Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Ma, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

CRonika7
Kedvenc játékosaid: CR7,Varane,Isco,Ramos,Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CRonika7 » 2013. augusztus 27., kedd 12:54

h3x0r írta:
Boky írta:vazzeg a fb-os özil poszt alatt annyi madár van, hogy azt se tudom melyikbe kössek bele :lol:
Nekem eddig ez a mai kedvencem:
ÉN MODRICOT KÜLDENÉM EL , TÚL SOK A KÖZÉPPÁLYÁS RÁADÁSUL MODRICNAK IGAZI HELYE SINCS, ÖZILLEL ÜTIK EGYMÁST
amikor xabi és illara is egészsége akkor sztem a kezdő közelébe nem fog kerülni, özil meg beférne egy tegnapihoz hasonló felállásba bale mellé, modric helyére meg van 3 labdabiztosabb és védekezőbb középpályásunk is (igaz most 2 sérült)
vegulis igaza van, Khedira tenyleg serult :mrgreen:
Alapszabály,h a facebookos kommenteknél a mondanó ellenkezője az igaz,tehát:
Modricot nem kell elküldeni,Modricnak megvan a megfelelő helye a középpályán,és nem ütik egymást Özillel. Amikor Xabi és Illara egészséges akkor is kezdő lesz,Özil nem fér be Bale mellé,és Modrictól az ég világon nincs egy se (nem hogy 3!) labdabiztosabb középpályás! És nem kettő sérült hanem 3,mint tudjuk Kaká is az,csak ő már 2009 óta az.
:mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 27., kedd 12:48

Boky írta:vazzeg a fb-os özil poszt alatt annyi madár van, hogy azt se tudom melyikbe kössek bele :lol:
Nekem eddig ez a mai kedvencem:
ÉN MODRICOT KÜLDENÉM EL , TÚL SOK A KÖZÉPPÁLYÁS RÁADÁSUL MODRICNAK IGAZI HELYE SINCS, ÖZILLEL ÜTIK EGYMÁST
amikor xabi és illara is egészsége akkor sztem a kezdő közelébe nem fog kerülni, özil meg beférne egy tegnapihoz hasonló felállásba bale mellé, modric helyére meg van 3 labdabiztosabb és védekezőbb középpályásunk is (igaz most 2 sérült)
vegulis igaza van, Khedira tenyleg serult :mrgreen:

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 27., kedd 12:48

A legfrissebb hírek szerint Gareth Bale nem volt hajlandó megjelenni a Tottenham edzésén, a játékos nagyon feldúlt, hogy továbbra sem hivatalos Madridba igazolása.
Tegnapi hírekre, miszerint jött egy másik ajánlat, szerintem Levy megint így akarta feljebb verni az árát, de Madridba tudják,hogy ő csak is ide akar igazolni.

Angol hírek szerint az Arsenal 70 millió eurót kínál Özil+Di Maria pakkért.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. augusztus 27., kedd 12:52-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 27., kedd 12:03

Realista24 írta:Nincs annál nagyobb móka :lol:
A cikkek alattiak is megérnek egy misét, de ami a postok alatt van, az már extrém önkínzás.
Azt hiszem sikerült meggyőznötök,be is lájkoltam az oldalt. :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 27., kedd 12:03

Első szabály...ne az fb kommentekből akarj okos lenni, kb 5 perc után (már ha addig bírod) falnak futsz. Már a kapusok körüli feszkó is csak a médiában van szerintem. Az, hogy 10 percenként Ikert mutatták tegnap is, nevetséges. Ha minden magára valamennyire adó madridista támogatná Carlo döntéseit, csak nevetni kéne az egészen.
Baromira keménykezű és tökös edzőnk van (már hogy a csapaté :D ), nem fogja hagyni ezeket a széthúzásokat.
CR-Bale párosból nem lesz semmi probléma, hiszen sokszor olyan a játék mintha a pálya bal oldalra lejtene, nem nehéz kivédekezni.
Az meg már mi hogy 3 játékost el akarnak adni...valaki megint részegen írt egy cikket :shutup:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 11:49

