Megy a meccs!
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Minden tiszteletem a kicsie. Semmibe neztek erre a legnagyobb tragyaba bedobjak, a legundoritobb ellenfel ellen, s megy harap csip. Respect! Barmi is lesz.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert ezek a digis szakértők is a nagy tudasukkal mennyi hujeseget mondannak...))
Mégis mit vartak? Hogy valóban 90 percig jatszuk azt amit a calderonban az első félidőben???
Itt tényleg komoly gondok vannak...legalább néznének be a fórumba es tanuljanak valamit
Mégis mit vartak? Hogy valóban 90 percig jatszuk azt amit a calderonban az első félidőben???
Itt tényleg komoly gondok vannak...legalább néznének be a fórumba es tanuljanak valamit
- Hasta el final, Vamos Real -
Nekem az is gyanús, mennyire nem tesztel minket az Atma. Nagyon az ikszre játszanak, holott nem mennek tovább vele. Simeone szerintem a második félidőben egy kicsit magasabb fokozatba fog kapcsolni, jön Torres, és nem leszünk felkészülve rá.realistahuni írta:Nevetséges, 135 perc alatt rakás helyzet nulla gól.
Meg fogja bosszulni magát, lehetetlen hogy megússzuk kapott gól nélkül.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jó a taktikánk amúgy!
Nagy pacsi Ancelottinak!
Nyugodt labdakihozatal, igyekszünk játszani amennyi Arda Turháék ellen lehet, egy-két könyököst bekapunk arcba de megyünk. Ramos kp-n ha nem állítják ki fasza volt, mert védekezni is tud, támadó is, fejel is. Nincs selejt lassú a kezdőben.
De az az érzésem, hogy az életbe nem találunk be...Ha igen akkor nem kaphatunk gyorsan gólt és lehet kontráznunk, abban jók vagyunk.
Be kellene gyorsan találnunk.
Nagy pacsi Ancelottinak!
Nyugodt labdakihozatal, igyekszünk játszani amennyi Arda Turháék ellen lehet, egy-két könyököst bekapunk arcba de megyünk. Ramos kp-n ha nem állítják ki fasza volt, mert védekezni is tud, támadó is, fejel is. Nincs selejt lassú a kezdőben.
De az az érzésem, hogy az életbe nem találunk be...Ha igen akkor nem kaphatunk gyorsan gólt és lehet kontráznunk, abban jók vagyunk.
Be kellene gyorsan találnunk.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Sajnos a helyzetkihasználáson sok fog múlni , Ronaldo ezeket be szokta verni, de ő is idegesebb a kelleténél .. na nem baj majd a következő bemegy.. nagyon félek amikor az Atletico szögletet rúg .. ha gólt találnának nagyon nehéz lenne.. de bízzunk benne hozzuk valahogy ezt a meccset!!
engem konkrétan CR felbasz. összeesik minden minimális kontaktnál, reklamál, mutogat... aztán ha odakerül, akkor elcseszi... úgy kéne mennie, mint Chichanak......
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
holnap kelek fél 6kor, ne játszunk már tizikre pls..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csicsa nagyon izeg-mozog, mikor Ramos felér váratlanul fejelni, ott könnyen elmatekozhatják magukat az atmások. Nyomatni kell ezt, olyan lábbal mint ami Kroosnak van meg Jamesnek, mehetnek az ívelések/lövések.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah igen, meg a "ha kapufáról bepattan, akkor gól. vagy a "az a gól, amit a bíró megad."realfan91 írta:egyik barátom szokott ilyen bölcs taktikai értékelésekkel előrukkolni.
Szerintem nem, közel volt a védő.CR nem passzolhatott volna Chichának? Nem láttam tisztán.
Én többet ívelgetnék. Én írom ezt baszki!! Az már jelent valamit.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nevetséges, 135 perc alatt rakás helyzet nulla gól.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szeretem a 11-eseket, de ne a kedvenc csapatom csapassa, mert hívni kell a mentőket. Megoldjuk.hamesz írta:Nem ez az a meccs, ahol szép játékot kell várni. Ráadásul a kulcsemberek sincsenek itt. Teljesen jó ez a lassú tempó szerintem, mert ha gólt kapunk vége. Valahogy egyet be kell kotorni és jól van. Vagy azt se bánom, hogy ha tizenegyesekkel megyünk tovább utána már könnyebb lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Ramos nem tesz hozzá a támadásokhoz semmit. Ezen ahogy telik az idő muszáj lesz változtatni. Pl. cserével persze. Nem tudom még időben fog-e érkezni..
EZek a helyezkedések meg borzalmasak, néha CR és james, néha Carvajal és James van egymás hátán, 1 nm-en.
EZek a helyezkedések meg borzalmasak, néha CR és james, néha Carvajal és James van egymás hátán, 1 nm-en.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2015. április 22., szerda 21:36-kor.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ziro4vr írta:James, Isco, Cé..sokkal több kéne. Isco mintha nem is játszana.
Gondolom latod azt is hogy iscot de bármelyik játékost aki a 30as "vonalhoz" er ketten tamadjak le. Folyamatosan tolodnak a real jatekaval. Egyszerűen nem allnak meg a jobb szelen várva a beadast balrol...tolodnak hol jobbra hol balra. Az tény hogy ha legalább egy icipici focit jatszananak a matracok akkor mas lenne a meccs.
De igy komolyan ha sikerül kibaszniuk akkor ha a barcat kapjak, bármilyen szégyen de kivanom hogy valaki agyonverje őket!!!!! Szívből kívánom....ez a taktika egyszerűen a foci szégyene!
- Hasta el final, Vamos Real -
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Igen azert azt latni lehet, h amikor Iscohoz passzolnak es amire a labda oda erne mar +1 ember huzodik ki a jobbhatved melle.
Sokkal kevesebb helye van mint a masik oldalon Jamesnek.
Sokkal kevesebb helye van mint a masik oldalon Jamesnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sajnos ez a realitás.
CR nem passzolhatott volna Chichának? Nem láttam tisztán.
CR nem passzolhatott volna Chichának? Nem láttam tisztán.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jöhetne jesé
a nyerőember
a nyerőember
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
BÉl!
NÉZED A M e c c s e t ?
Így kellene beadni és összjátékot csinálni, ahogy James és Isco.
Lehet kiesünk, de hogy a nagyarcú walesi nekem nem hiányzik az biztos!
NÉZED A M e c c s e t ?
Így kellene beadni és összjátékot csinálni, ahogy James és Isco.
Lehet kiesünk, de hogy a nagyarcú walesi nekem nem hiányzik az biztos!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Teljesen jól játszunk. Az Atlético-t távol tartjuk a kapunktól, mi meg próbálkozunk, de csak ésszel. Nem is baj ha csak a meccs végefelé jönne a gól, hogy ne legyen sok idejük reagálni rá. Mert jönni fog, muszáj jönnie.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem ez az a meccs, ahol szép játékot kell várni. Ráadásul a kulcsemberek sincsenek itt. Teljesen jó ez a lassú tempó szerintem, mert ha gólt kapunk vége. Valahogy egyet be kell kotorni és jól van. Vagy azt se bánom, hogy ha tizenegyesekkel megyünk tovább utána már könnyebb lesz.