Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:35

Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.
:lol: :lol: :lol:

Remélem, emlékezni fogsz erre a következő szerződéshosszabításodnál is, te, Assisi Szent Ferenc. :roll:
Én nem bánom egyébként, ha egy játékos a több pénz és a biztosabb játéklehetőség felé veszi az irányt, ésszerű és normális lépés, de akkor lenne töke ahhoz, hogy nyíltan kimondja.

A lentiektől kicsit elhatárolódva azért megvárnám a teljes nyilatkozatot szövegkörnyezettel egyetemben, bár ezt akkor is nehéz lesz kimagyarázni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gascoigne 2013. szeptember 8., vasárnap 13:39-kor.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:26

Az az igazság, hogy Özilnek savanyú a szőlő.... de rohadjon meg ahol van, míg itt mindenki elismeréssel beszélt róla a távozása után, addig ő csak köpköd, visszasírja ő még ezt a csapatot...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:23

Özil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
senkiházi köcsög, csak megmutatja végül a foga fehérjét, amit mindig is gondoltam róla és évek óta pofázok :lol: :lol: :lol:
Florentino Pérez az éves közgyűlésen magyarázatot ad Özil és Higuaín eladására. Özil esetében az indok az éjszakai kimaradások, ami a pályán mutatott teljesítményére is kihatott, valamint az édesapjának a hozzáállása. Higuaín esetében a klub belefáradt az újabb és újabb fizetésemelési igénybe, és elfogadta a Napoli ajánlatát.
erről ennyit.
söpredék kitakarítva.
nyomorékok
Kép
Kép
Kép

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:19

Özil, hogy rohadjál meg, Te kamug :cens: ci. :vivo: Ez a játékos volt nekem az egyik kedvencem? Sőt még támogattam is, meg sok sikert kívánva engedtem el? :-@ :-@
Harcolni kellett volna öreg. Meg mi az, hogy ingyen elment volna? Na ne szórakozz már, itt csapkodtad az apáddal az asztalt, hogy neked 8.5 milla kell. Bunkó... :cens: :vivo: :-@

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:14

Özil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
Mész ám a ge :cens: ibe.... Ingyen elmentél volna mi??? És nekem ez a játékos volt az egyik kedvencem, eddig sok sikert kívántam neki, de remélem az Arsenal ott folytatja ahol az elmúlt 8 évben és legalább annyi kupát is nyernek, mint ebben az időszakban... Mintha itt nem kaptál volna elég tiszteletet és bizalmat, sokan a legjobbnak tekintettek, pedig messze nem szolgáltad ezt ki, még ha a képességeid meg is lettek volna hozzá. Csak harcolni kellett volna öreg... :vivo: :vivo:

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:04

Marcelo tegnap megsérült brazilok meccsén a videó alapján izomhúzódásról lehet szó rosszabb esetben könnyed szakadás azonban nem tűnt annyira vészesnek.
Mindenesetre lehet Coentrao korábban bevetésre kerül mint bárki gondolta volna vagy Nacho fog játszani baloson...