Nincs annál nagyobb móka :lol:
A cikkek alattiak is megérnek egy misét, de ami a postok alatt van, az már extrém önkínzás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 27., kedd 11:48

Nem kötelező olvasni a kommenteket, itt kell megvitatni (bár néha én is belenézek) :mrgreen:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. augusztus 27., kedd 11:28

vazzeg a fb-os özil poszt alatt annyi madár van, hogy azt se tudom melyikbe kössek bele :lol:
lehet unlikeolom a fb paget mert csak fájdalmat okoz ezt a sok kefírt olvasni :lol:

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 27., kedd 11:13

Kicsit kezdem úgy érezni már Madridban se tudják hol állnak épp. 4 nap van az átigazolási szezonból de Balet már kb két hete "bármelyik pillanatban bejelenthetik" (ha annyi százasom lenne ahányszor ezt láttam leírva... :/ ) ,Siqueira gondolom Coantrao függvénye aki már 2 hónapja távozna de nem talált még egy épkézláb klubbot magának, Di Maria távozása gondolom Baleen áll vagy bukik, de kiváncsi vagyok mi lesz ha Bale 31.-én ír alá... És akkor még Özilről (ahol szerintem tök kacsa a MU szerződése) vagy Benzemáról még nem is beszéltünk. Olyan mint ha az egész nagy cserebere Baleen múlna! Mindenesetre káosznak tűnik így az olvasottak alapján. Nem vagyok messze tőle hogy legközelebb csak szept. 1 után látogassak az oldalra :| :/

Még ezt a Mickey Thomas nyilatkozatot is simán el tudom képzelni és nincs meg a pénzünk Balera ezért alkudozunk a végsőkig!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 27., kedd 9:27

Picit akadoznak? Az AS és az angolok szerint konkrétan Levy őrjöng (a kiszivárogtatott hírek; a spanyolok túlzott magabiztossága, "arroganciája"; a mez mizéria; a bemutató terem állványos bulija; valamint Perez Marbella-s villámlátogatása miatt) és jelenleg is blokkolja a transzfert --> vélhetően további milliókat akar még kicsikarni, ugyanis a spanyolokkal ellentétben az angolok szerint csupán egy kezdetleges megállapodás köttetett a játékos eladásáról, de számos részlet továbbra sem tisztázott még; így a tárgyalások ugyan nem szakadtak meg, de Levy diktálja a tempót és rajta áll vagy bukik minden.
ha a kis horgasnak jó, ha bale egész évben nem játszik vagy csak takarékon és emiatt a felére esik az ára, ráadásul mezt sem ad már el a neve, akkor őrjöngjön a kis faccopó :lol:
kutyát nem érdekel mit vergődik össze, 31-én a mienk lesz bale, nem ő diktál, hanem a pénz.
Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 27., kedd 9:18

Szerintem egyszerűen az a baj, hogy CR-nek nem fekszik ez a játékrendszer. sok kis passz, kreatív megoldások.....
Ettől még elég messze vagyunk és igen keveset láttunk belőle. Itt szept. 2 után sanszosan egy új előszezon indul a már végleges kerettel (a távozók nélkül és az esetlegesen újonnan érkezők /Bale, Siqueira/, valamint a visszatérőkkel együtt /Varane, Xabi, Illarra/)!
“Az üzlet lezárult múlt szerdán az elnöki irodában. Egy kicsit akadoznak a dolgok bizonyos emberek szavai miatt. Bale 90 millió euróba került, és vasárnap délben fog debütálni, ahol pár percet fog kapni a Bilbao ellen” – írja a Punto Pelota egyik munkatársa.
Picit akadoznak? Az AS és az angolok szerint konkrétan Levy őrjöng (a kiszivárogtatott hírek; a spanyolok túlzott magabiztossága, "arroganciája"; a mez mizéria; a bemutató terem állványos bulija; valamint Perez Marbella-s villámlátogatása miatt) és jelenleg is blokkolja a transzfert --> vélhetően további milliókat akar még kicsikarni, ugyanis a spanyolokkal ellentétben az angolok szerint csupán egy kezdetleges megállapodás köttetett a játékos eladásáról, de számos részlet továbbra sem tisztázott még; így a tárgyalások ugyan nem szakadtak meg, de Levy diktálja a tempót és rajta áll vagy bukik minden.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 27., kedd 8:50

Egyszerűen a lendület és a kontra fociban érzi otthonosan magát,és hogy ha mindenki Őt keresi. Ancselótti elképzelése pedig nem a kontra foci. Én azt mondom, hogy Cé-nek nem fog ez feküdni ez a játékstílus és ebből lesznek gondok. Eligazolás, boldogtalanság.....és még ki tudja majd mi.
akkor szevasz.
boldogtalan :lol:
szegény. :lol:
jön egy lucas és egészséges, kiegyensúlyozott focink lesz, semmivel se leszünk gyengébbek.
senki se pótolhatatlan, lásd kapusposzt.
Kép
Kép
Kép

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. augusztus 27., kedd 8:48

Ronaldonak hogy fog ízleni,hogy majd nem mindenki őt keresi,mert lesz ott más is.
Mai meccsen is kb mindenki neki akart passzolni.
Szerintem egyszerűen az a baj, hogy CR-nek nem fekszik ez a játékrendszer. sok kis passz, kreatív megoldások.....
Egyszerűen a lendület és a kontra fociban érzi otthonosan magát,és hogy ha mindenki Őt keresi. Ancselótti elképzelése pedig nem a kontra foci. Én azt mondom, hogy Cé-nek nem fog ez feküdni ez a játékstílus és ebből lesznek gondok. Eligazolás, boldogtalanság.....és még ki tudja majd mi.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 8:42

"A Daily Mail szerint a Real Madrid szeretné eladni a Benzema, Di María, Özil triót, akiket Gareth Bale és Luis Suarez leigazolásával pótolnának. Az Arsenal mind a három játékos iránt mutat érdeklődést."

Azért nem szívbajosak ezek az angol firkászok :lol: :lol:
Siqueira-ról várnék valami hírt, mert elvileg tegnap volt a megbeszélés... Bale üggyel kapcsolatba meg addig szerintem semmi nem lesz ameddig nem lesz hivatalos Lamela...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 8:17

A Punto Pelota, Bale ügyével kapcsolatban lehozott ma 1 cikket, hogy szerdán lesz a bemutatás és 90 millás a vételár nem 100...
Realista megelőzött :D

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. augusztus 27., kedd 2:46

Nem, nem konkrétan neked szólt, inkább általában azoknak akik már abból is hosszútávú következtetéseket vonnak le, hogy "aszott fejjel" ül a cserepadon, és ezt néha bevágja a rendező. Még mindig nem világos, hogy mit is kellene csinálnia, hogy mindenki elégedetten csettintsen, de azt hiszem, hogy ilyen nem igazán fog előfordulni. Például, amikor a tavalyi szezon végén lenyilatkozta néhányszor, hogy "az edző döntése, hogy a padon ül, és meg fog küzdeni a helyéért", az sem tetszett pár embernek, de már meg nem mondom, hogy miért.
Press véleményét viszont adom, tényleg ilyen nevetséges mértéket kezd ölteni ez a .... nem is tudom már, hogy minek nevezzem. Akármi is ez, de a legapróbb köze sincsen az egészséges versenyhelyzethez. De nyilván ennek is egy bizonyos személy az oka, mert csak. :angry:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 27., kedd 2:44

Nem tudom nekem Casillas olyannak tűnik kicsit,mintha nem is nagyon bánná,hogy kispados.Kicsit olyan mintha belefáradt volna már az eddigi karrierébe.Egyáltalán nem úgy ül ott mint aki duzzog.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 27., kedd 2:24

