Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. december 8., péntek 13:16

Varane és Ramos között nem tudtam dönteni. De végül a francia nyert
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. december 8., péntek 13:16

Aki, ha szarban a haza előrelép és a hátára veszi a csapatot. Az meg csak egy ember lehet a felsoroltak közül.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 13:14

Marcelo és Ramos között vacakoltam, de a Kapitány kapta a szavazatom. :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 8., péntek 13:11

Varane, nem kerdes. :salute:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 13:08

Na, kíváncsi vagyok csapatrészenként, hogy ki lesz az első. Győztesekből lesz egy döntő :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. december 3., vasárnap 23:08

remélték hogy csinálnak valamit elől de nem tudják tovább mosdatni a teljesítményt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 3., vasárnap 19:52

Berti írta:Volt egy cikk, miszerint hivatalosan közölve lett, hogy a télen nem igazolunk senkit. Az a helyzet, hogy csak fél szemmel láttam (nem, nem vagyok kalóz) és nem olvastam el. Ebben ki is nyilatkozott és mennyire kell ezt komolyan venni?
Emlékszem a múltban is volt ilyen és tartották is a szavukat, bár a közlemény decemberben jött. Ez meg már pár hetes, ha jól emlékszem.
Nagy fasság lenne november elején ilyet nyilatkozni, pláne úgy hogy a vak is látja, hogy kell valaki (legalább kölcsönbe)
Azóta ZZ elmondta hogy távozó nem lesz, de érkező lehet. Utóbbit kicsit burkoltan fogalmazta meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 3., vasárnap 19:48

Volt egy cikk, miszerint hivatalosan közölve lett, hogy a télen nem igazolunk senkit. Az a helyzet, hogy csak fél szemmel láttam (nem, nem vagyok kalóz) és nem olvastam el. Ebben ki is nyilatkozott és mennyire kell ezt komolyan venni?
Emlékszem a múltban is volt ilyen és tartották is a szavukat, bár a közlemény decemberben jött. Ez meg már pár hetes, ha jól emlékszem.
Nagy fasság lenne november elején ilyet nyilatkozni, pláne úgy hogy a vak is látja, hogy kell valaki (legalább kölcsönbe)

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 3., vasárnap 14:20

Süti írta: megy a körbepassz Modric-Kroos között, széleken meg aki van + a szélső védők). Ilyenkor Kroos, és Modric van "középen", Isco jellemzően kimegy szélre. Mivel ráadásul nonstop a beíveléseket nyomjuk (hogy miért, azt nem tudom)
Ezekbol megy az ivelgetes. Gondolod edzoi utasitas? En nehezen tudom elkepzelni azt, h Zizou utasitasa. Pont aze az embere aki maga volt a megtestesult elegancia?
Ha megy korbeadogatas es az iveles ez azt jelenti, h tanacstalanok a kozeppalyasok, nem tudnak kit megjatszaniuk, nincs mozgas elol, nincs szelso jatek, a szelso vedok monoton felfutasai.
Amig az ellenfel friss, addig nehezebben csinaljuk meg mozgasokat az 1 vs 1-ket. Szerintem mi meg nem vagyunk ahhoz eleg friss, h galazva nyerjunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 13:28

doncsontos írta:
hát nem tudom, akkor miért nem Modric v Isco érkeznek ezekre? azt belátom, hogy nem echte gyémánt alakzat van mindig a pályán, de ha menni kell, akkor Kroos az aki segíti a támadást középről, és nem Modric v Isco. Meccs közben egyébként volt egy két alkalom mikor megjelölték a játékosokat, hogy ki hol helyezkedik, ott akkor pont egy nagyon szép gyémánt volt a kpnk :D
Elsősorban azért, mert mikor támadunk, és az ellenfél védekezik, a középpálya feláll 16-os köré (sokszor látni, hogy megy a körbepassz Modric-Kroos között, széleken meg aki van + a szélső védők). Ilyenkor Kroos, és Modric van "középen", Isco jellemzően kimegy szélre. Mivel ráadásul nonstop a beíveléseket nyomjuk (hogy miért, azt nem tudom), szintén ez a második hullám érkezik lövésekre is. Isco rendre a támadás első hullámában kap szerepet, ő vált ritmust stb. (Ami inkább a gyémánt csúcsának velejárója.) A második hullámhoz már a kp többi része csatlakozik.
poronty írta:
Szerintem nem is gyémántban játszunk. A 3 középpályás nálunk egymás mellett van nem úgy, mint a Milanba, ahol Pirlo végig Gattuso és Seedorf mögött volt. Rádaásul nálunk Isco a legtöbbet a két szélén van nem a támadók meg a középpályások között. Egész egyszerűen túl sok szabadságot kap.
Ez jött le nekem is, bár szerintem ez is a szélső játékra építésnek a velejárója. Mivel 442ben nincs szélsőnk (az első két ember esetleges kimozgását leszámítva) ezért a kp játszik ki oda is, ami meg teljesen borítja a gyémántot.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 3., vasárnap 13:18

hát nem tudom, akkor miért nem Modric v Isco érkeznek ezekre? azt belátom, hogy nem echte gyémánt alakzat van mindig a pályán, de ha menni kell, akkor Kroos az aki segíti a támadást középről, és nem Modric v Isco. Meccs közben egyébként volt egy két alkalom mikor megjelölték a játékosokat, hogy ki hol helyezkedik, ott akkor pont egy nagyon szép gyémánt volt a kpnk :D
Szerintem nem is gyémántban játszunk. A 3 középpályás nálunk egymás mellett van nem úgy, mint a Milanba, ahol Pirlo végig Gattuso és Seedorf mögött volt. Rádaásul nálunk Isco a legtöbbet a két szélén van nem a támadók meg a középpályások között. Egész egyszerűen túl sok szabadságot kap.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 13:14

poronty írta:
akkor más meccset néztünk.. kétszer is így került helyzetbe a német, hogy ő volt a második hullámban érkező középen, ergó neki kellett a gyémánt csúcsának lennie, ha mind kétszer Ő ért fel a lövéshez, de ez már korábbi meccseken is megfigyelhető volt. Isco meg hiába szervezné középen a játékot akkor nem lenne ki bejátsza a bal oldalt ebben a felállásban. CR egyszer-kétszer megpróbálta meg csinálni a szélen, de hát tudjuk mennyire hatékony már a 1vs1ben sajnos. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
https://www.youtube.com/watch?v=1gcVZ46pSrE&t=2186s

Itt a vidi. 24:20-nál van az első Kroos helyzet, ahol tök jól látszik, hogy mindhárom belső középpályás egyvonalban van, Isco meg szokás szerint kinnt a szélen. Jobbról jön a játék Kroos meg fellép okosan az üres területbe, de nem lehet arról beszélni, hogy ő lenne a gyémánt csúcsa.

A másik meg 33:30-nál. Ott meg kb bal bal bekkből ér fel és előrébb van nála majdnem mindenki a középpályáról, de itt se lehet beszlélni semmifélre gyémántról, mert full elcsúszott a csapat.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. december 3., vasárnap 13:04

akkor más meccset néztünk.. kétszer is így került helyzetbe a német, hogy ő volt a második hullámban érkező középen, ergó neki kellett a gyémánt csúcsának lennie, ha mind kétszer Ő ért fel a lövéshez, de ez már korábbi meccseken is megfigyelhető volt. Isco meg hiába szervezné középen a játékot akkor nem lenne ki bejátsza a bal oldalt ebben a felállásban. CR egyszer-kétszer megpróbálta meg csinálni a szélen, de hát tudjuk mennyire hatékony már a 1vs1ben sajnos. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
https://www.youtube.com/watch?v=1gcVZ46pSrE&t=2186s

Itt a vidi. 24:20-nál van az első Kroos helyzet, ahol tök jól látszik, hogy mindhárom belső középpályás egyvonalban van, Isco meg szokás szerint kinnt a szélen. Jobbról jön a játék Kroos meg fellép okosan az üres területbe, de nem lehet arról beszélni, hogy ő lenne a gyémánt csúcsa.

A másik meg 33:30-nál. Ott meg kb bal bal bekkből ér fel és előrébb van nála majdnem mindenki a középpályáról, de itt se lehet beszlélni semmifélre gyémántról, mert full elcsúszott a csapat.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 12:58

Szerintem a második hullámban érkezés nem egyenlő azzal, hogy szervezésnél ki hol helyezkedik. (Casemiro is gyakran érkezik 2. hullámban) Kroossal nekem az a bajom azon a poszton, hogy könnyen nyomás alá lehet helyezni, nem szereti a kontaktjátékot. (Hozzáteszem a német válogatott meccsein erre nem figyeltem, nem is láttam sokat mostanában.)
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 3., vasárnap 12:56

. Marcelot meg hagyjuk is inkább.
Ennek ellenére elég sok akció ment ott, játékban volt nem keveset.

De lehet mi se egy meccset néztünk.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 12:48

Süti írta:Diamondban Isconak kéne a csúcsnak lennie (elég megnézni a válogatott meccseket). Kroos abszolút nem oda való (és őszintén én nem is nagyon láttam ott), inkább gyakorlatilag egy sorban...

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. december 3., vasárnap 12:46

Süti írta:Diamondban Isconak kéne a csúcsnak lennie (elég megnézni a válogatott meccseket). Kroos abszolút nem oda való (és őszintén én nem is nagyon láttam ott), inkább gyakorlatilag egy sorban...
Kroos a válogatottban is rengetegszer ott játszik, pl a VB-n is ott volt a legjobb, meg az EB-t is szinte ott játszotta végig. Kegyetlen jól tud pressingelni a felső vonalban, csak ehhez kellenek társak is.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 3., vasárnap 12:37

Diamondban Isconak kéne a csúcsnak lennie (elég megnézni a válogatott meccseket). Kroos abszolút nem oda való (és őszintén én nem is nagyon láttam ott), inkább gyakorlatilag egy sorban...
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 3., vasárnap 12:33

Süti írta:Ha 442 (pláne ha diamond, amiből ma semmit nem láttunk), akkor a két horvát egymás posztja, Ceba Iscot tudná tehermentesíteni.
számomra elég sokszor kirajzolodott az a gyémámt kp. leghátul Case, jobb Modric balon Isco, Kroos pediga a gyémánt csúcsa, ezért is kerül idén sokkal többet a kapu elé, csak sajnos neki sincsen szerencséje. Ceba pedig Kroos posztja, ZZ egyértelműen oda szánja az eddigi cseréi alapján. ugyan ez igazi Modric-Kovacic-re, Case posztjára meg mindig Llorentét hozta eddig.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. december 3., vasárnap 10:06

A kezdő tényleg jól ment a meccsen,viszont a végén egy kis kockázatvállalást hiányoltam ZZ-től..Isco tényleg elfáradhatott , de bedobhatta volna mellé Kovát,és nem helyette. Sőt esetleg Cebát is melléjük. Nagyon mindegy lett volna,hogy 1 vagy 0 pont a helyzetünknek..egyiknek hátha lett volna egy jó kulcspassza,és mindkettő képes védőkön áthámozni magát..főleg, hogy a végét 10 emberrel fejeztük be ígyis,szóval ja...na mindegy..azért az az 1 biztató dolog van,hogy a csapat képes ilyenkor megrázni magát, csak kellenének már a gólok is..Modric meg klasszisként működik még mindig. 30+os már,szóval nem kelll játszani mindig,de mikor fontos meccs van előveszi a varázspálcát még mindig. Horvátok sorsdöntő meccseire is a semmiből hozta a világklasszist,és erre nálunk is képes. Ha jól rotálja ZZ ,akkor hatalmas plust jelenthetne ő még idén a bl-ben. CSak ahhoz játszani kell sokat a padon lévőket is. Ha azt akarjuk,hogy az ilyen meccseken a padonlévők hozzanak plust a végére ,akkor őket formában kellene tartani. Meccseket adni nekik, játszatni őket. Így megnézve a helyzetünket, Ceba simán végigtolhatta volna a meccsek nagyrészét,mert nem hiszem, hogy vele rosszabbul tudnánk állni, viszont ha ő elkapná a fonalat, és még el is kezdene fejlődni,akkor a szezon döntő szakaszára sokat nyerhetnénk vele. Ugyanez Kovával. De tudom ,hogy idén sorsdöntő meccseken ők nem igen fognak játszani, max csereként 5 percet..

Vissza: