Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Ma, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 26., hétfő 16:19

Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
Ha Modric leserul, akkor Illarra all be helyette.
Ha Isco leserul, akkogy vagy Modric lep egyel feljebb, Illarra pedig Modric helyere vagy Di Maria all be Isco helyett. (utobbit az eloszezonban is probalta a Don)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 26., hétfő 16:01

Daffius írta:
Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
De van. 1) Kaka (sajnos) és 2) Modric is tud ott játszani ha szükséges (hátul úgyis telt ház van).

Ettől függetlenül szomorú lennék ha elmenne Özil.
Hát igen, csak Kaká nem opció... Vele nem szabad számolni.

Modric meg hátul jobb, mint tavaly, nagyon hasznosan, nagyon jól játszik, így már ér 40 misit, és ő a legjobb emberünk hátra. Számomra Xabi nagyon nem opció. Illara meg egy bazi nagy kérdőjel. Modric a tuti, maradjon is ott. Jövőre tiplizik Xabi, Illara meg marad cserének.

AmonRe

HozzászólásSzerző: AmonRe » 2013. augusztus 26., hétfő 15:39

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ID=HP_HN_1

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 26., hétfő 15:15

Rabiosa írta:Olvastam egy hírt, miszerint a Chelsea kölcsön adhatja Matát erre a szezonra az Atléticonak..
Real nevelés, + szerintem a Chelsea 2. legjobbja Hazard mögött, tehát kacsa. :)
Csak mourinho miatt merült fel egyáltalán, hogy Matára nem számítanának mindenhol megtalálja az áldozatait de ezt csak pletykának tartom...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 26., hétfő 15:15

Rabiosa írta:Olvastam egy hírt, miszerint a Chelsea kölcsön adhatja Matát erre a szezonra az Atléticonak..
Inkabb ugy volt, hogy az Atletico szeretne kolcson venni.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. augusztus 26., hétfő 15:13

Olvastam egy hírt, miszerint a Chelsea kölcsön adhatja Matát erre a szezonra az Atléticonak..

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 26., hétfő 14:37

hugo írta:
Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat
Mindenesetre komoly a titkolózás. Szinte minden sportlap más történettel jön ki, közben áll az emelvény, a Real részéről sem beszél senki. Simán benne van, hogy Levy az utolsó percig kivár, vagy visszadobja a 99 milkós ajánlatot, mert ő százat akar.
Pedig jó lenne lezárni az ügyet, még akkor is, ha negatív a válasz, mert akkor meg hozzunk egy tökös kilencest!

Elvileg már minden le van zárva. Legalábbis az újságok ezt írták. Nem lesz rekordösszeg sem. Ma írták alá a papírokat.
Ha a Spurs bejelenti az igazolásokat akkor utána mi is be fogjuk Bale-t.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 14:21

Realista24 írta:Majd egyszer, ha hivatalos lett Bale.
Kóstolgatsz :box: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 14:06

De van. 1) Kaka (sajnos) és 2) Modric is tud ott játszani ha szükséges (hátul úgyis telt ház van).

Ettől függetlenül szomorú lennék ha elmenne Özil.

hugo
Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 26., hétfő 14:03

Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat
Mindenesetre komoly a titkolózás. Szinte minden sportlap más történettel jön ki, közben áll az emelvény, a Real részéről sem beszél senki. Simán benne van, hogy Levy az utolsó percig kivár, vagy visszadobja a 99 milkós ajánlatot, mert ő százat akar.
Pedig jó lenne lezárni az ügyet, még akkor is, ha negatív a válasz, mert akkor meg hozzunk egy tökös kilencest!
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:44

De erről van már valamilyen biztos forrás? Mert az, hogy az MU úgy gondolja, hogy a német kirekesztetté válik Bale érkezésével és ezért bepróbálkoznak az egy dolog. Én viszont a pletykákon kívül nem hallottam olyen híreket, hogy Özil távozni szeretne. Ilyen alapon Casillas is már a Barca felé kacsingat. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:36

Mikor tart Pérez sajtótájékoztatót?
Majd egyszer, ha hivatalos lett Bale.
Amúgy meg a nyáron felépített dolgot nem Suarez fogja szétbarmolni, hanem pont, hogy Bale. Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje. Bale érkezésével viszont Jesé megszívta, mert nem fog sokat játszani. Az ő helyein CR és Bale horgonyoznak plusz még egy DM/Özil is előtte lesz a sorban, ami nem épp szerencsés.
Valahogy így. Érdekes lesz a szezon, vb éve jön, mindenki játszani akar, ráadásul muszáj lesz jól. Remélem pozitívan fog hatni a történet mindenkire.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 13:34

Realista24 írta:Pérez sajtótájékoztatójára leszek majd kíváncsi.
Mikor tart Pérez sajtótájékoztatót?
Realista24 írta:Bale csak a Realban akar játszani.
ééééés itt a lényeg :)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:31

Realista24 írta:
Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportívó ellen.