Nem tudom, hogy nekem írtad-e, de én pont, hogy nem a 20 másodperces Moratas bevágásra gondoltam. Inkább a Betis elleni összecsapásra utaltam, de Mou idején is ilyen aszott fejjel ült a padon. De mint írtam, én megértem, hogy szomorú, de csak emiatt nem raknám be a kezdőbe. A sajtónyilatkozatos inzultálós dolgot nem értem, én semmi ilyet nem írtam. Hasonló nyilatkozatot meg tett, amikor már kb. fix volt, hogy Mou elhagyja a csapatot, meg talán akkor még a BL-ben is álltunk.

" Iker sem hülye, hogy annak a klubnak a hírnevét direkt rombolja, amelyikért gyerekkora óta él-hal."

Persze hogy nem. Tavaly azért így is sikerült pár csapaton belüli infót kiszivárogtatnia a médiában dolgozó nőjének, de persze erről sem ő tehet, mert hát megbízott az asszonyban és csak egy pohár tej és keksz mellett beszélték meg a munkabeli nehézségeket. Kicsit sem volt stresszes az az időszak a Realnak és Mourinhonak, de attól még persze élhet meg halhat a klubbért, de nem szégyen elismerni ha valaki nem olyan szent, mint a mez. :)
But he is a good boy...

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. augusztus 27., kedd 2:10

Könyörgöm, ejtsük már ezt a kispados drámázást... Nem tudom, hogy páran még mit láttok bele abba 20 másodpercbe, ahogy csücsült a padon Morata mellett, de én kb pont ennyit láttam. Mi vele a probléma, a baj, hogy ezen kell lovagolni? Mit vártok, egy Hala Diego feliratú molinóval ordítsa túl a szurkolókat?
Amúgy hasonló nyilatkozatokat emlékezetem szerint tett, nem is egyet, nem rémlik, hogy bárkit sajtónyilatkozatban támadott, inzultált volna.
Ezért utálom ezeket a bevágásokat meccsen, mert bevágják 2 mp-re azután, hogy Lopez nem tudja eldönteni, hogy megfogja-e a labdát vagy sem, és máris kész pár ember fejében "az igazság", és tudják, hogy mind a 90 perc alatt mit gondolt vagy mondott a kispadon. Az az apróság már nem számít, hogy 20 mp-et ha mutatták összesen.
Bocs a kitörésért, de már baromi fárasztó és unalmas a sok :cens: -t olvasni. Iker sem hülye, hogy annak a klubnak a hírnevét direkt rombolja, amelyikért gyerekkora óta él-hal. Magát is nyilván direkt szivatja ezzel a mostani cirkusszal, ami Lopezt és őt is kikészítheti morálisan.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 27., kedd 1:54

El Unico írta:
Hát ez pont nem tőle vártam. Nagyon korrekt kis nyilatkozat. Remélem sok madridista fülébe eljut ez,és lenyugszanak végre.
Mondjuk ő már tavaly is kimondta, hogy mi a véleménye a Mou - Iker féle párbajról. És ami a legszomorúbb, hogy Ikernek kellene most egy hasonló nyilatkozatot adnia és nem Arbeloanak. Iker a csapatkapitányunk, és szégyennek tartom, hogy a csapat körüli botrányok középpontjában a csapatkapitányunk áll. Teljesen mindegy, hogy akarja-e ezt a hisztit vagy sem, sokkal korrektebb lenne, ha befogná a szurkolók száját és elmondaná nekik, hogy minden az edző kezében van, támogatom Diegot, de harcolni fogok a helyemért. És pont. Azonban ez a nagy titkolózás, meg drámai arcjátékok a kispadkörül eléggé mesterkélt és bár biztosan nagyon bántja, hogy nem játszik, itt nem csak a játékpercek hiányáról van szó, hanem az egóról is. Akármennyire is hihetetlen, még mindig nem a csapat van a játékosokért, hanem a játékosok vannak a csapatért.
But he is a good boy...

Vissza: