Özil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
ZSENI!!
Egy kis patogány, ezt végleg bebizonyította. Elvesztette a bizalmat meg a tiszteletet.
Óriási, szépen szembeköpte a Real szurkolókat, na meg a Realos Özil fanokat. De az utolsó mondat, na az tényleg kicsapta a biztosítékot. Teljes szívemből örülök, hogy eltakarodott ez a kis nyomoronc!
miVida írta:na jó, de egy bizonyos szempontból azt meg kell értenünk, Madridisták, hogy nem minden a Real Madrid körül forog
Amíg Özil Real-os volt, addig úgy beszélt ahogy a Real Madridról illik beszélni. Most, hogy Arsenalos, most pedig úgy beszél, hogy tetszen az az Arsenalosoknak... persze nekünk ez nem tetszik, de egy Arsenalos játékosról van szó, aki SZAKÍTOTT a Madriddal és most kapcsolata van az Arsenallal...
...te se fogsz az ágyban a kedvesednek az exedről áradni... remélhetőleg
Hagyjad már ezt a hülyeséget, attól, hogy most az Arsenal seggét fogja nyalni, még nem kell arcon köpni azokat az embereket, akik 3 évig támogatták, pláne az überfos teljesítménye után is, amit 2 évig produkált. El lehet menni emelt fővel is, nem beszólogatni. Undorító kis féreg, képmutató senkiházi. Pfejj, igen felidegesített ez a kis majomparádé.
Érdekes, Kakának egyáltalán nem jött össze a madridi túra, mégis normális és kedves szavakkal búcsúzott mindenkitől, és megköszönte a támogatást a szurkolóktól. Ez a kis ******?