Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 24., szombat 10:23

madridronie írta:Ugye a buli elvileg a hírek szerint szerdán este elnöki szinten lezárult (Willian meg már túl volt az orvosin is), majd csütörtök késő este (az uccsó pillanatban) José "picit" beleköpött Levy és közvetve a mi levesünkbe is /a nagyon színvonalas Mirror szerint elsősorban stratégiai megfontolásból és nem azért mert annyira szükségük lenne a brazilra/. :-*
Igen, emlékszem, milyen boldog voltam, amikor olvastam, hogy Willian túl van az orvosin, erre José... :lol: Milyen szimpatikus húzás. :lol: Mondjuk Williant sem értem ez esetben, szerintem csak a pénz miatt választja/választotta a Chelsea-t, mert az biztos, hogy nálunk többet játszhatott volna...

De a legjobb hír az volt, amikor lehozta pár lapp, hogy a Willian-transzfer meghiúsulása miatt Levy nem engedi Bale-t Madridba. :lol:
madridronie írta:Egyébként én is rá tenném a voksom és nem lennék meglepve, ha végül B-tervként ő kerülne Londonba Lamela mellett!
Egy vérbeli, klasszis irányítóról van szó, egy ilyen már régóta hiányzik a White Hart Lane-ről. :) Nagyszerű húzás lenne Levyéktől.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 10:18

Én is így gondolom.
Ugye a buli elvileg a hírek szerint szerdán este elnöki szinten lezárult (Willian meg már túl volt az orvosin is), majd csütörtök késő este (az uccsó pillanatban) José "picit" beleköpött Levy és közvetve a mi levesünkbe is /a nagyon színvonalas Mirror szerint elsősorban stratégiai megfontolásból és nem azért mert annyira szükségük lenne a brazilra/. :-*
Willianban már nem reménykedem, szerintem el fogja vinni a Chelsea, viszont így pár nap alatt nem lesz könnyű találni valakit a helyére. :D Többször is írtam már, hogy Eriksen jó lenne, annak örülnék, ha őt is el tudnánk hozni Lamela mellett (csak az is legyen már hivatalos végre...).
Egyébként én is rá tenném a voksom és nem lennék meglepve, ha végül B-tervként ő kerülne Londonba Lamela mellett!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 24., szombat 10:06

madridronie írta:Én meg azt mondom, hogy Mourinho közbelépése Willian ügyben késlelteti a bejelentést (amíg nem igazol a Tottenham la. 1 játékost a walesi helyére, addig csönd van), aztán lehet Neked lesz igazad! :rock:
Én is így gondolom. Willianban már nem reménykedem, szerintem el fogja vinni a Chelsea, viszont így pár nap alatt nem lesz könnyű találni valakit a helyére. :D Többször is írtam már, hogy Eriksen jó lenne, annak örülnék, ha őt is el tudnánk hozni Lamela mellett (csak az is legyen már hivatalos végre...). Csak tegyünk már pontot az átigazolási ügyletek végére... Senkinek sem jó ez a bizonytalanság.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. augusztus 24., szombat 9:50

Én örülnék Bale érkezésének, és őt játszatnám a jobb szélen (esetleg, ha a körülmények megfelelőek, és az előnyösebb CRt a jobboson, Balet a balon). Azoktól kérdezem, akik nem támogatják az érkezését (akár szakmai, akár anyagi szempontok miatt), hogy kit játszatnának a jobb szélen a szezonban? Özil? DM? Isco? Jesé? Kaká? Valaki új igazolást?

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 9:42

Nem hinném, hogy Balet ilyen nyíltan intéznék. Aztán lehet csak reménykedem abban, hogy nem jön a walesi és az mondatja ezt velem.
Én meg azt mondom, hogy Mourinho közbelépése Willian ügyben késlelteti a bejelentést (amíg nem igazol a Tottenham la. 1 játékost a walesi helyére, addig csönd van), aztán lehet Neked lesz igazad! :rock:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 24., szombat 8:25

A pódium szerintem nem Balenek készül. Szerintem az olimpiai kampánnyal lesz kapcsolatos, vagy Cristiano szerződéshosszabbításával. Nem hinném, hogy Balet ilyen nyíltan intéznék. Aztán lehet csak reménykedem abban, hogy nem jön a walesi és az mondatja ezt velem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 8:01

Mit gondoltok, lesz ma ebből valami, ha már áll a tribün!? Egy hivatalos bejelentést azért szívesen olvasnék ma, hétfőn meg gondolom bemutatják... :kivagyhe:

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. augusztus 24., szombat 1:07

Jövőre már lehet nem kapnánk érte ennyit...
Az attól függ,hogy meghosszabbítják e a szerződését avagy sem! Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy megfogják :roll: Ha nem tennék, jövőre potom pénzért mehetne...Ezt egy klub sem engedhetné meg magának,még a Real Madrid sem! :)

De, én bízok benne, hogy lehoz egy olyan szezont az emberünk,ami után minden károgó ember szája csukva marad :shifty:

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 24., szombat 1:01

Realjoe írta:Benzema ,szerintem EBBEN az évben érinthetetlen!
Jövőre már lehet nem kapnánk érte ennyit...

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. augusztus 24., szombat 0:53

Viccet félretéve, úgysem veszik meg őket...
Még ha meg is akarnák venni,a Madrid úgy sem adná őket így csomagban :roll: és nem Di Maria miatt....
Benzema ,szerintem EBBEN az évben érinthetetlen! B-)

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 23., péntek 23:51

Az Arsenal csomagban szeretné megszerezni Benzemát és Di Maríát. Angol források szerint a két játékosért, nem kevesebb, mint 76 millió fognak kínálni.
Nem 7,6 milliót kínáltak értük? :mrgreen:

Viccet félretéve, úgysem veszik meg őket...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 23., péntek 23:39

miVida írta:amúgy mi ez már, hogy mindenki a Real Madrid játékosaival akarnak ékeskedni?
az hogy aki nálunk csak csere az a világ legtöbb csapatában stabil kezdő is lehetne vagy kulcsfigura.
és ennek inkább örüljünk mert így nem ár alatt viszik el őket.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 23., péntek 23:31

szerintem egyertelmu, hogy Benzema nem elado. Di Mariaert es Ozilert pedig szepen lehet licitalni. a kikialtasi ar 40 millio

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 23., péntek 23:05

ha annyira 76ot akarnak adni, akkor vigyék DiMaríát, de nem muszáj Benzemától is megszabadítaniuk... :mrgreen:
amúgy mi ez már, hogy mindenki a Real Madrid játékosaival akarnak ékeskedni?... télleg a Real Madrid két selejtével akarnak hódítani? mi sem vagyunk hülyék, hogy mindenkit eladjunk. Benzema kell, és marad! DiMaríát vigyék 30ért!
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2013. augusztus 23., péntek 22:59

Ha Bale jön, akkor Özilt vagy DM-et jó pénzért el lehetne passzolni vagy az Arsenalnak vagy az MU-nak, elég szorítja őket az idő így egy 40 körüli összeggel Bale ára is elfogadhatóbb lenne. Nem beszélve, hogy a Napolinak is igencsak jó pénzért sikerült eladni a scrácokat.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 23., péntek 22:29

Kerlon írta:36-ért vihetitek is az argentint. Na jó 30 is elég csak vigyétek. :D
a két német jómadárt kéne valami csomagban elpasszolni, illetve egy dél-amerikai csomagot is szívesen feladnék kaka-dm párossal. ínyencek számára lehetne variálni a kettő tartalmát
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 23., péntek 22:15

Az Arsenal csomagban szeretné megszerezni Benzemát és Di Maríát. Angol források szerint a két játékosért, nem kevesebb, mint 76 millió fognak kínálni.
36-ért vihetitek is az argentint. Na jó 30 is elég csak vigyétek. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 23., péntek 22:04

Géci írta:Én azért számítottam ma 1 bejelentésre, de elég nagy a csend...
Lamela, hogy áll a Spursnél? Van egy olyan érzésem, hogy arra kell várni...-.-
Meglepő, de ezek szerint Mourinho szívózik velünk :hmmm:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -move.html
(mivel feljebb licitált a Chelsea Willian-ért a Spursnél, így nincs aki helyettesítse Bale-t a Tottenhamnél, so addig nem adják el...
mondjuk engem ez nem nagyon izgat... nyugodtan alszok ha nem jelentik be ma, úgyis csak jövő héten kerülne be a csapatba, addig meg, chill, bro B-)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 23., péntek 21:28

Savant írta:Balenek akkor látnám értelmét, ha nem lenne Di Maria, Kaká, Jesé....
Közülük max 1 távozik, ha távozik... és jön Bale. És akkor még Özilről nem is beszéltünk.

Kakának monnyuk szerintem annyi jut, hogy Valdebebasban az edzésen tilitolizhat. Maximum. Ha rajtam múlna speciel akkor még ennyi se.
Ezek a játekosok csak akkor jók ha bale elleb kell érvelni amúgy meg a fórum 99% a elküldené őket persze jesét nem de jesére bízni egézz szezont majdnem akkora életveszély mint moratara bízni

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 23., péntek 21:23

Balenek akkor látnám értelmét, ha nem lenne Di Maria, Kaká, Jesé....
Közülük max 1 távozik, ha távozik... és jön Bale. És akkor még Özilről nem is beszéltünk.

Kakának monnyuk szerintem annyi jut, hogy Valdebebasban az edzésen tilitolizhat. Maximum. Ha rajtam múlna speciel akkor még ennyi se.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Vissza: