Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Bocs a dupláért, de a másik meg ami eszembe jutott most:
Többször olvastam hogy dobálóztok itt számokkal a gólokat illetően személyekre elosztva.
- Cr 40+, Benz 25-30, Bale(?) 30 ... stb. Ennek sincs sok lényege, mert ha minden meccset 1-0-ra nyerünk és meglesz a 10. akkor kb. senkit nem fog érdekelni h ki mennyit lőtt, de egyébként sem kell elvárni 500 gólt egy idényen belül a csapattól szerintem.
Többször olvastam hogy dobálóztok itt számokkal a gólokat illetően személyekre elosztva.
- Cr 40+, Benz 25-30, Bale(?) 30 ... stb. Ennek sincs sok lényege, mert ha minden meccset 1-0-ra nyerünk és meglesz a 10. akkor kb. senkit nem fog érdekelni h ki mennyit lőtt, de egyébként sem kell elvárni 500 gólt egy idényen belül a csapattól szerintem.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát mer ez a fórum arról szól,hogy kulturáltan vitatkozzunk(már amikor )ezekről a dolgokról...Egyébként meg nem is értem hogy ezeken a dolgokon miért rágódnak annyit néhányan h pl. Benz megérdemel-e még 1 esélyt vagy nem..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Egyébként meg nem is értem hogy ezeken a dolgokon miért rágódnak annyit néhányan h pl. Benz megérdemel-e még 1 esélyt vagy nem..
Majd Carletto eldönti, de egyébként most komolyan, azt valaki reálisnak hiszi hogy majd Morata haverunk lesz a fix kezdő Karim meg elüldögél a padon?
Azzal hogy Higu lépett kb. eldőlt h idén Benz lesz a kezdő csatár. (és ki lett jelentve h nem lesz csatár igazolva)
Majd Carletto eldönti, de egyébként most komolyan, azt valaki reálisnak hiszi hogy majd Morata haverunk lesz a fix kezdő Karim meg elüldögél a padon?
Azzal hogy Higu lépett kb. eldőlt h idén Benz lesz a kezdő csatár. (és ki lett jelentve h nem lesz csatár igazolva)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát igen....Ilyenek vagyunk mi madridisták...Sőt, adjuk még el CR-t is, mert úgyis jön Bale
Aztán ha a walesinek ne aggy isten lesz két rossz meccse,megy majd a hörgés,hogy mi a f nak fizettünk érte ennyit...(akinek nem inge,nem veszi,de lesznek olyanok)
Habár Balenek nem lesz rossz meccse,elírtam sry...
Benzemanak meg kell adni az esélyt,ahogy már többször írtam,de amúgy azt alig olvastam valakitől,hogy az első bajnokin gólt szerzett...vagy nemtom,mesterhármast kellett volna neki vernie?
De bezzeg ha Özil adott volna egy gólpaszt,mi lett volna itt,anyám...
Na mind1,ha a franszia hozza az 1/1-es átlagot,akkor tőlem annyit lehet lesen,amennyit akar
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
most komolyan, miért kell átvenni a marcatól minden szennyet? Ennél csak jobb saját anyagokat tudnátok írni...szombat, 12:52: A Bernabéu Kaká ellen fordul
egyébként is nevetséges az egész, az első félidőben mindenki alapjáraton zümmögött (CR-el az élen), hogy ne homályosítsa el az ünnepeltet. Megérdemel minden kritikát a tag, de pont egy ilyen után felróni bármit bárkinek is?
Inkább arról olvasnék már egy cikket, mekkora sz@revő banda az egész madridi csürhe...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Özillel kéz a kézben most ők a slágerek!Én egyszerűen nem értem mi ez a nagy Karim-utálat az utóbbi időben...
Ribéry esetében a tárgyalóasztalig sem jutottak el a felek!Amúgy szerintem még egyáltalán nem biztos az egész, annó Ribéry se jött végül.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vegyük komolyan a hírt, ahogy az előzőeket is.Igaz, nem lenne előnyös belepiszkálni most a keretbe,egyetértek, de ez egy egész korrekt ajánlat, akárhogy is nézed
Karimért jött egy 35, aztán 40, aztán 46, és végül egy 53-as ajánlat. Egyikért sem adtuk el. Vedd le a 76ból, marad 23. Ennél még DM is többet ér. Illetve induljunk ki abból, hogy 53ért nem de valamivel többért elengednék Karimot, akkor még kevesebb maradna DM-re.
Összefoglalva; nem jó ajánlat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Ja, és akkor játszunk majd Moratával az egész szezonban, igaz a srác fénykorában jó ha megüt egy gyenge Higuaín szintet, de sebaj...Benzit és Di Mariat meg hülyék leszünk nem eladni 76 millióért :DD
Én egyszerűen nem értem mi ez a nagy Karim-utálat az utóbbi időben... Csak mert volt 1 meccse, ahol sokszor volt lesen? Egyébként elárulom, hogy az ilyen leshelyzeteknél nem feltétlen a csatár a hibás, ő csak elindul, a passznak kell jó ütemben jönnie, ha késő rakják oda, amikor már a védők mögé ért, akkor az sehol sem az ő hibája.
Ebben az évben én mindenképp megadnám még a franciának a lehetőséget, ha képességeinek megfelelően teljesít akkor nagyot nyerhetünk vele.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Talán ha konstans jó teljesítményt hoztál volna apukám...“Nagyon remélem, hogy játszani fogunk majd ellenük. Vicces lenne legyőzni őket. Mondom ezt úgy, hogy nincsenek bennem rossz érzések. Azért jöttem el, mert folyamatos játéklehetőséget akartam, és Madridban ez egyszerűen nem lehetséges” – nyilatkozta Higuaín.
Magán köszönheti.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Igaz, nem lenne előnyös belepiszkálni most a keretbe,egyetértek, de ez egy egész korrekt ajánlat, akárhogy is nézedRealista24 írta:Sőt, adjuk még el CR-t is, mert úgyis jön BaleBenzit és Di Mariat meg hülyék leszünk nem eladni 76 millióért :DD
Egyébként Jesé Benzi helyén játszana? Vagy CR-én?
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sőt, adjuk még el CR-t is, mert úgyis jön BaleBenzit és Di Mariat meg hülyék leszünk nem eladni 76 millióért :DD
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Üdv. Ritkán veszek részt a beszélgetésben, de most lenne egy fontos kérdésem. Bale nem játszott felkészülési meccseket, edzője szerint nincs erőnlétileg a csapattársai szintjén, satöbbi satöbbi. Ezek után is megérné rekordösszegért elhozni?
Amúgy szerintem még egyáltalán nem biztos az egész, annó Ribéry se jött végül.
Benzit és Di Mariat meg hülyék leszünk nem eladni 76 millióért :DD
Amúgy szerintem még egyáltalán nem biztos az egész, annó Ribéry se jött végül.
Benzit és Di Mariat meg hülyék leszünk nem eladni 76 millióért :DD
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
A Marca szerint Vecchi elégedettebb Diego teljesítményével,ezért véd ő.
Kérdés?
Évek óta erre vártunk,hogy ez legyen.Erre most meg háborog itt a nép.Tényleg nem kell elmenni sokáig,jó példa Raúl,aki a tegnapelőtti hozzászólások ellenére annyi ekét kapott itt(ott),mint Higuaín fénykorában.
Casillas-szal még messze nincs ekkora probléma,csak illik idejében észrevenni a jeleket,amit akkor nem tettünk,és be kell vallani,hogy meccsek mentek el Raúlon.
Kérdés?
Évek óta erre vártunk,hogy ez legyen.Erre most meg háborog itt a nép.Tényleg nem kell elmenni sokáig,jó példa Raúl,aki a tegnapelőtti hozzászólások ellenére annyi ekét kapott itt(ott),mint Higuaín fénykorában.
Casillas-szal még messze nincs ekkora probléma,csak illik idejében észrevenni a jeleket,amit akkor nem tettünk,és be kell vallani,hogy meccsek mentek el Raúlon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Talán értelmes ajánlat esetén meggondolandó lenne, de én idén nem nyúlnék hozzá személy szerint... Nálam egyedül Morata kakukktojás, de szerintem beugrósnak nem fognak hozni 40-50 milliókért csere csatárt így nem hiszem, hogy piszkálnák...NathanBarley írta:Őszintén szólva, Bale érkezésével Di Maria nem hiszem, hogy maradna... Több nagyobb klubcsapar érdeklődött iránta..
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Őszintén szólva, Bale érkezésével Di Maria nem hiszem, hogy maradna... Több nagyobb klubcsapar érdeklődött iránta..Géci írta:
Bale érkezése egyedül szerintem DM-nek szólhat... DM cserének tökéletes lesz + sérülés esetén... Isco cserje lesz Özil, Benzemáé pedig szerintem Jesé, mert nagyon úgy néz ki a hírekből olvasva, hogy Carló papának tetszik a fiatal ... Mindig azért sírtunk, hogy nincs minőségi cserepad. Na most nem szabad panaszkodni, mert régen volt ilyen nívós a keret. Jövőre hátha elvinnék Khedirát meg Kakát és nekem 1 árva szavam se lenne...
Még az sem lepne meg, ha az Arsenalban kötne ki
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Bale érkezése egyedül szerintem DM-nek szólhat... DM cserének tökéletes lesz + sérülés esetén... Isco cserje lesz Özil, Benzemáé pedig szerintem Jesé, mert nagyon úgy néz ki a hírekből olvasva, hogy Carló papának tetszik a fiatal ... Mindig azért sírtunk, hogy nincs minőségi cserepad. Na most nem szabad panaszkodni, mert régen volt ilyen nívós a keret. Jövőre hátha elvinnék Khedirát meg Kakát és nekem 1 árva szavam se lenne...wZoLee7 írta:szerintem DM, Isco és Jesé megoldanák a dolgot...kapásból 3 olyan játékos akik azért nem ügyetlenek és ha nem megy valakinek másikat teszünk oda
Amúgy állítólag szeptembertől Illarramnedi is Ancelotti rendelkezésére áll...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Erről nem tudni (az angol Sky Sports több forrása(ból) is megerősítette), mint ahogy arról sem, hogy ez csak egy szokásos előzetes orvosi volt vagy már a főpróba; ugyanakkor amíg a játékos nem írja alá a szerződését, addig bármi megtörténhet! Vélhetően a játékossal való egyeztetés, alkudozás még épp javában tartott, amikor a Chelsea ráígért a Tottenham ajánlatára az Anzhinál (az elnök Abra papa spanja) és Willian ügynökénél is --> innentől kezdve .... Azért a Chelsea, Mou személyéről (és a kupaesélyekről) már nem is beszélve, la. egy szinttel más kategóriát képvisel, mint a jelenlegi Spurs AVB-vel együtt.Volt az orvosiról valami hivatalos hír, vagy fotó? Általában szoktak lenni fotók, és ha az sikeres akkor onnan a szerződés aláírásáig kevés az idő, hogy így felrúgják a szinte lezárt átigazolást.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ezek után a hírek után már valóban a nyár szenzációja lenne, ha ma vagy holnap nem jelentenék be hivatalosan is. Amikor már olyan híreket közölnek, hogy mennyi évre írt alá, meg mennyi lesz a fizetése, akkor már azért szerintem félhivatalos a dolog.szerintem DM, Isco és Jesé megoldanák a dolgot...kapásból 3 olyan játékos akik azért nem ügyetlenek és ha nem megy valakinek másikat teszünk oda
de ez már felesleges...Bale érkezése 99,99%-ig biztos. innentől kezdve meg jesé vagy csatárként fog játszani, vagy megy kölcsönbe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem DM, Isco és Jesé megoldanák a dolgot...kapásból 3 olyan játékos akik azért nem ügyetlenek és ha nem megy valakinek másikat teszünk odaDonát írta:Én örülnék Bale érkezésének, és őt játszatnám a jobb szélen (esetleg, ha a körülmények megfelelőek, és az előnyösebb CRt a jobboson, Balet a balon). Azoktól kérdezem, akik nem támogatják az érkezését (akár szakmai, akár anyagi szempontok miatt), hogy kit játszatnának a jobb szélen a szezonban? Özil? DM? Isco? Jesé? Kaká? Valaki új igazolást?
de ez már felesleges...Bale érkezése 99,99%-ig biztos. innentől kezdve meg jesé vagy csatárként fog játszani, vagy megy kölcsönbe
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Volt az orvosiról valami hivatalos hír, vagy fotó? Általában szoktak lenni fotók, és ha az sikeres akkor onnan a szerződés aláírásáig kevés az idő, hogy így felrúgják a szinte lezárt átigazolást.GT37 írta:Igen, emlékszem, milyen boldog voltam, amikor olvastam, hogy Willian túl van az orvosin, erre José...
ha esetleg kubanc volt az orvosin, akkor igen.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23