Semmivel sem jobban mint egy bl tripla után. Egy spanyol kupa nem oszt nem szoroz a nyáltermésemen.Faust írta:Mondjuk megnézném, hogy egy triplázásnál hogy vernéd itt a nyálad hónapokig.
Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mondjuk megnézném, hogy egy triplázásnál hogy vernéd itt a nyálad hónapokig.
Senki nem beszél itt erről, csak arról, hogy a BL nem mentesít a szar bajnoki szerepléstől.
Senki nem beszél itt erről, csak arról, hogy a BL nem mentesít a szar bajnoki szerepléstől.
schuster alatt megvolt.Lényegében igen.Mert majd nyerünk két bajnokságot zsinórban de kiesünk a bl-ben a 16 között akkor majd azért sírtok.Vagy ez már megtörtént?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Lényegében igen.Mert majd nyerünk két bajnokságot zsinórban de kiesünk a bl-ben a 16 között akkor majd azért sírtok.Vagy ez már megtörtént?dannen írta:ja, a vegen az lesz, hogy meg legyunk is buszkek a bajnoksagban mutatott teljesitmenyre az elmult evekbol.
Ez az egész triplázósdi is csak azokat zavarja akiket a barszás iskolatársai terrorizáltak. Fu de mennyivel jobb lett volna a 2017es szezon +1 spanyol kupával biztos nagyon meghatott volna mindenkit a bl címvédés meg a bajnokság mellett.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De pont ez az hogy triplazni meg egy Inter is tudott. Nem egyedülálló. A Real meg soha. Talán ha Zidane és Cr marad egy évet és közben jön Mbappe, talán jók lettünk volna. De soha nem tudjuk meg.Faust írta:Nyilván brilliáns, és - rajtunk kívül bárkinek - megismételhetetlen a 3 BL zsinórban, na de azért a közelmúltban is láttunk nem egy triplázó csapatot, érdekes, hogy valahogy mi képtelenek vagyunk erre. És nyilván nem elvárás (legalábbis nekem), hogy minden évben triplázzunk, de azért akárki akármit mond, illene itthon picit többet virítani.
Pláne annak tükrében, hogy látszik, hányszor múlott nüanszokon. És általában azon, hogy amikor botlott a Barca, jött szembe egy kiscsapat.
Én nem mérgelődök, én már októberben elengedtem ezt a bajnokságot, most volt egy kis reménysugár, de egyszerűen nem realitás ezzel a kerettel. Menjünk minnél tovább a BL-ben, legyen meg a kupa, Solarit meg lehet basztatni, de legalább már nem arról van szó, hogy jövőre EL résztvevők leszünk-e...
Nekem valahogy mégis öröm hogy egy prime Barca korszakban hoztunk el eddig négy BLt, idén lehet hogy az ötödiket... Ki tudja?
Persze a bajnokság gyönyörű, főleg hogy azvekos meccsem egy bajnokavatos meccs volt, de most ennek kell örülni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyilván brilliáns, és - rajtunk kívül bárkinek - megismételhetetlen a 3 BL zsinórban, na de azért a közelmúltban is láttunk nem egy triplázó csapatot, érdekes, hogy valahogy mi képtelenek vagyunk erre. És nyilván nem elvárás (legalábbis nekem), hogy minden évben triplázzunk, de azért akárki akármit mond, illene itthon picit többet virítani.
Pláne annak tükrében, hogy látszik, hányszor múlott nüanszokon. És általában azon, hogy amikor botlott a Barca, jött szembe egy kiscsapat.
Én nem mérgelődök, én már októberben elengedtem ezt a bajnokságot, most volt egy kis reménysugár, de egyszerűen nem realitás ezzel a kerettel. Menjünk minnél tovább a BL-ben, legyen meg a kupa, Solarit meg lehet basztatni, de legalább már nem arról van szó, hogy jövőre EL résztvevők leszünk-e...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valamit valamiért.dannen írta:ja, a vegen az lesz, hogy meg legyunk is buszkek a bajnoksagban mutatott teljesitmenyre az elmult evekbol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
2017-18: 76 pont
2016-17: 93 pont
2015-16: 90 pont
2014-15: 92 pont
2013-14: 87 pont
2012-13: 85 pont
2011-12: 100 pont
2010-11: 92 pont
2009-10: 96 pont
Ez a szégyenletes elmúlt 10 évünk az ideit még nem tudjuk. Ebből 3szor húzott el a barsza ősszel amiből 1et majdnem visszahoztunk Zizuval és 2szer bajnokok lettünk. Ja és nyertünk eközben 4 bl-t.
Szerintem annak tudatában ,hogy 9 éve zsinórban minimum bl elődöntőzünk és messze a legtöbb meccs van a mieink lábában a top klubok közül ezek brutális pontszámok.
2016-17: 93 pont
2015-16: 90 pont
2014-15: 92 pont
2013-14: 87 pont
2012-13: 85 pont
2011-12: 100 pont
2010-11: 92 pont
2009-10: 96 pont
Ez a szégyenletes elmúlt 10 évünk az ideit még nem tudjuk. Ebből 3szor húzott el a barsza ősszel amiből 1et majdnem visszahoztunk Zizuval és 2szer bajnokok lettünk. Ja és nyertünk eközben 4 bl-t.
Szerintem annak tudatában ,hogy 9 éve zsinórban minimum bl elődöntőzünk és messze a legtöbb meccs van a mieink lábában a top klubok közül ezek brutális pontszámok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen ez most engem is erősen elgondolkodtatott.illgner írta:Nem akarok vészmadárkodni, de pl. a bwin-nél 1,08-at ér a Barca bajnoki címe, míg a Realé 9-szeres pénzt. Ez azért sokat sejtető.
Nem illik.
9 pont hatrannyal mit vartal?illgner írta:Nem akarok vészmadárkodni, de pl. a bwin-nél 1,08-at ér a Barca bajnoki címe, míg a Realé 9-szeres pénzt. Ez azért sokat sejtető.
Nem akarok vészmadárkodni, de pl. a bwin-nél 1,08-at ér a Barca bajnoki címe, míg a Realé 9-szeres pénzt. Ez azért sokat sejtető.
Azt érdemes hozzatenni hogy rengetegszer mar feltavnal félig a Barca zsebeben volt a cim es a végére lett ugymond papiron szoros. Most is volt kozte 10 pont is. Iden is 2-3 pont fog dönteni, sajnos különböző okokból többet hibaztunk mint kellett volna igy valószínűbb hogx az ő javukra. Március elso hétvégéjén látni fogjuk mar hogy erdemes e erről beszélni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2016 egy pont, 2015ben 2 pont. 2014ben harmadikak lettunk 3 pont, 2010 harom pont,
nuanszokon mult többször is. csak hat az latszik a papirlapon h barca elso, real masodik. pedig egy elhibazott helyzet, egy rossz biroi itelet, es mar maskent alakult volna. szerencsétlenseg? Meglehet, igaz, nem egyszer sajat magunknak koszonhettuk a dolgokat.
nuanszokon mult többször is. csak hat az latszik a papirlapon h barca elso, real masodik. pedig egy elhibazott helyzet, egy rossz biroi itelet, es mar maskent alakult volna. szerencsétlenseg? Meglehet, igaz, nem egyszer sajat magunknak koszonhettuk a dolgokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azért ebből a 10 évből volt két bajnoki cím, meg legalább 4 olyan végjáték, ahol néhány ponton múlt a végső siker. Nagyon nem lehet ezt homogén kudarcnak tekinteni.Sierra írta:Hatalmas szégyen amit a bajnokságban produkálunk bő 10 éve. Lehet itt felsorakoztatni bármilyen érvet, ez már nonszensz, hogy egy ekkora csapat ennyire balfasz legyen a hazai bajnokságban.
- dzsi91
Asszem 10/6-7 szezonban 90+ pontokkal zártunk.Sierra írta:Hatalmas szégyen amit a bajnokságban produkálunk bő 10 éve. Lehet itt felsorakoztatni bármilyen érvet, ez már nonszensz, hogy egy ekkora csapat ennyire balfasz legyen a hazai bajnokságban.
Sierra írta:Hatalmas szégyen amit a bajnokságban produkálunk bő 10 éve. Lehet itt felsorakoztatni bármilyen érvet, ez már nonszensz, hogy egy ekkora csapat ennyire balfasz legyen a hazai bajnokságban.
Vissza fogjatok meg sírni a bl cimeket. Kerdezz meg bármilyen Juves, vagy Bayernes ismerosod.
Hatalmas szégyen amit a bajnokságban produkálunk bő 10 éve. Lehet itt felsorakoztatni bármilyen érvet, ez már nonszensz, hogy egy ekkora csapat ennyire balfasz legyen a hazai bajnokságban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, nem akartam újra jinxelni. Ez a meccs kellett a mixhez.Tottinho írta:Írni akartam a Fenerrel kapcsolatban a mások topikba, hogy Remy hatás. De aztán ránéztem az eredményekre a matracosokra és inkább ide íromRemy írta:Matrac még a végén tényleg kidurrant.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ket meccset igy eljinxelni nem gyenge mutatvany