zalkrisz írta:Ez annyira belemagyarázás már a dolgokba, meg védjük meg a franciát bármiről is legyen szó, persze ha Özil csinál ilyeneket akkor adjuk el, mert nagyképű, elkényelmesedett, stb...
Nem tudom, de szerintem Benzema jobban teljesít az új edző alatt. Két gól, két gólpassz, nagy része van abban, hogy idáig 9 pontból 9-et hoztunk. Özilen meg nem is látni, hogy bizonyítani szeretne, mivel új az edző, mindenki tiszta lappal indul, stb. Mintha még mindig azt gondolná, hogy Mourinho ül a padon, és játszhat sorozatosan akármilyen szarul, kezdő lesz. És ahogy tudatosult benne, hogy ez már nem így lesz, menne máshová.
Realista24 írta:Nem védtem, csak pusztán az idióta, nachoszabálókat nem értem, akiknek nem jó semmi.
Itt a pont. Már többször bebizonyosodott, hogy a madridi madridisták többsége simán hülye. Pl. megszavazták Modricot a legrosszabb igazolásnak, mikor már az első labdaérintéséből látszott, hogy egy ilyen ember kell a KP-nkra.
Mint azt már az előbb írtam, óvatosan bánnék az ilyen kijelentésekkel főleg ilyenkor és egyelőre még!
Már az is sokat elmond, hohy egyáltalán eljátszott a gondolattal. Karim ügynöke egyből nyilatkozott, és nyugtatott. Özilnél erről szó sincs.