Anthony írta:A Casillasos mesét kicsit erősnek érzem, bár ki tudja...
Dehogyis! Csak Casillas szokás szerint fúrja a csapatot.Anthony írta:Hát igen ebben van valami, volt is pár kósza cikk Özil barátunkról az éjszakában. Perezék meg sunyin szivárogtatnak, nem ők teregetik ki a szennyest. Ügyes, ügyes..
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen ebben van valami, volt is pár kósza cikk Özil barátunkról az éjszakában. Perezék meg sunyin szivárogtatnak, nem ők teregetik ki a szennyest. Ügyes, ügyes..Nika91127 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ta-2278355
Nem tudom,hogy volt-e már,de ez elég érdekes cikk... Ha volt,akkor bocsi,nem olvastam vissza
Az a kép valóban nem túl előnyös Özilről
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
smeagolNika91127 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ta-2278355
Nem tudom,hogy volt-e már,de ez elég érdekes cikk... Ha volt,akkor bocsi,nem olvastam vissza
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ta-2278355
Ney biztosan egy lojális figura lehet, akinek vannak elvei.Sandro Rosell, a Barcelona elönke: “Amikor már létezett egy előszerződésünk amit Neymar apjával kötöttünk ő már átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál, így még viccelődtünk is, hogy legalább azt nem a Barcelonának kell fizetnie. Sőt, mikor már aláírta a szerződését velünk még mindig érkeztek ajánlatok e-mailben Santoshoz a Madridtól. Casillast viszont sosem igazolnám le, mert ő egy ikon a Realnál és nem szeretném Barca mezben látni. Ez legalább annyira elképzelhetetlen, mint hogy Xavi ott játszon.”
Ami nekem ebből lejön: 100%, hogy kevesebb árat kommunikáltak kifele a népnek. Valamint, Neymar tehetségét és Bale árát is figyelembe véve, jobban örülök az utóbbi érkezésének, abban az esetben is, ha a következő 4 MessiLabdát a Brazil kapja majd.
Elvek nélkül szarok vagyunk, biztosan megvan mindenki fejében az a karakter, aki a 2000-es évek elején hatalmas Madrid drukker volt, végül a Barca mellett döntött mert ők sokkal többet passzolnak, de újabban a Bayern is elég jól játszik.... na Neymar pont ilyen.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
wow, Zizou! Mekkora bátorítás lehet ez az ember a játékosoknak. Igazi "jobbkéz"! Szerintem ő lehet a kulcs Bale beilleszkedésének. Benzit is biztos ő hajtja... nem véletlen, hogy 3 meccs 2 gól 2 gólpassz, idény eleji forma ellenére... (aztán nincs ott Zizou a francia táborba, rögtön leenged )
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
ezt pl én simán el tudom hinni. van benne ráció. jó lenne ha mindenkiről tudni lehetne ennyire pontosan hogy merre az arra. lehet néznénk kaká esetében.Cristiano szerződtetését én hoztam össze és így pontosan tudom, hogy mi áll benne. Ő tisztán 8,5 milliót keres plusz 1,5 milliót a reklámbevételekből. Tisztán összesen 10 millió eurót. Amit a saját, privát szponzorai fizetnek neki abból az első 6,5 millió az övé marad minden évben és a maradékot elosztjuk 40-40-20% arányban a játékos, a klub és az ügynöke között.
Akkor összesen 16,5 milliót keres tisztán…
- h3x0r
Nezzuk Calderon beszedenek hany szazaleka volt igazsag.
- Higuaín elengedése nagy hiba volt NEM
- Perez tisztogatási elképzelései IGEN
- Sneijder és Robben talan
- Bale nagy rizikó IGEN
- Özil távozása IGEN
- Az edző véleménye Ozil tavozasarol csak talalgat
- Bale ara ismet csak talalgatas
- Bale fizetese lehet benne valami
- Az edző személye nyugalmat hozott IGEN
- Casillas előbb volt itt, mint Perez, ezert elkuldi talalgat
- Redondoval elkuldese nem tudok rola nyilatkozni
- Raúlt sem akarta megtartani volt is ra oka
- Ha én nem újítom meg Casillas szerződését már rég nem lenne Madridban b.szod, te voltal az elnok. ki ujitsa meg ha nem te??? HULYESEG
- Perez mondata a reptereken (Iker megint gondoskodott arról, hogy elveszítsük a meccset és sikerült neki összehozni.) errol meg soha nem hallottam
- Ancelotti ilyen könnyen befolyásolható lenne talalgat
- Nyereséges lehet a Bale-üzlet? IGEN
- Cristiano fizetese az egesz cikett csak ezert a reszert erdemes elolvasni
- Mi a véleménye Kaká helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. utolag konnyu okosnak lenni. nem tudtak leigazolni es kesz.
(Mi a véleménye Villa helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Mi a véleménye Fabregas helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Folytassam?)
- Kaka fizetese felet a Realtol kapja talalgatas
- Mint ahogy Raul is talalgatas
Osszesen 20 temat emlitett, ebbol 5-nel igaza van, 3-nal nincs, 2-nel talan, 7-nel talalgat, 1-rol nem tudok nyilatkozni (Redondo), mondott 1 hulyeseget (Casillas szerzodeshosszabbitasa) es 1 tenyleg erdekes dolgot (Ronaldo szerzodesenek reszletei)
- Higuaín elengedése nagy hiba volt NEM
- Perez tisztogatási elképzelései IGEN
- Sneijder és Robben talan
- Bale nagy rizikó IGEN
- Özil távozása IGEN
- Az edző véleménye Ozil tavozasarol csak talalgat
- Bale ara ismet csak talalgatas
- Bale fizetese lehet benne valami
- Az edző személye nyugalmat hozott IGEN
- Casillas előbb volt itt, mint Perez, ezert elkuldi talalgat
- Redondoval elkuldese nem tudok rola nyilatkozni
- Raúlt sem akarta megtartani volt is ra oka
- Ha én nem újítom meg Casillas szerződését már rég nem lenne Madridban b.szod, te voltal az elnok. ki ujitsa meg ha nem te??? HULYESEG
- Perez mondata a reptereken (Iker megint gondoskodott arról, hogy elveszítsük a meccset és sikerült neki összehozni.) errol meg soha nem hallottam
- Ancelotti ilyen könnyen befolyásolható lenne talalgat
- Nyereséges lehet a Bale-üzlet? IGEN
- Cristiano fizetese az egesz cikett csak ezert a reszert erdemes elolvasni
- Mi a véleménye Kaká helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. utolag konnyu okosnak lenni. nem tudtak leigazolni es kesz.
(Mi a véleménye Villa helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Mi a véleménye Fabregas helyzetéről? Nem tudtuk leigazolni. Folytassam?)
- Kaka fizetese felet a Realtol kapja talalgatas
- Mint ahogy Raul is talalgatas
Osszesen 20 temat emlitett, ebbol 5-nel igaza van, 3-nal nincs, 2-nel talan, 7-nel talalgat, 1-rol nem tudok nyilatkozni (Redondo), mondott 1 hulyeseget (Casillas szerzodeshosszabbitasa) es 1 tenyleg erdekes dolgot (Ronaldo szerzodesenek reszletei)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Zidane nyilatkozatai nagyon tetszenek.
Már hetek -hónapok óta, amióta a csapatnál van, azóta csak igazán kiváló dolgokat hallottam tőle, olyanokat, amelyek megerősíthetik a csapat morálját.
Tetszik. Zidane érti, tudja miről szól a Real Madrid
Már hetek -hónapok óta, amióta a csapatnál van, azóta csak igazán kiváló dolgokat hallottam tőle, olyanokat, amelyek megerősíthetik a csapat morálját.
Tetszik. Zidane érti, tudja miről szól a Real Madrid
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Özil meg azt, hogy harcolni fog a helyéért Na jó, nem kötözködni akarok nyilván, csak ezek megint olyan dolgok, hogy az tudhatja, aki a klub belső köreihez tartozik/tartozott, pár tíz ember, nagyon maximum. Nagyon sok ügyet csak elég felemlíteni a sajtónak, és a szurkolók meg mindenkinek beindulnak a fogaskerekek és magától generál cirkuszokat, nem létező konfliktusokat, meg amit csak akarnak...és ezt a sajtó sajnos nagyon is tudatosan alkalmazza, a Casillas-López ügyet is a sajtó fújta fel. Ezt mi innen a legkevésbé sem tudhatjuk, lehet hogy Calderón teljesen hülyeségeket hordott össze, de az sem zárható ki, hogy az utolsó betűig igazat mond az ügyről.Géci írta:Carlo is elmondta, hogy Vechhi mondja meg, hogy ki játszik...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Calderon egy bohóc az nyilvánvaló, meg érdekes ügyei is akadtak rendesen, az igazolásairól meg Mijával kézenfogva inkább ne is beszéljünk. Nyilvánvaló, hogy sértve van mert Perez kicsinálta, de azért ott ő belelátott a dolgokba, és azért vannak bőven feszegetni való dolgai Pereznek is: Raúl elküldése, a Kaka biznisz, Bale leigazolása, stb, stb. A Casillasos mesét kicsit erősnek érzem, bár ki tudja...
Más: bakker, Modric már 28 éves
Bár végülis nem olyan vészes, a következő 3-4 évben kellene a topon legyen, és ehhez a megfelelő csapatnál is játszik.
Más: bakker, Modric már 28 éves
Bár végülis nem olyan vészes, a következő 3-4 évben kellene a topon legyen, és ehhez a megfelelő csapatnál is játszik.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
csak a sz@rt kavarja. elmondja a riport elején, hogy ő mint szurkoló bla-bla. ilyet egy igazi szurkoló nem csinál, hatalmas port kavar.hehe írta:az a durva, hogy a vagdalkozásai mellett 80%-ban igaza beszél, csak már nem hallgat rá senkiRealista24 írta:Ez a Calderón megint odacsapott
totally agree.nmate írta:Calderónra csak ennyit tudok mondani: http://www.youtube.com/watch?v=xX9a5pAvWmE
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vannak benne vélhetően igaz dolgok, de a lényege megint az volt, hogy Perez szar, de ő bezzeg isten volt... Ez Casillasos rész viszont kétlem, hogy igaz lenne... Carlo is elmondta, hogy Vechhi mondja meg, hogy ki játszik...
Zidane nyilatkozata viszont nagyon tetszett !!
Zidane nyilatkozata viszont nagyon tetszett !!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem is értem, honnan veszitek ezeket a %-kat? Van amiben igaza van, van amiben nincs. Az üzleti titkok, amiket kifecseg azt meg ellenőrizni nem tudjuk...azért sajnálom szegényt. Egy komoly, valamit is magára adó, magát komolyan vevő ember nem így viselkedik. Gondolom én...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is olyan 70%-ra tenném az igazságot, plusz egy kis köret, és ámulunk-bámulunk.az a durva, hogy a vagdalkozásai mellett 80%-ban igaza beszél, csak már nem hallgat rá senki
Kemény az élet Madridban...csodálom még nem kapott lófejet az ágyba
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema