OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Múlt héten vettem, román kaufland, akció nélkül 6,65 lej volt. (570 Ft)Realista24 írta: Barilla teszta, otthon Interspar alap ara 1049 Ft, akcios ara 734 Ft.
Barilla teszta Ausztria alap ara 1,99 euro, akcios ara 0,99 euro.
Pár hete tűnt fel, hogy Nagyváradon legalább háromszor annyi magyar rendszámú autóval találkozok, mint korábban. Múltkor a szalámis pultnál segítettem valakinek, mert nem nagyon boldogult. Előtte a grillcsirkénél.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Remy írta:Fürdeni én nem is akarnék ott a tengerben. Nem igazán vonz. Abu Dhabi jobban rához, főleg a Fast 7 miatt is. Meg hát F1 és társaik. Igazából engem az építészet, kultúra (itt mondjuk most a luxus) és a feeling érdekel mindig ahová megyek. Sokszor elég, ha csak sétálok és kész.realmadrid95 írta:
Dubajban tobb latvanyossagot megneztuk parommal, igazabol 1 nap alatt le lehet tudni egy jo szervezes utan. A tobbi napon unatkoznal. A tenger budos, piszkos es nagyon meleg nyilvan. Ott furdenek a koszos pakisztani munkasok. Az arak magasak, de nem veszesen. Masfelszerese, mint itthon, ugy kell szamolni. Ettermek pocsekok, gyors ettermek viszont sokkal jobbak, mint itthon. Meki bigmac isteni, tenyleg. Nem akartam proli lenni, hogy nem kostolom meg Dubaj sajatossagait, de egyszeruen olyan rossz fuszereket hasznalnak, hogy ehetetlen magyar gyomorral szerintem. Abu Dhabi sokkal gazdagabb orszag, ok “epitettek” Dubajt a rengeteg kolcsonnel. Ez megmutatkozik az epuleteken is azert, a turizmusa is sokkal jobban kezd kiepulni, szerintem 5 ev alatt meg is elozi Dubajt. Dubaj inkabb ertelmetlen hulyesegekkel probal kitunni, vilag legnagyobb plazaja, vilag legnagyobb akvariuma, vilag legnagyobb kijelzoje, vilag legmagasabb epulete. Persze eloben ezek is jo dolgok, kinek mi.
Amúgy néztem, hogy Omán elérhető onnan. Beutazáshoz sem kell semmi és Abu Dhabiból van olcsó wizzair repjegy is. Bahrein se lenne rossz onnan, de ott még covidozgatnak csúnyán...
Abu Dhabiban csinalnak scannelest a retinadrol es az arcodrol a repteren. Az arab angolnal nincs rosszabb, erthetetlenul beszelnek es fegyverrel hadonasznak kozben kiabalva. Annyit nem tudtak elmondani nekem, hogy a retinam azert nem eszleli, mert kontaktlencses vagyok, pedig ketszer is kerdeztem. Ez egy ora volt pluszba, igazabol csak ennyi negativum van, a pozitivum legalabb tizszer ennyi, csak gondoltam megemlitem, hogy ha egyszer kiutaznal, ne erjenek meglepetesek, mint engem ertek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fürdeni én nem is akarnék ott a tengerben. Nem igazán vonz. Abu Dhabi jobban rához, főleg a Fast 7 miatt is. Meg hát F1 és társaik. Igazából engem az építészet, kultúra (itt mondjuk most a luxus) és a feeling érdekel mindig ahová megyek. Sokszor elég, ha csak sétálok és kész.realmadrid95 írta:Remy írta:
Pont most tervezgetek egy jó Abu Dhabi - Dubai túrát. áram, gáz után olaj sem lesz már.
Dubajban tobb latvanyossagot megneztuk parommal, igazabol 1 nap alatt le lehet tudni egy jo szervezes utan. A tobbi napon unatkoznal. A tenger budos, piszkos es nagyon meleg nyilvan. Ott furdenek a koszos pakisztani munkasok. Az arak magasak, de nem veszesen. Masfelszerese, mint itthon, ugy kell szamolni. Ettermek pocsekok, gyors ettermek viszont sokkal jobbak, mint itthon. Meki bigmac isteni, tenyleg. Nem akartam proli lenni, hogy nem kostolom meg Dubaj sajatossagait, de egyszeruen olyan rossz fuszereket hasznalnak, hogy ehetetlen magyar gyomorral szerintem. Abu Dhabi sokkal gazdagabb orszag, ok “epitettek” Dubajt a rengeteg kolcsonnel. Ez megmutatkozik az epuleteken is azert, a turizmusa is sokkal jobban kezd kiepulni, szerintem 5 ev alatt meg is elozi Dubajt. Dubaj inkabb ertelmetlen hulyesegekkel probal kitunni, vilag legnagyobb plazaja, vilag legnagyobb akvariuma, vilag legnagyobb kijelzoje, vilag legmagasabb epulete. Persze eloben ezek is jo dolgok, kinek mi.
