Petry Zsolt a kapusedzője a Herthának. Bár ettől függetlenül lehet, hogy másra lenne szükségük.Anyaka írta:Ennek a Hertha-nak igen nagy szüksége lenne egy kapusedzőre. Nagyon megye2 szintű, ahogy mozog ki a kapuból.
Bundesliga
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Re: Bundesliga
Coman opcióval a bayerné. komoly gyengülésen megy át a juve.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ennek a Hertha-nak igen nagy szüksége lenne egy kapusedzőre. Nagyon megye2 szintű, ahogy mozog ki a kapuból.
Bartos Cs. jól összekapta a Dortmundot...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ez ellen a Dortmund ellen őrültség lenne kinyílni.
-
Pofátlan Wolfsburg... Lerabolják a riválisokat.
Eközben Coman hivatalosan is a Bayerné, két évre kölcsönben, opciós joggal.
Eközben Coman hivatalosan is a Bayerné, két évre kölcsönben, opciós joggal.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
dannen írta:nincs durci, csak utóbbi időben már megkaptam, hogy provokálok amúgy én is kíváncsi vagyok, meg mi is kukázhatnánk valami jó brazil szélsőt bale helyettsebydani írta:Ne durcizz be , vicceltem Tényleg jól tolja eddig nem veszem el tőle, de még mindig kíváncsi vagyok nemzetközi porondon mit fog összehozni.
Azért ha valaki 30-35 millió euroért hozol azt nem kukázod...
ZIDANE
Julian Draxler moves from Schalke 04 to Wolfsburg for about €36M. Signs a 5-year contract, €5M per season. (via @DiMarzio)
de bruyne pótlás meg is van,
de bruyne pótlás meg is van,
-
Megelőztél. Danténak sok sikert a Wolfsburgtól pedig még várnék egy igazolást, hogy megfelelő legyen a keret 2 frontra. (Ugye a kupából a Bayern búcsúztatja őket a következő körben :P )
Draxler a Juventus helyett a Wolfsburgba igazol. Érkezik Dante is és egy Praet nevű belga tehetség is
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
3...2..1..
és már hehe hozza is Lucast
kicsit ez itt off egyébként de talán őt én is bepróbálnám egy posztapokaliptikus Bale nélküli világban.
valaki magyarázza el Stieber miért nem kerül be ebbe a nagyongyenge Hamburg keretbe de komolyan ha nincs tavaly sorsdöntő pillanatokban a másodosztályban meccselhetnének erre most meg ugyanúgy tv-n keresztül nézi a meccset mint én..
és már hehe hozza is Lucast
kicsit ez itt off egyébként de talán őt én is bepróbálnám egy posztapokaliptikus Bale nélküli világban.
valaki magyarázza el Stieber miért nem kerül be ebbe a nagyongyenge Hamburg keretbe de komolyan ha nincs tavaly sorsdöntő pillanatokban a másodosztályban meccselhetnének erre most meg ugyanúgy tv-n keresztül nézi a meccset mint én..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
Ne durcizz be , vicceltem Tényleg jól tolja eddig nem veszem el tőle, de még mindig kíváncsi vagyok nemzetközi porondon mit fog összehozni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
állandóan provokálni jársz ide egyébként ezt nagyon szépen csinálta, de továbbra is tartom amit mondtam és amiben fogadtunk numberone-al
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mar lehetett latni a felkeszulesi meccseknel, h nagyon jo lesz a srac...Van tempoja es van skillje.miro írta:Eddig beletaláltunk a Brazillal,ma is dobott egy milyen cselt..numberone1 írta:Iden Costa mutatni fogja a fukkot Gotzenek...
Sajnalom a kis nemetet, tobb van benne.
Ügyes,be fog nekik jönni az tuti..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eddig beletaláltunk a Brazillal,ma is dobott egy milyen cselt..numberone1 írta:Iden Costa mutatni fogja a fukkot Gotzenek...
Ügyes,be fog nekik jönni az tuti..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó ez a bundesliga nagyon torz amúgy, mennek a full random eredmények, a Bayern ellen szinte mindenki már úgy megy ki hogy sima vereség. Ettől függetlenül idén eddig jobban néznek ki, de nem most kell villogni. Mondjuk az már fél siker, ha Lahm meg Alaba a helyén van, de legalábbis nem adnak előnyt olyanokkal, mint rafinha.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Iden Costa mutatni fogja a fukkot Gotzenek...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jó azért az igazi bayor szurkolók pl Thiagot is gyűlölik..torjack írta:Jaja, elég ratyi csapat lettek, meglátszik az edző keze munkája. Nem véletlen, hogy a bajor szurkolók egy jelentős része a pokolba kívánja a katalánt a hazai uralom ellenére is...numberone1 írta:Ezek a Muntyheniek teljesen atmantek katalanba. Minden apro faltnal tomegesen mennek a birohoz.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Jaja, elég ratyi csapat lettek, meglátszik az edző keze munkája. Nem véletlen, hogy a bajor szurkolók egy jelentős része a pokolba kívánja a katalánt a hazai uralom ellenére is...numberone1 írta:Ezek a Muntyheniek teljesen atmantek katalanba. Minden apro faltnal tomegesen mennek a birohoz.