petiamadridista írta:Benzema meg tényleg beveri a Barcanak, bár 1 góljához kell 3 ziccer. Nálam ez nem fér bele.
És ennyire biztos vagy benne, hogy Suáreznek max 2 ziccer kell 1 gólhoz? Bale-nek 4 kellett a döntőn. Az belefér?
petiamadridista írta:Ráadásul azt sem várhatjuk tőle, hogy ha nem megy a csapatnak akkor majd ő eldönti.
Nem Ő a legelső ember. Nem Neki kell. Év elején Ő volt, és döntött is el meccseket, amikor a csapat még bukdácsolt.
petiamadridista írta:Minél több olyan játékosa van egy csapatnak, akik a semmiből is eldöntenek egy meccset az annál jobb.
Mint 2003 után?
Nem attól lesz jó egy csapat, hogy a világ legjobbjai játszanak ott. De erről már Hehe és Realista is írt.
petiamadridista írta:Én azt akarom, hogy a kezdőcsapatban a világ legjobbjai játszanak. Minden poszton a lehető legjobb, és legyen pár pöpec cserénk.
petiamadridista írta:Arra írtam az FM-t, hogy nem játszhat mindig minden poszton az aktuális világ legjobbja.
persze, de törekedni lehet, és kell is rá.
Ha jól tudom (akkor még nem voltam szurkoló), akkor '98 és '00-ben sem a világ legjobbjai voltak nálunk. Nem ezen múlik.
petiamadridista írta:Én azt akarom, hogy olyan csatárunk legyen a két gép között, aki passzolni is tud, és ha a többieknek nem megy, akkor csinál egy cselt, majd 16ról beveri a pipába. Ez nem Benzema. Én is bírom őt, de ha van jobb opció (Suarez jobb nála, ha jöhet, viszonylag elfogadható áron, akkor hozzuk el.)
Mondjuk ég mindig Falcao lenne az igazi számomra.
Szóval Suárez és Falcao (sérülés nélkül/előtte) az volt, akit nem kell kiszolgálni, hanem ha nem ment a csapatnak, akkor csinált egy cselt és beverte 16-ról?
Tavaly ez még Bale volt. Aztán láthattuk, hogy a spanyol liga sokkal másabb, mint az angol. Jóval kisebb a terület, jóval technikásabbak a védők. És nem is szabad már annyit tüzelniük a játékosoknak távolról (CR is kevesebbet lő). Marcelonak sem szabad már cseleznie (most a BL döntőt hagyjuk). Szóval ha lesz elől 2-3 olyan játékosunk, akik nem is igazán jók a spanyol pontvadászatban, akkor az nekünk miért is jó a bajnokságot tekintve?
petiamadridista írta:Azért a Real Madrid kerete bővebb, jobb a középpálya, jobbak az elől lévő társak, valószínűleg még többször kerülhetne a kapu elé, 30 perc után nem fáradna el az egész csapat... Sterling helyet Cronaldo, Sturridge helyett Bale, azért az úgy nem mindegy.
Vagy pont azért, mert Sterling helyet Ronaldo, Sturridge helyett Bale van mellette, nem fog annyiszor a kapu elé jutni, hanem 30-50 méterre a kaputól, annak háttal bokszolni a védőkkel, és passzolni le a társaknak (vagy harapni egyet a védőből
). Csak azért mert van Suárez a csapattársak továbbra is CR-t, Modric pedig Bale-t fogja keresni a labdákkal. Idén is előfordult, hogy Benzema kapuval szemben állt két védő között üresen, de nem játszották meg, mert Ronaldo/Bale máshol kérte. Ha pedig Suárez nem fog beállni a sorba, az mindenkinek a kárára megy majd. És itt a sorba állás -sajnos- nem azt jelenti, hogy sokszor passzol, hanem hogy szinte mindig. Benzema már kivívta annyira CR tiszteletét, hogy Ronaldo általában nem hadonászik, ha a francia ellövi passz helyett. Suárezzel is ez lenne?
30 perc után meg nem elfáradni fognak, hanem visszavenni.