HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 31., szombat 3:06
Provokáció? Az, hogy leírtad már számtalanszor, hogy mennyire életképtelen Benzema a futballpályán, de azért még odadobsz egy olyan mondatot, hogy "Most néztem meg az új Modric skill videót, Benzema még ott is rossz..."
Nekem annyi kérdésem van srácok, hogy mire fel ez a nagy vergődés? 1 hét nem telt még el! a BL győzelmünk óta, de már megy itt a köpködés, hogy Karim helyén bármilyen életképes csatár jó lenne. Persze, ez egy fórum, írhattok amit akartok (meg amennyit a moderátorok engedélyeznek), de azért tényleg ez a prioritás a nyári játékosmozgás során? Benzema kitakarítása?
Az a helyzet, hogy adott jelenleg a világ legjobb támadótriója. Remélem ezt elismeritek, ez adva van, most egyelőre ne menjünk bele, hogy ki, milyen mértékben. Megéri lapot húzni a 19-re? Érdemes vajon Suárezbe vagy Falcaoba belefektetni úgy súlyos euromilliókat, hogy még csak azt sem tudjuk, hogy Benzema helyén működne-e velük a trió, és vannak a csapatban olyan posztok, amelyekbe inkább megérné beleölni a tizenmilliókat?
Ti azt gondoljátok, hogy az uruguayi leigazolásával a gólmennyisége automatikusan hozzáadódik Bale és CR termeléséhez és felülírja Benzemáét? Ugyanúgy működne a trió? Tetszik vagy sem Karimot jelenleg mind CR, mind Bale elismeri, ki tudja, hogy egy új játékos érkeztével ugyanilyen lenne-e az összhang? A Liverpoolban a drága, jó Luis az alfahím, vajon mennyire elégedne meg azzal, hogy nemhogy a második, hanem rögtön a harmadik helyre csúszik vissza új csapatának támadóalakulatában? Tűrné, szépen, csöndben? Vagy esetleg öncélú futballt folytatna? Nem tudjuk. Megéri érte kidobni teszem azt 80 millió eurót, miközben Karimért kapunk 30-at? Szerintem nem. Azt is elfelejtitek, ami pár oldallal ezelőtt ki lett emelve: a nagy találkozókon rendre flop volt idén.
És itt van Falcao. Egy olyan játékos, aki túl van egy elég komoly sérülésen, akit szintén csak úgy láttunk focizni, mint a csapata vezérbikája. Én elismerem, Suárezhez hasonlóan kitűnő csatár, de tényleg ő kell nekünk? Aki 2, Atleticoban töltött év után inkább választja a pénzt, és elhúz egy olyan csapathoz, amelynek semmi esélye a komoly sikerekre?
"Azt az okfejtést meg hogy Suarez biztos nem passzolna ebbe a rendszerbe kicsit nonszensznek találom mivel egyetlen lejátszott perc nélkül ezt senki nem állíthatja"
"A BBC úgy is működne, ha BXC lenne, ahol X bármilyen életképes csatár, benzemát már lassan nem lehet idesorolni."
"azért vagyok képtelen belátni kedves revolver, mert ahogy te se, úgy én se láttam még mondjuk Falcaot vagy Suarezt a Real Madridban játszani, kezdőcsatárként, éveken keresztül. (Úgyhogy addig nem tudom ezt elfogadni, amíg nem látom valamelyiket Real mezben szaladgálni legalább 1-2 szezont.)"
Az a baj, hogy az okfejtéseitek eléggé teoretikusak, amelyet ti is elismertek, viszont akkor ismét megkérdezem: nagy ráfizetéssel megéri ekkorát kockáztatni? A világ legjobb trióját megbontani, pusztán mert Suárezről van szó? Még egyszer a tények röviden: Suárez jelenleg az alfahím a csapatában, nem volt extra terhelése a szezon során különösebben, és így vágta azt a rengeteg gólt, viszont a nagy meccseken idén rendre betlizett.
Summa summarum, szerintem a középpályát kell megerősíteni, utána érdemes csak a csatárkérdéssel foglalkozni: én elismerem, hogy Suárez a jobb, de 10-15 milliós ráfizetésnél többet(természetesen a Benzemából befolyó összegen felül) véleményem szerint nem ér meg. Pláne amilyen elszabadult összegeket lehetett olvasni a vételárát illetően.
Semmi újat nem írtam, oldalak óta ugyanazokat a köröket futjuk, csak sajnos a tényeket néhányan vagy nem értik vagy nem akarják érteni.