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 16:06

morientes írta:Annyiszor kiveséztük már hogy mitől (volt) annyira jó a barca,de én is affelé hajlok,amit RMCF írt,mert sem a barca utánpótlásvonalában,sem a világ más táján,nem látom azt a játékosgarniturát (aztán persze lehet hogy tévedek) amivel ezt a fajta rendszert,ilyen magas szinten,nyomatni lehet.
Ennek a stílusnak mindenképp Xabi,Iniesta volt a kulcsmomentuma.Azt vettem észre,egyébként,hogy Tito is átérezte,hogy váltani kellene,ezért próbálta ösztönözni a gyors széljátékot,pl Telloval,de ugye nehéz feladni a megszokottat (asszem a spanyol válogatottnak is ez lehet a veszte),Tata meg egyenesen ott folytatja,ahol Pep abbahagyta.Legalább is nekem úgy tünik.
Csakhogy Xavi kezd kiöregedni,az ellenfelek ráéreztek az elkenszerre(agressziv labdaszerzés,gyors széleken való megkerülése a kp-nek) ugye így vertük meg is a barcat Mouval,meg a bayern is igy hozta össze pl azt a hetest...
Azt gondoltam Neymaral a széljáték ujfenn gyorsulni fog,de a brazil mintha nem találná még a helyét,egyenlőre,persze még az elején vagyunk a szezonnak.
De egy biztos:Ennek a labdatartós,altatós tilitolinak,meszeltek.Spanyol középcsapatok ellen talán még jó lehet,de nemzetközi elitben ez már kevés...
Azt, hogy Tata, hol folytatja, még nagyon korai megmondai, habár vannak olyan dolgok, amiket próbál újítani. De gondolj bele. Idehozták hirtelen az előszezon közepén egy számára teljesen ismeretlen közegbe. Persze biztos látta a TV-ben, meg készült is erre, de az eléggé más, minthogy bekerülsz egy csapat vérkeringésébe, ráadásul egy új földrészen. Nem várhatod, hogy néhány meccs után radikális változásokat vezessen be. Ez egy hosszú folyamat. Ennyivel ti előbbre jártok. Igaz, hogy új edző jött, de azért Carlonak, nem volt teljesen idegen az a közeg, ő határozott elképzelésekkel érkezett, tudta, hogy kiket akar látni a csapatban.
Ráadásul jött Neymar, akitől mindenki sokat vár és őt is bele kell illeszteni ebbe a csapatba. Szóval baromi nehéz dolga van. Xavit úgy néz ki Cesc jól pótolhatja. Nem akarok elkiabálni semmit, de idáig talán ő nyújtotta a leginkább konstans, jó teljesítményt. Plusz nem fél leültetni bárkit a padra, aaz is szimpatikus volt, hogy a brazilt fokozatosan építi be a csapatba. Lefogadom, hogy az edzők 70%-a már az első meccsen a kezdőbe dobta volna.
Azt sem tudni pl. jövőre kik jöhetnek. Lehet hogy végre észhez tér a vezetőség és hozunk egy top-védőt vagy akár Bartra-nak is sikerül beépülnie. lehet ezen most röhögtök, de nagyon jó képességű játékos, de mindenkihez türelem kell. Xavi, akit ti például az egyik legfontosabb láncszemnek tartotok nem az első, sőt nem is a második évében hasított, vagy akár Ini sem. De nem kell olyan messzire menni, itt van pl. Busquets, aki az egyik legfontosabb láncszem a csapatban. Első évében a csapat közelében sem akarták látni, nem igazán lehetett benne látni semmit, de még lehetne sorolni.
Ezt csak arra mondom, hogy ez a 50 évente van egy ilyen generáció sem biztos, hogy megállja a helyét. Emellett lehetnek megfelelő igazolások, mert saját nevelésekből nem él meg egy csapat sem. Viszont a Dream Team-ról is hasonlókat mondtak, hogy nem hiszik, hogy lehet még egy ilyen Barca, aztán lett.
Veletek is megtörténhet ez, vagy a bayernnel vagy az MU-val, ki tudja.

Az ellenszer pedig mindig megvolt. Már az első szezon után tudták a csapatok mit kellene játszani ellenünk, csak nem nagyon tudták kivitelezni. Nem szeretek ezzel a letámadás dologgal jönni, de ez megfelelően alkalmazva, megfelelő emberekkel még mindig nagyon hatásos, legyen bárki az ellenfél. Azt ne mondjátok, hogy mikor Mourinho elment hozzátok nem ismerte a játékunkat. Tudta alfától omegáig, mégis egyből beleszaladt egy ötösbe. természetes, hogy nem lehet örökké a csúcson maradni, lehet hogy 2-3 év múlva már az Atma is előttünk jár majd, aztán játszhatjuk a pótselejtezőket a Bl-ért, mert ez is benne van a pakliban. Rengeteg összetevője van egy sikeres szezonnak. Tavaly az öszünknek köszönhetjük a bajnokságot. Alig volt edzőnk, az a dilettáns Roura inkább visszavetette a csapatot mint építette, elfogyott a motiváció, a hajtás, a taktikai elemeket nem hajtották végre, ennyi.

Most ti is bizakodhattok, de ki tudja nálatok is mi lesz. Lehetséges, mondom lehetséges, hogy Ancelotti beáldozza az Isco és Modric párost Cr kárára, ami nem tudni hogyan sül el és a portugált mennyire veti fejben és játékban. Benne lehet a pakliban. Ti is azt mondjátok, hogy még az elején van a dolog, pedig Ancelotti határozott, kialakult elképzelésekkel érkezhetett. Az is lehet, hogy idén nálatok lesz egy olyan sérüléshullám mint tavaly nálunk. Össz-vissz 1 darab Montoya volt egészséges végig a szezonban az egész keretből. Nem kívánom ezt egyik csapatnak sem.
Viszont az is benne van a pakliban, hogy Carlo olyan dolgokat húz meg, ami Európa trónjára ültet benneteket, és nem egy szezonra. Majd meglátjuk. Én 50-50 százalék esélyt látok továbbra is ami a Ligát illeti. Talán egy szezont sem vártam még ennyire. Lesznek meglepetések az biztos.

Egy kicsit eltértem a témától, bocsi.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 7., szombat 9:26

Annyiszor kiveséztük már hogy mitől (volt) annyira jó a barca,de én is affelé hajlok,amit RMCF írt,mert sem a barca utánpótlásvonalában,sem a világ más táján,nem látom azt a játékosgarniturát (aztán persze lehet hogy tévedek) amivel ezt a fajta rendszert,ilyen magas szinten,nyomatni lehet.
Ennek a stílusnak mindenképp Xabi,Iniesta volt a kulcsmomentuma.Azt vettem észre,egyébként,hogy Tito is átérezte,hogy váltani kellene,ezért próbálta ösztönözni a gyors széljátékot,pl Telloval,de ugye nehéz feladni a megszokottat (asszem a spanyol válogatottnak is ez lehet a veszte),Tata meg egyenesen ott folytatja,ahol Pep abbahagyta.Legalább is nekem úgy tünik.
Csakhogy Xavi kezd kiöregedni,az ellenfelek ráéreztek az elkenszerre(agressziv labdaszerzés,gyors széleken való megkerülése a kp-nek) ugye így vertük meg is a barcat Mouval,meg a bayern is igy hozta össze pl azt a hetest...
Azt gondoltam Neymaral a széljáték ujfenn gyorsulni fog,de a brazil mintha nem találná még a helyét,egyenlőre,persze még az elején vagyunk a szezonnak.
De egy biztos:Ennek a labdatartós,altatós tilitolinak,meszeltek.Spanyol középcsapatok ellen talán még jó lehet,de nemzetközi elitben ez már kevés...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Thiago11

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 0:33

Nézd, én sem tartom valószínűnek, ezt le is írtam, de például te gondoltad volna hogy egy ilyen időszak következhet? Főleg úgy, hogy jött egy szinte O tapasztalattal rendelkező fiatal edző, elment Ronaldinho, Deco (Eto'0 is majdnem), Messi is bontogatta a szárnyait stb. Init sem ismerték még el így, nem is teljesedett még ki és még lehetne sorolni az érveket. Mégis 6 kupás szezont produkáltunk, sorra nyertük a bajnokságokat, csapatszinten a világ fölé nőttünk. Ez nem fényezés szerintem, hanem tények. Már közel sem tartunk ott, már az is csoda volt, hogy eddig tartott. Ismétlem már ez is csodaszámba ment, úgy hogy még mindig a szűk elitbe tartozunk. Szerintem, ha Rijkaard utolsó évében azt mondom neked, hogy triplázó (sőt 6 kupás) szezonnak nézünk elébe, azt felelted volna, hogy majd ha piros hó esik.
Ezért mondtam, hogy ilyet dőreség mondani, nem tudjuk hogyan alakul a futballvilág 20-30 de még 10 éven belül is. Nem azt mondom, hogy 5 szezon múlva triplázunk és világverők leszünk, mert jó esély van rá hogy neked lesz igazad, de ilyen távlatokban nem hiszem hogy érdemes nyilatkozni.

Thiago11

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 0:31

Nézd, én sem tartom valószínűnek, ezt le is írtam, de például te gondoltad volna hogy egy ilyen időszak következhet? Főleg úgy, hogy jött egy szinte O tapasztalattal rendelkező fiatal edző, elment Ronaldinho, Deco (Eto'0 is majdnem), Messi is bontogatta a szárnyait stb. Init sem ismerték még el így, nem is teljesedett még ki és még lehetne sorolni az érveket. Mégis 6 kupás szezont produkáltunk, sorra nyertük a bajnokságokat, csapatszinten a világ fölé nőttünk. Ez nem fényezés szerintem, hanem tények. Már közel sem tartunk ott, már az is csoda volt, hogy eddig tartott. Ismétlem már ez is csodaszámba ment, úgy hogy még mindig a szűk elitbe tartozunk. Szerintem, ha Rijkaard utolsó évében azt mondom neked, hogy triplázó (sőt 6 kupás) szezonnak nézünk elébe, ugyanezt mondanád. Ezért mondtam, hogy ilyet dőreség mondani, nem tudjuk hogyan alakul a futballvilág 20-30 de még 10 éven belül is. Nem azt mondom, hogy 5 szezon múlva triplázunk és világverők leszünk, mert jó esély van rá hogy neked lesz igazad, de ilyen távlatokban nem hiszem hogy érdemes nyilatkozni.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 7., szombat 0:23

aztán lehet hogy 2 hónap után meg találtok egyet.
2 nem elég ilyen dominanciához,ahhoz több kell,és azok együtt is remekek legyenek,sőt a társaik is elfogadják őket,és az ellenfelek is beszarva,beh**-zva lépjenek pályára....ez több tényezős.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 7., szombat 0:10

Thiago11 írta:Eremcéef:

Bármilyen nehéz is, hidd el nem Messi vagy Ronaldinho óta követem a Barcat, szóval tudom mit jelent ez a pár év, de most nem az elmúlt 6 esztendő volt a téma, hanem Cr és Messi, viszont nem tudhatod, hogy nem fog megismétlődni. lehetséges, sőt valószínű, hogy nem, de honnan tudod? Nem személyeskedésnek szánom, és nem akarok a lelkedbe taposni, de bármilyen mindentudó is vagy, egyrészt, azt se tudod mennyi idős vagyok, másrészt ezt honnan veszed ilyen biztosra?
Tudom hogy nem hozzám szólt a kérdés de azért egy pár szót én is leírnék.
Egyrészt szerintem ez a csapat annyira jól össze volt/van rakva hogy ilyen csapatok 20-30 éve "születnek" ehhez persze kell egy viszonylag jó edző is. De ami a legfontosabb egy rendkívül jó középpálya kell hozzá és itt most elsősorban Xavi-t és Iniestat emelnék ki legfőképp az elsőt, hát.... nem hiszem hogy mostanába felfedeznek egy ekkora tehetséget mint Xavi de ha fel is fedeznek akkor kell mellé egy hasonló képességű játékos mint Iniesta. Nagyon sok dolog játszott most egybe.... ez most bejött nektek.
Lehet hogy az elkövetkező 200 évben nem lesz egy ilyen tehetséges játékosotok sem, aztán lehet hogy 2 hónap után meg találtok egyet.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 23:54

A fogalmazásommal lehet gond,mert semmit SEM TUDOK BIZTOSRA....ami miatt ezt le merem írni az a tendencia.Ha valaki/kik, nem tudnak szépen énekelni mert nincs akkora hangjuk,de van egy dal amit kitűnően nekik feküdve elő tudnak jól adni,az dícséretes,de ha valaki zöldséges volt egész életében de megfejtetett egy rejtvényt attól még nem ő Einstein. Ez most persze túlzás.

Nem tudom hány éves vagy,és nem is fontos, de ez a korszak akkor megismétlődni ha piros hó esik. Ez nem jövőbe látás,ez olyan mintha neked bejönne a lottó5ös....majd azt hinnéd elmész újra és veszek egy szelvényt és behúzod megint rá két hétre...hát csalódni fogsz.

Thiago11

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 6., péntek 23:38

Eremcéef:

Bármilyen nehéz is, hidd el nem Messi vagy Ronaldinho óta követem a Barcat, szóval tudom mit jelent ez a pár év, de most nem az elmúlt 6 esztendő volt a téma, hanem Cr és Messi, viszont nem tudhatod, hogy nem fog megismétlődni. lehetséges, sőt valószínű, hogy nem, de honnan tudod? Nem személyeskedésnek szánom, és nem akarok a lelkedbe taposni, de bármilyen mindentudó is vagy, egyrészt, azt se tudod mennyi idős vagyok, másrészt ezt honnan veszed ilyen biztosra?

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 22:49

Csiágó:
Messi nem lenne szar iniesta és xavi nélkül,mivel olyan képességei vannak amik ezen túlmutatnak,de.....jelentős forma/eredmény esés lenne ha nem lennének,mert a barca,ha tetszik ha nem,ezen korszakban,mint a piros 7-es vitt mindent és a 3as volt az akikben mindig bízhattatok. Ezek voltak akik a csúcsra járatták a labdatartást,a presszinget vagy éppen a mélységi meglátást,amikor egy ember ki tud várni és tud passzra menni egy ütem vagy ütem késleltetéséért akkor ott van ész....ha egy ember tud egy vs egyben bárkit levenni egy felállt védelemmel szemben,mert 5 méteren annyira gyors,akkor az egy bomba .....ha valakinek olyan reakciókészsége van és hidegvére akkor az is egy aranyfoggal felérő kincs ha egy cig*nyt kérdezel.

nyugi....a barca jó volt.....de nyugi,amíg Te élsz,nem fogják ezt megismételni,ha valaki azt hiszi hogy EZ A BARCELONA....az forduljon meg,igazítsa meg a csokornyakkendőt,húzza feljebb a fehér zoknit .....mert NEM EZ. A Barca az amit le adott 110 éven át........

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 6., péntek 22:30

Azt sem értem, hogy miért jön mindenki ezzel, hogy Messi egy senki lenne az előbb említett hármas nélkül. Igazából akik ezt hangoztatják, lefogadom, hogy a fele sem nézi a meccseinket.
Én nem ezt szoktam emlegetni, hanem azt, hogy Mess egy senki lenne a hormonkezelés nélkül. Illetve (minden bántás nélkül), egy labdazsonglőr lenne valamerre egy cirkuszban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Thiago11

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 6., péntek 22:27

igazából nem akartam beleszólni ebbe a Messi vs Cr vitába, ennek ellenére néhány saját gondolatot leírnék a témában. Annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy Messi-fan jelenleg jobbnak tartom egyénileg. Persze ezt nehéz összehasonlítani, mert más poszton, más játékszisztémában fociznak. És abban sem lennék biztos, hogy ha Cr mögött lenne egy Iniesta-Xavi-Fabregas kp eredményesebb lenne, sőt.
Azt sem értem, hogy miért jön mindenki ezzel, hogy Messi egy senki lenne az előbb említett hármas nélkül. Igazából akik ezt hangoztatják, lefogadom, hogy a fele sem nézi a meccseinket. Az argentín is a góljainak nagy részét egyedül csinálja meg. Hogy önző lenne. Nem tudom. Azért biztosan nem azért van ott az assist listán, mert mindent maga akar befejezni, illetve rengeteg gólpassz értékű labdát oszt, csak a csatáraink képesek voltak a kihagyhatatlant is kihagyni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Messi az Isten és Cr kanyarba sincs hozzá, csupán arra szeretnék rávilágítani, nem olyan egyszerű az egész, hogy persze Messi sehol nem lenne Iniék nélkül.
A válogatott már más tészta. Nézzétek már meg azt az argentín csapatot. Van egy kiemelkedő támadósoruk, a többi nagyon tré. Az is elég elterjedt sztereotípia, hogy Messi flop a válogatottban. korábban tényleg nem ment neki, de az utóbbi időben eléggé megy neki és bőven kiemelkedik a csapatból, elég csak a statot megnézni.

Nem vonok le semmit Cr érdeméből, mert egy igazi profi sportember, aki képes a hátán vinni egy csapatot, viszont ez inkább csak az eredményességben tűnik ki, nem a játék képében, nem tud annyi pluszt adni a csapatjátékhoz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 6., péntek 21:36

Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
Így van, elkúrták az egészet. Isco egy nagy szar, még Özil kulacsát sem vihetné, pfejj, nem is értem minek vettük meg.

Nem is értem miért nem zárták be a Real-t, mint intézményt. Így hogy elment Özil, nincs értelme az egésznek. :(
Az biztos, hogy szar évünk lesz... :'(

:lol: :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 21:18

CS0ki írta:
.Nemtom meddig birják még ezt a tempót,de hogy további csúcsokat döntögetnek még az elkövetkező időkben,abban majdnem hogy biztos vagyok.
Remélem nem sokáig...Már unom ezt a kettőst, örülnék, ha végre melléjük nőni valaki, vagy akár föléjük.

Már ott van neymar,ő jobb és hasznosabb náluk.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 6., péntek 20:24

Hát skacok, én tisztelem mindenki véleményét, de azért néha kicsit sok amit itt olvasok...
Először is: Gutinak lehet saját véleménye, ez egyértelmű. De ha valaki a Milka egyik arca, az ne reklámozza a Mars csokit, ne mondja hogy az sokkal finomabb. Kicsit sántít, de remélem értitek.
CR, nem tesz semmit a játékhoz...hmmm :hmmm: Remélem Te se mondod komolyan. Nézz meg egy-két el classicót... S amikor egyedül verte meg nem kevés ellenfelünket? Mit csináljon még szerencsétlen? :'(
Messi nem rossz, sőt van olyan mint CR, de azért túlzásokba ne essünk! Meg azt se felejtsük, Messi mögött ott van/volt EB/VB/EB győztes csapat gerince...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Vissza: