Holnaphugo írta:ma éjfél az átigazolások lezárása, vagy holnap éjfél?
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- ___Samy___
én arra emlékszem mikor egy kiugratásnál megtorpant, és a sok szotyizabáló elkezdett fütyölniEgy kérdés, hallucináltam, vagy megint fütyültek akkor, amikor Benzema lejött? Ez most miért lett divat? Mert elment Higuaín?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amúgy tartok tőle, hogy Özil azért nem játszott, mert keményen folynak az egyeztetések a háttérben.
Letette a nagyesküt a Madrid mellett, ha mégis lelépne, elég keményen szemen köpné saját magát.
Csak ne gondolja meg magát. Milánóban szeretik, imádják. A szurkolók róla nevezik el elsőszülött fiaikat, elveheti lányaik szüzességétVajon Kaká is meggondolja magát, mint Fabio?
Menjen szépen haza.
- hugo
- Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
- Kedvenc csapatod: RM
ma éjfél az átigazolások lezárása, vagy holnap éjfél?
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Vajon Kaká is meggondolja magát, mint Fabio?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért idén Arbeloa sem rosszabb támadásban mint Coentrao volt tavaly kezdőként. Más kérdés, hogy Arbeloa idén szerintem egész jól játszik.primrose írta:ez meg túlzás. támadásban kevesebb a portugál, de azért ő sem egy arbeloa szint, aki mindenkibe belevezeti a labdát és képtelen egy egyenest belerúgni az ellenfél tizenhatosánál. védekezésben pedig én nem látom jobbnak a brazilt, de tudom, hogy itt a többség őt preferálja, amit maximálisan megértek. Éppen ezért nem is kezdek bele, mert esélytelen a dolog. Szerencsére Marceloval nekem sincs semmi bajom, mert nagyszerű játékos, szóval igazából nem történik akkora veszteség. Csak Coentraot sajnálom, mert tudom hogy máshol kezdő lehetne és ebben a Relban is, és biztosan meglennék vele elégedve, ha nem lenne a brazil és nem ismernénk őt.
Marcelo VS Coentrao: Az hogy támadásban ég és föld a kettő az nyilvánvaló. Coentrao támadása abból áll, hogy elszalad az oldalvonal mellett és berúgja... nem, meg próbálja berúgni középre, amiből 80%-ban az előtte lévő védő valamely testrészét találja el, amikor meg sikerül betekerni, akkor meg embert nem talál. Szökőévente egyszer bekeveredik a kapu elé egy kényszerítővel, de -ahogy Te is írtad- csak rúghatott volna gólt, nem rúgott. Marcelo már többször is rúgott jobb(!) lábbal gólt.
Védekezésben meg megint nincs nagy különbség hátul közöttük. Annyi, hogy Coentrao nem támad annyiszor, így nem is igen van mögötte terület. De amint kitámad, nem tud mit kezdeni. Marcelo okosan zárni szokta a passzsávokat, amikor letámad, hogy a társak besegíthessenek / visszazárhassanak, de Coentrao mint a macskám a lézerceruza fényére szaladgál a labda után, és könnyen kipasszolják, és indítanak a helyén. Hátul meg Marcelo megoldja azt, amit Coentrao is. Szóval védekezésben sem igen látom miben lenne jobb.
Ettől még Coentrao egy nagyon jó bal bekk, az egyik legjobb jelenleg, de Marcelo lényegesen jobb Nála.
Egy kérdés, hallucináltam, vagy megint fütyültek akkor, amikor Benzema lejött? Ez most miért lett divat? Mert elment Higuaín?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezt már annyiszor átrágtuk ..... Ez még csak egy félkész csapat; a sérültekkel kiegészülve (Xabi, Illarra) még lesznek itt véleményem szerint helycserék (Modric egyel feljebb Khedira helyére stb.) és új taktikai elemek is, az alternatív rendszerekről és a hosszú szezonról nem is beszélve! Ami pedig a jelenlegi rendszert illeti, nos Mesut úgy tűnik kénytelen lesz alkalmazkodni, küzdeni és változtatni a hozzáálláson, máskülönben obi van számára (teljesen jogosan)! Én úgy gondolom, hogy ez a versenyhelyzet és nagyon minőségi keret csakis a csapat javára válhat ......Továbbra se tudom elképzelni ebben a játékrendszerben amiben most játszunk, főleg ha jön Bale. Ráadásul nem érzem azt, hogy ő képes lenne küzdeni.
Szerintem meg pusztán nevelő célzata volt, illetve ahogy Carlo is elmondta Di María most jobb formában van (máskülönben a keretben se lett volna benne, nemhogy a padon --> lsd. Coentrao, Kaká)!Amúgy tartok tőle, hogy Özil azért nem játszott, mert keményen folynak az egyeztetések a háttérben.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
Biglia?hehe írta:mert az.Bárkit is hasonlítanék Khedirához, mindig a tuniszi lesz a gyengébb játékos.
Amúgy tartok tőle, hogy Özil azért nem játszott, mert keményen folynak az egyeztetések a háttérben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ha minden igaz akkor Kaká átigazolása bármelyik percben hivatalos lehet,ingyen megy Milan-ba, évi 5 millió eurót fog keresni, 2015-ig ír alá.
Az AS szerint Özil-ért a Manchester United és a PSG küzd, mi viszont nem adjuk, de ha befutna egy 50 millió euró érte akkor lehetséges a távozása.
Az AS szerint Özil-ért a Manchester United és a PSG küzd, mi viszont nem adjuk, de ha befutna egy 50 millió euró érte akkor lehetséges a távozása.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Majd ezt ő megválaszolja idővel. Nem szabad elengedni pláne most, hogy Kaka dobbant valószínűleg.weeni írta:Továbbra se tudom elképzelni ebben a játékrendszerben amiben most játszunk, főleg ha jön Bale. Ráadásul nem érzem azt, hogy ő képes lenne küzdeni.madridronie írta:Már miért kellene eladni? Szerintem semmi ilyenre utaló jel nincs és Carlo nyilatkozata is inkább ösztönző jellegű, emellett a játékos is maradna.
Továbbra se tudom elképzelni ebben a játékrendszerben amiben most játszunk, főleg ha jön Bale. Ráadásul nem érzem azt, hogy ő képes lenne küzdeni.madridronie írta:Már miért kellene eladni? Szerintem semmi ilyenre utaló jel nincs és Carlo nyilatkozata is inkább ösztönző jellegű, emellett a játékos is maradna.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Már miért kellene eladni? Szerintem semmi ilyenre utaló jel nincs és Carlo nyilatkozata is inkább ösztönző jellegű, emellett a játékos is maradna.Kérdés még sikerül-e eladni zárás előtt
Ezt viszont adom; tökös ember (kulturáltan, de gyorsan leosztotta a lapokat ) és a csapatérdeket tartja szem előtt; amíg a mutatott kép illetve teljesítmény őt és a döntéseit igazolja addig nekem is teljesen megfelel a dolog legyen az szó Ikerről, Özilről és bárki másról!van edzőnk.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Kérdés még sikerül-e eladni zárás előtt
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért marcelo jó brazilhoz mérten a nagy meccsekre tartogatja magát, ebből te azt láthatod, hogy leszarja a védekezést és csak kocog vissza az emberrel. azért amióta ő a világ legjobb bhv-je, azóta nemigen láttam gondot vele védekezésben sem.
coentrao egy 2-3 szinttel gyengébb képességű játékos, nincs ezzel semmi baj, csak túl sokba került és nem hiányposztra vettük.
coentrao egy 2-3 szinttel gyengébb képességű játékos, nincs ezzel semmi baj, csak túl sokba került és nem hiányposztra vettük.
mert az.Bárkit is hasonlítanék Khedirához, mindig a tuniszi lesz a gyengébb játékos.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
azért bőven nem olyan rossz ő. az arbeloa-albiol-khedira szint fölött van lazán, nem klasszis, de az átlagosnál jobb.hehe írta:reméljük sok időt fog ott együtt tölteni a német barátaival is.
marcelo se játszhat minden meccsen, jó hogy van egy ilyen cseréje, még egy évig legalább.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Láttad az első meccset? Amit Carvajal védekezés címén művelt az bohózat volt. Jobb szélünk meg nem volt akkor sem, úgyhogy nálam egyértelműen Arbeloa a jobb bekk.Boky írta:hát hogyneMatt009 írta: Mindketten jobbak jelenleg mint az alternatíváik... Tudom, hogy ti ezzel nem értetek egyet, de ezt én így látom, és úgy látom Ancelotti is.
ilyen vélemény ellen meg se próbálok érvelni
A Casemiro-Khedira kérdést meg itt lehetetlen objektíven megvitatni, mert a fórum 90%-nál Khedira egy falábú, useless amatőr. Bárkit is hasonlítanék Khedirához, mindig a tuniszi lesz a gyengébb játékos.
De Carlo nincs meggyőzve arról, hogy Casemiro kész a kezdőre, pedig itt mindenki így gondolja. Nem véletlen, hogy egy hete sem Casemiro kezdett, és nem véletlen, hogy ma sem a brazil volt a kezdő? Ha egyértelműen Casemiro a jobb, akkor Ancelotti miért szívatja a padon a gyereket?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
ez meg túlzás. támadásban kevesebb a portugál, de azért ő sem egy arbeloa szint, aki mindenkibe belevezeti a labdát és képtelen egy egyenest belerúgni az ellenfél tizenhatosánál. védekezésben pedig én nem látom jobbnak a brazilt, de tudom, hogy itt a többség őt preferálja, amit maximálisan megértek. Éppen ezért nem is kezdek bele, mert esélytelen a dolog. Szerencsére Marceloval nekem sincs semmi bajom, mert nagyszerű játékos, szóval igazából nem történik akkora veszteség. Csak Coentraot sajnálom, mert tudom hogy máshol kezdő lehetne és ebben a Relban is, és biztosan meglennék vele elégedve, ha nem lenne a brazil és nem ismernénk őt.így van, sérülés esetén egy átlagra jó lehet, de túlságosan kevés az ember marcelohoz képest.
But he is a good boy...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
így van, sérülés esetén egy átlagra jó lehet, de túlságosan kevés az ember marcelohoz képest.h3x0r írta:magyarul: Coentrao tavozni akart, viszont senki sem fizetett erte eleget, ezert jovore is nalunk marad.madridom.hu írta:Carlo Ancelotti a Bilbao elleni mérkőzés után megerősítette, hogy Fabio Coentrao meggondolta magát és mégis maradni akar a Real Madridban! “Coentrao marad. Tudjuk, hogy a játékos kifejezte távozási szándékát, de lehet hogy ő sem volt tisztában azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű. Most úgy döntött, hogy maradni szeretne, és ezzel a döntéssel az egész klub elégedett.”
a válogatottban nincs veszélyben a helye, akár játszik, akár nem, kicsi ahhoz portugália. a levegő meg az idő jó, vannak honfitárs csapattársai, elvegetál a padon szépen. reméljük sok időt fog ott együtt tölteni a német barátaival is.
- h3x0r
magyarul: Coentrao tavozni akart, viszont senki sem fizetett erte eleget, ezert jovore is nalunk marad.madridom.hu írta:Carlo Ancelotti a Bilbao elleni mérkőzés után megerősítette, hogy Fabio Coentrao meggondolta magát és mégis maradni akar a Real Madridban! “Coentrao marad. Tudjuk, hogy a játékos kifejezte távozási szándékát, de lehet hogy ő sem volt tisztában azzal, hogy ez nem ennyire egyszerű. Most úgy döntött, hogy maradni szeretne, és ezzel a döntéssel az egész klub elégedett.”