Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Azért én a mai meccsen megértem azt, hogy a 80. perc után cserélt először. Nagyon jól mozgott a kezdo, azt a ritmust vétek lett volna megbontani. Sajnos a gól hiányzott, pedig nem sok kellett volna.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha 442 (pláne ha diamond, amiből ma semmit nem láttunk), akkor a két horvát egymás posztja, Ceba Iscot tudná tehermentesíteni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Pedig igen. Kova sem a leghatso ember a kp-n. Fegyelmezetten megcsinalja ahogy Pogba a valogatottban, de nem az a posztja. Kovat jobban eltudom kepzelni Luka alternativajanak, mint Cebat.Jim írta:szerintem egyértelmű
hogy Kovát Casemiro helyett kell játszatni
Ceballost meg egyre többször Modric helyett
a két fiatal nem egymás alternatívái
Amit Kova tud azokat a ritmus valtasokat(nem lehet latni mas kp-tol) kar lenne leszabalyozni vkp-kent.
De hat a lenyeg, h Cebanak legyen helye nalad.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem egyértelmű
Zidane meg ezzel az alapcsapattal a 83. percben cseréléssel teljesen leírja magát...
ha nem játszunk jól, és nincs eredmény ugyan miért nem lehet már a félidőben
legalább 1-et cserélni??
Zidane meg ezzel az alapcsapattal a 83. percben cseréléssel teljesen leírja magát...
ha nem játszunk jól, és nincs eredmény ugyan miért nem lehet már a félidőben
legalább 1-et cserélni??
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az az igazság, hogy engem Achraf még annyira sem győzött meg, mint Vallejo.Kerlon írta:Achraf Váren Nacho Marcelo lesz.Steve írta:Kevés lehet a védelem erre a szintre, mert a Sevilla is tipikusan az a csapat amelyik gyötör,rúg,harap és stabil védelem kell, rutinos fazonok.
Vallejo szerintem jó, van benne potenciál, de még fiatal és rutintalan.Legutóbb is elfogyott a meccs végére.
Reméljük bírni fogja a sevillai tempót.
Viszont lehet jobb az valóban, ha középen nem kockáztatunk.Nachora mindig lehet számítani.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az nem taktika, hogy a 83.percben cserélünk, az alibi, beszariság és tanácstalanság.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A 83. percben teljesen mindegy, hogy ki jön, jöhetett volna a csúcs Zidane meg Ronaldo is. Hát ennyi idő alatt még bemelegedni sem lehet, nemhogy felvenni a ritmust, pluszt hozni meg pláne nem. Én nem értem Zidane-t ilyen szempontból, hogy fél, vagy nem tudja mit lépjen, de ezen sűrgősen változtatnia kéne. Idén még nem nyúlt normálisan bele egy meccsbe se.kodo írta:Ja csak Kova gyenge es meccshianyos volt kedden is, nagy kedvencem de nem tetszett, most pont Ceballosnak kellett volna jönni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Achraf Váren Nacho Marcelo lesz.Steve írta:Kevés lehet a védelem erre a szintre, mert a Sevilla is tipikusan az a csapat amelyik gyötör,rúg,harap és stabil védelem kell, rutinos fazonok.
Vallejo szerintem jó, van benne potenciál, de még fiatal és rutintalan.Legutóbb is elfogyott a meccs végére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kevés lehet a védelem erre a szintre, mert a Sevilla is tipikusan az a csapat amelyik gyötör,rúg,harap és stabil védelem kell, rutinos fazonok.
Ja csak Kova gyenge es meccshianyos volt kedden is, nagy kedvencem de nem tetszett, most pont Ceballosnak kellett volna jönni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nácsó-Vallejo-Varane-Marcelo. Lehet még jobb is lesz így a védelmünk, úgyis többnyire kontrákból fognak jönni ez meg majnem a leggyorsabb összeállítás hátul. Aztán mindenki örlhet, hogy Kova-Case helyetcserél, így gondolom majd bemennek a helyzetek. Bár belegondolva Zizu inkább felrakja 4-4-2-be a csapatot Lukáccsal a szélen.Sevilla ellen nem lesz Case, Carvajal és Ramos sem. Bale gondolom továbbra is kuka.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Pesszimisták vagytok. Én megtalaltam az egyetlen pozitívumot a meccsen. Nem Lucas jött be csereként, hanem Kova. Ez csoda . Ez az én karácsonyi csodám.
Bilbao hányadék. Ronaldo meg nem volt ott fejben.
Bilbao hányadék. Ronaldo meg nem volt ott fejben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sevilla ellen nem lesz Case, Carvajal és Ramos sem. Bale gondolom továbbra is kuka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Icardi lenne a legjobb megoldás szerintem. Működne földön is, és ha ezt az istenverte ívelgetést folytatjuk, akkor is.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt adom,bárki jól jönne,felkavarni az állóvizet.Akár egy zs megoldás.kodo írta:Egy dolog biztos, igazolni kell telen. Alexis, Icardi vagy akar Smolov de valaki jojjon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Egy dolog biztos, igazolni kell telen. Alexis, Icardi vagy akar Smolov de valaki jojjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmit vagy mindent, de az biztosSüti írta:Realista24 írta:
Nem érted. Nem baj. Utoljára megpróbálom. A kérdés itt nem az, hogy mit ér el adott meccsen Casemiro, hanem, hogy adott meccsen mennyivel jobban játszhatna a csapat, ha egy dinamikusabb és kreatívabb középpályás játszana helyette.
Nem is vitatom, hogy ez sok meccsen, főleg kis csapatok ellen igaz. Viszont sokszor (és szerintem a mai meccs is ilyen lesz) szükség van rá.
A statot az ő személyes hatékonyságára hoztam fel, nem a csapatéra. Azt is elfogadom, hogy az egyik mehet a másik rovására, de egy játékos értékeire is felhívhatja a figyelmet.
Azt viszont nem igazán értem, hogy mit nem értek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Realista24 írta:
Nem érted. Nem baj. Utoljára megpróbálom. A kérdés itt nem az, hogy mit ér el adott meccsen Casemiro, hanem, hogy adott meccsen mennyivel jobban játszhatna a csapat, ha egy dinamikusabb és kreatívabb középpályás játszana helyette.
Nem is vitatom, hogy ez sok meccsen, főleg kis csapatok ellen igaz. Viszont sokszor (és szerintem a mai meccs is ilyen lesz) szükség van rá.
A statot az ő személyes hatékonyságára hoztam fel, nem a csapatéra. Azt is elfogadom, hogy az egyik mehet a másik rovására, de egy játékos értékeire is felhívhatja a figyelmet.
Azt viszont nem igazán értem, hogy mit nem értek.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igazából nálam stabil csere lenne, míg Kovacicok meg Ceballosok vannak a padon. De főleg Kovacic, Ceballos azért nem tudná pótolni védekezésben. Úgyhogy igazából tét nélküli meccseken.poronty írta:Azért most már érdekelne, hogy Casemiro, aki Kantéval a világ legjobb védekezőközéppályása és, akit ugye te a helyén kezelsz, ki ellen játszhat? Mert ugye a kiscsapatok ellen nem kell védekezni, támadásba meg mínusz így ott nem. Aztán az erős csapatok ellen sem, hiszen ott presszing van és minden meccsen majdnem kiállítják, ezért az is kilőve. Most meg ugye a brusztos focit ölő Athletic ellen sem szabad berakni. Ki maradt?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem érted. Nem baj. Utoljára megpróbálom. A kérdés itt nem az, hogy mit ér el adott meccsen Casemiro, hanem, hogy adott meccsen mennyivel jobban játszhatna a csapat, ha egy dinamikusabb és kreatívabb középpályás játszana helyette.Süti írta:A gólok, gólpasszok, labdaszerzések, stb. statisztikáit nem te alakítod, hanem a játékos a játékával szerintem. Hogy ki mit von le belőle, az más dolog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema