Top 4 csapat vagyunk még mindig, akkor mi lenne a meglepetés?de idén is okozunk meglepetéseket, van 1 olyan érzésem
Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát akkor most újból ki kéne állnia, mert az a nyilatkozata valamiért nem riasztotta el a kérőket... ennek is oka vanRealista24 írta:Volt egy nyilatkozat tőle, hogy maradni akar 2016-ig, még a múlthéten. Nem gondol a váltásra. Mondjuk ez még a Bale biznisz előtt volt.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Iszonyatos játékos mozgás volt idén, de még mindig nincs vége a napnak, azért ezt tegyük hozzá ... Elég végigolvasni, hogy kik távoztak és kik jöttek . Ebből nagyon ütős csapat, szerintem jövőre lesz, de idén is okozunk meglepetéseket, van 1 olyan érzésem !
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Galacticos
cr is volt már baszogatva eleget. még tavaly szeptemberben is, meg amikor nem lőtt gólt a clásicokón az első itteni éveiben.Realista24 írta:a következő CR lesz
ma még özil out, és csodás szezon.
jövőre jön valaki xabi és khedira helyére egy valaki és bombakeret.
legalábbMarci77 írta:OFF: a "la." rövidítés mire utal?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Varanenak kemény éve lesz, ezt most mondom. Legalább olyan kemény, mint Özilnek ha marad.
Volt egy nyilatkozat tőle, hogy maradni akar 2016-ig, még a múlthéten. Nem gondol a váltásra. Mondjuk ez még a Bale biznisz előtt volt.Özilnél erről szó sincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Twitter legegyszerűbb. Követsz minden csapatot,sok újságírót egyebet. Az elég. Én is ezt csinálom.Toti írta:valaki dobjon már egy olyan linket, ahol folyamatos frissítéssel írkálják az utolsó 24óra átigazolási híreit, illetve a maradék szűk 16óráét.
OFF: a "la." rövidítés mire utal?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az a Punto Pelotán van/volt, ha jól tudom, de azon én is szakadtamRealista24 írta:Az a videó megvan, amikor Bale-t várják és Drenthe száll ki a kocsiból?videó a marca-n.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Majd elhallgatnak a hangok, ha megy a szekér.. Nem is tudom mikor éreztem utoljára azt, hogy minden poszton a megfelelő ember van és tényleg bármire képes lehet a csapat. Már csak Varane-nak kell felépülnie és Casemiro-nak vagy Illara-nak beépülni Khedira helyett és akkor tényleg elképesztő szezont futhatunk. Arbeloa is úgy néz ki összeszedte magát, mert egész elviselhető volt a játéka, lehet megijedt Carvajal-tól. Jó lesz ez. Lehet erős a Barcelona elől, de hátul szét tudjuk szedni őket ezzel a támadósorral.Realista24 írta:Az elmúlt éves hozzáállása miatt én is, ezzel nincs gond.Igen a számok szépek, ahogy írtam, csak vannak páran itt még jó mutatókkal akiknek ajtót nyitnának egyesek a hozzáállás miatt.
