Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Amúgy a miért nem pörög a BL topik kérdésre a válasz ott is kereshetõ, hogy nemigazán várom nagy lelkesedéssel ezt a mai meccset. A Chelsea is rossz formában van, de annyira nem érzem magunkban (fõleg CKMel) az erõt, hogy elõre tartok tõle hogy a #besztlíg haverok kárörvendõ üzijeitõl fog pittyegni végig a telefon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Végre.füst írta: Szia Peti, most ez a topik lett az első, örülünk?
Áhh, megpróbáltam.
Amúgy nincs sok elvárásom estére, egy kis Modric varázslatot szeretnék amin legeltethetem a szemem, de szerintem szenvedős lesz ez a mai, Cuortois lesz ma is a hősünk.
Végre.
Nyerünk 1-1re
- RealMadridFanatic
Bocs, közben belerondítottam a politikával, úgyhogy megpróbálom én is.füst írta: Szia Peti, most ez a topik lett az első, örülünk?
Áhh, megpróbáltam.
Amúgy nincs sok elvárásom estére, egy kis Modric varázslatot szeretnék amin legeltethetem a szemem, de szerintem szenvedős lesz ez a mai, Cuortois lesz ma is a hősünk.
Ki követi a Chelseat? Szerintem a tavalyi meccsünk óta nem láttam őket. Névsor alapján nem vagyok elájulva tőlük, ha nem CKM-mel mennénk nekik, hanem rakunk lendületet a közepére is, akkor meg tudjuk őket lepni.
Mondjuk nekem a Havertz, Pulisic, Jorginho-féle arcok közepesek. Legalábbis az elit szinten. Aztán könnyen lehet, hogy pofára esek, csapatként gondolom összerakta őket Tuchel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szia Peti, most ez a topik lett az első, örülünk?
Áhh, megpróbáltam.
Áhh, megpróbáltam.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Izgalmasabbá teszi de csak a visszavágót szerintem.ikarus93 írta:Ez igaz, viszont mikor két nagy csapat fut össze szerintem ez izgalmasabbá teszi a párharcot, hiszen 1 góllal többet kell rúgni valamelyik csapatnak vagy megy tizenegyesig, ahol van igazán dráma.dzsi91 írta:
Idegenbenlőtt gólok hiánya a kis csapatokat teljesen esélytelenné a nagyokat meg kényelmessé tette.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
A kenyelmesen eselytelen kategoriaba.Yazid írta:és ma este mi melyik kasztba fogunk tartozni?dzsi91 írta:
Idegenbenlőtt gólok hiánya a kis csapatokat teljesen esélytelenné a nagyokat meg kényelmessé tette.
- ikarus93
Ez igaz, viszont mikor két nagy csapat fut össze szerintem ez izgalmasabbá teszi a párharcot, hiszen 1 góllal többet kell rúgni valamelyik csapatnak vagy megy tizenegyesig, ahol van igazán dráma.dzsi91 írta:Idegenbenlőtt gólok hiánya a kis csapatokat teljesen esélytelenné a nagyokat meg kényelmessé tette.Pad'em írta: Azért ez az idei BL szezon eddig eléggé jó érv a Szuperliga mellett. Totál nihill mérkőzések, a PSG meccseinken kívül dögunalom az egész.
Na majd holnap.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
és ma este mi melyik kasztba fogunk tartozni?dzsi91 írta:Idegenbenlőtt gólok hiánya a kis csapatokat teljesen esélytelenné a nagyokat meg kényelmessé tette.Pad'em írta: Azért ez az idei BL szezon eddig eléggé jó érv a Szuperliga mellett. Totál nihill mérkőzések, a PSG meccseinken kívül dögunalom az egész.
Na majd holnap.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Idegenbenlőtt gólok hiánya a kis csapatokat teljesen esélytelenné a nagyokat meg kényelmessé tette.Pad'em írta: Azért ez az idei BL szezon eddig eléggé jó érv a Szuperliga mellett. Totál nihill mérkőzések, a PSG meccseinken kívül dögunalom az egész.
Na majd holnap.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Azért ez az idei BL szezon eddig eléggé jó érv a Szuperliga mellett. Totál nihill mérkőzések, a PSG meccseinken kívül dögunalom az egész.
Na majd holnap.
Na majd holnap.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ingyen se.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Fodenre nem megyünk rá a nyáron ?
Mbappe - Foden - Hakimi hármas pakk jöhet is.
Mbappe - Foden - Hakimi hármas pakk jöhet is.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Mester77
Kijjebb*ikarus93 írta: Atletico kicsit kilyebb jött megy is a szopo roller.
Nem birom Guardiolat, de ez az Atletico a foci megcsúfolása.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
ez a foden szepen lassan de biztosan kezd focistara hasonlitani. city nevelesbol.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ikarus93
Atletico kicsit kilyebb jött megy is a szopo roller.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
atletinek nem kell a labda, city meddo foleny. ilyenkor van az hogy a kiscsapat 1/1-gyel lehozza a meccset egy kontrabol es 0-1 a vege.
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fullimpotencia vilagi nullnullikarus93 írta: City jó napot fogott ki.
Kiváncsi vagyok meddig birja az Atletico tartani őket.
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
City jó napot fogott ki.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Chelseatől nem kell hanyatt esni, főleg az utóbbi időben.chronic írta: A mai és a holnapi bl meccsek megfogják mutatni,hogy mennyi is a különbség az angol élcsapatok és a spanyol élcsapatok között.
A city,pool,chelsea hármas modern felfogással játszik, már legfelül letámadnak és megölik az ellenfél játékát(igaz az atma nem is akar focizni), a két madrid ezekhez a csapatokhoz képest konzervatív szar focit játszik, meglátjuk.
én meg a véleményem róladzsi91 írta:Még mindig csak leírtam mi várható.Kerlon írta:
ez az a becsületes hozzáállás, amikor lesimáznak minket, mert nekünk jó az x és ne erőltessük már meg magunkat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K