Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 11:52

Egyetlen egy ok miatt nem akarom feltétlenül Benzema távozását, méghozzá azért, mert féltem a támadósor kényes egyensúlyát, amit egy Suarez ego vagy egy Falcao ego nagyon meg tudna bontani. Pláne, ha még jönne 1-2 rosszabb meccs is.
Erről beszélek.
Valóban talán nem Falcao lenne a legjobb választás a sérülése után, .
És erről.
a rosszabb napjain meg Morata szint (se).
Na, azért nem okoztál csalódást. :) Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor megye kettőbe nem raknám be...igen. A nagy Suarez idén az összes nagy meccs (90%-án) flop volt.

Nem lenne annyi, kb fele lenne a reális érték amit adni lehetne érte, ha 35-ért nem adják akkor hagyni kell. És akkor Moratat elsózni 10-ért aztán kijönne nekünk 25-be, ami nem is rossz.
60 millióért vették, évi 14 a nettója, szerinted adni fogják?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 31., szombat 11:47

Én azért megértem Petit. Szar nézni, hogy Benzema 4-5 meccses hullámvasutakat tol minden évben. 4-5 jó meccs, majd elkényelmesedik, és 4-5 nagyon gyenge meccs. Benzema a jobb napjain Suarez és Aguero szint, a rosszabb napjain meg Morata szint (se).

Egyetlen egy ok miatt nem akarom feltétlenül Benzema távozását, méghozzá azért, mert féltem a támadósor kényes egyensúlyát, amit egy Suarez ego vagy egy Falcao ego nagyon meg tudna bontani. Pláne, ha még jönne 1-2 rosszabb meccs is.

Valóban talán nem Falcao lenne a legjobb választás a sérülése után, de mivel Pogba/ Kroos megszerzése után a csapat következő leggyengébb pontja talán Benzema, érdemes mérlegelni a lehetőségeket.

Jah és még valami. A BL győzelem tényével nem lettünk erősebb csapat. A gondok nem múltak el. Csak annyi történt, hogy bebizonyítottuk, amit sok más csapat is korábban, hogy nem kell tökéletes csapat a BL megnyeréséhez. De a BL győzelem után, ha van még hol erősíteni, akkor ott lehet és kell is. Értelmes keretek között persze.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 31., szombat 11:43

óriási vétel lenne vagy 70 millióért
Nem lenne annyi, kb fele lenne a reális érték amit adni lehetne érte, ha 35-ért nem adják akkor hagyni kell. És akkor Moratat elsózni 10-ért aztán kijönne nekünk 25-be, ami nem is rossz. Megtartani Benzemát, és kurva jók vagyunk elől, aztán eldöntik egymás közt, hogy ki a jobb.
Aztán ha ő nem akkor próbálkoznék egy Sturridge-el, mondjuk max 40-ért, van potenciál a gyerekbe, angol létére elég technikás, fasza lenne ő is.
Vagy ha ő sem akkor Alcacer, de valakit hozni kell, mert Morata sajnos lofütyit nem ér.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 31., szombat 11:21

Péter, ugorjunk neki mégegyszer :lol:
Felőlem eligazolhat Benzema, en Real drukker vagyok, csak az objektivitás nélküli hszek mellett nem tudok elmenni. Frissíteni kell a keretet, főleg most időszerű, amikor megszereztek azt amit évek óta üldöztek.
De amikor valaki beírja, igen Te, hogy jöjjön Falcao, akkor sírva röhögök. Tobb mint fel évig volt serult, plusz az acélos Monacóba edződött...óriási vétel lenne vagy 70 millióért :lol: Es igen, ezért kérdeztem hogy mitől lenne jobb Falcao. Mert nem azért kell valakit megvenni, mert 5 eve rúgott 30+ golt, hanem azért mert folyamatosan jo szezonokat hoz.
Te irtad hogy törekedni kell arra hogy a legjobbak legyenek itt. Tenyleg egy serult, pénzéhes jatekos lenne a legjobb nekunk?
Értelmes alternatíva kell, vagy az egész nem er ennyit.

@phys: egy jo tanács. Ne írd at, ha tőlem idézel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 31., szombat 4:03

hehe bár elég keményen szólt, a lényeget nagyon jól megragadta... Az emberi tényezők teljes figyelmen kívül hagyása, gépies (FIFA-s) elvárások... CR a dudás, Bale a másik de szerencsénk ,hogy ő csapatjátékos, alájátszik rendesen szépen kivárja a sorát,tudja ,hogy majd pár év múlva ő lép a helyére ha minden jól alakul, Benzema meg alájátszik mindkettőnek...ha egy Suarez kaliberű játékos jönne 2 dudás lenne aminek sosincs jó vége... Valóban nem lehet kijelenteni ,hogy ez Suarez-el vagy Falcao-al nem működne de minek kockáztatni amikor vannak most fontosabb dolgok...

Nem vagyok Benzema fan és nem is fogok a kardomba dőlni ,ha jön Suarez vagy Falcao, szurkolni fogok nekik is... egyszerűen egy bl győztes csapatot nagyon óvatosan kell megbolygatni,ha mondjuk címet akarsz védeni, nagyon nem mind1 melyik legó darabkát cseréled ki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 31., szombat 3:06

Provokáció? Az, hogy leírtad már számtalanszor, hogy mennyire életképtelen Benzema a futballpályán, de azért még odadobsz egy olyan mondatot, hogy "Most néztem meg az új Modric skill videót, Benzema még ott is rossz..."

Nekem annyi kérdésem van srácok, hogy mire fel ez a nagy vergődés? 1 hét nem telt még el! a BL győzelmünk óta, de már megy itt a köpködés, hogy Karim helyén bármilyen életképes csatár jó lenne. Persze, ez egy fórum, írhattok amit akartok (meg amennyit a moderátorok engedélyeznek), de azért tényleg ez a prioritás a nyári játékosmozgás során? Benzema kitakarítása?
Az a helyzet, hogy adott jelenleg a világ legjobb támadótriója. Remélem ezt elismeritek, ez adva van, most egyelőre ne menjünk bele, hogy ki, milyen mértékben. Megéri lapot húzni a 19-re? Érdemes vajon Suárezbe vagy Falcaoba belefektetni úgy súlyos euromilliókat, hogy még csak azt sem tudjuk, hogy Benzema helyén működne-e velük a trió, és vannak a csapatban olyan posztok, amelyekbe inkább megérné beleölni a tizenmilliókat?
Ti azt gondoljátok, hogy az uruguayi leigazolásával a gólmennyisége automatikusan hozzáadódik Bale és CR termeléséhez és felülírja Benzemáét? Ugyanúgy működne a trió? Tetszik vagy sem Karimot jelenleg mind CR, mind Bale elismeri, ki tudja, hogy egy új játékos érkeztével ugyanilyen lenne-e az összhang? A Liverpoolban a drága, jó Luis az alfahím, vajon mennyire elégedne meg azzal, hogy nemhogy a második, hanem rögtön a harmadik helyre csúszik vissza új csapatának támadóalakulatában? Tűrné, szépen, csöndben? Vagy esetleg öncélú futballt folytatna? Nem tudjuk. Megéri érte kidobni teszem azt 80 millió eurót, miközben Karimért kapunk 30-at? Szerintem nem. Azt is elfelejtitek, ami pár oldallal ezelőtt ki lett emelve: a nagy találkozókon rendre flop volt idén.
És itt van Falcao. Egy olyan játékos, aki túl van egy elég komoly sérülésen, akit szintén csak úgy láttunk focizni, mint a csapata vezérbikája. Én elismerem, Suárezhez hasonlóan kitűnő csatár, de tényleg ő kell nekünk? Aki 2, Atleticoban töltött év után inkább választja a pénzt, és elhúz egy olyan csapathoz, amelynek semmi esélye a komoly sikerekre?

"Azt az okfejtést meg hogy Suarez biztos nem passzolna ebbe a rendszerbe kicsit nonszensznek találom mivel egyetlen lejátszott perc nélkül ezt senki nem állíthatja"
"A BBC úgy is működne, ha BXC lenne, ahol X bármilyen életképes csatár, benzemát már lassan nem lehet idesorolni."
"azért vagyok képtelen belátni kedves revolver, mert ahogy te se, úgy én se láttam még mondjuk Falcaot vagy Suarezt a Real Madridban játszani, kezdőcsatárként, éveken keresztül. (Úgyhogy addig nem tudom ezt elfogadni, amíg nem látom valamelyiket Real mezben szaladgálni legalább 1-2 szezont.)"

Az a baj, hogy az okfejtéseitek eléggé teoretikusak, amelyet ti is elismertek, viszont akkor ismét megkérdezem: nagy ráfizetéssel megéri ekkorát kockáztatni? A világ legjobb trióját megbontani, pusztán mert Suárezről van szó? Még egyszer a tények röviden: Suárez jelenleg az alfahím a csapatában, nem volt extra terhelése a szezon során különösebben, és így vágta azt a rengeteg gólt, viszont a nagy meccseken idén rendre betlizett.

Summa summarum, szerintem a középpályát kell megerősíteni, utána érdemes csak a csatárkérdéssel foglalkozni: én elismerem, hogy Suárez a jobb, de 10-15 milliós ráfizetésnél többet(természetesen a Benzemából befolyó összegen felül) véleményem szerint nem ér meg. Pláne amilyen elszabadult összegeket lehetett olvasni a vételárát illetően.
Semmi újat nem írtam, oldalak óta ugyanazokat a köröket futjuk, csak sajnos a tényeket néhányan vagy nem értik vagy nem akarják érteni.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2014. május 31., szombat 2:00

Zsombor, meséld már el nekem, hogy mit értesz "nyílt provokáció" alatt, és ha azt az én hozzaszolasomban találtad meg, akkor mutasd is meg. Leírtam egy tényt, ti meg jöttök a fifaval meg a playstationnel holott biztos vagyok benne, hogy többet fifaztatok eletetekben, mint en. Sőt, abban is biztos vagyok, hogy a forumozok nagyobb reszenel tobbet focizom irl hetente. Ez a provokáció öreg, amikor ilyeneket írtok. Írtok itt mindent, hogy nem a gólok számítanak, de más mutatók se jobbak. Bocs, hogy néhol lemarad az ékezet, de telefonról irok.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 1:12

akkor mi a fasznak zajlik az élet itt, meg céronaldo topikjában napok óta?

takarodjon már mindenki lerészegedni vmi parkba, aztán hagyjatok nyugodtan várni a heat-pacers 6. meccset
Kép
Kép
Kép

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 1:06

olvasni kell ezt
nem kell.
tényleg a csatárkérdés a legnagyobb problémátok?
még mindig nem.

ez esetben viszont tényleg olvasni kellene még, illetve értelmezni az adott szöveget. :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 31., szombat 1:02

tényleg a csatárkérdés a legnagyobb problémátok?

takarodjatok már a gecibe, sok madárbalfasz :lol: :lol: :lol: :lol:

jöhet a warn, vagy ban, pont leszarom, de ez a sok kisköcsög felkúrja az agyam ilyenkor péntek este, ezen lovagolnak, olvasni kell ezt a sok fasságot, a sok fifa14-es, életében egy egyeneset a labdába rúgni nem tudó, ps meg xboxhuszár majomtól, akik több időt töltenek a facebookon, mint a való életben :lol:

kurvanagy okfejtéseitek vannak, ti aztán jól megmondjátok :lol:
Kép
Kép
Kép

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. május 31., szombat 1:00

Év közben (tavasz közepe, Barca meccs stb) reménykedtem hogy végre megtalálja önmagát,verte a gólokat ahogy kell, játékban is jó volt de megint csalódnom kellett és ismét csak időszakos fellángolásról beszélhetünk.Szerintem sajnos már (itt) soha nem fogja kinőni magát akkora játékossá mint amire amúgy képességei predesztinálnák.Nyáron valóban a középpálya megerősítése élvez prioritást, de abszolút egyetértek Petivel, hogy ha módunkban áll egy jobb csatárt venni (én Suarezt tartom jobb opciónak) akkor csapjunk le a kínálkozó lehetőségre.Azt hiszem Benzema mindenfajta támogatást megkapott hogy naggyá lehessen.Itt játszik 2009 óta, megkapta mentornak honfitársát, eladtuk mellőle egyetlen vetélytársát, az edzők is megadták neki a maximális bizalmat ennél több lehetőséget szerintem nem sok ember kap egy Real Madridban...

Azt az okfejtést meg hogy Suarez biztos nem passzolna ebbe a rendszerbe kicsit nonszensznek találom mivel egyetlen lejátszott perc nélkül ezt senki nem állíthatja

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 31., szombat 0:51

Én egyébként nem akarom azt látni, ahogy CR meg Suarez egymástól veszik el a labdát amíg nem rúgtunk gólt.
de ez nem biztos, hogy így lenne...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 31., szombat 0:48

phys írta:Most néztem meg az új Modric skill videót, Benzema még ott is rossz...
Kaptam már warnt, tehát nem fogok beleszólni a vitába, pusztán egy kérdésem lenne: mi értelme a nyílt provokációnak?
Csak hehét tudom emlegetni: túl sokat fifáztatok gyerekek, irl ez teljesen máshogy működik.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. május 31., szombat 0:48

De akkor kit vegyünk? Ha elküldjük Benzemát akkor reálisan csak Suarez előrelépés, esetleg Agüero, de ő meg sérült állandóan..akkor inkább maradjon Karim. Jesé is tud ott játszani, ha muszáj. Én egyébként nem akarom azt látni, ahogy CR meg Suarez egymástól veszik el a labdát amíg nem rúgtunk gólt.

phys

HozzászólásSzerző: phys » 2014. május 31., szombat 0:38

Csak azt mindig elfelejtitek, hogy van itt egy Ronaldo, aki egymaga több gólt rúgott, mint Benzema és Bale együtt, és amilyen jó előkészítő, a BBC-ből még a gólpassza is neki a legkevesebb (mármint Benzemának). Ha nem lenne itt Ronaldo, már lehet nektek sem tetszene,hogy 1065 perc alatt rúg 1 gólt. De ígérem ez az utolsó, hogy leírom róla a véleményemet, remélem egyébként nem is lesz már miért őt "szidni", mert majd más csapat szurkolóinak fog a góljaival örömet okozni. Most néztem meg az új Modric skill videót, Benzema még ott is rossz...

pheco: Suarezzel nekem is ugyan ez a bajom, emberileg nem fér bele nekem.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 31., szombat 0:37

Én Suarez ellen vagyok és nem szeretném, ha leigazolnánk. Viszont ő is ugyanúgy visszajár labdákért. Sokszor félpályán kapja meg vagy szélre kihúzódva. Tehát elméletben ő is passzolna a játékunkba. Ugye a tiziket sem ő lövi a Poolban, tehát ezzel sem lenne problémája. Viszont emberileg olyan, amilyen nem igazán kell a Realba. Nulláról fog indulni, ha leigazoljuk nálam, de én nem hoznám. Falcao vagy Agüero lennének azok akiknek örülnék(mondjuk náluk meg a sérülések miatt lenne gázos a szitu), minden más esetben viszont kitartanék Benzema mellett és mögé hoznék egy életképesebb versenytársat.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. május 31., szombat 0:28

phys írta:A BBC úgy is működne, ha BXC lenne, ahol X bármilyen életképes csatár
nope, mivel Benzemanak pont azok az erősségei amellyel passzol egy ilyen támadóhármasba. rengeteget mozog vissza, kiveszi a részét az előkészítésekből stb stb... minek kell lejárni századszorra is ugyanazokat a köröket, nem is értem :roll:
phys írta: belerondítottam az idézetedbe (kiemelések tőlem)

ja, mert az ilyeneket el lehet felejteni, biztos azért javítottad múlt időre. :ike:

phys

HozzászólásSzerző: phys » 2014. május 31., szombat 0:11

Realista24 írta: De ilyet tudOTT:
https://www.youtube.com/watch?v=aaG2hbLOoi0
ilyet is TUDOTT:
https://www.youtube.com/watch?v=-AVv9N8VPXE
Puyol is tudTA hogy mi az a Karim hinta:
https://www.youtube.com/watch?v=XX500KL_ArU
bocsánat, belerondítottam az idézetedbe (kiemelések tőlem), de nem vagytok képesek meglátni, hogy idén mennyire flop.

phys

HozzászólásSzerző: phys » 2014. május 31., szombat 0:06

A BBC úgy is működne, ha BXC lenne, ahol X bármilyen életképes csatár, benzemát már lassan nem lehet idesorolni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 30., péntek 23:54

A BBC Európa legerősebb támadótriója #fact.

Miért kéne valamit megbontani ami működik? Középpályát kell rendberakni és hozni egy csatárt akire lehet számítani ha benzema sérült,Jesé meg majd megoldja a két vádló helyettesítését.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: