A Chelsea játékosai is teljesen normálisak voltak elég közvetlenek ha úgy volt tudtál velük váltani pár szót(mármint a meccs után vagy az edzésük után ha szerencséd volt)Mou laza volt, viszont én közvetlenebbnek képzeltem, igazából csak Lipcsei és Mateos voltak azok akikkel dumált egy kicsit!(na jó Orbán is bepróbálkozott, de na valahogy Mou nem értékelte annyira... )Plusz lehet röhögni, de tényleg nagyon tetszett nekik a stadion rengeteget fotóztak, Mou pedig a szurkolókért volt oda! A meccsről nem írnék túl sokat(nem volt megbeszélt eredmény) a Chelsea 40%-on pörgött kb az első félidőben egész jól ment nekünk, de aztán felküldtük a B csapatot megalázni őket és így már nem ment annyira!
Hát igen elnézést, hogy a B csapat nem tudta felvenni a versenyt Hazarddal és a többiekkel és csak "rúgni, vágni" tudott... Egyébként Diego Costa szépen odakönyökölt Mateosnak ott majdnem neki is ment Mateos, plusz a végén is összeszólalkoztak állítólag két madridi csapat neve sűrűn előjött valamelyikük szájából nem túl pozitív környezetben! Mateos nagy tanár imádom nagyon!
Viszont így visszaolvasva látom megint sikerült alakítani néhány embernek! Mindenki tudta, hogy a meccs 20:45-kor kezdődik és 19:00-kor pedig a megnyitó ami nem a meccset néző szurkolóknak hanem a Fradistáknak készült!Azért pár ember leült megnézni, hogy lefikázhassa! Ez egy stadionavató volt ami egy ember életében egyszer van(vagy ha szerencséje van és úgy alakul akkor kétszer) annak igenis rohadt nagy dolog! Plusz ugye aki úgy szurkolója egy csapatnak, hogy rendszeres meccsre járó, már apáról fiúra száll a csapat szeretete nem pedig a tv-ben megtetszett a csapat játéka vagy egy játékos annak meg pláne! Látom valaki még egy zsin...izé index cikket is belinkelt egy olyan dologról ami külföldön is ugyanígy van és teljesen normális(ahogy írták is páran), de nem baj! Szóval a szokásos Fradi fika meg volt azt látom!
Az első 3-4 meccsen meg biztos vagyok benne, hogy telt ház lesz! A többi a csapaton múlik!
(Azt meg tisztázzuk, mert láttam, hogy valaki keverte, hogy a szurkolói csoportok tüntetnek a szkenner ellen, hogy miért azt ne kérdezzétek, szerintem még ők sem tudják...)
Hát szóljatok nekik, hogy ne (majdnem) a dupláját kérjék a meccsért és akkor ők is jöhetnek... Tiszteletjegy meg minek állítólag ingyen osztogatták a jegyeket...bbarnival ezért még számolunk...se real madrid, se tiszteletjegy...
Köszönjük!Csodaszép lett a stadion, sok sikert nektek BBarni!