Mesut Özil - 10

Archívum
Galacticos

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 11:04

Mike írta:de annyit azért megjegyeznék h a Real is "haknicsapatokkal" játszik a szezon 90 százalékában.
a maradék tíz százalékban nem is játszik úgy ahogy kéne.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 9., vasárnap 11:00

én most ebből a vitából kimaradnék, már részt vettem elég sokba... :D
de annyit azért megjegyeznék h a Real is "haknicsapatokkal" játszik a szezon 90 százalékában.

de ez a videó bearanyozta a napomat. Egyik komment alatta:
i know it sounds awkward...and dont think negative of me..even though i am a ronaldo fan...but i want to se negative sides of the best players also...like....ronaldo/messi worst freekick/shoot...ramos/pique worst defending..cassilas worst miss and conceding goal....and yeah...valdes best saves...:P
:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2013. június 9., vasárnap 11:04-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 9., vasárnap 10:38

Szerintem ez is csak alátámasztja, hogy mindenki az egyik legjobbunknak tartja Özilt csak itt a többség nem.
numberone1 írta:
Kerlon írta: Érdemes lenne megnézni a német válogatottban mennyivel mélyebbre jön vissza, mint itt és, hogy meg meri húzni a cselt vagy meg mer indulni. Itt meg annyi szerepe van, hogy átveszi és próbálja kiugratni CR-t.
Hagyad mar ezt a valogatottat. Ezek a dolgok mindig akkor jonnek elo Higunal is amikor mar nincs masba kapaszkodni. A valogatott meccsek tobbsegeben hakni csapatok ellen jatszanak. Az szamit amit a Realban mutat.
Erre régen nem volt kedvem a szimpla Özil-utálatod miatt válaszolni, de Özil mellett szól, akár hakni csapat, akár nem, hogy abban a RENDSZERBEN jobban játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 8:35

Gété szerintem ő maga sem tudja kinek szurkol :mrgreen: :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 9., vasárnap 5:32

Egy Barca szurkoló rak be egy Öziles videót, Madridista fórumba. Legjobb. :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 7., péntek 14:06

Mesut :ozil:zil All 15 Goals & 29 Assists 2013 HD

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 24., péntek 17:05

Kerlon írta: Érdemes lenne megnézni a német válogatottban mennyivel mélyebbre jön vissza, mint itt és, hogy meg meri húzni a cselt vagy meg mer indulni. Itt meg annyi szerepe van, hogy átveszi és próbálja kiugratni CR-t.
Hagyad mar ezt a valogatottat. Ezek a dolgok mindig akkor jonnek elo Higunal is amikor mar nincs masba kapaszkodni. A valogatott meccsek tobbsegeben hakni csapatok ellen jatszanak. Az szamit amit a Realban mutat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 14:32

Pipita írta:
özilnek a tavalyi szezonja se volt jó.
Szerintem jó volt. Nem volt olyan látványos, mint az első szezonja (közel sem...) az tény, viszont a támadásaink (kis túlzással) 90%-a rajta futott keresztül, a góljaink nagyrészében kulcsszerepe volt. Márpedig rekordmennyiségű gólt lőttünk.
Szerintem az volt vele, mint Cé esetében is (és én szerintem Higuaínnal is ez a helyzet, de ebbe most inkább ne menjünk bele): Mourinho a hatásosság érdekében ilyen módon "leegyszerűsítette" a játékát, szerintem. Nem csinálta feleslegesen a cseleket a félpályán, inkább alibipasszt adott, aztán ha úgy volt, indított... kíváncsi leszek az új edző alatt mit fog művelni.
Welcome. :agree: A többiek csak szart dobálnak már egy hónapja a témán... Illetve Realista is jó gondolat menetet írt le. Még idén is az volt, hogy az esetek 80%-ban(legyen gól, gólpassz és kulcspassz) Özil benne volt. A Dortmund ellen is ment a fikázás, mert kihagyta/nem passzolta le a labdát CR-nek. Közben adott egy gólpasszt és megteremtett egy helyzetet Higuaínnak, ami nem ment be. Ezenkívül még volt egy szöglet utáni keveredésből egy gólunk meg egy CR helyzet. Érdemes lenne megnézni a német válogatottban mennyivel mélyebbre jön vissza, mint itt és, hogy meg meri húzni a cselt vagy meg mer indulni. Itt meg annyi szerepe van, hogy átveszi és próbálja kiugratni CR-t.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 14:30

én azt vártam volna az apjától, hogy húzza be a nyakát és reménykedjen, hogy a kicsi fia még valaha pályára lép a real madridban. nemhogy még több pénzt kapjon.
persze mindez egy ideális világban.
Kép
Kép
Kép

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 14:12

Realista24 írta:Köszi, remélem egyszer majd olvashatod, de hogy hazudni nem fogok, az biztos. Rózsaszín napszemcsit néha le lehet venni, nem szégyen az.
De komolyan most mit vártok az apjától? Mondja a fiáról, aki mellesleg a Real Madrid alapembere, és keresi a család számára a valag pénzt, hogy egy egylábas tucatjátékos, aki ennél szarabb évet ha akarta volna sem csinálhatott(csak zárójelben jegyzem meg: egy új előnyösebb szerződés megkötése közepette. Azért ennyire senki sem hülye, legyen bármilyen színű is az a szemüveg)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 13:50

Nem csak szerinte van magas szinten, hanem minden valamire való szakmabeli szerint is. Innentől kezdve milyen apa lenne ha nem ezt hangoztatná a sajtónak? Főleg hogy ő intézi az ilyen-olyan ügyeit is.
bakker van szemem, van agyam, láttam korábban is focit, és nem hiszek el mindent az agymosó médiának.

ki nem szarja le, hogy ki mit mond róla? én a saját szememnek hiszek.

rengeteg hiányossága van, nem korszakalkotó, nem megasztár, egy átlagos játékos.
hogy vkit nyomni kell, mert nincs más manapság, az is érthető.

de nyisd már ki a szemed ember.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 13:49

hihetetlen milyen dolgokon tudtok fenn akadni, anélkül h belegondolnátok.
Nem csak szerinte van magas szinten, hanem minden valamire való szakmabeli szerint is.
Okay. :salute:
Kívánom h egyszer te is kerülj hasonló helyzetbe, legyen a fiad világhírű játékos, legyél az ügynöke, és meglátjuk miket fogsz nyilatkozni róla.
Köszi, remélem egyszer majd olvashatod, de hogy hazudni nem fogok, az biztos. Rózsaszín napszemcsit néha le lehet venni, nem szégyen az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 24., péntek 13:45

Realista24 írta:Inkább az a baj, hogy Mustafa szerint magas szinten van jelenleg is :lol:
hihetetlen milyen dolgokon tudtok fenn akadni, anélkül h belegondolnátok.

Nem csak szerinte van magas szinten, hanem minden valamire való szakmabeli szerint is. Innentől kezdve milyen apa lenne ha nem ezt hangoztatná a sajtónak? Főleg hogy ő intézi az ilyen-olyan ügyeit is.

Kívánom h egyszer te is kerülj hasonló helyzetbe, legyen a fiad világhírű játékos, legyél az ügynöke, és meglátjuk miket fogsz nyilatkozni róla.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 24., péntek 12:59

özilnek a tavalyi szezonja se volt jó.
Szerintem jó volt. Nem volt olyan látványos, mint az első szezonja (közel sem...) az tény, viszont a támadásaink (kis túlzással) 90%-a rajta futott keresztül, a góljaink nagyrészében kulcsszerepe volt. Márpedig rekordmennyiségű gólt lőttünk.
Szerintem az volt vele, mint Cé esetében is (és én szerintem Higuaínnal is ez a helyzet, de ebbe most inkább ne menjünk bele): Mourinho a hatásosság érdekében ilyen módon "leegyszerűsítette" a játékát, szerintem. Nem csinálta feleslegesen a cseleket a félpályán, inkább alibipasszt adott, aztán ha úgy volt, indított... kíváncsi leszek az új edző alatt mit fog művelni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 12:53

meg amúgyis, te most kivel vagy?
Én megmondom kivel vagyok. 40 millió alatt nem adnám el, fél Európa odavan érte. Fizetését viszont nem emelném meg még egy évig. A kövi szezon végén újratárgyalnám a helyzetét, és akkor ha úgy adódik akár el is adnám, akár olcsóbban is (ez kimaradt). Ugyanez igaz Karimra is például.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 24., péntek 12:51

Realista24 írta:Statisztikailag egyébként nem esett vissza annyira!
jó de statisztikailag higuain jó csatár.
meg amúgyis, te most kivel vagy? :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 12:49

de a másodikban eléggé visszaesett
Jövök egy kis olajjal a tűzre :lol:
Statisztikailag egyébként nem esett vissza annyira!

Első és második évében kb. ugyanannyi percet játszott (olyan 3800-4000 perc). Első szezonban szerzett 10 gólt és adott 25 gólpasszt, másodikban 6 gól, 24 gólpassz.

Harmadik évében, amikor már azért kevesebbet játszott (3458 perc), 10 gól és 17 gólpassz jutott neki. Érdekesség, hogy Karim (2835 perc) 19 gólpassznál jár. :mrgreen:, na de ezt csak így margóra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 24., péntek 12:41

Kerlon írta:Ne úgy állítsd be, hogy csak az ő hibája... Az egész csapat elkényelmesedett, aki ezt nem veszi észre az tényleg nem látta a tavalyi Realt és az ideit. Gondolom ez is Mesut barátunk hibája...
te most viccelsz velem? :lol: azt mondta ez is edzőbá hibája erre én hogy IGEN.
erre betámadsz hogy miért hibáztatom csak özil. özilt hibás mert elkényelmesedett, mourinho meg azért mert hagyta.
egyébként ha jövőre ugyanilyen szarul játszik mint idén akkor elpasszolnám.
Kerlon írta:Gondolom ez is Mesut barátunk hibája...
özilnek a tavalyi szezonja se volt jó. ez első na az kurva jó volt, de a másodikban eléggé visszaesett. idén meg..na mindegy.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 12:34

Galacticos írta:
Kyller írta:Nem úgy teljesít, mint az első évében, ez tény. De talán erről az edző bá is tehet...
igen. hogy akkor is mikor kurva szar formában volt még akkor is nyomatta után, és utána is és utána is.
túl elkényelmesedett.
Ne úgy állítsd be, hogy csak az ő hibája... Az egész csapat elkényelmesedett, aki ezt nem veszi észre az tényleg nem látta a tavalyi Realt és az ideit. Gondolom ez is Mesut barátunk hibája... :roll: :coffee:
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 12:29

Inkább az a baj, hogy Mustafa szerint magas szinten van jelenleg is :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: