Raphael Varane
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Raphael Varane - 2
Vicc..
Bár teny hogy a kopasz szerintem amugyis a Pepe-Ramos parost tolta volna.
Bár teny hogy a kopasz szerintem amugyis a Pepe-Ramos parost tolta volna.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
csak tudnám, hogy a bánatban sérülnek le ilyen gyakran, 0 terheléstől edzés közben.
oh wait... tudom...
oh wait... tudom...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én azért örülök neki, hogy ésszel próbálja megoldani a tisztázásokat. Necces szitukban kell megtalálnia az egynesúlyt, azt pedig csak rutinnal lehet.ziro4vr írta:Hát de ne akarja.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát de ne akarja. Meg itt nem a támadásépítésről van szó, hanem a rossz tisztázásokról inkább. Plusz ha Ramos van mellette, akkor ő a támadásépítő védő, kettő tilos is.ericco írta:Szerintem csak nem vaktába akarja kivágni a labdákat, hanem egyből megjátszani azokat. Többször is összejön neki ez egy meccsen, viszont párszor nem, és az a szembetűnőbb, mert veszélyes.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem csak nem vaktába akarja kivágni a labdákat, hanem egyből megjátszani azokat. Többször is összejön neki ez egy meccsen, viszont párszor nem, és az a szembetűnőbb, mert veszélyes.
Merci Zizou!
Nem kinőni kell, hanem elfelejteni, mert ez nem egy korábi probléma nákl, az első idényeiben nem csinálta, ez a mostani szeronzban mánia nála. Szinte minden meccsen van neki 1-1 ilyen "felszabadítása".Igen, ezt én is tudom, hogy egy kincs, viszont kinőhetné a középre visszatett labdáit, ráadásul minden védőnek elsők közt ezt tanítják, hogy középre soha.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Igen, ezt én is tudom, hogy egy kincs, viszont kinőhetné a középre visszatett labdáit, ráadásul minden védőnek elsők közt ezt tanítják, hogy középre soha.
Varane egy kincs, êvek óta húzzák ezt a Pepe-Varane cserét a kezdőben, aminek biztos meg vannak az okai, de jövőre meg kell ezt húzni és nyomatni ezerrel Varanet mert tudjuk mire képes, meccshiánnyal ne csodálkozzunk, hogy többet hibázik.
Örüljünk, hogy Varane türelmes és nem veri az asztalt a kezdőért, mert gyakorlatilag a világon mindenhol beférne a kezdőbe gondolkodás nélkül jelenleg.
Örüljünk, hogy Varane türelmes és nem veri az asztalt a kezdőért, mert gyakorlatilag a világon mindenhol beférne a kezdőbe gondolkodás nélkül jelenleg.
amúgy ja. idén nekem is feltűnt többször is hogy olyan kajlán rúg bele a labdába. legtöbbször középre rúgja. a fejeseknél sem az igazi . az is idén rengetegszer ment ellenfélhez középre. nem tudom mi miatt van.rb_lint írta:Csak szerintem nagyon béna felszabadításokban? A valencia első gólja is abból volt, hogy visszapaszolta középre. Néha nem ártana belebikázni abba a labdába, úgy igazi angol módra, ha az kell. Ebben még fejlődhetne.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Csak szerintem nagyon béna felszabadításokban? A valencia első gólja is abból volt, hogy visszapaszolta középre. Néha nem ártana belebikázni abba a labdába, úgy igazi angol módra, ha az kell. Ebben még fejlődhetne.
- ___Samy___
A nagy "szarozások" közben el is kellene olvasni, hogy mit írok. Nem az itteni karrierjét fikázom, csak nekem nem tetszik, amit az idény második felében produkál. Ettől sokkal több van benne.
Nem is értem, hogy hogy jön ide a többi csapat.
Nem is értem, hogy hogy jön ide a többi csapat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A nagy "szarozások" közben szét kellene nézni a többi top csapat háza táján, hogy ők hogy állnak kh ügyileg és akkor rájön az ember, hogy ki a "szar", és mekkora szerencsénk van a franciával.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ___Samy___
Lehet hibázni, meg lehet mindenkinek szar meccse, de nekem január óta nem ez az érzésem vele kapcsolatban. Benítez alatt is voltak szar meccsei, de ott nem a bizonytalanság és a lámpaláz miatt, hanem mert egyszerűen szar napja volt.
Most nem ezt érzem. Szar, mert izgul.
Most nem ezt érzem. Szar, mert izgul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem sem rossz. Legalábbis nem annyira, mint amennyire leírják páran. Inkább azt érzem, hogy mindenki beleszokott a jóba és azt várja, hogy csak tökéletesen játsszon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Első fél órában volt csak baj vele is, mint a csapattal. Pepe rosszabbul játszott, értelmetlen kilépegetések, 1 ütem lemaradásban volt sokszor. Remélem Varane kezd a City ellen is, mert ha Ramos kiugrik a védelemből, kell egy gyors játékos aki tartja Agüeroval a lépést. Ívelgetésektől nem kell tartani, alacsony elől a City.
- ___Samy___
Nem tetszett tegnap. Se. Nem tudom mi van vele, de anno mikor hozzá került a labda, egy percet nem izgultam. Most viszont annyira bizonytalanul mozog, hogy görcsben van a gyomrom, ha ő kapja a labdát. Zidane kinevezése gyakorlatilag csak nála fordult negatív irányba. Fejben egyértelműen nincs rendben, túlizgulja. Ezt nyáron mindenképp orvosolni kell.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A semmiből elő vett véve és letolt egy fullos meccset egy Villarrel ellen. Ramos is teljesen rendben volt, de Varane még Őt is kisegítette párszor! Császár, ennyi!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
A következő generációrol beszélek. Hogy addigra lesz más top védő, de az ő képességei mellé még a pontosság is párosulna, akkor abszolut a numero uno lehetne.
Szerintem anélkül is top. Főleg, hogy a többiek sokkal bénábbak előre játékban vagy semmivel sem jobbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K