Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
gratulálok a fiataloknak a gólokhoz, meg kell hogy kapják a lehetőséget itt is
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Götze feeling.amúgy biztos örül neki az adidas, hogy az ő cipőjüket veszi fel, de nike-s csapatba igazolt
https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos- ... 3559_n.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
most veszem észre hogy nincs már öziltopik
amúgy biztos örül neki az adidas, hogy az ő cipőjüket veszi fel, de nike-s csapatba igazolt
amúgy biztos örül neki az adidas, hogy az ő cipőjüket veszi fel, de nike-s csapatba igazolt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Inkább arra gondoltam, hogy nem költött sokat a portugál. Igaz, hogy Mendesszel sokat költöttek, de mégsem a Pérez féle költekezés volt.Akkor ez az amcsi túrának is köszönhető?
+1Gazdaságilag mindenképp! Csak sajnos-nem sajnos ez egy labdarúgó csapat, ahova illene nemzetközi eredményeket is letenni, egy BL elődöntő meg elvárás nem fejlődés ahhoz képest, hogy az elmúlt években még szánalomra méltóbb volt a Madrid. Itt a második négy évében már mutatni kell valamit, mert 1-1 bajnokság meg CdR nem emberfeletti bravúr 1 milliárd eltapsolása után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Gazdaságilag mindenképp! Csak sajnos-nem sajnos ez egy labdarúgó csapat, ahova illene nemzetközi eredményeket is letenni. Egy BL elődöntő meg elvárás nem fejlődés ahhoz képest, hogy az elmúlt években még szánalomra méltóbb volt a Madrid. Itt a második négy évében már mutatni kell valamit, mert 1-1 bajnokság meg CdR nem emberfeletti bravúr 1 milliárd eltapsolása után.Perez papa is jól forgatja a lapokat
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor ez az amcsi túrának is köszönhető? Azért elég szép, hogy zsinorban második év, hogy 500 milla felett teljesít a klub... Perez papa is jól forgatja a lapokatRealista24 írta:Valamire jó volt Mourinho is...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így van. Június 30. a forduló nap. Viszont, ami biztató, hogy két éve folyamatosan csökken ez a hitelállomány, így ha jövőre felfele is fog menni, nem lesz sokkal veszélyesebb a helyzet, mint két évvel korábban. Valamire jó volt Mourinho is...Az éves beszámolót tudtommal június 30-án zárják. (Ezért igazolunk általában július 1. után.) Vagyis ebben a hitel kimutatásban még nem lehet benne a Bale-re felvett hitel. Az még erre jön rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az éves beszámolót tudtommal június 30-án zárják. (Ezért igazolunk általában július 1. után.) Vagyis ebben a hitel kimutatásban még nem lehet benne a Bale-re felvett hitel. Az még erre jön rá.wZoLee7 írta:azért ez jó dolog...pár megmondó embernek a Bale igazolás után a képe alá nyomtam volna
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azért ez jó dolog...pár megmondó embernek a Bale igazolás után a képe alá nyomtam volna
-
Igen valami ilyesmit hoztam ki én is belőle, de mivel nem biztam annyira google chrome forditóba inkább nem irtam le, mert féltem, hogy hülyeséget irok ...h3x0r írta:Valami olyasmit is tartalmaz, hogy tavaly 124,7 millio volt a netto hitelunk, iden 90,6.
Az ilyet gondolom nem hozza le az nso
- h3x0r
A hivatalos oldalon csak spanyolul van fent, angolul meg nincs.Géci írta:Szemet gyönyörködtető cikk az AS-en ami a cikk szerint a hivatalos honlapon is fent van (kerestem, de nem találtam...bár szerintem rossz helyen kerestem... )
A lényeg, hogy a 2012/13-as szezont 36.9 millió euró nyereséggel zárta a klub, és idén megdöntöttük a tavalyi bevételi rekordot igy idén a Real Madrid teljes bevétele 520.900.000 millió euró volt ami rekord és egyedülálló ugyanis 2 éven belül 2x ment a klub 500millás bevétel felé
Javaslatok topikba pont irtam is:
Valami olyasmit is tartalmaz, hogy tavaly 124,7 millio volt a netto hitelunk, iden 90,6.
-
Szemet gyönyörködtető cikk az AS-en ami a cikk szerint a hivatalos honlapon is fent van (kerestem, de nem találtam...bár szerintem rossz helyen kerestem... )
A lényeg, hogy a 2012/13-as szezont 36.9 millió euró nyereséggel zárta a klub, és idén megdöntöttük a tavalyi bevételi rekordot igy idén a Real Madrid teljes bevétele 520.900.000 millió euró volt ami rekord és egyedülálló ugyanis 2 éven belül 2x ment a klub 500millás bevétel felé
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szeretem a sajtót:
Ennyit arról, hogy mi nem fizettünk érte. Ezt a hírt még márciusban írtuk a régi oldalra."Csodálatos időket töltöttem Madridban. Minden tökéletes volt, szinte minden. Még nagyon fiatal voltam és a végén már hiányzott a családom. A klub lenyűgöző volt, de abban a pillanatban nem azt szerettem volna" - nyiltakozta Neymar, aki az interjú végén a Barcelona csapatát is méltatta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ezt még én is elismerem.A Marca szerint a klub vezetősége tudja, hogy sokakból – szurkolókból és játékosokból egyaránt – csalódottságot váltott ki Özil eladása, de egyáltalán nem bánják. Sőt, nyíltan vállalják, hogy “Özil nélkül is nagyszerű csapatunk van.”
Nagyszerű, bár most lehet panasz az embereinkre, mert még Nacho is jól teljesít.Varane közel jár a visszatéréshez. A francia védő – ha minden a megfelelő ütemben halad – akár Villarreal elleni a keretben is ott lehetne, de óvatosságból minden bizonnyal csak a Getafe elleni hazai mérkőzésen fog lehetőséget kapni.
Szimpatikus az ilyen hozzáállás és szerencse, hogy így döntőt.“Megtisztelő volt a Real Madrid ajánlata mert az egész családom Real szurkoló, de én csak a Fiorentinába akartam igazolni. Szeretnék minden szerdán és vasárnap játszani, nem pedig félmeccseket játszani egy top csapatban” – nyilatkozta Mario Gomez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
ezeket én teljesen megértem, de azért a karrierjük végén/után is lesz olyan melójuk, ahol jobban keresnek az átlagnálmorientes írta:Csak azért vetettem fel a fiatal franciat,mert ha valaki odatette magát,míg sajnos le nem sérült,akkor az ő.Simán alapkezdő lenne most is ha nincs az a sérülés...Varane-t javasolta valaki :) fiatal még, szerintem neki jó az amennyi van,
Az meg hogy a focisták miért akarnak mindig többet...nos egy játékos top karrierje kb 10év,ezalatt akar minél több pénzt keresni(most nem azt mondom hogy akkor alapból járjon,csak az ő fejükkel próbálok gondolkodni),másrészt meg bármikor jöhet egy olyan sérülés,ami derékba törhet egy karriert...
de ez a sport ebbe az irányba indult el, ezzel együtt kell élnünk
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak azért vetettem fel a fiatal franciat,mert ha valaki odatette magát,míg sajnos le nem sérült,akkor az ő.Simán alapkezdő lenne most is ha nincs az a sérülés...Varane-t javasolta valaki :) fiatal még, szerintem neki jó az amennyi van,
Az meg hogy a focisták miért akarnak mindig többet...nos egy játékos top karrierje kb 10év,ezalatt akar minél több pénzt keresni(most nem azt mondom hogy akkor alapból járjon,csak az ő fejükkel próbálok gondolkodni),másrészt meg bármikor jöhet egy olyan sérülés,ami derékba törhet egy karriert...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
Özil szerintem is a játéklehetőségért ment el...plussz, egyszerűen elszürkült, buli meg minden, de kicsúszott a keretből, nem volt meg a teljesítmény, pedig most kellene a legjobb éveinek jönni, egy ilyen játékos meg nem fogja a padon vagy olyan poszton tölteni az idejét ahol nem tud játszani. A több fizetés meg segítette h a kb kupára esélytelen Arsenalt válassza. Özil ha tökösebb lett volna jobb csapatba is mehetett volna, de egyik pillanatban még harcolni akart a másikban meg menni.
Néha tényleg nem értem a focistákat...keresnek x milliót...mi a fenéért nem mind1 hogy 1-el vagy 2-vel többet keresnek? Oké ha valaki rendszeresen adakozik, meg CR-hez hasonló dolgokat csinál, akkor jó helyre megy, plussz az ő teljesítménye bőven rászolgált a dologra. De ki más? Xabinak adnák még kicsivel magasabbat, az öreg ha nem sérült nagyon tolja, maximális tisztelet, kevésszer láthatjuk hibázni. Ramos is ingadozik, sok neki a közösségi oldalakon eltöltött idő...Varane-t javasolta valaki fiatal még, szerintem neki jó az amennyi van, és először legyen alap kezdő játékos. elképzelésem sincs kinek kell nagyobb fizetés még a keretből...úgy nézem most azért Karim oda teszi magát az új szerződésért...csak utána ne eresszen le mint DM
Néha tényleg nem értem a focistákat...keresnek x milliót...mi a fenéért nem mind1 hogy 1-el vagy 2-vel többet keresnek? Oké ha valaki rendszeresen adakozik, meg CR-hez hasonló dolgokat csinál, akkor jó helyre megy, plussz az ő teljesítménye bőven rászolgált a dologra. De ki más? Xabinak adnák még kicsivel magasabbat, az öreg ha nem sérült nagyon tolja, maximális tisztelet, kevésszer láthatjuk hibázni. Ramos is ingadozik, sok neki a közösségi oldalakon eltöltött idő...Varane-t javasolta valaki fiatal még, szerintem neki jó az amennyi van, és először legyen alap kezdő játékos. elképzelésem sincs kinek kell nagyobb fizetés még a keretből...úgy nézem most azért Karim oda teszi magát az új szerződésért...csak utána ne eresszen le mint DM
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A fizuemeléshez csak anyit,hogy persze,értem én,mindenki megpróbálja a sorsát minél jobb irányba terelni,Perez meg nagyon okosan kerek-perec kijelentette hogy "no",és ezzel az ügy asszem le is van zárva.Talán Varane érdemelhetne esetleg vmivel többet,de ez is csak magánvélemény...
Özil sem ezért ment el,asszem,hogy nem emelték meg neki a fizut,hanem inkább azért,mert nagyobb játéklehetőséget vár angliaba(amit sztm meg is kap,az első időkben biztos)
Özil sem ezért ment el,asszem,hogy nem emelték meg neki a fizut,hanem inkább azért,mert nagyobb játéklehetőséget vár angliaba(amit sztm meg is kap,az első időkben biztos)
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Mario Gomez: "Ancelotti érdeklődött irántam. Le voltam nyűgözve, mivel az egész családom Real Madrid szurkoló. Megköszöntem az érdeklődését, majd elmondtam neki, hogy a Fiorentinához akarok menni. Számomra ez egyértelmű volt. Ismét mindent beleakartam adni a sikerért és nem csak félmeccseket játszani egy top csapatban. Szeretnék játszani vasárnap, szerdán, vasárnap."
Még szerencse.
Még szerencse.
But he is a good boy...