Amúgy néztem, hogy Omán elérhető onnan. Beutazáshoz sem kell semmi és Abu Dhabiból van olcsó wizzair repjegy is. Bahrein se lenne rossz onnan, de ott még covidozgatnak csúnyán...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Remy írta:Pont most tervezgetek egy jó Abu Dhabi - Dubai túrát. áram, gáz után olaj sem lesz már.realmadrid95 írta:
Fu, akkor sem mennek vissza, ha ok fizetnenek 750 ezret ejszakankent. 39 fokos ejszakak, 17 fokos boltok, gyogyszertarak… kielvezni sem lehet. Egyebkent Abu Dhabi sokkal szebb, ha valaki atruccanna Dubajbol.
Én megkérdeztem, de nem jött még válasz mail.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
en most kaptam meg a mailt nemreg. valaki erdeklodott naluk hogy mi az a kedvezmenyes ar? ha nem akkor visszairok nekik en nem problema
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont most tervezgetek egy jó Abu Dhabi - Dubai túrát. áram, gáz után olaj sem lesz már.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Egyszer foglaltam Dubaiban egy kiralyi lakosztalyt 750ezer per ejszaka helyett 25k-ert, es felajanlottak 10% kedvezmenyt az eredeti arbol
Fu, akkor sem mennek vissza, ha ok fizetnenek 750 ezret ejszakankent. 39 fokos ejszakak, 17 fokos boltok, gyogyszertarak… kielvezni sem lehet. Egyebkent Abu Dhabi sokkal szebb, ha valaki atruccanna Dubajbol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem vagyom oda egyaltalan, csak gondoltam kihasznalom, hatha....ott azert el tudtam volna lenni egy hetet.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Egyszer foglaltam Dubaiban egy kiralyi lakosztalyt 750ezer per ejszaka helyett 25k-ert, es felajanlottak 10% kedvezmenyt az eredeti arbol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Egyszer foglaltam Dubaiban egy kiralyi lakosztalyt 750ezer per ejszaka helyett 25k-ert, es felajanlottak 10% kedvezmenyt az eredeti arbol___Samy___ írta: Mondjuk legalabb korrektek, hogy kedvezo ajanlatot ajanlanak fel. Mashol meg ez sincs.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyszer foglaltam Dubaiban egy kiralyi lakosztalyt 750ezer per ejszaka helyett 25k-ert, es felajanlottak 10% kedvezmenyt az eredeti arbol___Samy___ írta: Mondjuk legalabb korrektek, hogy kedvezo ajanlatot ajanlanak fel. Mashol meg ez sincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Mondjuk legalabb korrektek, hogy kedvezo ajanlatot ajanlanak fel. Mashol meg ez sincs.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem Spambe rakta, bar gondolom nezted ott.gutihaz14 írta: nem tudom milyen sorrendet valasztottak a valaszmaileknel mert nekem meg semmi sem jott es ha jol sejtem en rendeltem itt meg a leghamarabb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem tudom milyen sorrendet valasztottak a valaszmaileknel mert nekem meg semmi sem jott es ha jol sejtem en rendeltem itt meg a leghamarabb
valamelyik univerzumban:
detto.El Sie7e írta: másnak is jött válasz a fehérvárszerszámtól?
Amennyiben szüksége van a termékre, kérem, hogy válasz email-be ezt jelezze felénk, és igyekezni fogunk egy kedvező ajánlatot biztosítani.
Dehát Brüssszel meg az orosz-ukrán háború miatt ilyen drága itthon minden!Realista24 írta: Barilla teszta, otthon Interspar alap ara 1049 Ft, akcios ara 734 Ft.
Barilla teszta Ausztria alap ara 1,99 euro, akcios ara 0,99 euro.
Átvette mind a kettőt, nemsokára jön a videó ahol nyomja a Van Damme terpeszt két hasító robotporszívón.
Háttérben egy kebab futár üldözi.
Háttérben egy kebab futár üldözi.
Tényleg átvetted? Vagy viccelsz?Realista24 írta: Nekem nem, en atvettem.
Ha lúd legyen kövér. Lássuk mit értenek a kedvező alattEl Sie7e írta: másnak is jött válasz a fehérvárszerszámtól?
Amennyiben szüksége van a termékre, kérem, hogy válasz email-be ezt jelezze felénk, és igyekezni fogunk egy kedvező ajánlatot biztosítani.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
És mi a kedvezőbb ajánlat? Elengedik a szállítási költséget?