Igen, emlékszem, milyen boldog voltam, amikor olvastam, hogy Willian túl van az orvosin, erre José... Milyen szimpatikus húzás. Mondjuk Williant sem értem ez esetben, szerintem csak a pénz miatt választja/választotta a Chelsea-t, mert az biztos, hogy nálunk többet játszhatott volna...madridronie írta:Ugye a buli elvileg a hírek szerint szerdán este elnöki szinten lezárult (Willian meg már túl volt az orvosin is), majd csütörtök késő este (az uccsó pillanatban) José "picit" beleköpött Levy és közvetve a mi levesünkbe is /a nagyon színvonalas Mirror szerint elsősorban stratégiai megfontolásból és nem azért mert annyira szükségük lenne a brazilra/.
De a legjobb hír az volt, amikor lehozta pár lapp, hogy a Willian-transzfer meghiúsulása miatt Levy nem engedi Bale-t Madridba.
Egy vérbeli, klasszis irányítóról van szó, egy ilyen már régóta hiányzik a White Hart Lane-ről. Nagyszerű húzás lenne Levyéktől.madridronie írta:Egyébként én is rá tenném a voksom és nem lennék meglepve, ha végül B-tervként ő kerülne Londonba Lamela mellett!