De a szurkolók úgy látom idén divatot teremtenek abból, hogy kurogassák a játékosainkat. López, Özil, Casillas, Karim...mondom, a következő CR lesz, ha Bale beválik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Nekem Benzema eddig nem volt a kedvencem, de most egyre jobban megszeretem, illetve a szerepkört amiben játszik. Nem nagyon tudok hozzá hasonló 9-est mondani Európában, de szerintem a legtöbb ember baja az, hogy ő igazából nem gólvágó, hanem előkészítő csatár. Legalábbis ebben a rendszerben nekem úgy tűnik. A tegnapi meccsen is sokszor előfordult, hogy ráívelték a labdát, amit ha le tud kezelni, akkor okosan meg tudja tartani, illetve ki tudja dobni szélre a második hullámban érkező futóbolondjainknak, akik aztán tüzelhetnek kedvükre a kapura. Bale érkezésével szerintem a világ leggólerősebb támadósora (DM-et, illetve jelenlegi formája alapján Isco-t is idevéve) a miénk, szóval nincs is szükség kimondottan egy Suarez-féle góllövő csatárra. A francia a bugiban a legjobb, Carlo rendszerében pedig ezt nagyon jól fogja tudni kamatoztatni, ahogy eddig DM is teszi, úgyhogy eddig nekem egy rossz szavam sincs rá. Az egy másik dolog, hogy Morata személyében nincs komolyabb alternatívája, egy régi motoros, sokat megélt támadó talán jobban illene a helyére, de talán Jesé tud majd alkotni valamit idén csatárként, ha megkapja a lehetőséget rá.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem tudom, de szerintem Benzema jobban teljesít az új edző alatt. Két gól, két gólpassz, nagy része van abban, hogy idáig 9 pontból 9-et hoztunk. Özilen meg nem is látni, hogy bizonyítani szeretne, mivel új az edző, mindenki tiszta lappal indul, stb. Mintha még mindig azt gondolná, hogy Mourinho ül a padon, és játszhat sorozatosan akármilyen szarul, kezdő lesz. És ahogy tudatosult benne, hogy ez már nem így lesz, menne máshová.zalkrisz írta:Ez annyira belemagyarázás már a dolgokba, meg védjük meg a franciát bármiről is legyen szó, persze ha Özil csinál ilyeneket akkor adjuk el, mert nagyképű, elkényelmesedett, stb...
Itt a pont. Már többször bebizonyosodott, hogy a madridi madridisták többsége simán hülye. Pl. megszavazták Modricot a legrosszabb igazolásnak, mikor már az első labdaérintéséből látszott, hogy egy ilyen ember kell a KP-nkra.Realista24 írta:Nem védtem, csak pusztán az idióta, nachoszabálókat nem értem, akiknek nem jó semmi.
Már az is sokat elmond, hohy egyáltalán eljátszott a gondolattal. Karim ügynöke egyből nyilatkozott, és nyugtatott. Özilnél erről szó sincs.Mint azt már az előbb írtam, óvatosan bánnék az ilyen kijelentésekkel főleg ilyenkor és egyelőre még!
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az elmúlt éves hozzáállása miatt én is, ezzel nincs gond.Igen a számok szépek, ahogy írtam, csak vannak páran itt még jó mutatókkal akiknek ajtót nyitnának egyesek a hozzáállás miatt.
De a szurkolók úgy látom idén divatot teremtenek abból, hogy kurogassák a játékosainkat. López, Özil, Casillas, Karim...mondom, a következő CR lesz, ha Bale beválik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mint azt már az előbb írtam, óvatosan bánnék az ilyen kijelentésekkel főleg ilyenkor és egyelőre még!Csak hát karim egy igazi madridista, ellentétben...
A cikk szerint la.is egyáltalán nem dolgozik az apja az ügyön (pár óra és kiderül).Annak ellenére, hogy Pérez mindenben megállapodott az Arsenal csapatával Özil átigazolását illetően, könnyen lehet, hogy nem vált klubot a játékost. A Marca szerint Özil ugyanis úgy döntött, hogy Madridban kíván maradni, ezért mégsem fogadja el az angol klub ajánlatát.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Sunsky
Igen a számok szépek, ahogy írtam, csak vannak páran itt még jó mutatókkal akiknek ajtót nyitnának egyesek a hozzáállás miatt.Realista24 írta:Nem védtem, csak pusztán az idióta, nachoszabálókat nem értem, akiknek nem jó semmi.Benzema szintén. Nem kell mindig védeni a kedvencet, ha egyszer puhapöcs, tegye oda magát.
Három meccs, két gól, két gólpassz, ráadásul nem is akármilyen. A két gólja hat pontot ért. De azért baszogassuk.
Carlo meg egy hülye gondolom, Mou meg a világlegjobbja.
Ilyen mentalitás kell, mint amit Isco, Modric, Di Maria, Ramos képvisel, mégha utóbbi kettő túl is pörög néha és buta kicsit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem védtem, csak pusztán az idióta, nachoszabálókat nem értem, akiknek nem jó semmi.Benzema szintén. Nem kell mindig védeni a kedvencet, ha egyszer puhapöcs, tegye oda magát.
Három meccs, két gól, két gólpassz, ráadásul nem is akármilyen. A két gólja (szinte) hat pontot ért. De azért baszogassuk.
Carlo meg egy hülye gondolom, Mou meg a világlegjobbja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
Ez annyira belemagyarázás már a dolgokba, meg védjük meg a franciát bármiről is legyen szó, persze ha Özil csinál ilyeneket akkor adjuk el, mert nagyképű, elkényelmesedett, stb... Jah, de Benzema adott két gólpasszt. Akkor ne. Özil meg a legtöbbet az összes játékos közül, de nála nem számít. De ne az legyen, hogy én védem Özilt, mert ha úgy alakul, akkor adjuk el ma 50-ért, ilyen mentalitású játékosok nem kellenek. Bár én bízom benne, hogy marad és megküzd a helyéért, de ha nem képes rá, akkor ennyi.Realista24 írta:Erre a füttyszóra Carlo válaszolt, lásd az aláírásomban.
Nekem aztán tökmindegy, hogy ki van elől, de tökös legyen és ne torpanjon meg mikor mehetne egyedül kapura, nem véletlen volt a füttyszó... Volt egy eset, hogy már rég úgy látszott kimegy a labda, Isco meg futott utána, mint a veszett egér és becsúszva elérte és még jó helyre is ment, Marcelohoz. De nem az a lényeg, hogy eléred-e vagy nem, meg kell próbálni, ez a Real Madrid még mindig. Pont ez az amiért Özil, az egyik kedvencem is mehet a búsba, ha úgy alakul, mert csak totyog a pályán, mikor a képességei meglennének hozzá,... Benzema szintén. Nem kell mindig védeni a kedvencet, ha egyszer puhapöcs, tegye oda magát.
Közben hír, hogy Özil maradni akar, ami szép és jó, de remélem meglátszik majd a hozzáállásán is...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Na ezek után az " talán mégis marad " hírek után szinte biztos vagyok benne, hogy nem távozik a német. Tegnap is kicsit derült égből villámcsapásként értek ezek az Arsenalos hírek, mert semmi logikát nem láttam az egészben. Az, hogy Bale idejön, már hetek óta biztos volt, illetve talán 3 napja sincs, hogy lenyilatkozta volna, hogy ez az a klub, ahol még sokáig szeretne játszani és ha kell, akkor megküzd a helyéért. Ezek után a távozása úgymond értelmetlen lenne. Mellesleg én azt mondom, hogy maradjon, hiszen ki tudja, hogy Balenek mennyi idő kell, DM és Isco formája meddig tart ki. Az egyértelmű, hogy a korábbi idényekhez képest kevesebb lehetőséget fog kapni, de ha ezt elfogadja és marad, akkor szerintem igenis még lehet hasznos tagja a csapatnak. Áááá csak legyen már kedd, mert ezektől az átigazolási hírektől már a kivan.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Igaz, de azóta már új szelek fújnak.ericco írta:Volt, júliusban. Simán megeshet, hogy a Real jegelte a transzfert, mert Levy hajlamot mutatott a tárgyalásokra, de nemrég voltak olyan hírek, hogy Ancelotti Morata teljesítményét látva kért egy új csatárt, Özil eladása után pénz is lenne rá, a Liverpool meg 40-45 millióért simán eladná, csak nem a PL-en belül. Wenger is utalt rá, hogy Suarez nem őket választotta, kétlem, hogy a Liverpoolra utalt. Ezután tett ajánlatot Benzemáért. Talán reménykedett benne, hogy a francia eljátszik a távozás gondolatával. Csak hát karim egy igazi madridista, ellentétben...
És 9:08-as hír, hogy Özil meggondolta magát Hányszor fog ez még változni a nap folyamán...
-
Na, Özil lehet még is marad, Arsenal fórumon olvastam, hogy akár kölcsönbe is megszereznék ha nem akar véglegesen távozni a német a Real Madrid-tól.
Suarez meg nem fog jönni, teljesen felesleges álmodozni róla, ha Özil vagy Di Maria lép az csak azért lesz mert nem akarunk 100 millió eurós veszteséggel zárni a szezont.
Suarez meg nem fog jönni, teljesen felesleges álmodozni róla, ha Özil vagy Di Maria lép az csak azért lesz mert nem akarunk 100 millió eurós veszteséggel zárni a szezont.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a videó megvan, amikor Bale-t várják és Drenthe száll ki a kocsiból?videó a marca-n.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema