Realista24 írta:Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportívó ellen.
Perez nem hülye, a Deportivo elleni meccset úgy kötötték le hogy az összes belépő a deport illeti, viszont a TV közvetítési jogok a Realt illetik. Namármost eddig 0 jogot adtak el a TV csatornáknak, gondolom kivártak. Ha akkor debütálna Bale, feltételezem nem kicsit ugrana meg a közvetítési díj amit eladhatnak majd több TV csatornának is.
~€3,5m egy hazai meccs közvetítési díja (Deloitte szerint), egy debütálás - bár barátságos - ennél több is lehet. Gyakorlatilag Bale máris elkezdte visszafizetni az árát!
Nem rossz gondolatmenet, de én azokkal a hírekkel vagyok egy véleményen, amik szerint a hétvégi, deles meccsen fog kezdeni, amit az egész távol-kelet nézni fog.
Én is nagyon meg lennék lepve, ha csütörtökön debütálna, de attól még a közvetítési jogok fel fognak emelkedni az égig, ha Balet holnap bejelentjük. Én is valószínűbbnek tartom a hétvégi debütálást.
pheco írta:Matt009 írta:de akkor hozzunk egy Suarezt és Siquerat a 3as helyére, és készek is vagyunk.
Viszont ebben az esetben Moratat is kölcsön kellene adni. Félek, hogy a túl nagy mozgolódás tönkreteszi azt, amit az előszezonban elkezdett felépíteni a csapat. Ha Bale jön, akkor eladnám DM-et plusz, ha Coentrao tényleg elmegy akkor jöhet Siquera és ennyi, több változtatás nem kell szerintem.
Én már régóta nyavalygok egy csatárért, úgyhogy én belevágnék ebbe a dologba. Egy szem Morata cserével nekivágni a szezonnak, nagyon nem megfontoltságra utal. De szerintem Suarez nem fog jönni. Már nem.
Amúgy meg a nyáron felépített dolgot nem Suarez fogja szétbarmolni, hanem pont, hogy Bale. Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje. Bale érkezésével viszont Jesé megszívta, mert nem fog sokat játszani. Az ő helyein CR és Bale horgonyoznak plusz még egy DM/Özil is előtte lesz a sorban, ami nem épp szerencsés.