Perez nem hülye, a Deportivo elleni meccset úgy kötötték le hogy az összes belépő a deport illeti, viszont a TV közvetítési jogok a Realt illetik. Namármost eddig 0 jogot adtak el a TV csatornáknak, gondolom kivártak. Ha akkor debütálna Bale, feltételezem nem kicsit ugrana meg a közvetítési díj amit eladhatnak majd több TV csatornának is.

~€3,5m egy hazai meccs közvetítési díja (Deloitte szerint), egy debütálás - bár barátságos - ennél több is lehet. Gyakorlatilag Bale máris elkezdte visszafizetni az árát!
Nem rossz gondolatmenet, de én azokkal a hírekkel vagyok egy véleményen, amik szerint a hétvégi, deles meccsen fog kezdeni, amit az egész távol-kelet nézni fog.
Én is nagyon meg lennék lepve, ha csütörtökön debütálna, de attól még a közvetítési jogok fel fognak emelkedni az égig, ha Balet holnap bejelentjük. Én is valószínűbbnek tartom a hétvégi debütálást.
pheco írta:
Matt009 írta:de akkor hozzunk egy Suarezt és Siquerat a 3as helyére, és készek is vagyunk.
Viszont ebben az esetben Moratat is kölcsön kellene adni. Félek, hogy a túl nagy mozgolódás tönkreteszi azt, amit az előszezonban elkezdett felépíteni a csapat. Ha Bale jön, akkor eladnám DM-et plusz, ha Coentrao tényleg elmegy akkor jöhet Siquera és ennyi, több változtatás nem kell szerintem.
Én már régóta nyavalygok egy csatárért, úgyhogy én belevágnék ebbe a dologba. Egy szem Morata cserével nekivágni a szezonnak, nagyon nem megfontoltságra utal. De szerintem Suarez nem fog jönni. Már nem.

Amúgy meg a nyáron felépített dolgot nem Suarez fogja szétbarmolni, hanem pont, hogy Bale. Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje. Bale érkezésével viszont Jesé megszívta, mert nem fog sokat játszani. Az ő helyein CR és Bale horgonyoznak plusz még egy DM/Özil is előtte lesz a sorban, ami nem épp szerencsés.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:31

Akár túl is licitálhatnak minket. Bale csak a Realban akar játszani.
Meg amúgy is kacsa a "másik" csapat érdeklődése, ennél lehettek volna kreatívabbak is.
Pérez sajtótájékoztatójára leszek majd kíváncsi.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Daffius
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 13:28

madridronie írta:Egyelőre az angolok az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak és a Sky Sports szerint a Tottenham asztalán hever egy másik ajánlat is (vagy több is hevert), ők a MU.-ra tippelnek, emellett véleményük szerint a játékos ma visszatér Londoba, hozzátéve és annak ellenére, hogy még mindig a Real Madrid tűnik a legnagyobb favoritnak, illetve a legesélyesebb befutónak.
Szinte kizártnak tartom hogy egy másik angol csapatnak eladnák, hacsak nem licitálták durván túl a Realt. Annak meg azért lássuk be kicsi a valószínűsége, ha tényleg annyit ajánlottunk amennyit ír a sajtó.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:19

angol csapatok közül mindig szimpatikus volt a spurs, de ezek után már nagyon nem :cens:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 26., hétfő 13:14

Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportívó ellen.

Perez nem hülye, a Deportivo elleni meccset úgy kötötték le hogy az összes belépő a deport illeti, viszont a TV közvetítési jogok a Realt illetik. Namármost eddig 0 jogot adtak el a TV csatornáknak, gondolom kivártak. Ha akkor debütálna Bale, feltételezem nem kicsit ugrana meg a közvetítési díj amit eladhatnak majd több TV csatornának is.
Egyelőre az angolok az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak és a Sky Sports szerint a Tottenham asztalán hever egy másik ajánlat is (vagy több is hevert), ők a MU.-ra tippelnek, emellett véleményük szerint a játékos ma visszatér Londoba, hozzátéve és annak ellenére, hogy még mindig a Real Madrid tűnik a legnagyobb favoritnak, illetve a legesélyesebb befutónak.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 12:35

Realista24 írta:de én azokkal a hírekkel vagyok egy véleményen, amik szerint a hétvégi, deles meccsen fog kezdeni, amit az egész távol-kelet nézni fog.
Meglepne, ha kezdő lenne... :hmmm: Inkább arra tippelek, hogy a második félidőben becserélik, de lehet nektek lesz igazatok. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 12:19

~€3,5m egy hazai meccs közvetítési díja (Deloitte szerint), egy debütálás - bár barátságos - ennél több is lehet. Gyakorlatilag Bale máris elkezdte visszafizetni az árát!
Nem rossz gondolatmenet, de én azokkal a hírekkel vagyok egy véleményen, amik szerint a hétvégi, deles meccsen fog kezdeni, amit az egész távol-kelet nézni fog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: