Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 10:40

hehe írta:azért perec a végén csak átbaszta a a kopasz spurs-ös zsidót ezzel, hogy bale 40-vmennyibe fájt csak nekünk, mert özilt eladta a legnagyobb riválisuknak :lol:
És amúgy tényleg. :D Hiába volt Bale iszonyat drága, + még mellette Illarra, Isco se 2 forint volt, de mégis csak 50 milla mínuszban zártuk az átigazolási szezont, ami ennyi igazolásnál elég jónak mondható. Én elégedett vagyok Perezékkel, sőt!!!

Most viszont a csapaton a sor! B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 10:36

azért perec a végén csak átbaszta a a kopasz spurs-ös zsidót ezzel, hogy bale 40-vmennyibe fájt csak nekünk, mert özilt eladta a legnagyobb riválisuknak :lol:

a legnagyobb maffiózó, nemhiába puszipajtás a milannal :D
Kép
Kép
Kép

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. szeptember 3., kedd 10:36

BBeno írta:
Az AS szerint a Real Madridnál arra számítanak, hogy a Gareth Bale nevével fémjelzett mezekből szezononként 40.000 darabot sikerült értékesíteniük.
csak nekem tűnik ez oltári kevésnek? ha így haladnak elég lassan fogja visszahozni az árát.
Én azt hittem ennyit tegnap eladtak Bale mezekből :D nem tartanám lehetetlennek...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 10:33

e szerint a cikk szerint céer mezből 2009 július - 2010 április között ment el 1,2M db CSAK MADRIDBAN(!). cé sokkal hájposabb, de azért nem hiszem el ezt a mértékű különbséget.
Ez szerintem téves adat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 3., kedd 10:30

BBeno írta:
Az AS szerint a Real Madridnál arra számítanak, hogy a Gareth Bale nevével fémjelzett mezekből szezononként 40.000 darabot sikerült értékesíteniük.
csak nekem tűnik ez oltári kevésnek? ha így haladnak elég lassan fogja visszahozni az árát.
hát ez tényleg szánalmasan kevés, vagy nagyon félre van kalkulálva, vagy nagyon óvatos becslés ez sztem.

e szerint a cikk szerint céer mezből 2009 július - 2010 április között ment el 1,2M db CSAK MADRIDBAN(!). cé sokkal hájposabb, de azért nem hiszem el ezt a mértékű különbséget.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 3., kedd 10:18

GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. szeptember 3., kedd 10:11

siempre_siete írta: Iscoról korai még ódákat zengeni, persze hogy hajt mint az állat, hiszen új. Az elején mindenki (talán még Benzema is) felszántotta a pályát, ez a minimális elvárás egy frissen igazolt játékostól. Persze így tovább!
Csak azt az apróságot felejted el, hogy már nem Mourinho az edző. Nála akármilyen szarul játszott Özil, a kezdőben találta magát. Megengedhette magának, hogy ne hajtson, hogy sétálgasson. Most viszont rögtön padra is került ezek miatt. Ha neadjisten Isco is eltunyulna, könnyen kiszorulhat a kezdőből, hiszen ott van a nagy ígéret Casemiro és a már felépült Illarramendi is, akik bizonyítani akarnak. Muszáj lesz tartania ezt a teljesítményt, ahhoz, hogy továbbra is prioritást élvezzen a kezdőcsapatba kerülésért. Én nem féltem őt.

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. szeptember 3., kedd 10:05

Hát bazki ha valakinek Isco és Bale nem minőségi, top játékos akkor nem tudom lehet nem kéne több focit néznie mert nem is tudja mit néz :vivo:
Isco már rég túl nőtt a tehetség szerepén spanyol válogatott jövőbeli irányítója lehet míg Bale gólokat és gólpasszokat fog hozni a széleken tehát támadásban mindenképp komoly minőségi javulást értünk el!!!
Az már más kérdés, hogy vkp. posztra nem igazoltunk klasszist hanem tehetségekben bízunk és remélem megtérül a bizalom ha nem akkor jöhet Gündogan vagy Pogba jövőre!

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 3., kedd 9:57

Legkisebbtobi írta:nem a kerdesre valaszoltal... a selejt elment... de minosegi keretfeltoltest en nem latok... csak egy rakas tehetseget akik vagy bejonnek vagy nem... talan matt irta hogy azert az egyensulyt megkellene tartani a fiatalitas meg a rutin kozott
Dehogynem. arra akartam utalni, hogy minőség talán nem jött (szerintem igen), de akkora minőség el sem ment. És hát Vidalra, Pogbára nem volt esély idén. Be kellett érnünk Illarraval és Casemiroval.
Van a keretben elég tapasztalt játékos, kellenek az ígéretek is. Isco pedig már elég tapasztalattal rendelkezik a ligában is és nemzetközi porondon is.
Merci Zizou!

siempre_siete
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: siempre_siete » 2013. szeptember 3., kedd 9:54

matador írta:
Dehogy! Éppen magamra gondoltam. Egyszerűen undorító, ami történik a csapatnál, hogy feláldozzuk Bale-ért Özilt, hogy Higuaínt elengedjük, hogy azokat hagyjuk elmenni, akik imádják a Realt. Özil volt az a játékos, akit még a Barcelona szurkolók is irigyeltek tőlük, ez pedig nem lehet véletlen. És hogy ők akartak elmenni?... Ki ne akarna elmenni, ha a helyükre akarnak játékos(oka)t, aki(k)ért nyíltan feláldoznának bárkit?!
Szerintem kb. itt kezdődik a madridizmus, aki ezeket a játékosokat elcserélte volna Bale-re, az szerintem gondolkozzon egy kicsit. Nagyon jó játékos, a legjobb lehet, nem erről van szó. És a 100 millió sem érdekelne, ha nem így kezelnék az igazolásokat, ha ragaszkodnának mellette az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)

Kíváncsi leszek a reakciókra, amikor eladjuk Varane-t, mert valaki éppen jobb nála...
Sosem értettem ezt a hülyeséget. Miért lenne nagy madridista az, aki régóta van itt? Átitatja szellem, vagy mi. Ebben a csapatban egyetlen igazi madridista van, az pedig Ramos. Casillas magát teszi a csapat elé, Cé-t elsősorban a profizmus hajtja. A többiekről egyelőre nem érdemes ilyen szempontból beszélni. Pedig Benya vagy éppen Csabi régebb óta van itt, mint :ozil: zil...
Ha találsz jobbat, mint Varane, szóljál már valakinek ott fent, mert egyelőre történelmi távlatokban kell körülnézni, hogy ezt a potenciált reprodukálni tudjuk.
Remek átigazolási szezon volt, szemét ki, minőségi (spanyol) fiatalok be. Pöpec.
Gesztusokból (pl. gólöröm, akár facebook-posztok) lehet látni, ki az aki igazán megszerette a klubot. Özil úgy örült a góljainak, mint egy kisgyerek. Az évi 20 körüli gólpassza pedig egyszerűen pótolhatatlan, egyedül Mata (from Madrid, khm...) tudta elérni ezt a szintet. Be kell látni, voltak Özilnek gyenge meccsei, amikor valóban motiválatlanságot lehetett rajta látni, és itt kerül képbe a bizalom.
Nem mindegy, hogy mit sugallsz a játékos felé:
1. Jön ez a Bale gyerek is, ha jól játszol, kezdő lehetsz, ha nem küzdesz, eladunk jó pénzért. (=bizalom teljes hiánya)
2. Itt van CR, jön Bale, Zözi fiam, ilyen játékosoknak csak egy karmesterre van szükségük, ez lesz itt a te feladatod!

Előbbi legjobb esetben is görcsös akarást vált ki, utóbbi viszont a világ legjobbjává teheti (tehette volna :/ ) Özilt a posztján.

Valljuk be, Varane még csak fél évet játszott, igaz azt világklasszis szinten. Neki is jöhet, jönni is fog a formahanyatlás, és akkor lehet, hogy pl. David Luiz éppen emberfelettit teljesít. Luiz csak egy példa, bárkinek lehet eszméletlen éve, és Péreznek ez elég.

Iscoról korai még ódákat zengeni, persze hogy hajt mint az állat, hiszen új. Az elején mindenki (talán még Benzema is) felszántotta a pályát, ez a minimális elvárás egy frissen igazolt játékostól. Persze így tovább!

A legnagyobb baj az, hogy eddig sem lett miénk a Tizedik (de utálom ezt a kifejezést), és ehhez nem is a legjobb játékosok kellenek, vegyük már észre.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 3., kedd 9:53

Legkisebbtobi írta:viszont ezt a minosegi keretfeltoltest sem ertem... kazmer? illaramendi, vagy ki? egyedul bale-(es talan) isco parosra lehet ezt mondani a tobbi meg maximum a tehetseg szintet uti meg... de talan meg isco is ide sorolhato.
Egyetértek, az a baj, hogy egy olyan játékost adtunk el, aki ha szar formában is van, az 1-2 gólpasssz, váratlan mindig benne van, aki vitt egy kis eleganciát a játékba... Isconak bármennyire is megy, még időre van szüksége, nem hiszem, hogy ezt a szintet hozni fogja, de tévedjek nagyot. Fiatal ő még nagyon. Örültem Bale-nek, de nem ilyen áron, megértem ami a közösségi oldalakon folyik...

Arról nem is beszélve, hogy Özil is még csak pályája elején van, nem tudom, én nagyon sokat láttam benne...

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. szeptember 3., kedd 9:51

ericco írta:
Legkisebbtobi írta:viszont ezt a minosegi keretfeltoltest sem ertem... kazmer? illaramendi, vagy ki? egyedul bale-(es talan) isco parosra lehet ezt mondani a tobbi meg maximum a tehetseg szintet uti meg... de talan meg isco is ide sorolhato.
Nézzük meg azt is kik mentek el. Carvalho, Albiol, Callejon szinte szóra sem érdemes. Perememberek voltak. Elment még Pipita és Özil. Mindketten elvágytak, és kaptunk értük 90 milliót. Semmilyen problémát nem látok az igazolásokkal kapcsolatban.
nem a kerdesre valaszoltal... a selejt elment... de minosegi keretfeltoltest en nem latok... csak egy rakas tehetseget akik vagy bejonnek vagy nem... talan matt irta hogy azert az egyensulyt megkellene tartani a fiatalitas meg a rutin kozott

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 3., kedd 9:48

Nézzük meg azt is kik mentek el. Carvalho, Albiol, Callejon szinte szóra sem érdemes. Perememberek voltak. Elment még Pipita és Özil. Mindketten elvágytak, és kaptunk értük 90 milliót. Semmilyen problémát nem látok az igazolásokkal kapcsolatban.
Merci Zizou!

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. szeptember 3., kedd 9:42

viszont ezt a minosegi keretfeltoltest sem ertem... kazmer? illaramendi, vagy ki? egyedul bale-(es talan) isco parosra lehet ezt mondani a tobbi meg maximum a tehetseg szintet uti meg... de talan meg isco is ide sorolhato.

Fast Fox

HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2013. szeptember 3., kedd 9:33

Engem csak az érdekelne, h az miben nyilvánul meg, h valaki "IGAZI, ízig-vérig MADRIDISTA"? Mert ha Özil az, akkor Faubert is az volt. A hozzáállásuk kb azonos. Megkérdezném ,h hányszor látta valaki is becsúszni védekezési szándékkal. Szerintem 1 ujjam sok lenne hozzá és rá mondják, h igazi madridista. Na mind1...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 9:16

Engem kicsit elszomorít amúgy amiket olvasok...
Nem rég olvastam Kaká nyilatkozatát és azt mondta, hogy szomorú volt amikor távozott a Milanból... Gondolom 4 évig az a 10 milla nem fájt neki zsebre tenni a semmire... :coffee: Meg érdekes, hogy most le tudta adni az igényeit 4 millás fizura, de mind1... :roll:
Özil is azzal, hogy beszélt Wengerrel és érezte, hogy maximális bizalmat kap... hát persze, hogy azt kap, mikor szerintem az Arsenal életébe nem vett ennyiért játékost...ha fél lába lesz akkor is játszani fog... :lol: Ezzel a nyilatkozatával azt is elmondta konkrétan, hogy nem tudta feldolgozni, hogy versenyeznie kell a kezdőbe jutásért, mert Isco nagyon berobbant, és nem tudta felvenni vele a tempót.
Én már csak CR szerződésének hivatalos bejelentését várom, és nagyon meg leszek elégedve a vezetőséggel, mert nyáron szépen feltöltötték minőségi játékosokkal a keretet. Jövőre el kell adni Khedirát és hozni kell Gündogant vagy valami hozzá hasonló minőségi középpályást és olyan keretünk lesz, hogy megszólal... Nem mintha ez jelenleg nem lenne bika, de Khedira nagyon kilóg, meg Morata, de őt MÉG nem bántom annak ellenére, hogy szerintem Jesé klasszisokkal jobb nála... :coffee:

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. szeptember 3., kedd 9:14

Dehogy! Éppen magamra gondoltam. Egyszerűen undorító, ami történik a csapatnál, hogy feláldozzuk Bale-ért Özilt, hogy Higuaínt elengedjük, hogy azokat hagyjuk elmenni, akik imádják a Realt. Özil volt az a játékos, akit még a Barcelona szurkolók is irigyeltek tőlük, ez pedig nem lehet véletlen. És hogy ők akartak elmenni?... Ki ne akarna elmenni, ha a helyükre akarnak játékos(oka)t, aki(k)ért nyíltan feláldoznának bárkit?!
Szerintem kb. itt kezdődik a madridizmus, aki ezeket a játékosokat elcserélte volna Bale-re, az szerintem gondolkozzon egy kicsit. Nagyon jó játékos, a legjobb lehet, nem erről van szó. És a 100 millió sem érdekelne, ha nem így kezelnék az igazolásokat, ha ragaszkodnának mellette az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)

Kíváncsi leszek a reakciókra, amikor eladjuk Varane-t, mert valaki éppen jobb nála...
Sosem értettem ezt a hülyeséget. Miért lenne nagy madridista az, aki régóta van itt? Átitatja szellem, vagy mi. Ebben a csapatban egyetlen igazi madridista van, az pedig Ramos. Casillas magát teszi a csapat elé, Cé-t elsősorban a profizmus hajtja. A többiekről egyelőre nem érdemes ilyen szempontból beszélni. Pedig Benya vagy éppen Csabi régebb óta van itt, mint :ozil: zil...
Ha találsz jobbat, mint Varane, szóljál már valakinek ott fent, mert egyelőre történelmi távlatokban kell körülnézni, hogy ezt a potenciált reprodukálni tudjuk.
Remek átigazolási szezon volt, szemét ki, minőségi (spanyol) fiatalok be. Pöpec.
Sportfilozófia: Roger Federer

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 3., kedd 9:12

siempre_siete írta:

Higuainban egyetértek, de Özilt én azért nem merném így kezelni.

Realista24 írta:
Szóval nem tudom, érdekes
Szerintem nem tudják mi van benne, és nem akartak egy irreálisan alacsony/magas összeget beleírni, főleg, hogy pénzesebb keleti csapatok is érdeklődtek iránta.
Igaz lehet. :hmmm:

btw. ki szeretne 2017-ben is egy olyan Realt látni , ami két éve volt? Most csaptam őket szét fifában Castillával a cserecsapattal a bajnokságban 3-2re és így nézett ki a 2017-es kezdőjük: Casillas; Ramos-Albiol-Varane(na jó ő kivétel)-Marcelo; Lass-Sahin; Maria-Özil-CR; Benzema :lol: :lol: :lol: Érdekesség, hogy Casemiro is ott van, rendre beáll csereként, Modric is. És a legnagyobb durranás, Benzemát pedig állandó jelleggel Mario Gomez váltja :lol: :lol: :mrgreen: Most pedig jöhet a BL negyeddöntő, szintén a nagycsapat ellen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. szeptember 3., kedd 9:08

az IGAZI, ízig-vérig, emberileg és tudásilag is MADRIDISTÁKHOZ. (És nem, Kaká nem az.)

Ez mind szép és jó, ha akkora ízig-vérig madridista lenne, akkor megszakadt volna a pályán,hajtott,küzdött volna(igen,az elmúlt 2 évben),felállt volna,ment volna tovább.....nem csapkodott volna,nem egozott volna.
Nekem nem madridista az,aki nem szakad meg a mezért...Isco legalább próbál védekezni,odateszi magát,nem,mint a kis török
"If you don't like your destiny, don't accept it."

siempre_siete
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: siempre_siete » 2013. szeptember 3., kedd 9:05

Kyller írta:
siempre_siete írta:Remélem sokan ébredtek még úgy, hogy utálják a saját csapatukat... :kivagyhe:
Szerintem ez nekem szól. Honnan vetted, hogy utálom a csapatot? :-@
Attól, hogy nem tetszik egy-két játékospiaci megmozdulásunk, attól még a csapatot nagyon is szeretem.
Kíváncsi vagyok hogy milyen szezont fogunk futni ezek után, nem lesz könnyű az tuti...

Vissza: